oboy, vilket vackert väder!

halloJ :))
ojojoj va fint väder vi har haft det nu över en vecka!
helt underbart, har varit iväg och badat och framförallt solat varenda dag :)
och västerås har ju så sina badställen, har blivit bl.a. lögarängen, framnäs och östra holmen,
synd bara att mälarens vatten kanske inte är det fräschaste. =/
men det finns ju alltid tortunagropen, med helt klart vatten, fast är ju en bit dit.

kvällens planer blir till och sova hos tvillingarna mellgren, får hoppas på ännu en trevlig kväll med dom :) (de sov här förrgår)
skulle igentligen ha sovit där igår, men var hur trött som helst så tyckteinte det var någon idé.
får vi se vad vi hittar på imorn då, kanske blir en till dag i solen :D?

nu vet jag faktist inte vad jag ska skriva mera.. helt ofantasifull haha.
sitter här och plattar håret och ska väl snart stoppa ner lite saker i väskan och sen cykla mot bjurhovda :)
om dom någon gång kommer hem..^^
hhähä

nej nu får det vara nog för mig för idag.
puss&kram <3


/ Vevve

hemma :)

hej!
japp, nu är jag hemma från göteborg, eller rättare sagt kom hem i torsdags kväll.
kunde ju ha bloggat tidigare, men har inte orkat tyvärr (a) den varma solen tar ju alla ens krafter!

gårdagen och dagens pressande har resulterat en väldigt bränd kropp. Är mer eller mindre röd överallt förutom på armar och framsida lår. Kanske inte det smartaste, svider en del. Men jag har faktist smörjt in mig! Vi får väl hoppas att det snart lägger sig och blir bara brunt :)

japp, men vill ni inte höra lite om göteborg? Det finns även en del bilder på min bilddagbok för er som vill se.
Vi bodde iaf i en liten by eller vad man ska kalla det några mil utanför göteborg, Hindås hette det. Läskigt att jag idag fick veta att en kompis på msn bor just där!
Iaf, Hindås var lugnt och mysigt. Efter den långa bilresan med massa knäont så blev det till att paddla kanot. I mitten mellan bror och mig satt syster och skrek. Så fort jag bara vickade lite på kanoten så gallskrek hon, och tillslut blev det tårar. Haha, vad elak jag är.

På måndagen efter en tokvarm natt i stugan blev det till att åka in till city och universeum, och där sa jag rätt! Brukar alltid säga coluseum tyvärr :P Där kolla vi på djur från havet till regnskogen, häftigt. Även fast jag ogillar fiskar starkt :P I shoppen sen hittade jag dessutom en skitcool godsedjursapa, som var lika stor som två människor, synd bara att jag inte fick ta med mig den hem :(

På tisdagen blev det liseberg hela långa dagen, det var väldigt mycket folk så blev långa köer. Åkte alla karuseller förutom dom som inte är för barn, riktigt kul var det! Och även kul och lura med linda i några, haha gud vad hon skrek på mamma.
På onsdagen blev det att gå runt i stan, och härligt väder var det också :) besökte blandannat shoppinggatan avenyn (hoppas andra avenyn börjar snart btw), någon "feskekörka" och sveriges största shoppingcentrum nordstan. Tyvärr hann jag bara shoppa en väska och en foundation innan min familj hade tröttnat helt på mig ocvh mitt springande ;( Haha något som var väldigt kul var när vi besökte McDonalds för en lunch, att höra dom säga " en chicken burger", då kan man verkligen inte låta bli och skratta.
På kvällen blev det fiska, men ingen fisk blev det., fast två bottennapp här!

På torsdagen var det dags för hemfärd, men vi stannade i Borås för att gå på Borås djurpark först. Och sen blev det också ett dopp i en pool innan vi började resan hem.
Inne på djurparken såg vi allt ifrån savannens djur till våra egna älgar. Och solen stekte ju på hur varmt som helst!
Såg världens sötaste gris som jag gärna hade tagit med mig hem, och så läste vi på en skylt där grisarnas namn stod, ena hette; Rullebullens greve gryta ;O haha helt sjukt, stackars gris säger jag. En apa såg även väldigt annorlunda ut, eller jag vet inte om dom ska se ut så? Iaf väldigt konstig, men tyckte synd om honom, han var mobbad ;(
Det var min resa kortfattat, trevligt var det (:
Och nu tycker jag det svider så mkt på kroppen så man kanske ska ta och sova om ett tag? Solen tar ju kål på en!
fast först blir det grease :)
Puss så länge :)


vattnet

jag saknar dig
/ Vevve

göteborg imorgon!

japp, imorgon bär det av till göteborg, ska bli skönt och komma iväg faktist :)
där borta blir det väl b.l.a universeum, liseberg, shopping och sola&bada och sånt om det blir bra väder :D
och vet ni vad? sen kanske jag drar ner till linda på öland !! iih va kul :D


nu har jag packat klart nästan allt, och hunnit säga hejdå till nattis&isa. Vi kommer nog inte hinna träffas mkt mer under lovet, och inte sen på våra nya skolor heller för den delen :P :/

imorgon sticker vi tidigt, måste upp redan vid sju och duscha och så. Funderar på om det inte är lite onödigt och gå och lägga sig?, har ju ändå ett antal timmar att fördriva i bilen sen. Fast vi får se hur det blir med det, några timmars sömn lär jag ju allt behöva :) Något jag tycker är superskönt är ändå att åka tåg eller buss längre sträckor, okej bil fungerar det också. Fast det beror ju på sällskapet, imorgon har man ju två dryga ungar brevid sig -.- men när man reser långt är det så härligt, för man kan bara sitta och ta det lugnt och se allt susa förbi där ute. Och det är ju bra, för om jag åker till öland kommer jag få spendera sju timmar på en buss, härligthärligt säger jag bara!

nu kommer jag inte blogga på länge, men det kommer gå bra ändå :)
och nu kom jag på att sommarlovet snart är slut ju :|, bara till och njuta av nuet!
Puss&Kram så länge <3

Känn ingen sorg för mig göteborg..?

/ Vevve

Tråkfredag

Hellåhallå,
Jag är lite konstig har jag märkt, ibland får jag ryck och bloggar liite mer ofta, men ibland tappar jag intresset helt.
Men nu kändes det helt perfekt med ett litet inlägg :)

I onsdags hade vi somsagt myskväll hos malin, de va trevligt :), blev "kycklingtacos", kubb, spelet "sant eller falskt" och massa prat, tack för den kvällen! :)

Igår kommer jag faktist inte ihåg vad jag gjorde... jo juste,
hade ställt klockan på 10 så jag skulle komma ut tidigt i solen, men när pappa kom in i mitt rum vid halv och drog upp persiennerna och visa rusket ute stängde jag av klockan och drog täcket över huvudet. Sova är väl ändå för härligt!
När jag äntligen hade lyckats pallra mig upp och gjort iordning mig för gymmet, vad tror ni inte händer då? Jo, solen kommer fram såklart! Då var jag bara tvungen och ta på mig bikinin och lägga mig och sola ett tag^^ Men tillslut kom jag iväg till gymmet, och sen när jag kom hem hade mamma gjort pizza, muuuums :)
Efter det blev det att kolla på "the aviator". Det måste vara en av de segaste filmer jag har sett!, 2h och fyrtio minuter som handla om en psyk kille som flög flygplan^^, tror ni jag somna eller?..
Fast den segaste filmen var nog ändå "doktor zhivago" som jag och linda såg för ett tag sen, 4 h lång! Och inte nog med det sov ju linda iprincip hela filmen^^ Så där låg jag och storböla för mig själv, för sorglig var den..

Idag är det fredag och jag har haft en av de tråkigaste dagarna i mitt liv + att jag har jobbig träningvärk :/, ingen kompis har kunnat hittat på nått så här har jag suttit. Cyklade ner på stan och åt mjukglass och hjälpte syskonen och handla lite kläder, sen har jag kollat på "stockholm boogie", mkt bättre än gårdagens film, men ändå inte så jättebra. Till det blev det smörpopcorn, mörk choklad och jordgubbssaft :D. Nu sitter jag här, jätte trött. Dags för sängen snart tror jag :)

Imorgon blire till och packa inför göteborgsresan, för det bär ju av på söndag :)

Föresten så har jag och linda lagt ner vår pakt om att inte äta b.l.a. godis, chips och läsk under lovet. Okej jag vet, det var jag om bröt den. Men det är skönt att man kan äta om man vill, fast man är ändå inte sugen på godis något mer nu, och det är ju bra :).

Ojoj, blev ett långt inlägg idag.
Och jag lovar inte men kommer nog blogga en gång till iaf innan jag åker, om ja har något att skriva om :) ^^


Enough for this time
sleep well <3

/ Vevve

oj, kolla ut !

godmorgon!
nämen titta ut, vilket jävla vääder :D
nu blev jag på riktigt bra humör, ska ta och klä på mig bikinin och sen cykla till isabelle och sola med henne :)
får se till och smörja mig lite också så jag inte blir kräfta ;s
menmen, ha en bra dag :)
vi hörs senare, <3




föresten, jag åker ju till göteborg på söndag kom jag på :)



/ Vevve

sunny tuesday

mmh, kom en uppdatering till iallafall!
idag har det varit en tisdag med mkt fint väder , iaf på dagen :)
cyklade ner på stan och träffade martina, trevligttrevligt :) där blev det spicy hot(!) och hämta ut henne&martins urgulliga armband dom har köpt:) vi gick också runt i lite affärer och kolla, även fast det är segt när man inte har några pengar :P
efter stan skjusa mamma mig till david :), de va trevligt, fast inte lika trevligt och säga hejdå för 4veckor :(:( meeeeeen den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge :) eller är det inte så?

imorgon ska jag upp med tuppen och sola om det är någon sol!, ffan ska bli neger ;D
annars har jag inget planerat förutom att det blir tjejmiddag sen på kvällen, myyys:)


pratade med linda idag också, hon vekar inte ha det så bra :/, menmen hoppas det löser sig! och att du kommer hem snart, saknar dig ju..
Puss och kram, ska äta nått sen försöka sova :)
<3


asken med armbanden :)

/ Vevve

fredag

regnregnregn, kan det bli bättre?
- ja!

idag har det varit en superseg dag . blev väckt av att linda ringde halv tolv ungefär och sen blev det att hoppa in i duschen. som jag sa igår så tänkte jag sticka till henne innan hon åkte, men tyvärr blev det inte så. tur att hon har datorn med sig iaf så man får höra av henne lite :)
gick inte ut på hela dagen idag faktist ;o
isabelle kom och besökte mig idag, de va trevligt faktist, fast att jag somna ^^ och sen när on stack sov jag ännu mer:), haha. sen efter några timmar kom hon tbx och hade syster sin med sig :) då blev det popcorn och jordgubbs saft, mums!
nu stack dom för en halvtimme sen och jag ska alldeles strax sova :)



bild från hamnen i torsdags :)


innan det blir godnatt så måste jag bara ta upp en sak som jag skulle ha tagit upp mkt tidigare. jag vill tacka linda för att hon är/har varit så snäll och hjälpt mig med i stort sett allt på den här sidan :) du är guld <3

Puss
/ Vevve

sommartider

hmm, tjenixx :)

yes... i know. Det blev som jag trodde, för det är inte att uppdatera när man skriver två inlägg på lite mer än en vecka, eller hur?
wellwell, idag är det torsdag och solen har varit framme nästan hela dagen :) Mamma ville hitta på någonting så vi tog tåget tidigt imorse till eskilstuna. där gick vi runt i timmar och kolla i affärer och käka god thaibuffé m.m , riktigt mysigt ! :) Det blev till och handla ett supersött linne, en t-shirt, ett par leggings och bodyloition.
När jag kom hem blev de och vila foten ett tag (vettefan vad jag har gjort med den?, men ont göre) och sen sticka iväg till martina, för äntligen är plutten hemma :D Där satt vi och kolla på bilder ffrån hennes resa i finland och så fick jag min parfym hon köpte till mig :)
Sen stack hon till sin älskling och jag var med linda och isabelle, :)

så vad händer imorgon då?, jag ska iaf ta och försöka pallra mig iväg till linda som imorgon åker till öland i över tre veckor ! du kommer vara saknad ska du veta.
men nu är jag hur trött som helst, fick bara 5 h sömn inatt. och ja, jag ska blogga snart igen jag lovar :)!
kraaaaam



linnet : )


/ Vevve


Torsdag


hej hallå :)
jag vet, jag ska gå och lägga mig...,snart :)

idag är det torsdag (okej, det var) och vädret har varit på topp. Gick upp ur sängen vid halv elva då syster väckte mig, segt men behövdes. Sen blev det datan och fräscha till sig innan vi stack till farmor och fick pannkakor till lunch och även så fick jag lite sol på mig på hennes balkong (;. Väl hemma låg jag i solen i några timmar där jag somnade ;O ( vette fan omjag fick någon färg ) , och sen blev det dusch, fixa till sig och äta innan bussen tog mig till bäckby :) Där träffade jag amanda och malin med massa kompisar, trevligt trevligt :) Spelade kubb och grejjer. Och nu är jag hemma och funderar på och sova snart :)

igår var det tänkt att jag och linda skulle kolla på filmen juno, har hört att den ska vara bra :) var jäkla taggad, men såklart så hann vi inte se den för dden ladda så segt ^^, men kvällen blev iaf trevlig, vi får kolla på den någon annan dag istället :)

&imorrn då jävlar, power meeet :D!, ska bli himla trevligt och åka ner meed massa kompisar =), sen kanske det blir till attt sova hos amanda sen också, vi får se:)^^..

jaja, nog för den här gången, känner att jag är trött nu.
Må bäst, så hörs vi! <3



/ Vevve




Välkommen till min nya blogg!



nu gör jag precis som många andra, skaffar en blogg.
men nu ska vi inte tänka så, jag skulle ju inte ha skaffat en om jag inte ville, eller hur ? :)

iallafall, i min blogg kommer ni att få läsa om mitt liv i stora drag.
jag ska fösöka blogga så ofta jag kan och orkar, med tanke på att min bdb inte är så uppdaterad så vet jag inte riktigt hur det här kommer gå ;)

japp, som sagt välkomna till min blogg allihopa, jag hoppas att ni kommer tycka om den :) och släng gärna in en kommentar vettja!, uppskattas alltid :)
kram på er <3


                                                                                                      / Vevve

RSS 2.0