Godnatt Måndag

Hej bloggen!
Har nyss kikat på Spårlöst med mamma(började skriva inlägget kl 22), eller ja, gråtit krokodiltårar ikapp skulle jag nog mer säga att vi gjorde. Jävla berörande det där. Före det gjorde hon en regäl masage på mina stela axlar, så nu känns det mycket bättre! Ska fan aldrig flytta hemifrån, vem ska då massera liksom??

Idag har jag haft en riktig skitdag. Knät svullnade upp precis som jag anade, men höll sig hyfsat under helgen när jag mest var hemma och vilade. Inatt dock hade jag sovproblem av smärtorna och efter en dag i skolan och massa spring i trapporna har det blivit till en stor ballong ikväll. Till en början var jag överdeprimerad, men jag känner inte för att vara det längre. Får försöka tänka lite mer positivt, eftersom det inte är någonting jag kan göra någonting åt.

Därför måste jag åka till akuten imorgon, för det här är faktiskt akut, tro det eller ej. Om man ska få en vanlig läkartid tar det flera dagar, och så länge ska man verkligen inte gå med för mycket vätska i leden, det måste bort på en gång! Får jag väl ta med mig halva hemmet för att kunna sysselsätta mig under dagen. Frukt och mat i mängder, och så körkortsboken.

För jag ska i vilket fall som helst skriva teorin den här veckan, och få det gjort så jag kan börja prioritera skolsakerna igen.(Om jag nu klarar det) Men uppkörningen finns ingen chans i världen att jag kommer klara av. För efter att ha tömt knät och sprutat in kortison(som de gör för att inflammationen inte ska komma tillbaka, vilket de inte gjorde två av gångerna de tömde det för 1,5 år sen, och inte fören den tredje gången när de gjorde det så gav inflammationen sig) så får man för det första kryckor för att man inte får stödja på benet på 24h(och kan inte göra det på flera dagar sen), och för det andra en förjävla smärta. Men jag tror det kan vara bra, för både jag och min körskolelärare anser att jag behöver lite mer tid till körningen.

På tal om någonting roligare så har jag fått hem paketet med tandblekningen idag! Har precis tagit lite "förebilder", och sen börja behandlingen imorgon. Spännnandee!
När vi ändå snackar om före och efterbilder, tänkte jag passa på att visa bilder på mina fransar under behandlingen av Neulash, men gör jag imorgon för nu ska jag sova!


Lite sommar, solbränna och blont hår skulle jag inte tacka nej till direkt.
Har hittat så jävla fula bilder från sommaren på hårddisken,
måste visa även det!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0