Ny design!

Sådär, då var den nya designen nästan klar, har bara några småsaker jag tänkte fixa till imorgon. Tack Linda och Martina för det ni har hjälpt mig med!
Någon som har en åsikt om det nya? Är ju den fjärde headern jag provar, och den tredje "stora" designändringen.
Vad har varit bäst?

Det blev ingen visit på zoo igår, för dem hade stängt. Men vi cyklade länge ute i det fina vädret, hamnade på en återvändsgränd, slängde cyklarna under en bom och insåg sen att stället var videoövervakat. Men ut kom vi, och hela vägen till toys"n"us för att väcka massa barndomsminnen, och sedan fortsätta till ica maxi och äta gratis bananer(för barnen) och läsa massor av barnböcker. Ibland saknar man helt enkelt att vara barn.

Börjar jättetidigt imorgon, ska se att sova tidigt ikväll, men först! Andra avenyn
Bye by now


Ny design på g



Dags för ny design!
Därför kan det se lite tokigt ut för tillfället.


Blåbär på tröjan

Helluu
Har pinats ut med årets värsta mensvärk idag, hjälpte inte fören jag hade tagit tre värktabletter.
Vissa kanske inte kan tänka sig känslan, men att koncentrera sig fanns inte ens i huvet, och stilla kunde jag nästan inte göra. Springa runt som ett psykfall och hyperventilera blev bra. Gosh, ibland undrar jag vad folk tänker om en?

Försökte prova något nytt idag, böt ut bananen i smoothien till äpple. Bad choise. Det stänkte yoghurt i hela köket eftersom att äpplena är så svåra att bryta sönder med mixern. Och blåbär på mitt vita linne! GREAT.

Den här veckan har jag tänkt börja småstarta på gymmet igen, men bara överkropp till en början. Vill inte riskera att paja foten redan, har ju bara gått 2 eller var det 3? veckor sen jag vrickade skiten. Menmen hoppas jag grejart!

Nu ska jag och Maria cykla till Zoot på hälla(jag antar tjejen har tråkigt?) Innan jag ska sätta igång med Historian.





Bakning med mina älskade syskon

Hej!
Vilken underbar helg, känns nästan som att det är lov för att vädret är så fint.
Har träffat massa kompisar, och igår stack vi ner till löga för att grilla. Inte för att vi fick fart på grillen, men det var kul iallafall!

Idag har jag varit ute med Isabelle och Maria i flera timmar, vi cyklade runt till lite, till Ica, till Linda och hamnade en stund på gungor i en lekplats och snackade massa skit med klubbor i munnen, jag saknar tiderna på Skiljebo med er tjejer.

Nu på kvällen har syskonen och jag bakat brownies, så nu väntar vi bara på att de ska svalna så vi kan äta dem. Resten av familjen sitter och kollar på Van Veeteren, ska inte direkt säga att jag tycker det är dåligt, för det vore en fördom. Har aldrig sett det, men jag är så förälskad i Beck och Wallander så jag orkar inte bli besatt av fler kriminalfilmer. Måste dessutom skriva ut ett svenskaarbete som ska in imorgon, sen blir det saftkalas! En lugn vecka börjar imorgon iallafall, det ska bli riktigt skönt, äntligen! Och Valborg på Torsdag, ppaarrrtiii :)

Och föresten, pollen kan fan dööö! Kunde knappt sova i förrgår natt eftersom att mitt fönster hade stätt på vid gavel. Det är så grymt jobbigt att vara allergiker.

Skriva ut svenskan var det,



The pearls is gone!


Can't take the headache



Wonderful

Hejhellå!
IDAG KOM MINA KLÄDER! Och jag är överlycklig hihi. Och dem satt jättebra.


(klicka för att se större)
Funderar på att sprätta bort pärlorna på trosorna för bättre match, men vi får se...

Försov mig imorse, kom försent till nationella, skrev en skitdålig uppsats, hoppas jag håller mitt G+ iaf ;D
På stan hittade jag min drömklänning! Eller iaf den inför avslutingen/Andreas student. Man ser lite stor ut i den, but I don't give a shit, jag älskar den! Synd att det är just den här klänningen som hon bär på reklamen och som syns överallt på dessa stora reklampakat.. alla kommer förmodligen ha den.
Nu behöver jag bara hitta ett par schyssta gladiatorsandaler så är jag redo att sluta 1an! iih vad jag längtar :)

(klicka även här)  Dagens!

Nu ska jag plocka upp oredan i mitt rum innan brudarna kommer!


Story of a girl

Mitt ben är inom kort helt återställt, kan gå som vanligt och blåmärket är så gott som borta! Dock har mitt andra knä börjat krångla, ja alltid ska det vara någonting.
Resultatet på matten var en jävla fucking besvikelse, men jag ger då fan inte upp. På nationella ska skiten sitta! (Hur många svordommar blev inte det där?)
Imorn rullar friheten in igen, bara en dryg timmes engelskuppsats att skriva, sen helg redan vid 10! Kan väl inte bli så mycket bättre va? Det luktar stek på solstudion
Jag väntar ihjäl mig just nu... mina kläder skulle komma den här veckan?! Och så vill jag ha beskeden om sommarjobb! Kommer lugnt gråta floder om jag blir jobb-lös, och hela sommaren kommer vara FÖRSTÖRD.
Nu ska jag städa upp lite innan alleballe kommer hit :)
So long

Kör en härmis av Mandy;

För vi är ju så bra!



Life is good

Livet dalar ju som sagt upp och ner hela tiden, och just nu är det på topp. Blir glad för minsta lilla, och speciellt musiiik. Matteprovet gick jättebra(+), men ska inte hoppas för mycket på det. Får väl se ett resultat förhoppningsvis redan imorgon.

Idag i skolan hände något chockerande. Jan kommer in lika virrig som vanligt, och efter en del tjat från oss om att flytta lektionen slänger han ur sig "jag har hört från rektorn att ni är missnöjda med kemiundervisningen, och han hade även fått in mail från oroade föräldrar" Jag vet inte riktigt vad folk tänkte de sekunderna, men det blev som ett "oooh no" och iskall tystnad. Man kunde höra minsta andetag, så tyst var det. Men som tur var så vågade klassen tillsammans få fram vad det är vi är missnöjda med, fast vart tog killarnas åsikter vägen? Ingen förutom Jens sa ett ord.
Dock är jag ganska skeptisk att det kommer hända någonting med Jans fina lektioner, man lär ju trots allt inte gammla hundar sitta.

Tog en promenad och träffade Linda ikväll, och vi tog en sväng förbi gården och hälsade på där. I like that place. Tittade på roomservice med EMD och käkade mörk choklad. Myspys

Linda;"Jag bestämde mig för att börja hoppa hopprep varje dag,1000 hopp om dagen"
Jag;"Jaha men det är ju kanonbra!"
Linda;"Joo.. det höll till mamma kom och sa att min mobilladdare skulle gå sönder om jag fortsatte så"
HAHAH, du förlorade möjligen inte lite hjärnceller när du slingade håret?;)

När jag var påväg hem kommer det först två negrer(ursäkta) gloendes, den ena slänger ur sig(brytande):
"Hej vad heter du?"
(Jag lyssnade på musik, låtsades inte höra hihi)
"Du var söt!" (ropar efter mig)
Jag trodde dem skulle förfölja mig, fick panik och började gå snabbare. Vem dyker inte då upp mitt framför mig?
"Nämen Veronica!"
JAN!
Herrejisus, blev ju helskrämd, vi som hade skrivit lappar med kritik idag(hur han ska förbättra sig) Trodde han skulle vara heltjurig. Men inte, som vanligt anar man att han borde gå på någonting..

Har börjat jobba på mina sovtider, därför tänkte jag försöka få åtta timmar även inatt(försöka räcker) så att jag är taggad för morgondagens nationella :)
Puss


Kör på brillsen och lockigt hår,
I like it


Världens godaste mellanmål


En smoothie är lätt att fixa iordning, nyttig, mättande och dessutom jävligt god!

Ingredienser:
  • Vaniljyoghurt (eller annan yoghurt)
  • Vetegroddar gör det hela lite hallonkärn-knaprigt
  • Banan är en bra bassmak
  • Andra frukter och bär som: Blåbär, Jordgubbar, Hallon, Kiwi, Apelsin m.fl

Brother from the same mother





- Jag gör allting förutom att plugga matte just nu.

Åt btw årets andra glass idag! Calippo Cola, och den var lika god som vanligt.
Men nu blire diet fram till sommaren, så nej Andreas vi ska inte baka brownies..


Tröttmåndag



så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade, älskade du
älskade, älskade du


BAJSA PÅ MATTE B!



Slut på helgen

Hejsan hoppsan
I'm back at home by now, efter ett chill dygn ute i skogen.
Effektiv och lugn dag, har väl fått lite energi inför den tuffa skolveckan som väntar.
Och winnerbäck när man städar, det kan väl inte bli mycket bättre?
Tog en promenix med mina tjejor, kärlek till er.
Nu ska jag ta mig en dusch för att sedan krypa ner under täcket.
Lite bilder från igår/idag;


finn ett fel!


räddarn i nöden






Tack för helgen baby!


Lördag

Godmorgon! Fick äntligen min efterlängtade Lördags-sovmorgon, pappa försökte förstöra den vid 11, men tur att jag lyckades hålla mig från att strypa honom och somna om istället. Skills.
Vi kom iaf tillslut iväg till Solstudion igår, och att dra på ansiktsförstärkaren var väl kanske inte världens bästa val jag har gjort. Somnade efter att jag hade kollat på Hipp Hipp Hora, helt varm i hela kroppen, trodde att jag var sjuk. Först iskall och blåsande moppefärd dit, sen MEGAvarmt i solariet, och sen kallt igen. Och jag är nu förkyld! Konstigt. MEn jag börjar bli brun nu, så det är klart värt det.
Har bara liiite bråttom, Linnéa kommer snart och hämtar mig. Host*, ska bygga på den underbara moppelukten. Så blir jag kvar i Ödeberga inatt :)
Och jag har kommit på att jag är så oootroligt skoltrött, lovet förstärkte det bara ännu mer. Och vi som har så jävla fucking mkt att göra nu veckorna fram till lovet?! Vet inte riktigt hur jag ska klara det + 2 år till..
Nu ska jag klä på mig och trycka ner lite saker i en väskan
Pusspusspusspuss



Kåååmpiz


Årets första glass i vårsolen


Äntligen är det helg! Och nu kan jag så gott som gå ordentligt på foten också, riktigt bra. Blev hämtad av pappisen på stan, och efter det handlade vi. Stoppades ner en Magnum Temptation Chocolate i korgen, och den smakade riktigt gott! Chockladglass blandad med brownie, med chokladsås och vita chocklad bitar i, och så ett mörkt överdrag. Dock väldigt liten, och dyr.

Prova den!

Sitter här och väntar på att Linnéa ska hämta upp mig med moppisen, så ska vi sola.
Vi hörs väl jao


Hope and Glory


Pengarna rullar inte in som dom ska, men det går bra nu
Det går bra nu, kompis det går bra nu



Har inte mycket att säga idag, helg imorgon! Har ju varit en lång och jobbig vecka, hehe..
Så låter jag Måns tala för sig själv genom denna underbara låt:




Ny bikini beställd!

iiih, äntligen har jag hittat årets bikini! Nu gäller det bara att den sitter som den ska också, hååålller tummarna :)
Slängde ner ett par träningsbyxor i varukorgen på samma gång, kan ju inte köra med stora mjukisar i sommar.
Blev väl hemma idag också, men just nu ångrar jag det faktiskt. Sover bort hela mornarna och kommer efter, orkar verkligen inte ta igen senare.. Men foten gör ju så fruktansvärt ont, kanske inte bara är en stukining?
Magen ropar, time for some lunch
Too little, too late


Åååre gangsters?
 

En brinnande jojjo

Vaknade med en fruktansvärd smärta i min fot, kände helt enkelt inte för att halta runt i skolan med så jag gick och la mig igen. Blir väl helt enkelt hemma idag då, tjockt nice.

Drömde en panikdröm när jag somnade framför the voice för några timmar sen. Jag låg och sov precis som jag egentligen gjorde i verkligeheten, när jag helt plötsligt reste mig och hittade en gammal jojjo som jag hade när jag var liten. Började leka med den, och jag var grym! Upp och ner flög den i en ruskig fart, och jag kände mig grymmast i världen. Helt plötsligt började jojjon ryka vattenånga, och när jag öpnnade den fanns det ett stort plåtutrymme därinne som brann! Jag sprang ut i köket och skrek rakt ut, försökte hälla vatten i den, inget resultat. La den på spisen, och spisen belv helt röd. Så som den blir när den värms upp(när man slår på plattan). Tillsist kom pappa och kastade en handuk över jojjon och ringde brandåren efter att elden hade slocknat, värt?

Ska förtydliga min lite om gårdagens gnäll på bloggerskor. Lät som jag hatade dem, men det är snarare tvärt om, Kissie är störtskön som inte tar åt sig någonting, folk kan skriva massa elaka saker till henne utan att hon bryr sig över huvud taget, riktigt starkt! Och Bondinbella är väl sveriges bästa förbild, hon har koll på sitt liv, och hon har alltid väldigt smarta argument om saker. Men som jag sa igår, varför får dem betalt för att berätta om sina liv 24/7? Tjugohundratalets nöjeskultur..


Tidsfördrift:

Lovar du att vara ärlig? Jovisst
Ditt namn: Veronica
Låt som du sörjer till när du är ledsen? Olika, får lätt låtar att passa i olika situationer

Beroende av? Omtanke

Vem behöver du mest just nu? Dem allra närmaste
Vad tror folk om dig? Inte vet jag?
Stämmer det? Det hoppas jag
Är du kär i någon? Nej
Vad får du oftast komplimanger för? Oj, svårt. Min personlighet, mitt lockiga hår, mina kinder eller mina ögonbryn?
Brukar du skratta för dig själv? Haha verkligen
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Åh, lyssnar på en låt jag alltis lyssna på när jag åkte lift!<3"
Var bor du? Västerås
Trivs du där? Jag är trygg iaf, men här stannar jag inte för resten av livet
Vem kramade du senast? Sötsyster
Vem pussade du senast? Issa bebboo
Äger du några converse? Jaop, ett par svarta låga
Vad har du för mobilsignal? Alltid vibration
Sprit, cider, vin eller öl? Vin och cider, sprit funkar
Brukar du bli för full? Heheh, va?
Vad har du för mobil operatör? Comviq
Är du allergisk i mot något? Jaa björkpollen och det som ingår
Minimorötter eller pommes? Pommes eftersom jag får botoxläppar av råa morötter
Har du haft sex idag?  Nej
Nästa mål i ditt liv? Klara gymnasiet galant och samtidigt må bra under tiden
Hur svarar du i mobilen? "Hallå?", "Tjooo" eller "Hej det är Veronica"
Vem ringde du senast? Linda
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Hon typ sov :P
Antal timmar sömn inatt? Jadu, typ 5,
Sov du ensam? Yes
Brukar du komma i tid? Nehe du, jag försöker dock, och blir alltid lika arg på mig själv
Bikini eller baddräkt? Bikini
När mår du bra? När livet går bra och jag får vara med människor jag tycker om
När blev du fotad senast? Hmm, några veckor sen
Hur känner du dig nu? Seeeg och bajsont i foten
Hur gammal hade du tänkt bli? Vi får väl hoppas på det bästa, ska iallafall åka vasaloppet, hoppa fallskärm, gå på kinesiska muren, bestiga ett högt berg, åka skidor i alperna och resa runt jorden innan jag dör. Gärna hinna bli en cool pensionerad mormor/farmor också.
Vanligaste färg på dina kläder? Svart?
Vad tycker du om fötter? Fötter? Euh, hate it right now
Vad saknar du? Åre!
Hur tar du dig till skolan? kära pärlan
Hade du en bra kväll igår? Den sög väl inte
Favorit dryck på morgonen? Dricker mjölk
Rakar du benen? Alltid
När brukar du oftast gå och lägga dig? Runt elva på vardagar och betydligt senare annars
Är du blyg? Nej inte ofta
Sysslar du med någon idrott? Nej, bara gym
Vill du hellre ha mail än brev? Spelar ingen roll, vanliga handskrivna brev är väl gulligt kan jag tycka
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, men det stort intresse
Har du spytt offentligt? Jo
Är du nöjd med ditt liv? Ja det är jag :)
Är du bortskämd? Min bror säger det..
Är du mörkrädd? Bara när man inte kan se om det är någon i närheten
Vad gör du i mogon? Går väl i skolan som en vanlig svensk tonåring
Vad är det värsta du vet? Att behöva stressa och prioritera, och när man inte vet vad man vill
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Beror helt på hur mycket jag har att spendera och vad jag behöver ha, men några hundra i genomsnitt kanske?
Vad behöver du just nu? Mat
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Blondinbella
Vad längtar du till? Skolavslutingen
Har du bra vänner och äkta vänskap? Verkligen, skulle inte byta ut mina vänner mot någonting
Vad använder du för shampoo? Det som står i duschen
En speciell dag du minns? Hand i hand genom sthlm city säger jag bara..
Hur gammal är du? Sexton höstar
Om fem månader? Fortfarande sexton, och har precis börjat tvåan
Gröna eller röda äppeln? Röda hårda
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Linda
Gillar du golf?  Minigolf!
Vilken tid gick du upp idag? Typ sju.. fast somnade om vid åtta igen
Har du sovit i din egna säng inatt?  Japp
Har du strumpor på dig nu?  På den ostukade foten ja
Vad ska du göra ikväll? Andra avenyn!
Är det okej att gråta? Verkligen, ett fint sett att uttrycka sina känslor
När grät du senast? Någon dag sen
Laddar du ner musik och film från Internet? Yesbox
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Jag vet inte.. shoppa, leva livet, resa massor och spara
Bär du glasögon eller linser?  Glasögon när jag känner för det
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? På skor och jeans är det väl mer "viktigt" än på resten, som inte spelar roll enligt mig.
När går du upp ur sängen en helgmorgon? Tidigast halv 12, om ingen jävel har ställt klockan
Har du piercing? Bara i öronen
Vill du gifta dig? Ja om jag hittar the love of my life
Vill du ha barn? Ja!
Vad ska dina barn heta? Destiny är det enda namnet jag har fastnat för hittills.
Solar du ofta? En gång i veckan
Är du bra på att laga mat? Vill jag så kan jag
Gillar du att dansa?  När jag är på humör för det ja :)
Är du flygrädd? Har aldrig flugit
Hur vig är du? Kan röra mig iallafall
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten ftw
Vilken är din favoritglass? Tycker om de flesta, men magnum är en favorit!
Tror du på ett liv efter döden? Nangijala säger jag bara
Tycker du om sushi? Har aldrig provat det
Vad äter du helst när du ser på film? Spelar ingen roll, bara jag får äta något
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja :)
Har du tandläkarskräck? Jag älskar att gå till tandläkaren!
Är du morgon- eller kvällsmänniska?  Kvälls
Vilken ögonfärg har du?  Blågröna
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Ja
Biter du på naglarna? Nejs
Röker du?  Nehe du
Hur ofta tränar/motionerar du?  Varje dag
Senaste låt du hörde?  Too bored to die
Vad gör du på helgerna? Så lite som möjligt
Vad ska du göra nu? Kolla på andra avenyn(förra veckans avsnitt)

Hälften död

This really sucks, fotsenan som jag förmodligen har vrickat kommer inte  vara helläkt fören om sex veckor! 1,5 månad! åt helvete. Jag som hade tänkt komma igång med träningen på allvar.. Men nej. Jag får gå runt med en fot uppblåst som en balong,  som jag inte ska stödja i marken. Har redan ont i händerna av kryckorna, men d är lugnt, ska bli nya proffset på kryckor ;) Några plus är väl att jag kmr få skjuts till skolan och att jag slipper simma imorn ;D hihu

Vem bryr sig om att Blondinbella är på Mallis med sin fula(ursäkta) pojkvän och att Kissie köper en ny brunkräm varje dag till sin barbie outfit ? Dom får liksom betalt av att sitta och berätta om sina liv, som är precis som alla andras. Och jag sitter själv här och skriver en egen jävla blogg, och jag läser deras? Kan egentligen inte förstå meningen, måste vara så att vi har fastnat för det här för att vi inte har något bättre för oss att hitta på..

Jag tror jag ska måla nailsen och lyssa på håkan,
PUSS



Stekare(gris?) som läser Kalle Anka



vs



Fäsk(fisk)
?

Just my luck

Min syster sa precis till mig:
"Det ser ut som du har blivit slagen och kastad från ett stup eller nått"
PROVE!

Trampade snett när jag var ute och sprang, härligt liksom, kan knappt stödja på foten..
Förstår inte riktigt varför allt händer nu? Brukar inte direkt ha sån här otur.

Wellwell, får väl bli inne idag då. Man vet ju aldrig vad som händer nästa gång, kanske blir påkörd av en buss och dör. Behöver ändå storstäda, rummet har aldrig varit dammigare.

Några bilder från igår:


Hemma bjöds det på påskmiddag,
sötsyster stod för dekorationen






                                                          klicka som vanligt för större bilder
 

Seent..

Buhuu, jag mår jätteilla. Både hungrig och alkohol i kroppen, lösning? Jag tror jag går och lägger mig.
-Som glansarn själv skulle säga


LoveLoveLove

Påskafton


Så här trevligt ser mitt knä se ut efter en vecka i Åre,
ursäkta fick bara lov att lägga upp den

Påskafton, tack godegud att vi inte ska iväg på släktlunch idag igen.. Börjar rent utsagt bli helless på dessa släkträffar hit och dit. Fick ett påskägg av mamma imorse, kom på att jag nu har käkat godis i en hel vecka, varje dag! Har tröttnat helt på det, samtidigt som jag tkr synd om mina tänder och min kropp. Från och med imorgon funderar jag på om jag ska låta bli att äta godis fram till den dagen sommarlovet börjar, kan jag klara av det tro?
Det kliar på en leverfläck på mitt lår, jag får paniiik! Med tanke på att jag solade igår?!?!?! help
Nu ska jag ta ett fotbad innan jag ska börja fixa mig inför kvällen, hoppas det blir kul!
Set me free



Åh, jag saknar åre

Åre 2009 - Mina bilder

Dag 1
Resdag






















Dag 2
Första dagen på skidorna, i Duved och Tegefjäll











Dag 3
Skidor på Skutan och i Ullådalen & Duved


On our way up, man ser kanske en tiondel av liften på den här bilden pga dimman

Det var svårt att ta sig ner från 1400 m när det var snöstorm och tjock dimma















Dag 4 
Duved och Tegefjäll (solsken!)




BEBOO

























jag och alice








Dag 5
Sista dagen i backen,
började med bussen in till Åre och avslutades i Duved













Nicole direkt efter hon fick stopp på sitt pingvinfall



Skidväg in på Åre torg







De tre mupparna, hihi



Kan möjligen vara bra att ha med sig skor
 när man ska lämna ifrån sig pjäxorna?


ICA NÄRA TOPPEN in my heart



Some rastlösa killar bygger ett hopp





Dag 6
Dags för hemfärd :'(




Bye Duved


På donken i Hudiksvall fick jag en McFeast fullkorn utan bröd,
 och ett cheesburgerpapper över den flottiga hambugaren, frestande va?

Stekare måste ju också sova



Det var allt
En hel del, hoppas man nu iaf kan tänka sig in lite hur underbart vi har haft det!


Hemma

Nu är jag hemma igen, väldigt hjärtskärande måste jag säga. Ville ingenting hellre än att bara stanna kvar där minst en vecka till, gärna förevigt. Linda föreslog att jag skulle lägga mig under bordet som en liten unge och vägra komma fram. Allt där borta är ju bara så lätt, bara att svänga skidorna åt vänster, och sen till höger, och vänster igen. Största problemet är väl kanske liften, haha.

Men nu ska vi inte leka emo, inte ens på självaste skär-torsdagen. Vi hade det superduper bra där borta, det enda man kan klaga på är väl vädret(tö, mulet och dimma alla dagar utom en), och en viss bergis, hehe. Neeråh, överenergiska människor gillar vi ;)
Jag är riktigt stolt över min insatts i backarna, tog mig ner för sammanlagt tre svarta backar utan en skräma, men några fall blev det allt. Såhär efter fyra dagar i backen har jag en värkande nacke(skönt med ansiktet före?), kolosala blåmärken på bena och en vrickad tumme. Sånt man får leva med.
Nicoles pingvinstil i backen (hon gled ner för backen med magen ner mot backen och armarna sprattlande) måste jag nämna, och när jag fastnade med min väska i liften, vi lyckas då tamefan med allt.
Självklart har det knäppts massor av bilder hela tiden, och dem kommer jag slänga upp när jag får dem av mina kära polare, men till en början blir det bilderna från min kamera. Synd bara att man inte kan lägga upp videos, har några ritigt klockrena.
Men bilderna kommer imorgon, just nu är jag på tok för trött för det, plus att jag måste ta tag i upppackningen.


Paradiset

Hejsan, tänkte bara skriva en rad, eller två. Är framme i Åre, efter nio timmar på en buss. Såå underbart att vara tillbaka, kan inte riktigt förstå hur ett ställe kan vara så underbart. Imorn bitti blir det backen redan vid halv nio, och sen backen heeela långa dagen, underbart :) Vädret ser inte sådär bäst ut, men vi får hoppas på det bästa! Usch på tö.
Ska fatta mig kort, wish me good luck!

Still packing

Hej igen! Är supertrött, och än inte klar med den förbannade packningen, att packa suuuuger!
Ska upp vid sextiden imorn, känns som att jag kan skita i att sova och sova på bussen istället, aja vi får la se.
Nu är iallafall tånaglarna röda, och handnaglarna silver. Jag vet, det är lite onödigt när vi ska gå runt i pjäxor och vantar hela dagarna, men ändå :)


Kan fortfarande inte förstå att vi snart är i Åre! Som jag har längtat, i fan snart sju månader sen den nya skidgruppen bildades, om inte i ett år sen vi senast kom hem.
Sånna jävla roliga minnen vi fick däruppifrån, hoppas vi får lika roligt i år!
En av alla roliga händelser förra året: Vi står i en liftkö i tegefjäll och liftvaken är ju självklart ursnygg, och vad säger inte grot som står brevid mig, precis när vi är framme vid snyggingen? "Oh, kolla vilken snygging" Och jaa, måste jag säga att han kollade lite konstigt på oss båda och jag typ.. skämdes! Hahhaha

Jag tror att det börjar bli dags för att sova strax faktiskt, och imorgon har jag bestämt mig för att inte starta datorn. 5 dagar utan dator, hur ska detta gå?!
Och så hoppas jag på att det fina vårvädret fortfarande är kvar när vi kommer hem igen! Hoppas alla har det bra hemma :)



Åre-bandet ska självklart med! Och till höger är det fina Linda som gliider ner för backarna, made by; me!

HEJDÅ VÄSTERÅS, HEJ ÅRE!
Pusss och Kram
Vevve

ÅRE imorgon!

Fan, jag känner inte för någonting just nu. Jo, att äta godis. Det ligger en godispåse precis brevid mig, vem skulle inte bli frestad? Hungrig som ett jävla djur är jag också.. men den är faktiskt till bussresan! Måste hålla mig, MÅSTE..
Kom nyss innanför dörren, en lååång dag har det varit. Suck. På stan hittade ett par skitsnygga pilotbrillor jag tänkte köpa sen!
Idag/ikväll är det dags för: Packa
Var sjukt taggad på det igår, men nu är det som bortblåst. Springa runt och hämta alla grejer överallt, nejtack. Ska nog skaffa mig en robot som kan göra allt åt mig medans jag ligger i min säng och läser VeckoRevyn..
Det känns som att jag behöver få lite sömn och mat i magen innan  jag tar tag i väskorna.
Blir förmodligen ett "hejdå-inlägg" ikväll eller imornbitti.
Take care

Förslag på färg jag kan ha på naglarna denna gång?

I will be there!


TAGGA TAGGA TAGGAAAAA!

April april

Första april.. någon som blev lurad? Jag lyckades precis lura min fader, och väl själv gått på två saker.. Först i morse snacka dom på the voice om att Jakob skulle få lämna stationen pga att han moonade för chefen för ngn morgon sen, och vem går inte på det? Blev ju skitbesviken, hela dagen förstörd. Nejdå inte alls, men dom i klassen sa att det måste vara ett aprilskämt, vilket jag hoppas?! Han är ju förfan huvudpersonen i programmet.
Så sa min syster till mig att en klumpig jävel i hennes klass hade brutit benet när den gjorde en volt, too bad tänkte jag och svarade som alltid(inlärd reflex) "nää?!" Hon blev överlycklig och hoppade av glädje att hon hade lyckats lura mig. Så, grattis syrran.
Min far hatar att jag slösar pengar på saker, eller ja, "slösar". Han har tyvärr inte fått egenskapen att skilja på behov och slöseri. Han tyckte iallafall att jag skulle spara mina pengar inför Åre. Sa till honom: eehm, det är så att jag hittade ett par jättesnygga jeans idag.. "jaha? men du köpte dem väl inte?" ..joo.. "Va?! hur mycket kostade dom då?" ..fyra hundra.. *fnitter  "NEEEEEÄÄÄ?! :@"

Riktigt nice dag! Kort dag i plugget, underbart väder, solning med Issapissa. Nyblivne föraren Marcus fick äran att skjutsa mig till Martina, grattis till körkortet! Och bara en trevlig kväll med henne. Tack för den!
Huvudet dunkar och jag tänkte få ut så mycket som möjligt av sovmorgonen,
I guess I'll see you!



För visst saknar vi Skiljebo?

RSS 2.0