Godnatt Måndag

Hej bloggen!
Har nyss kikat på Spårlöst med mamma(började skriva inlägget kl 22), eller ja, gråtit krokodiltårar ikapp skulle jag nog mer säga att vi gjorde. Jävla berörande det där. Före det gjorde hon en regäl masage på mina stela axlar, så nu känns det mycket bättre! Ska fan aldrig flytta hemifrån, vem ska då massera liksom??

Idag har jag haft en riktig skitdag. Knät svullnade upp precis som jag anade, men höll sig hyfsat under helgen när jag mest var hemma och vilade. Inatt dock hade jag sovproblem av smärtorna och efter en dag i skolan och massa spring i trapporna har det blivit till en stor ballong ikväll. Till en början var jag överdeprimerad, men jag känner inte för att vara det längre. Får försöka tänka lite mer positivt, eftersom det inte är någonting jag kan göra någonting åt.

Därför måste jag åka till akuten imorgon, för det här är faktiskt akut, tro det eller ej. Om man ska få en vanlig läkartid tar det flera dagar, och så länge ska man verkligen inte gå med för mycket vätska i leden, det måste bort på en gång! Får jag väl ta med mig halva hemmet för att kunna sysselsätta mig under dagen. Frukt och mat i mängder, och så körkortsboken.

För jag ska i vilket fall som helst skriva teorin den här veckan, och få det gjort så jag kan börja prioritera skolsakerna igen.(Om jag nu klarar det) Men uppkörningen finns ingen chans i världen att jag kommer klara av. För efter att ha tömt knät och sprutat in kortison(som de gör för att inflammationen inte ska komma tillbaka, vilket de inte gjorde två av gångerna de tömde det för 1,5 år sen, och inte fören den tredje gången när de gjorde det så gav inflammationen sig) så får man för det första kryckor för att man inte får stödja på benet på 24h(och kan inte göra det på flera dagar sen), och för det andra en förjävla smärta. Men jag tror det kan vara bra, för både jag och min körskolelärare anser att jag behöver lite mer tid till körningen.

På tal om någonting roligare så har jag fått hem paketet med tandblekningen idag! Har precis tagit lite "förebilder", och sen börja behandlingen imorgon. Spännnandee!
När vi ändå snackar om före och efterbilder, tänkte jag passa på att visa bilder på mina fransar under behandlingen av Neulash, men gör jag imorgon för nu ska jag sova!


Lite sommar, solbränna och blont hår skulle jag inte tacka nej till direkt.
Har hittat så jävla fula bilder från sommaren på hårddisken,
måste visa även det!!

Mobilbilder

Hej
Har inget att säga idag, är mest bara irriterad på allt&alla. Därför får det bli lite bilder från den senaste tiden.


Linda Muhamed

Den bästa medicinen mot bakfylla

Astronomi

Jag fick ett brev på posten från Ghazi Abdulla innehållande ett skärmskydd för 26kr, en bra affär med andra ord.

I huvet 24/7

Moget svar på frågan, "Vad gjorde du först när du fått lön idag?"

Morgonpromenaden igår, så jäkla underbart.
Idag valde jag dock att ligga kvar i sängen och ta sovmorgon istället.

Pallar EJ

Hejdå

Lördag

Tjafan

Ville bara berätta att jag lever. Mer eller mindre.
Förutom den där jobbiga känslan att man inte vet om man ska förbereda sig för total lycka eller depression, har jag även blivit helt lost och går från "fan jag kan ju mycket", till "faaan det här kommer aldrig gå". Det tär på mig.

Hur som helst så drog jag inte och gymmade igår, utan jag har blivit halvförkyld nu igen. Om jag tänker efter så är jag fan halvt förkyld hela tiden, och har varit det i flera år. Vad är felet?
Istället tog jag en tur på stan efter skolan, med först Jullan och sen Linda. Har länge behövt nya byxor, och nu tog jag tummen ur röven och inhandlade det! Ett par svarta och ett par mörkblå jeans, perfekt för min budget den här månaden då det bara blev 400 kr sammanlagt! Köpte även lite lack och ögonbrynsfärg för att få brynen i samma färg som håret.

På tal om håret, har jag bestämt mig för att låta utväxten växa hejvilt och vila håret ett tag. För att i mars/april boka en tid hos frisören för slingor, alltså gå mot det ljusa hållet igen! Känner på mig att det kommer bli jättebra.

Idag tänker jag skicka efter lite kläder från H&M, en bikini, en sportbh och förmodligen en baddräckt också som jag tänker använda som boddy i sommar, den är så fin! Någonting annat som är påväg hem till mig är ett paket från beconfiDent, jag kunde inte hålla fingrarna borta längre. Jag älskar att experimentera med mitt utseende, vi får se hur detta slutar!
Dock måste jag tillägga att jag inte tycker mina tänder är gula. Dock har de varit ljusare, och framförallt innan jag började dricka kaffe. Och om jag ska vara ärlig så väljer jag hellre vägen "Kaffe och tandblekning" istället för "Inget kaffe och vita tänder" i vägsjälet. Och det kostar inte mycket heller, 30 behandlingar för 300 kr. Har kikat runt och läst mycket om detta, och väldigt många har fått bra resultat! Väntar spänt på posten.

Den här dagen började med slapp i sängen, ni vet sånadär stunder man ligger i sängen, blundar men är egentligen klarvaken. Det är bland det underbaraste som finns. När jag väl kunde slita mig så drog jag på mig promenadskor, skidjacka och tog en morgonpromenad i solen. Sköööönt. Efter det blev det körlektion, och nu sitter jag här.

Resten av dagen ska jag fixa lite bankärenden, dricka massor av kaffe, måla naglarna i någon söt färg, ta ett långt bad och plugga teori i massor. En helg hemma är för jävla bäst.

Igårkväll var jag sekunden från att börja gråta. När jag helt plötligt kom på att jag hade ont i knät och hade haft det hela dagen utan att tänka på det, var det som om någon slog mig hårt i magen. När jag jämförde knät med det andra, såg jag att det var större, och där kom rädslan. Min rädsla över att knät ännu en gång skulle bli stort som en handboll, tvinga mig till att sitta på akuten i flera timmar för att tömma det, eftersom det är farligt för leden med för mycket ledvätska. Att sedan se läkarens bekymrade min när jag berättar att det inte är första gången detta händer, och inte andra heller. Fjärde möjligtvis. En vacker dag kommer någon bestämma sig för att reda ut mina svullna leder, och jag känner på mig att den diagnosen kommer krossa mina framtidsdrömmar..

Som tur är så vaknade jag upp med ett smärtfritt knä, men den där lilla svullanden sitter fortfarande. Hindrar knät mig från att köra upp nästa vecka vet jag inte vad jag tar mig till.

PumpaRumpa

I slutändan kommer det vara värt allt slit, looovar.

Idag ringde inte min klocka, så jag vaknade sött klockan 10. Där fick jag för mina dålig sovrutiner........att jag sen hade ont i halsen och huvudet gjorde att jag stannade hemma idag. Vet inte om min kropp har blivit beroende av kaffe elller hur det är, för den värsta huvudvärken försvann med första koppen. Dock är den tillbaka nu, värre än någonsin. Skulle tippa på att jag är överansträngd i nacke/axlar igen.

Nu har jag fått i mig både god fukost, en laxbit till lunch och sitter och väntar på att klockan ska slå mellis och jag får äta Kesella! Sjukt hur mat kan få en att må bättre.

Imorgon om jag mår bättre åker jag med Maria till gymmet efter skolan. Vi har satt upp projekt "PumpaRumpa", tagggg. Efter det ska jag hem och baka kladdkaka. Burar in mig i hemmet i helgen, med kladdkaka och teoriboken. Skulle säga bra för ekonomin. Undantag blir väl en körlektion och förhoppningsvis ett träningspass.

Nu ska jag dyka ner i min bok igen, kramisar.

Trött

Är förresten trött och irriterad idag. En sån där dag jag ska ifrågasätta allt, som ex mammas kommentar "Men du sitter ju ändå bara där och inte gör någon nytta på datorn" när jag bad henne tända i taket efter att någon jävel har släckt. Det är då jag spyr ut "JAHA SÅ DU TYCKER INTE JAG GÖR NÅGON NYTTA?!" tar åt mig och känner mig världelös.

Mer sömn var det ja...

Idag då

Det visade sig att mamma inte alls serverade köttbullarna igår, utan hon la in dem i kylen och tänkte SERVERA DEM IDAG ISTÄLLET! Gråter.

Annars då, skippar spinnpasset idag p g a krasslig hals. =Mer tid för teoriplugg. Börjar bli nervös nu, kunde inte somna inatt för jag tänkte så mycket på det. Tankarna psykar mig som fan, man kan ju inte förvänta sig varken lycka eller depression, man vet ju inget! Gaaah. Hur som helst har jag ställt in mig på att klara det på en gång, vilket drar fram den envisa och motiverade sidan i mig.

Ba kööööööööör slutspurt mot körkortet!

Snabbkäk

Jag har blivit så jäkla nojig när det gäller halvfabrikat. I söndags drog pappa hem frukostkorv från affärn, erbjöd mig grillkorv istället men jag tackade rart nej och lagade en omelett med kyckling till mig själv. Idag kom mamma hem med ett paket Icas köttbullar och jag spydde bara jag såg paketet. Så nu sitter jag här, med min kycklinggryta. Jag vet, kyckling efter kyckling. Men jag älskar det.

Dagens gryta består av lök, hackade morötter(som steks ett tag så de blir mjuka), champinjoner, paprika, kyckling, matlagningsgrädde, soya, kycklingbuljong, kycklingfond, timjan och pressade vitlöksklyftor. Till det tog jag en potatis, broccoli, majs, keso och en bit tomat. Himmelskt!

Varför tycker jag inte om korv och köttbullar då? Jag har alltid tyckt illa om korv, vet inte om det är sen farfar berättade om alla sina äckliga upplevelser från korvfabrikerna, vätskeblåsorna på den kokta varianten eller en stekt fet korv där det rinner lika mycket flott runt som vätska inuti när man skär hål på denna hinna(bestående av?). Korv är restprodukterna efter slakt, och det ser inte trevligt ut inne i en korv ska jag erkänna. Minns en gång när jag var 11-12 och sa till pappa när kokkorven dök fram på köksbordet "Jag äter inte korv!" Svaret blev: "DET GÖR DU VISST DET!" Så var det med det, idag är ett inernskämt i släkten.
Och så köttbullar, jag älskar köttbullar. Fast hemmagjorda, speciellt mormors. Jag tror jag kan dra en koppling till mitt avstånd från andra köttbullar med att jag har blivit serverad Icas köttbullar minst en gång i veckan hela min uppväxt.

Misstolka mig inte, min familj lever inte på halvfabrikat. Mamma är precis som jag ganska insatt i kost och hälsa, och lagar ofta egen gudomlig mat! Dock har även hon bara 24h/dygn och ibland finns inte alltid tid till timmar i köket. Pappa dock, suckar djupt varje gång han får uppgiften att laga mat, öppnar frysen och drar fram fiskpinnar och kokar lite ris till. Har vi tur köper han köttfärs, en påse chili con carne och en burk vita bönor. Sedan blandar han varsamt ihop allt i tron om att han lagar en riktigt regäl middag bestående av äkta husmanskost.

Jag längtar till den dagen kommer då jag flyttar hemifrån och får bestämma själv vad jag ska äta och vad som ska finnas i kylen.



Need you, here.

"CPDAG" var tankarna imorse. Efter 4 timmars sömn och försening till skolan kunde det bara bli sämre, trodde jag! Fysikprov som första lektion, jag hade pluggat i kanske 1-2 h sammanlagt och kände att jag ute på lite väl djupt vatten där.  Men det gick ju fan bra!(säg INTE sådär Veronica, nu kommer du få tillbaka ett IG!). Men IG gör ingenting. Att jag blev så positivt överraskad över vad jag kan, bara genom att använda vår formelbok, det har gjort min dag!

Dagen fortsatte med en massa jumboblock till lektioner och slutligen fick jag åka till Friskis. Note till mig själv: Gymma inte mellan 16-20! Fick fan klaustrofobi i det där lilla gymmet och alla dessa människor, så jag körde en halvtimme sen flydde jag till Yogasalen. Man får alltid gå in lite tidigare på de passen, ta en madrass och lägga sig och vila ett tag innan allt drar igång. TROR NI INTE JAG SOMNAR?! och vaknar upp 15 min in i passet då alla sitter upp och gör andningsövningar. Och stirrar på mig. Där har vi veckans pinsammaste. Dör lite inombords.

Hur som helst ska jag gå och sova nu, och sova läääänge.


Not here for a long time,
just here for a good time

Ladddar

Sängen är ovanligt skön idag. Ingen lust att stiga upp!

Laddar upp för en dag framför plugget...

Snart är den 10 juli och jag står där på flaket och skriker i min fina klänning.
Ska skrika lite extra över att Fysik B äntligen är över.....
Snart där

I forgot

Hittade förresten en tjuga utanför bussen igår, blev nog ganska lycklig för jag satt och skrek på bussen att jag skulle bjuda alla på bakiskäk idag.
Jag tror jag tar tillbaka det där va.

Jag till Martin och Martina:
- Nej jag har ju börjat ta det lite lugnt med alkoholen, mognat lite ni vet.
Då slog det mig plötsligt att min senaste snefylla var på nyår.
-...elller asså, det här året iallafall!

-Vilken buss åker ni?
-Bjurhovda, 92an
-Jaha vart går den då?
-MEN BJURHOVDA!
-Vart på stan?...

Aggressiviteten.

Lördagsångest

Tjabbaaa

Idag är det ångestladdat, utan någon direkt anledning. Jag känner mig liksom tillbaka på ruta ett igen, och det suger så jävla hårt.
Vaknade upp av att mamma och Linda hoppade in i mitt rum och frågade vafan som hade hänt, det ligger saker ÖVERALLT och gårdagens sotning satt inte längre bara på ögonlocken.
Annars är jag rätt nöjd, verkar som mina jobbiga bakisdagar tillhör det förflutna och jag kan helt plöstligt få en normal natts sömn efter en fylla.

Det var en kul kväll igår! Började hos Mandy med en vinare, fortsatte till Pluto där vi fick köa längre tid än vad vi hade förväntat oss, och resten av kvällen blev det en massa dans, bekanta ansikten och rundor i baren. Slutade med halv tre bussen hem, och väl hemma hittade jag till världens lycka en chipspåse och en dippskål. Dippen var äcklig, men jag somnade till slut sött framför SATC i mjukiskläder. Life

Tur att min fina vän kommer hit ikväll. Jag behöver någon att äta glass/godis(har inte bestämt mig för vilket av dem än) med, och framförallt någon att prata med.

Inget inspirerar och ger mig motivation som att läsa bloggar. Min favorit just nu är PT-FIA, och jag tror inte att jag behöver säga varför? Jag gör det ändå: Min stora dröm upplever hon just nu!


De få bilder mobilen fångade igår:

Jag och Victoria töntar oss


Klängapan med sin man

Och så mitt brev från Telia jag fick på posten igår:



Dags att ta tag i dagen!

20 Januari

Hejhoppsan, jag borde egentligen sova nu med tanke på hur tidigt jag börjar imorgon, men jag ttänkte bli lite trött här när jag ligger i sängen med datorn på magen så jag passar på att skriva mig trött.

Dagen började med att jag inte ville gå upp ur sängen och terminens första "ska jag vara hemma?" dök upp i huvudet. Där har vi fått det bekräftat, det kommer de dagar jag behöver sova några timmar till. Anledningen till att jag inte sov ordentligt var för att jag låg och stirrade upp i taket ett bra tag, kunde inte sova för jag tänkte så mycket. Fast det var riktigt energiska tankarl, nästan lite superwomantankar! Slutade med att jag plockade fram en penna och ett block och kluttrade ner allting, efter det kände jag mig alldeles tom i skallen och stoppade in mp3n i öronen, och ja, där någonstans somnade jag.

Mitt i frukosten ringer pappa(som har fått låna min gamla telefon)

Pappa: Hej, låg du och sov?
Jag: Nejdå, har det hänt något eller?
Pappa: Ja, alltså. Jag tappade din mobil i golvet tidigare.
Jag: Jaha? Jag har tappat den hundra gånger minst, så den överlevde nog. Ringer du inte från den nu?
Pappa: Jo, jag ringer från den. Men den blev helt svart och batteriet flög ur.
Jag: Jaa den stängdes väl av? Det är ju bara att stoppa i det igen.
Pappa: Ja men den var ju svart efter det också.
Jag: Ja, du kanske ska starta den också?
Tystnad
Pappa: .....ja jag tänkte bara berätta det.

Dagen fortsatte iallafall med att vi beställde studentmössor under lunchen, lycka! Äntligen kan man se ljuset i slutet av tunneln. Resten av dagen har bestått av en himla massa telefonköer och bök, och sen ett tufft träningspass. Var inte riktigt fysiskt redo för ett så pass hårt pass så psyket svek mig också. Men det gick bra ändå! Först lite core bosu vilket är skitkul och en jävla utmaning att hålla balansen på bollen, och därefter spinnpass med en lärare som var överdrivet peppad å ba skrek hela tiden.

Nu ska jag fortsätta mig genom mitt känslorus jag snuddade till idag, så nu är det som en tickande bomb som exploderar när som helst.

Ser fram emot en skön helg utan jobb. Imorgon blir det körlektion, skriva klart ett arbete och därefter utgång! Resten av helgen ska jag bara äta glass, titta på serier, träffa min favvolinda, plugga fysik och nöta teori. Och träna, om jag inte blir sjuk nu. ORKAR INTE MED ATT BLI SJUK IGEN!



Tisdag! Eller...onsdag kanske?

Sitter här och är hungrig...är fan hungrig hela tiden. Jag tycker fan inte att jag äter lite, och bra mat äter jag också...med jämna mellanrum. Middag för 2h sen men redan hungrig som jag inte har ätit på halva dagen?? Heelllooo, magkatarr på g?

Har haft en händelserik dag! Har kommit in i en period då jag inspireras av andra människor så den här dagen har varit berörande. Började med Svenska C och den nya läraren vi har fått eftersom vår gamla har gått och sjukskrivit sig, stackarn. Och den nya var riktigt ...ja vad ska man säga? Helbra rakt igenom. Han var självsäker, erfaren och riktigt bra på att tala så att hela klassen var knäpptysta. Han talade mycket om vad han själv hade varit med om i sitt liv vilken var mycket(resor kors och tvärs, bott i olika städer, massa olika jobb osv), och det häftigaste var att han lätt kunde tala om allt med stolthet. Han ville dela med sig av sina framgångar! I Sverige idag får man inte prata om hur bra det går för en utan att folk tycker att man skryter, och det är så fel! Man ska kunna glädjas av andras framgångar utan att bli avundsjuk. Det är ingen annan är jag själv som har kämpat för att lyckas förverkliga mina drömmar. Jag tyckte det var helcoolt att han stod där och pratade gott om sitt liv och allt han har gjort, mer sådana människor tack. Nej det var... riktigt inspirerande.

Vår religionslärare gillar jag också för den delen, jag vet inte varför men han har gett bra intryck hos mig. Jag gillar min nya glöd för skolan.

Efter skolan har jag lämnat in lite CV:n och umgåtts med Mandy, fin tjej det dära. Att bara sitta och prata flera timmar i streck med en person som förstår en behövs ibland, och det behövde vi båda nu! Så övningskörde jag hem henne, och mamma och jag tog en trip därefter, snart smälllerre!

Orkar inte skriva mer, nu ska jag ÄTA och sen bädda ner mig i sängen och plugga lite tills mina ögonlock sakta slocknar...


Favoritennn

January 18th

Deep down in my heart it's so clearly right.
The way it should be, you and me...



Måndagstrött

Trött...och sur.

Pappa river runt här i köket medan jag försöker få matro.....smaskar skithögt, frågar onödiga frågor, tar sista gurkbitarna och vägrar skära upp nya. Så ber han om saltet och förväntar sig att han ska få det också? Sen går gränsen:

"ROSTADE DU EN KANT ÅT MIG?"
"Nehe, det gjorde jag ju inte?"
"Joho, men nästan en kant!"

Den där biten bredvid kanten är fan halvkant, och den smakar inte bra.

Wellwell, har haft en lång dag vilket måndagar kommer bli i fortsättningen med det nya schemat. Har påbörjat både religion, astronomi och matte E kurserna idag, känns kul med lite nytt! Hann bara hem och äta lite Kesella med apelsinbitar och soltroskärnor(<3) och svepa en kopp kaffe efter det, så stack jag iväg på yoga med Maria. Yoga är perfekt på måndagar när man är lite extra seg och trött och inte riktigt orkar köra ett svettigt krigarpass.

Nu har jag betalat en räkning(vuxenpoäng) och ska skicka iväg lite mail, sen ska jag fan gå och lägga mig.


Hej sommarn, vi saknar dig!

Lördag

Hejhallå!
Även det här blir ett långt inlägg, jag älskar att skriva!

Sitter här i mitt rum bland alla saker som ligger slängda överallt och är avundsjuk på hur brun Kenza är.......
Tur att Linda och jag håller på och kikar upp sommarens utomlandsresa, så man får någonting att längta efter!

Har haft en stressig vecka och nu är jag dödstrött. Tycker det är kul att skriva ner vad jag har gjort för nånting varje dag så jag drar de senaste dagarna!
I onsdags gjorde jag inte mycket annat efter skolan än att övningsköra och gå på världens härligaste spinnpass, det var så skönt att svettas av sig stressen! Jag trodde inte jag skulle prestera så bra under passet eftersom jag inte hade ätit varken bra under dagen(hade till och med glömt bort måltider) och inte ätit kvällsmat. Passet börjar ändå halv sju så det kunde jag ju ha hunnit med! Men efter ett äpple och en huvudvärkstablett mot huvudvärken så gick passet bra! Sista låten var en riktig pepplåt och alla i salen ba skrek rakt ut, "KOM IGEN NUURÅ!" "WOOOHO!" Haha, älskar energin!!

I Torsdags hade jag en lång härlig sovmorgon och på Medicinska biologin kikade vi på en dokumentär om Huntingtons sjukdom, det var hemskt. Sjukdomen är dominant, vilket betyder att har en av dina föräldrar den så är det 50% chans att man får den. Orkar inte dra symptom men bland annat ofrivilliga ryckningar, och det värsta är väl att man dör i förtid. Man fick följa en tjej som gick igenom processen om hon skulle ta prov om hon hade sjukdomen eller ej, ingen lätt process. Eftersom sjukdomen är så pass allvarlig får bara psykiskt stabila personer göra testet(så man ex. inte tar livet av sig om man får reda på att man bär på sjukdomen). Tjejen var fast besluten att hon ville veta svaret, så hon kunde välja väg i livet, sikta in sig på att dö i förtid eller leva ett lång och lyckligt liv. Efter många om och men fick hon provsvaret att hon var frisk, och där satt jag med tårar över hela kinderna. Som sagt ska man vara glad över att man är frisk!!
Är det något jag älskar med NV så är det att man relaterar så mycket till verkligheten med kroppen, det är intressant! Även på psykologin kikade vi på genier som hade skadat sig och blivit som de blev, aaasball!
Och så spenderade jag eftermiddagen framför teoriböckerna, på körskolan och i körskolans bil. Min körskolelärare är bäst, han är så personlig och omtänksam. Ska alltid skjutsa hem en, bjuda på fika, anpassa sig efter kunden osv.. Sen att man måste lära sig lite hur han fungerar, det är en annan femma! Att han driver körskolan i princip själv och har mycket kunder kan man ju tänka sig är stressigt, och ja vad han stressar, jämt. Ibland får man ingen kontakt, men som sagt, det gäller att lära sig hur folk fungerar! Han körde som exempel förbi mig vid centralen när jag stod och väntade på bussen och sa sen när vi träffades att han hade tänkt stanna och skjutsa hem mig om det inte hade legat en buss bakom honom, huuuur omtänksam??! Börjes körskola och Bertil rekommenderar jag!!

Och så kom fredagen, var i skolan och hade mattredovisning, fick min studentklänning(sååå fin!!),åkte hem och lagade(läs värmde) lunch, skickade in lite jobbansökningar, sprang iväg med ett CV, tog hit Maria och bjöd på mellis och hjälpte henne med matten, sov en stund, åt hemmagjord pizza, åkte bil till Ica som man kan se från mitt fönster, hade en mysig kväll med Linda och Martina som innehöll: Chips, dipp, cola, Solsidan, tatueringsidéer och massa prat! Världsbäst.

Idag har jag jobbat. Och sovit, och haft kusinen och fastern här. Jag lagade kycklinggryta som blev en succé, Linda och Ida gjorde god efterrätt och till det blev det kaffe och Med Andra Ord, mys!

Roliga repliker under spelet:
Linda: Som du! Som du!
Ida: PÅVEN!
Rätt ord: Ida

Jag: Bygga muskler, de äter något så de bygger stora muskler!
Ida: ANTIOXIDANTER!
Rätt ord: Anabola steroider

Haha hon är så dum....och söt!

Nu tror jag att jag ska sova. En utsövd Veronica är en glad Veronica, det har jag kommit på. Imorgon ska jag jobba igen, hoppas det går lika bra som det gick idag! Efter det tänkte jag ta mig till mitt favoritställe, gymmet.


Love you

Note till mig själv: Skaffa en ny design på bloggen
Ska försöka publicera nästa inlägg från listan innan helgen är slut!

idiuts

Ja, älskade VL, det kom snö i år igen. Snart strejkar jag den här skiten och köper en spark istället.

1 – Presentera mig själv

Efter att ha sett att Linn har presenterat sig i sin blogg kunde jag inte låta bli längre, jag gör hubbabubbalistan iaf!

Jag heter Veronica Johansson, är 18 höstar gammal och pluggar natur på Rudbeckianska gymnasiet i Västerås. Född och uppvuxen i samma stad, och har inte rört mig många meter härifrån, som längst till Finland. På utsidan har jag halvlångt, tjockt, lockigt, brunt hår(för tillfället iallafall) och blågröna ögon. Lång som fan(fast jag inte själv tänker på det längre), och är väl rätt normalt byggd.

Bor på haga i en stor lägenhet sedan tre år tillbaka med min familj. Familjen består av pappa, mamma, storebror Andreas snart 21, och lillasyster Linda som fyller fjortis till sommaren. Även fast man lätt går varandra på nerverna av att bo ihop och se varandras fula ansikten dag ut och dag in är de nog trotts allt de personerna som betyder mest i mitt liv just nu. Det går inte en dag utan att jag uppskattar och vill krama sönder mina syskon, jag älskar er så!

Jag skulle säga att jag har/ har haft en lätt uppväxt, men mina föräldrar skulle nog inte säga detsamma. Skulle jag få en unge som betedde sig som mig när jag var liten skulle jag sälja denne på auktion. Envis skitunge som skrek så fort jag inte fick som jag ville. Iofs formade sig väl detta med en pappa som än idag daltar och diskar, städar, bäddar och plockar efter oss frivilligt, men jag fick även många gånger som jag ville när jag protesterade! Ska nog gå en riktigt utbildning i uppfostran innan jag skaffar egna barn, för sånt där skulle jag inte orka med. Säger dock inte att det är mina föräldrars fel att det har blivit såhär, mina syskon var ju relativit "normala" ändå. Men att uppfostra en unge är nog inte det enklaste, och jag antar att jag var one of a kind.

Tur att man lär sig av sina misstag för sådär skulle jag inte beskriva mig själv idag. Visst är jag envis, men inte till en jobbig nackdel. Idag skulle jag säga att jag är en tjej med (vanligtvis) båda fötterna på jorden med en del åsikter om saker och ting. Jag känner mig väldigt bekväm i mig själv efter ett antal osäkra (typiska) tonnårsår, jag vet vem jag är och vad jag vill!

Jag jobbar för tillfället extra på donken och har gjort det sen början av sommaren, vi får se hur länge jag blir kvar! Jag trivs bra på McDonald's, har träffat väldigt många nya människor och känner att jag har utvecklats som person sen jag började där.

Natur då, programmet jag för tre år sen att sikta in min framtid på. Jag har haft min period aldelles nyligen då jag tänkte att jag har valt fel program, men nu har jag ändrat uppfattning. Jag valde natur för att jag alltid har haft ett intresse för matte och NO-ämnena, och haft lätt för dem dessutom. Idag, tre år och ett par ganska svårare kurser senare kan jag säga att jag knappt har något intresse kvar för dessa ämnen, förutom matten som är min medfödda kärlek. Skulle jag välja till gymnasiet idag skulle nog det bli NV iallafall, men med en inriktning på Entepenörskap då jag har börjat fundera på att starta eget företag i framtiden. Dock ska man veta att NV inte är en lätt utmaning, och kommer man hit utan motivation fungerar det inte. Jag har iprincip "lekt" genom stora delar av gymnasiet, inte tagit allt 100% seriöst och gjort annat fast jag hade behövt lägga mer tid på skolarbetet. Fast samtidigt tror jag det har varit en försvarsmekanism inom mig som har gjort det så, för att inte få mig utbränd. Har jag energi så det räcker och blir över kan inte mycket stoppa mig.Men eftersom det är så att det är lätt att göra saker som man tycker är kul, kan jag förstå att det här inte har varit så lätt och gjort mig motiverad. Är man intresserad av någonting lyckas man utan tvekan. Dock är jag evigt tacksam över denna breda grund jag har gett mig själv inför framtiden, jag kan bli iprincip vad jag vill när jag blir stor!

Annars är jag en riktig jävla dagdrömmare som tänker så mycket att jag gör mig själv galen. Jag kommer liksom inte ifrån alla tankar och kan slappna av någon gång, utan det finns alltid någonting att tänka på. Jag vrider och vänder på allting i huvudet flera gånger om, och kan själv komma på mig själv att jag har varit helt borta i min tankar när jag exempelvis är ute och går. Helt plötsligt vaknar man upp och undrar vad som nyligen hände. Tänk att man aldrig någonsin kommer få tyst på den där rösten i huvudet, man kommer att få leva med den resten av sitt långa liv. Allt detta tänkande kan hindra mig i vissa situationer till och med, och jag vet inte hur många gånger jag får höra från kompisar att jag tänker för mycket. Om jag exempelvis träffar på en person helt slumpmässigt på stan som ger mig ett känslorus(ja självklart pratar jag om pojkar), kan jag bli helt stum och nedstämd. Och inte fören jag har fått vara för mig själv och dalta händelsen i mitt huvud, vändigt och vridit på allt, kan jag bli mig själv igen. Samma sak gäller spontana åsikter/tankar från en kompis eller någon i min närhet, jag har ibland inget att svara för jag inte har fått tid att tänka igenom det. Det är jobbigt kan jag säga!

Mitt stora intresse i livet är träning och hälsa, det finns ingenting roligare! Jag älskar att träna och ta ut mig till max, känna mig levande och känna att jag tar hand om mig själv och min kropp. Som tankebanorna ser ut nu blir även detta mitt framtida yrke, vilket gör mig lycklig av bara tanken.

Mina vänner är några jag aldrig skulle klara mig utan, de ger mig så mycket här i livet och det går inte en dag utan att jag ringer någon av dem för att få lite energi! För är det någonting jag har lärt mig i livet så är det att man ska lägga ner tid på människor som man känner att man har fått ny energi av när man skiljs åt, inte de jobbiga energisugarna som bara får en att må dåligt. Jag är tacksam över mina fina vänner som alltid finns där och stöttar mig!

Tidsoptimist borde vara mitt förnamn. Jag är ruskigt dålig på att passa tider och är alltid ute i sista stund, men det har jag bestämt mig för att det ska bli ändring på!

Jag har en så kallad fiskfobi, fast jag äter gärna fisk. Jag tror den uppkom när jag en gång i en djuraffär trampade på en guldfisk som låg och flåsade på en matta och hade hoppat ur akvariet. Jag gick runt och haltade hela dagen för att jag inte ville sätta ner hälen igen.

Jag är nog lite av en äventyrare utan att jag själv har tänkt på det innan. Allt som har med höjder och fart, är galet och farligt ger mig en kick. Jag älskar att åka skidor, springer runt som ett barn på nöjesfält och planerar att göra mycket galet innan jag dör! Bland annat att hoppa fallskärm.

Annat jag drömmer om att göra mycket i livet är att resa och upptäcka andra delar av vår jord, och se på hur många sätt en människas liv faktiskt kan se ut!

Mina två högsta önskningar i livet är:
- att kunna sjunga. En sån känsla en riktigt fin röst utstålar, tänk att stå på en sen och förmedla något. ÅH!
- att kunna flyga. Friheten i det är något jag avundar! Det är även detta som har en grund i min framtida tatuering.

HEHEH va långt det blev...







Och såhär ser jag ut! Som blondin
Jag älskar att le,
men någonting jag älskar ännu mer är att se andra människor le.

I skolan

Tjooo! Sitter på mattelektion och lyssnar på redovisningar. Snark. Vår tur på fredag! Tur det, för vi har redan haft bokredovisningar idag, och snart väntar jumbredovisning i biologi. Idag har jag massor att göra, igen. Skriva klart ett arbete, skriva en miniuppgift, övningsköra, spinnpass halv sju och så göra klart teorihäftet inför rättningen imorn. Krigar på

KLOCKA EFTERLYSES

Alltså neeejj, vart är min klocka?
Det här är fan inte okej.

Det är ett runt ur, märket QUARTZ och ett svart läderband runt.
Någon som har sett den?

Orkar fan inte med mig själv, har fortfarande inte hittat bh:n!
Vem fan tappar bort en bh????????

NU RÄCKERE!

Pluggg

Har som sagt galet mycket den här veckan, men jag gräver inte ner mig för det. Tänker bara på fredag eftermiddag då allt är lättat från mina axlar! Det får bli en kortis nu alltså, dags att dyka ner i böckerna igen. Har märkt att om jag sover och äter mycket orkar jag med det här. Och imorgon ska jag äntligen iväg och spinna!

Idag hade jag bara en lektion som sagt, psykologi där vi såg en film om autism och aspergers, det fick en att tänka till och bli lite deprimerad till och med. Man ska vara glad över att man är frisk och har ett bra liv! Det glöms så lätt bort. Efter det tog jag mig tid att städa ur skåpet så nu har jag även det borta från samvetet.
Resten av dagen har jag bara varit allmänt effektiv, städat, diskat, lagat mat, ringt runt efter jobb(fick lite napp där!) och så övat på min biologiredovisning.

Nu ska jag varva ner, göra den sista biologin och sen dra lite teori. Skön sovmorgon imorn innan alla redovisningar drar igång!


Har gått och fått starka känslor för mitt mörka hår, jag älskar det!

Idag kom jag förresten på en sak. Tänkte på det här med att flytta hemifrån, jag har alltid tänkt att jag ska bo själv en stund från början när jag flyttar, för jag tror att man behöver ha en stund i sitt liv när man bor helt själv och inte har någon annan att ta hänsyn till. Men jag kom på att jag är aldelles för sällskapssjuk och lättskrämd för att det skulle fungera, tyvärrrr. Vem säger åt sin syster typ 5 gånger att låsa dörren på morgonen för att man ska bli själv hemma i 20 minuter och är rädd att någon ska komma in?? PÅ MORGONEN

Nystart

Måndaaagen snart slut, skönt! Har haft en riktigt bra dag. Var först i skolan och förberedde det sista inför matteredovisningen, skönt att få även det lättat från axlarna. Men mycket kvar ändå. Skönt som fan att jag känner att jag har vilat upp mig och fått massor av ny energi nu, hoppas det håller i sig! Efter det drog jag och Mandy till kostrådgivaren, hem å åt mellis(provade äntligen kesella(!) med några apelsinbitar, ny favoriiit), drog iväg och hämtade mitt paket och sen på yoga. Kände egentligen inte för yoga idag, men är det någonting jag behöver en sån här vecka så är det yoga.

Paketet inehöll mitt efterlängtande simkort, och Solsidanboxen! Surt sa räven att abonnemanget inte börjar gälla fören den 20:e, men jag ska nog klara mig 10 dagar till utan kontakt med omvärlden. Det finns ju alltid mail och hemtelefon liksåm(L)

Ooooch dagens bästa, tiden hos kostrådgivaren! Både Mandy och jag sa när vi kom ut därifrån att hon är en sån jävla trevlig människa, hon är så lätt att prata med och har riktigt kloka åsikter! Det här är ju andra gången vi träffade henne, förra gången la vi upp en kost som vi skulle prova(projektarbetet ju), och hon tipsade om bra mat och vad man skulle äta och inte. Kosten innebar saker som ett minskat intag av kolhydrater och regelbundenhet med 5-6 mål om dagen. Förutom det var det som alla förstår bra och näringsrik mat som gällde i kombination med träning. Efter de 4 veckornas träning och jag på 5 kilo lättare ben(har säkert lagt på mig det nu i jul igen) var vi nu tillbaka på återuppföljning för att visa kostdagböcker osv. Hon var riktigt stolt över oss och sa att vi hade gjort ett sjukt bra jobb, så det var skitkul att höra :D Det bästa med den här "dieten" är att vi har fått in nya bra vanor i vår kost och vardag, jag följer mycket av det vi åt då även idag för att jag känner att jag mår så bra av det. Men självklart kan man unna sig själv saker på ett annat vis nu när man inte måste anteckna allt man stoppar i munnen... Det viktigaste är dock regelbundna måltider, det kommer man långt på.
Det andra roliga var att vi diskuterade mycket framtid och skola med henne, och när jag berättade att jag är väldigt intresserad inom ämnet hälsa och att jag har kikat in kurser på The Academy, visade det sig att hon själv har utbildat sig där inom vissa områden och rekommenderade det starkt. Grejen med den skolan är att man inte söker in med sina betyg, utan man "köper" kurserna istället. Nackdel att det kostar, men skönt som fan att man inte behöver ha betygsstressen. De erbjuder licenser till bland annat kostrådgivare, PT, cykelinstruktör och en jävla massa annat! Så det är bara att dra igång att jobba efter studenten och spara ihop pengar, och sen vill jag läsa fler av de där kurserna på antingen distans eller åka runt till olika städer(man kan oftast välja själv vilken stad man vill läsa i) för att få lite ny miljö för bara en kort period. Det är alltså inte långa kurser på flera terminer, utan vad jag har fattat det som så ligger kurserna på allt mellan några dagar upp till två veckor.

Kul att få lite inspiration om framtiden!


Nu ska jag duscha och sen som vanligt krypa ner under täcket, tända lite ljus och plugga/titta på serier, sköönt! Har sovmorgon + bara en lektion imorgon, så då har jag massa tid över till annat!






Juldagen!

Nyårsnaglarna!

Så mycket vuxnare

Häromnatten hängde jag in kläder i min garderob, helt plötsligt stannade jag upp och stirrade "FAN va kläder jag har!"

Stort steg att säga att man har mycket kläder. Helt plötsligt var jag så mycket vuxnare.

Därför, mål inför våren: Bara köpa sånt jag sedan innan har tänkt köpa/behöver.
COME OOON I CAN DO THIS
!

Godermorgon

Och jag är uppe igen efter ca 4 timmars sömn! Skoent. Vart en sån där inbillningstanke man inte kan styra över när klockan ringde, på något vis gick det inte att stänga av klockan? Så jag fick lov att sova en timma till.

Iallafall, har redan hunnit damsuga halva lägenheten, stordiskat och sprungit runt och irriterat/väck familjen med min glada morgonstämma.

Nu sitter jag vid köksbordet med frukost och böcker, tänkte ta tag i onsdagens andra redovisning. Mamma och Pappa tittar roat på snöraset från taken "JÄVLAR VILKET LASS!", inte lika kul om ni skulle stå där under va.

Idag är det en söndag utan träning. En söndag utan att träna är ungefär som att sova utan kudde, TOMT.

Nu ska jag plugga hela dagen tills de att jag ska åka och jobba klockan 16.30.

Hajdo



Nattblogg

Hej igen!

Det är nu det känns som klockan är strax efter middagstid i mitt huvud, har trotts allt bara varit vaken i 12 timmar.
Men imorn blir det upp tidigt, så jag kan dra hem efter jobbet klockan 8 och däcka i kudden.

Kom nyss upp ur badet - ljus, kladdkaka, mörk chocklad med hallonbitar, ansiktsmask och en halvdålig bok. Men nu är boken urläst och jag är överlycklig!! För det första att jag ens har läst den här romanen(har kanske läst 1/3 av alla vi har fått ut under de här 2,5 åren) och för det andra att jag inte satt och läste den kvällen innan! SCORE!

Känner mig helt plötsligt riktigt taggad för den kommande terminen, tur att jag har tagit mycket av lovet till dödartid framför serier och långa sovmornar, det här behövde jag!

Ja, jag blir också skrämd av mina hemska humörsvängningar. Senast i eftermiddags kände jag hopplöshetskänslan medan jag nu känner mig som en lycklig flicka. Men just nu håller jag på att bryta ut menscykeln helt för att slippa min jobbiga pms, hoppas det fungerar!

Tror förresten min piercing äntligen vill börja läka...min höst med ständiga förkylningar har inte riktigt tillåtit det. Den här våren ska immunförsvaret ligga på topp!

Har förresten dammat hela rummet ikväll, kändes som en tung sten lyfte från mitt hjärta där. Och julpyntet åkte, äntligen!

Innan jag började städa
V: Åh mitt rum är så mysigt!
L: Skojar du eller, det ligger ju grejer överallt! Får panik bara jag går in här.
V: Happ..kanske därför jag får mina panikattacker då.
Note till mig själv, håll ordning i rummet.

Nu ska HappyVevvo tända lite ljus och skriva klart matteuppgiften. Att jag bara har en lektion på tisdag och inget annat inplanerat den dagen gjorde mig helt plötsligt hoppfull, tomma luckor under stressveckor<3

NATTI


Nån sån där crazypartynight!

Idag rå

Godmorgon, mitt huvud börjar vakna till nu vettu. Nattmännska here we go
Har frullat, läst flera timmar, sytt och lagat sen jag vaknade. Varit lite arg också, eller mkt arg.
Något underbart är väl iaf att jag vaknade utsövd och mådde hur bra som helst.

Fick erbjudande om att jobba idag, ville göra det. Behöver pengarna. Men var tvungen att hoppa det, den här gången måste skolan gå före.

Nu: Ut med sopor och sen Ica för en mörk chokladkaka, hem och tända ljus och lägga mig i badet med en bok och choklad. Liiiiivet


Sånt där gott jag lever på,
utan ironi!

Fredagskväll

Hejjj!

Inte fan kom jag upp och drog på spinning klockan sju imorse. Jag somnade nämligen tio minuter innan det var tänkt att jag skulle gå upp, funderade först på om jag skulle dygna, men la det på is rätt fort. Hade en del viktiga saker att ta tag i idag, och utan sömn hade det inte blivit gjort, jag känner nog mig själv lite för bra ibland.

Så jag sov till tolv, käkade jumbofrukost och skrev lite skolarbeten, drog in mammas träningscykel in i mitt rum(kändes som halva träningen var gjord efter det), och körde mitt eget spinningpass i mitt rum med egen musik. Adrenalinerna sprutar, kände mig lite hög där ett tag.

När mamma kom hem idag:
S: Vad har du gjort?
V: Ja, jag har cyklat lite(det såg ut som jag hade duschat), för jag kom inte upp på spinningen imorse..
S: Nej, det trodde vi ju inte heller att du skulle göra.
Tack för ditt stöd.

Och nu har jag nyligen varit på Spicy med Maria och Malin och ätit lite, skönt att ta sig utanför dörren och se annat än mitt hem hela tiden. Har varit hemma stora delar av den här veckan, fått lov att tacka nej till alla erbjudanden om att träffa kompisar och gå ut på krogen. Trotts det har jag varit galet stressad och inte kunnat sova om nätterna för jag har tänkt för mycket på allt jag ska hinna med. Nästa vecka kommer bli galen, har HUR mycket som helst i skolan som ska in/redovisas. Vissa saker har jag skjutit på själv för att jag inte hade någon energi kvar innan lovet, och vissa saker har lärarna varit snälla att lägga in första veckan. Men jag ska klara det!

Idag var första gången på kanske en årsperiod som jag fick känslan att det är skönt att ha mycket att göra om man har allt under kontroll. En smula hopp, en till termin kanske jag ska klara av!

En till sak btw, som jag tänkte på idag. Man har alltid hört att trean ska vara det skönaste året, och jag har under hela gymnasiet gått och längtat efter det här året och sett fram emot lite fritid. Men den här terminen har fan varit den värsta av mina snart 12 skolår, har fan aldrig brutit ner mig själv såhär. Men sen kom jag på att både jobbet och körkortet har tillkommit, så då tändes minsann en liten lampa där i huvet.

Nu: SATC





Världens härligaste garderobsdörrar

Blonda bilder

Sitter och kikar på bilder tagna med mobilen.
Självklart kommer ångestbilderna där man tänker
"FAN VARFÖR FÄRGADE JAG MITT HÅR",
typ en sån här:



Men sen kommer mindre glamorösa bilder som de här:

Och det är då jag inser varför jag fattade detta viktiga beslut.
Ska fan göra ett kollage av fula blonda bilder och ha som bakrundsbild,
in case of ångestryck.

Även blanda in bilder på överglada träningsmänniskor,
allt för att bli motiverad och vilja nå min drömbranch!

Take me through space and time

Humöret vände lite där när jag fick energi, jag har mina ups and downs jag. Hemskt, hoppas det försvinner snart..

Tillståndet i min kropp idag förresten...träningsvärk, ja. Inte skönt, nej. Jag som alltid säger "Det är skönt med träningsvärk, man känner sig så duktig!" Till viss del ja, men skönt? Nej.

Funderar på att kriga upp till spinningpasset imorgon iallafall, och sen åka hem och sova någon timma till? Skulle vara skönt att få träningen gjord. Vill på spinning! Det var ett tag sen.

På tal om att ha en bra dyngsrymt och gå upp tidigt, vad jag avgudar dig Linn! Du är så jävla duktig!!

Nu ska jag dr apå mig glasögonen och myströjan, ta lite yoghurt och sätta mig i köket och skriva lite. Allt för att bli trött.

Kramis


Vilken jävla hösttt

Torsdag 6 Januari

Det där med normal dygnsrytm gick åt helvete, för det första har jag skaffat mig sömnproblem och för det andra vaknade jag halv ett idag. Lyckan. Hade ställt mobilhelvetet på 9. Kommer aldrig komma iväg och träna imorn klockan 7, om jag inte ska dö på kuppen. Eller ska man chansa?

Annars då, har varit hos kusinen och ätit tårta eftersom han fyller 17 imorgon. De måste ha lagt sömnmedel i tårtan för fyfan va jag blev trött och irriterad nu.

Får se om middagen ger mig ny energi......................

Hej

Onsdag

Shuleluu

Har suttit och dampat sen igårkväll på bloggen, VARFÖR ville inte mitt inlägg om nyår visa sig? Men tydligen ligger det under förra inlägget. Vet inte om jag hade råkat publicera det innan när det inte var klart eller om det helt enkelt var någonting som gick snett.

Här sitter jag, nyduschad och trött. What a daayyyy. Nejrå, kunde aldrig somna inatt pågrund av för mycket tankar i skallen och pga det försov jag mig lite. Men hann iväg till körlektionen, hem och lunchade och pluggade lite teori och sen iväg till gymmet. De där lyckoruset som väller över mig under uppvärmningen varje gång är obeskrivligt. Gah. Att jag sen pumpade med så tunga muskler att jag blev svimfärdig kan vi diskutera imorgon när träningsvärken kommer smygandes. Sen jag kom hem har jag ätit tacos, pluggat teori och duschat.... najs.

Frågan är, att publicera eller inte publicera inlägget där jag presenterar mig själv? Kände för att göra någonting roligt och annorlunda men nu fylls fan varenda blogg av det där. Den som väntar får se.

Ska lyfta mig från soffan och göra mig klar för natten tror jag. För en vecka sen hade knappt kvällen börjat för mig den här tiden, men nu ska jag fan få en normal dygnsrytm igen. Spinning på fredag morgon klockan 7, jag ska klara det.

Och jag har fortfarande inte hittat min spårlöst försvunna svarta spetsbh, rev runt i flera timmar igår. Under sängen, bakom soffan, under badkaret, på hatthyllan, i diskmaskinen, inne i påslakanet. VART FAN ÄR DU?
Har du sett min bh? Kontakta mig på [email protected]

Nej skämt åsido, jag vet att jag senast hade den här hemma i lördagsmorse när jag vaknade, den är INTE ute på vift. Om inte i Lindas väska. Men frågan är vartfan den har hamnat, det här ger mig hjärtattack.


Mig elskar deg mest hest
FAN vad jag är född blond

It takes no time to fall in love.....

...but it takes you years to know what love is.

Tisdagsmorgonen började med telefonterror, mensvärk och apelsinjuice över hela köksbordet. Tur nog vände det hela när jag drog iväg på yoga med Ida.

Nu har jag lunchat och duschat, dags för plugg!

Bilder från julen:




Mormor och Morfar ska alltid skriva fel på mitt namn, en gång fick jag ett kort "Grattis ?"





Kim och hans julklapp, "Alla får ligga"


Juldagen ute!

Ett nytt år

Nytt år. Vart tog 2010 vägen? Det känns som att det bara var några veckor sen jag stod där på toget och kramades med mina vänner. Vad har hände med år 2010?

Det här skrev jag i Januari 2010 att jag ville göra under året:
  • Fylla 18 år!!! (wow, vilket mål)
  • Bli stamkund på KROOGEN
  • Ta körkort!
  • Åka på festival
  • Få MVG på nationella i fysik
  • Börja trean och ha assköj med klassen min
  • Åka utomlands?
  • Sluta med allt soffliggande och dra mig mer ut och umgås och festa
  • Vara mer spontan
  • Spara ut håret, lååångt ska det bli!
  • Skaffa mig ett jobb - börja spara pengar
  • Beröma mig själv när jag gör bra saker, varför inte shopppaa?
  • Istället för att köra det säkra kortet, ta det osäkra
  • Bryta vanor och testa nya saker
  • Ansöka till frivillig grundutbildning för pliktverket - alltså anmäla mig till mönstring
  • Gå på Winnerbäck när han är i Strömsholm i Augusti!!                    
  • Tatuera in någon liten fin symbol på kroppen.
  • Spendera mycket tid med dem jag håller närmast hjärtat, och visa hur mycket jag verkligen uppskattar dem.

Det blir ju inte alltid som man har tänkt sig...men jag tycker ändå mycket av det där har genomförts!


År 2011:


Må bättre än någonsin
BLI LITE EFFEKTIV OCH TA TAG I SAKER
Ta körkort innan skolan slutar
Bekämpa min skoltrötta sida och kämpa sista terminen
Skaffa nytt jobb
Håkan i April?
Studentkryssning!
Fortsätta spara håret, bli blond till våren.
Alla andra studentfester
STUDENTEN
Tatuera mig(har äntligen kommit på vad)
Åka på festival
Dra utomlands i sommarrrr
Stockholmsveckan????
Se Winnerbäck once again
Sluta shoppa så jävla mycket
Jobba till hösten
Lära mig spela gitarr (!)
Plugga på The Academy till hösten/vintern?
Flytta och jobba utomlands i vinter?


Då kör vi!
Sluta bära för korta klänningar kanske?

...kom på en sak till, uppdatera min blogg mer! Värt ett försök.

Time machine

Måndag och dags att ta tag i livet!
Strax iväg och övningsköra och sen yoga och ev. gym. Dör av lycka, inte tränat på fem jävla veckor.

Har nog gjort världens bästa avtal med Tele 2 btw, och en box med Solsidan på köpet! Nackdelen är väl bara att jag måste vänta in det nya simkortet och mitt kontantkort har gått ut. Nås alltså bara på samtal nu en tid framöver.


Älskade ni

May all your troubles soon be gone


RSS 2.0