AllStar

Som vanligt på tisdagskvällar sitter jag och avgudar Andra avenyn.
Tog en sväng på stan efter provet idag, med Lenis och Isabelle. Riktigt trevligt, avslutades med en fika.
Köpte conversen och sen en ny parfym, eller ny och ny, den gamla vanliga :)
Imorgon är det dags för det sista provet innan lovet, alltså är det här den sista pluggdagen på minst tretton dagar, fyfasen vad skönt!
Imorgon blir det sola och träffa Martina, och sluta redan halv tolv :D nice!
Nu tänkte jag dricka lite te innan sängen ropar,
so long!




Måndagens

Om en vecka såhär dags är det den tredje dagen vi är ute i backen och gliider. Just nu kanske vi sitter i liften påväg upp mot skutan, åker ner för  backarna och mosar små stackars oskyldiga barn som precis lärt sig åka, eller kanske ligger i ett skogsbryn någonstans med benen ur led och en bruten arm?
Vi får väl helt enkelt hoppas på det bästa

Sitter här med ett äpple och känner hur jag luktar överdoserat mycket killparfym, var förbi kicks med Linnéa och provade iprincip varenda parfym för att hitta just den, som luktar så underbart gott. Blev dock ingen träff, men vi gick därifrån och luktade gott hihi :)
Jag behöver råååd! Ska köpa ett par nya skor den här veckan, men vet inte vilken av dessa jag ska ha:




Snälla hjälp?

Historiaprov imorgon, dags att sätta igång så jag inte bli uppe hela natten.
Pussochkram

Sunday

Hoppas alla släkte ner under Earthhour igår? Det är ju trots allt vår egen planet det handlar om, bäst är väl att alla bryr sig också, kan iallafall jag tycka. Jag och Linda spenderade kvällen hemma hos mig, och under Earthhour släkte vi alla lampor, drog ut alla sladdar och sådär. Bara datorn som var igång utan sladd i (och på energisparläge ;). Och det höll vi faktist i nästan två timmar, ett plus i kanten där va? Tittade på Slumdog millionair och Fjorton suger. Slumdog är faktiskt en riktigt bra film, rekomenderar starkt! Och jaa, fjorton suger kan man ju inte få för mkt av, båda två är helt döds kära i karaktären Aron i filmen, riktigt snygg skatekille. Mjau ;)
När Linda drog upp persiennerna och tittade ut strax innan nio var det i flera lägenheter alla lampor lös. Hon ville typ gå och klubba ner dem, haha. Sjukt respektlöst kan man ju tycka.

Idag hare varit mkt chill.. sämst att man förlorade en timmas sömn inatt, men om det börjar bli ljusare nu så är det klart värt det. Tog en promenix med Isapissa och Alleballe, och gissa vad vi pratade om? ÅRE OFC! 6 yyynka dagar kvar juu. Vi kommer tydligen bli väldigt få i år jämfört med förra året, men det kommer ju bara bli såå skönt. Jag längtar så jag knappt står ut längre. (Lev med att jag kommer tjata om Åre 24/7 tills vi åker)

Imoorgon börjar en ny vecka, med nya möjligheter. Känner att jag är peppad att skriva bra resultat på veckans prov, nu när fredagens sket sig så. Annars har jag en fullspäckad vecka med massor att göra, härligt!
Nu tänkte jag träna lite mage och kolla på parlamentet,
I guess I see you tomorrow
Kiss



Okej, den där bilden ser verkligen inte trevlig ut.
Men!, den är omgjord. Det går inte att få kort på den riktiga färgen
som pryder mina naglar, det som är riktigt neonorange ser typ.. tråkigt orange ut.
Så på den här bilden är färgerna väldigt omjusterade, vilket gör att det iprincip ser ut som den riktiga nagelfärgen, medans handen ser knallröd ut.

Galet mycket längtan efter värmen







Snöstorm

Sitter hemma hos Linda, så jävla lättad att det har uppfunnits värme. Cyklade hit i snöstormen, snön stack i ögonen och mössan satt på huvudet, men jag krigade på, allt för att lilla Bettan i korgen inte skulle förfrysa. Hade jag lagt på maschara så hade den nu varit på kinderna.

Idag när jag kom hem från gymmet fick jag ännu en av mina humörsvängningsattacker. Det första jag får höra är att det inte fanns något internet draget till mitt rum, och där föll dagen. Internetberoende som jag är satte jag mig direkt vid den stationära och använde windows messenger, det programmet måste ju vara ett skämt! När pappa frågade hur mitt prov gick, så svarade jag bara tjurigt att jag inte ville prata om det. När han då blev arg och sa att jag blev otrevlig slängde jag mig på sängen och grät, och strax därefter somnade jag som ett barn. Hahah, så patetiskt att jag garavar åt det såhär i efterhand.

Inatt satt jag uppe till halv tre med kemin, eller rättaresagt halv två. Kunde inte somna efter all te, energidryck, digestivekex och kaffe. Tänk, jag drack kaffe! Dock utblandat med mjölk, chocklad och socker. Men iallafall.
Efter provet gick efter det raka vägen och sökte SOS-lärare till Kemi A. Jag står verkligen inte ut längre, en lärare är väl ändå där för elevernas skull? Vi måste ta tag i dethär nu klassen!

Nej usch vad trött jag är, nu ska vi titta på film, tjocka chips&godis och dricka te..
My dream is to fly, over the rainbow so high
Hejs!


en print ur en snart ett år gammal video där vi ska föreställa tixbarn :)

Plugg-torsdag

Hej idag igen :) Fan vilken underbar dag, det måste vara för att solen lyser som jag är så lycklig. Ena dagen är jag superglad, andra dagen är jag så deprimerad så ´jag funderar på varför jag lever, och oftast brukar inte humören ha något alls att göra med vad som händer runt mig. Borde typ döpa om bloggen till "Veronica Johansson, En tonåring precis som alla andra - denna med rysliga humörsvängningar" eller nått i den stilen, hur låter det?

Fast dagen kanske inte är så väldigt toppen ändå, msn kränglar utta helvete just nu och jag har typ läst sju sidor av dem 42 vi har prov på imorgon, har lust att bojkotta hela skiten, vi får se hur långt jag orkar läsa..
På onsdag skriver vi sista provet innan lovet, tills dess; ge allt du har

  • Spanskaläxa
  • Kemiprov   ( ....skjut Jan)
  • Historiaprov  (yttligare +30 sidor..)
  • Naturkunskapsprov

Tur att jag fick en energidryck på stan idag av Redbull-bilen, en lite piggare natt framför mig.
Och föresten så har jag fortfarande ryslig träningsvärk, kanske inte ens är träningsvärk föresten? Får väl se imorn på gymmet, upp till bevis!


So long älsklingar!

Det är i motvind, och inte i medvind en drake lyfter

Våffeldagen

Shudeludelu
I guess that... inspirationen till att skriva har försämrats rejält. Eller inte inspirationen till att skriva, utan vad jag ska skriva. Vet inte om ni är så väldigt intresserade av vad som händer i mitt liv jämt och ständigt. Inte för att jag bryr mig om vad ni tycker, men det är väl alltid kul om folk vill läsa det man skriver. Fast jag skriver främst här för att få ur mig saker, alltså inte mina innersta känslor, dem behåller jag för mig själv. Men sånna saker som händer liksom, jag är en person som älskar att berätta om det. Kanske märks? Menmen, hoppas ni gillart!

Skolan känns rätt tuff just nu.. Inte så att man inte orkar jobba. Men det känns som att det inte finns något slut, som att det kommer hålla på i oändligeheter och uppgifterna aldrig kommer ta slut. På lektionerna går det fint att koncentrera sig(om dagens humör är stabilt), men det är just saken att ta hem och behöva sitta på sin fritid, som är det jobbiga. Det finns ju så mkt man vill hinna med! Ångrar faktist mitt gymnasieval en liten aning, fast jag vet ändå att jag kan klarar av det här med lite tålamod och kämpeglöd.
Fyra prov/läxor/whatever kvar innan det är dags för lov. FYFAN vad det ska bli skönt att komma iväg till Åre och komma ifrån allt. Bara umgås med riktigt härliga och underbara människor och glida ner för backarna.

Idag fyller min mormor år, så ska strax åka och gratta henne. Jag tror dem tkr att jag besöker dem lite väl sällan, så känner mig lite tvungen, och sen blire hem och moffa våfflor:)
Har iprincip haltat runt i skolan idag.. har sån jävla träningsvärk efter gårdagens träningspass på idrotten. Det gör till och med ont  i ljumskarna. Riktigt härlig rivstart på träningen!

Någon börjar bli otålig.. jag hör av mig ngn dag :)
Puss och kram

'

Usch vad fint med blont hår, något till sommaren 09 det!

Nuudlar med ketchup?

Jag vet inte om jag är så trött så jag ser i syne, eller har mina rubriker faktiskt ändrat på sig? Någonting måste det vara iallafall. Oj, nej det var bara min söta syster som hade vart och tryckt på (ctrl), (-) har ingen aning vad man kallar det när hela internet blir i mindre format. Sånt var väl fallet iallafall.

Krigaren brevid mig igår på gymmet försökte springa ifatt mig, men fan inte fick han göra det. Med Pink till hjälp sprang jag nästan en mil innan jag klev av crosstrainern, sån jävla energi. Oslagbar brukar det kallas;) Så idag är det väl träningsvärk gånger femton vi snackar om, gjorde t.o.m. nästan såna där fula kämpar-miner i maskinerna när jag envisades med att ha samma vikter som för två månader sen.

Ska ta en liten promenad med min bror som jag har saknat så mkt, fortsätter sen!



18.00
Sådär, det där var skönt, trotts det vackra svenska vädret.

Imorse blev jag inlåst i ett rum med bara min jacka, nycklar, penna, sudd och ett prov framför mig. Min lärare tog min väska, min biologibok, min mobil och så mp3n. Hon var till och med skepptisk till jackan, "du har ingenting i fickorna?"
- Nej kära lilla du. Vad tror hon om mig egentligen? Menmen, fick iallafall mitt bilologiprov avklarat, bara två prov kvar den här veckan..
Imorn äre matteomprov till halv fem.. avlider bara jag tänker på det. Buffé medtas för att motverka svält!

Nej nu ska jag spela trackmania, sen blir det repetera matte och måla naglaar :D
pusssss!


somriga hälsningar, jaoo :)
(med lite dubbelhakor och grejer på köpet)

Pepp- vs deppsöndag?

Godmorgon!
Kunde inte riktigt somna inatt, låg och tänkte på ormar. Blev ju livrädd när vi under kvällen igår hade diskuterat det. En gång hade en orm rymt från sin bur, och när dem hittade den låg den längs listen helt sträckt. Den bara låg där och åt ingenting, så dem fick lov att avliva den eftersom att den var på g att attackera. Det är alltså långa feta ormar vi snackar om nu! Och en annan orm hade sovit i samma säng som sin ägare, och en dag hade den blivit helt konstig och låg och mätte henne när hon sov, det var för att den skulle se om den fick ner hela henne.
Har sån jävla fobi för ormar, vågar inte ha mina fötter på golvet just nu, förstå om en jävel skulle komma utslingrandes under soffan! omg

Nog om ormar, min systers fisk lever fortfarande, hahaha. Och nu är det söndag igen. Det känns som att minst 25% av veckan består av sega söndagar, på något konstigt sätt.
Har en del jag tänkte göra idag, fast än så länge ligger jag här med täcke och myskläder, så det får allt vänta.
Ska iallafall cykla ner till gymmet och köra till 100 (när man har spytt ha man ju tagit ut sig till 80), eeeeller inte. Ett tufft träningspass får bli fint.
Jag försökte få mina naglar rosa inatt, men det blev bara fuckat. Kanske ska satsa på silver idag istället?

Håå, imorgon börjar en ny vecka.. En vecka med tre prov och inga sovmornar. Vet inte riktigt om jag kommer orka med det. Men jag ska! Snart är det lov och Åre<3<3<3<3 Måste komma igång med träningen och sömnen ordentligt så jag orkar med det.
Nu ska jag stämma gitarren och sen klinga lite på den.
Får väl se om jag kanske har lust att skriva några rader senare.
PUSS


21 Mars

Jag har så grymt tråkigt så det inte är sant. Har fan ingen aning vad jag ska göra ikväll, och jag orkar inte sitta inne framför filmer och trycka i mig massa onyttigheter :o. Visst om man är två, men ensam?! GAaAh


Gårdagen var niice, riktigt lugn kväll. Kollade på wipeout, käkade massa bullar och godis, och umgicks med folk. Senare började Hundtricket, det är fan min  favoritfilm bland alla B- filmer som finns! Haha. Och kvällen till ära hade jag på mig mina nya kläder, här är dock en dålig bild på dem, plus att det ser ut som att jag är större än vad jag egentligen är.

Jag vet vad jag kan göra, måla om naglarna! Och ta ett baad. Och tjata på pappa att vi ska äta pizza ikväll (a)
You will probably hear from me later

Pink - It's All Your Fault


Jag kaaan inte sluta lyssna på den!
 Hope you enjoy it as much as I do

Friday

Hejhejhej. Har som vanligt en liten svångstanke att skriva nånting även idag. Vill börja med att säga Rest in peace till Linus vita volvo som inatt brann ner, hare bra i bil-himlen!

En great dag har vart än så länge iaf. Mamma ringer och gnäller att jag inte får stressa, och direkt efter kommer pappa med det här "bädda sängen!! TA UNDAN EFTER DIG!!" Hjälp, hur ska man undgå att stressa?
Känner iallafall att jag mår bättre nu, har knappt mått nå illa på hela dagen idag, men det kommer väl nu när det är dags att äta. Orkar inte med det, var är det som är fel?
Cyklade ner till stan med Malin, träffade Amanda och Nattis, köpte ett par leggings och en tunika. Så synd att man nästan aldrig träffar dem..
Menmen, nu är jag hemma. Såg ett par (dussin) gammlingar på väg hem, kanske var dags för en rundtur Västerås? Dem förökade sig också hela tiden, vilket var lite obehagligt.
Ska väl fixa till mig lite, äta och sen cykla mot Bjurhovda. Ser fram emot kvällen faktiskt.


En sån der vakker partybild på ossss
pussss

HEELG!

Imorse hade jag nog den bästa morgen hitills det här året. Vaknade innan klockan ringde, helpigg. Solen lös utanför fönstret som en sommardag, hela familjen var vakna och jag dansade runt i lägenheten. Den blev ju ganska mycket bättre efter en god frukost och en helskön Jacob Öquist på tvn(gurka!). Och när jag stod och sminkade mig så kom pappa och frågade om jag ville ha skjuts till skolan, skitsamma om det var 50 min innan jag började, det fick dagen att börja på ett så annorlunda sätt än alla andra gråa tråkiga mornar.
På kemilabben lyckades Linnéa som alltid dumförklara mig, vi skulle använda en liten magnetomrörare som såg ut som en kappsel, och vad jag hade sett så låg den bara där i lärarens burk och snurrade, inget mer med det. Jag hämtade vår grupps "kappsel" och la den i handen, funderade för mig själv, "jaha, ska den börja snurra nu?" Men det gjorde den inte. La i den i glasbägaren och klev några steg bakåt och ställde mig frågande och stirrade på den. "Vafan snurrar den inte för?" Då dyker självklart mrs" hon tror att hon vet allt;)" och nästan skriker "men ditt jävla dumhuvud, du har ju ingen EL!"
 - Ja, den började snurra när vi hade ställt den på elplattan
. Suck

På engelskan satt och Linnéa och orkade inte koncentrara oss.. Så vi tog två toffsar, ett papper och en penna, och började därefter rita en gubbe med toffsarna som brillor. Den blev något så grymt ful, tilloch med våran lärare började skratta åt den. HAha, herreminskapare.
Menmen, nu är det iallafall långhelg!  Vår spanskalärare sa "un vacacion corto"  ett kort lov, jovisstdu.. tre ynka dagar.
Men bättre än ingenting åtminstone!

Imorgon ska jag träffa Malin, ta en sväng på stan och sen förbi gymmet. Det var ju trots allt vi som började tsms där för nu över ett år sen :) Alltid trevligt att träffa henne! Och på kvällen ska jag stå i cafét med Lindis. ÅRE OM 16 DAGAR!


put a smile on your face
BEBOO

Magkatarr?

Shodelu
Har legat i min säng hela dagen, började igårkväll när jag låg i fosterställning av all smärta i magen. Så idag har jag bara kollat på massor av film, sovit och inte ätit mycket alls. Hahah fick en chock när jag såg hur min frisyr såg ut när jag tittade mig i spegeln, men vem bryr sig en sån här dag?
Tittade färdigt på World Trade Center, behöver jag säga att jag böla? Jag hoppas inte det. Annars blev det självklart massor av Stockholm Live, Linas kvällsbok, Raw och så Gran Torino, också väldigt rörande film det också.

Jag känner att jag verkligen inte orkar ligga hemma imorgon också när vädret är så underbart, men samtidigt är det väl inte så kul att sitta i skolan och må illa, ska iaf försöka kämpa mig iväg. Har tydligen sovmorgon, och så är vi lediga på Fredag också! Piirfect.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hälla i mig blåbärssoppa och cola, see you :)


Hittade en bild från förra våren, vilken min..

Det luktar vår

Hellujsan, är mitt uppe i intensivpluggade av biologi, såntdär härligt sistaminuten-pluggande som vanligt. Men jag är lycklig, för det går ju så bra! Men håll med om att 30 sidor är lite väl mycket?

Tänkte bara ta och skriva av mig lite medans jag tar en paus.
Har haft en underbar dag, vädret gör en på så gött humör. Och så har jag varit ordentligt utsövd för en gångs skull, tummen upp till det helt enkelt! Borde verkligen göras till en vana.
Efter två dagars pina utan mina glasögon(speciellt på lektionerna då jag inte ser texten på tavlan), så har dom nu anländit till sin rätta ägar efter lite justeringar, härligt.
Imorgon tänkte jag ta tag i träningen och sticka till gymmet för första gången på.. skämmigt länge, taggaaa uta sjutton!
Nej nu ska jag inte babbla på mer om mitt intressanta liv, dags att läsa mer om varför djuren beter sig som dom gör.
ANDRA AVENYN KLOCKAN 9!
Pusspusspuss

Bilder från igår

Hej! Känner inte för att skriva många rader idag, så därför slänger jag upp bilder från igår när jag var med Linda.


Det står FUCK YOU!, inte "FUCK TOU!"



   

Du är så gggrym




We like gaybloggen.com




Rom å russin!
kärlek till glansarn<3








Ingen vacker min inte(armen är typ 1 mil lång?),
men tänkte bara visa den fina klänningen
jag fick :)

Du ger mig energi, puss på oss!
<3

Bryan Adams - Heaven


Finns inte många finare låtar, visst?

Godmorgon

Just nu har jag ingenting bättre för mig än att sitta här och blogga, och äta köttfärsås och spagetti.
Började kika på World Trade Center inatt, fast har inte sett klart på den. Det värsta med den filmen är ju att det har hänt på riktigt, svårt att föreställa sig. Ouutsch

Söndag idag då, som vanligt en så grymt tråkig dag. Måste ta tag i lite skolsaker, trots att jag inte har lust med det. Är så jävla trött på skolan, iofs inte bara på skolan, på det mesta. Skulle sitta fint med en stund på gymmet för att få ur sig allt, men det är ju trots allt en ansträngning att kliva upp ur sängen, klä på sig och ta sig hela vägen till gymmet också.
Vi får väl helt enkelt se vad som händer denna dag.

Känner att jag saknar min kära vän Linda, har inte setts på evigheter känns det som. Du kan väl höra av dig om du läser det här? :)


Egoist? Jomenvisst


Sommar

Vi hade en jävla tur att inte Ugglas vann melodifestiveln, vilken skam för Sverige det skulle ha varit. Alla som redan tycker  vi är så knäppa? Opera kan väl fungera ngt bättre även om jag själv tyckte det lät bedrövligt.



Värmen och friheten... ta mig dit!

Någon som har ett filmtips att dela med sig till mig? :)

The changeling slutade inte som jag trodde direkt, bara rakt av sådär? sämst.
Dags att krypa ner i sängen och kolla på film, tills ögonen sluts sakta och man en en gång får besöka paradiset!
Pussipuss

Vaniljglass med kåålasås

14 Mars 2009
Käkade nyss upp en fet glasskål och känner mig allmänt mätt. Klockan är strax fem och iprincip det enda jag har gjort idag är: ätit och suttit vid datorn. Det ligger kuddar över hela mitt golv och här sitter jag i en mysig stor t-shirt. Vaknade först vid tio av att det dunkade utanför fönstret, och jag har för mig att jag gick upp, drog upp persiennerna någon milimeter( kan ju knappast ha sett ut) och visste tydligen då att det inte var utanför ljudet kom ifrån, så kunde lugnt gå och lägga mig igen. Inte fören ett kunde Issa få ordentlig kontakt med mig, och då hade stackarn suttit och kollat på tv i två timmar. Haha, sömnen behövs tydligen.
Gårdagen var.. nice. Chill ute i tillberga, förbi bjurhovda och gården en stund, för att sen bege oss hem till Stockholm live och en chipspåse.


Puss på oss va?

Vaknade upp med dundrande huvudvärk och en pinande hals, och känner mig allmänt dålig. Börjar bli sjuk kanske? Med tanke på hur jag mådde igår också så är det kanske inte omöjligt. Sånt skit man får ta. Känner verkligen för att bara ligga hemma halvdöd framför en film, grejer det!


- Hello, my name is risbuske

Tror det är dags att borsta tänderna och klä på sig, vi hörs!
Peace

Underbara Winnerbäck



Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu

det lilla hjärtat i kalendern

Vem är du som läser min blogg? Eftersom att man bara kan se antalet besökare, inte vilka det är, så är jag ju självklart nyfiken på vilka det är. Spelar ingen roll om du bara är inne här som en engångsgrej, släng in en kommentar med ditt namn! Du behöver inte skriva nånting annat, ett namn duger bra :)

Shulelu bloggen
Har ingen aning varför jag började skriva ? Inte så mycket intressant som händer i mitt liv just nu.
Ska spendera kvällen med min underbara vän Martina, det var himla länge sen sist.
För övrigt ska klassen göra omprov i matten? jesus amalia, han kan inte ha varit nöjd.
Imorn har jag min första sovmorgon på typ 10 veckor?! Ska njuuuuta.
Nej, nu ska jag se hur det går för pappan med dagens bästa humör(not) hur det går med bajkonen.
Enjoy life
&kärlek till winnerbäck



Thihi, I love them!

Moonday, ops Tuesday


Godmorgon
Förutom att du har försovit dig, så är det snöstorm ute,
och om tjugo minuter börjar matteprovet.
Bussen gick precis, så nästa kommer inte förens om en kvart.

Do I need to tell you that life's great sometimes?

Vad fan ska man hitta på idag? Inte en chans att jag pluggar, är så jävla trött på skiten. Nörda med min bror och kolla på andra avenyn kanske? Nått måste iallafall ske, träna? Nej, jag orkar inte..
Puss på nya msn!


Kan man bli kär i nagellack?
Jag kan nästan säga att jag blev det i det här blåa idag!

Brur 19

Ny vecka, nya krafter? Inte direkt va, ny vecka, nya orklösa dagar. Steg aldrig upp ur sängen imorse när klockan ringde, drog täcket över huvudet och ORKADE INTE. Men sånna dagar tycker jag att man behöver ha ibland också, för att skaffa sig ny energi.
Har iallafall tagit det hur lugnt som helst, typ spelat track mania, kollat klart på Vingar av glas, och pluggat lite smått. Matteprov imorn!

Today is my brother's day. Av mig fick han ett presentkort på Carlings, och det får vi hoppas att han blev nöjd över :) Och snart blit det tårta, namnam..


Grattis!

Och igår när jag var som mest förbannad sprang jag runt hela lägenheten och letade efter min mp3, trodde jag hade kollat överallt, men tydligen inte i papperskorgen..
Nej nu orkar jag inte med att skriva heller, måste hitta på något skoj, lyssna på pink kanske? Man känner sig som henne när man lyssnar på hennes låtar, stark.
HEjs!

SAKNAR det där blonda..


Ja, man får ju antagligen kämpa för det man vill

Söndag

Plågsam dag, kände inte ett dugg för att vara social mot släkten. Tur att mamma hade fixat jättegod fika som man kunde tröstäta. Allt detta tröstätande, allt på grund av dessa humörsvängningar.
Och trist väder är det ute också.. nej idag suger livet.
Ska krypa ner under en filt med en kopp te och tycka synd om mig själv.
So long


Världens sötaste lillasyster provar på olika saker när hon tröttnar på oss,
öronkåpor eller skrika sig osynlig?


And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

Linda 16år!

Tänkte bara slänga upp bilden som jag la upp på bilddagboken, förhoppningsvis kan man se bilderna lite bättre här. Eftersom att bilddagbokens kvalité host* suger. Klicka på den som vanligt för förstoring.

Grattis igen!
<3<3<3<3







Om några timmar kommer släkten.. jag måste storstäda mitt rum eftersom att jag inte gjorde det igår. Sen blir det väl plugga resten av dagen, historiaredovisning imorn och matteprov på tisdag. Tänk vad skönt om man bara kunde slippa det..

Rom

"Vad är det här för svarta, stora saker?"
"Det är rom"
"Men skojar du?! Det tänker jag fan inte äta"
"Men smaka!"
"Är du dum? Jag tänker inte låta fiskar växa i mig, dom hör hemma i vattnet"
En stund senare..
"Nu fick jag ont i magen, jävla fiskarna växer i mig som jag sa"
"DU ÅT INGEN ROM!"



Baajs, Wallanderfilmen som visas ikväll har jag ju redan sett. DIEe
Jag ska trösta med att kolla på någon annan film och moffa massa godis så jag får miljoner hål i mina tänder och bryter fem armar..




Bad

Halåja
Dags för en liten uppdatering..
Linnéa har nu rest hem till skogen igen, efter en smarrig frukost med fullkornstoast och gröt.

Den här dagen känner jag mig allmänt konstig, en sån dag då jag bara kan bryta ut i gråt, eller kanske klappa till någon bara sådär. Pms-monster? Och dessutom börjar jag få ont i halsen, kanske inte var en sån bar idé att bara ha på sig klänning igår ändå.




Juste, om gårdagen. Jag hade långt hår på bilderna, right? Det var Linnéas löshår jag klickade fast. Helt underbart med sådär långt.. funderar på att köpa ett eget :)

 

Strax ska jag iväg till min faster och färga hennes hår, och sen måste jag hem och storstäda mitt rum eftersom att vi får storfrämmande av släkten imorgon.  Och imorgon fyller även min babe Linda år, 16 feta. Congratz till henne liksåm <3










Det känns inte som att det var så nödvändigt att jag städade rummet
innan Linnéa kom igår? Såhär såg rummet ut inatt klockan två.




-klicka för förstoring

En stor godispåse, here I come!
Love and kisses
somekindofgame?

Tonight

Hej igen!
Som sagt spenderas kvällen med Linnéa och Linda, och vi bestämde oss för att sticka ut och ta lite foton.
Det var ju inte lite kallt med klänning?! En kopp varm chocklad väntade iaf på oss när vi kom in :)
Här får ni se några bilder!










Magen kurrar, och ögonen blir bara tyngre..
Vi hörs imorn!

Some kind of peace

El fin the semana, HELG!
Sitter här med en skål yoghurt och tar det väl allmänt lugnt. Shortsen fick åka på efter duschen, nu när benen har börjat få färg så vågar man bära det :) Nej så töntiga ska vi inte vara, det är jättefint att vara blek. Fast jag föredrar det dock inte, cancer here I come.

Förövrigt ser mitt rum ut som ett bombnedslag, om ens det. Pappa har tydligen sprungit runt hela dagen och vänt upp och ner på allt med sin golvmopp, ååh jag blir galen på honom. Det första jag gjorde när jag kom hem var att ha ner mitt fat med ljus på (det måste fattas ett ben på den) och på så sätt en stor stearinrepa i golvet, men tack för omtanken käre far :)

Hur har dagen varit då.. jo fätt med bra. Fast har fått blickar i mängder av person x, skulle vara skönt om människan bara försvann.
I found a present to my broe today! Svårt uppdrag, men lyckades väl ändå rätt bra.

Ni har blivit fler besökare på senaste tiden, fasen vad kul! :)

Ikväll sover 47an här, och vi ska väl hitta på något med Lindis, får väl se vad som happens. Förslag?
Jag lär ju städa upp här inne nu, Linnéa kommer vilken minut som helst..


glaSiga hälsningar

Blonda slingor

Äntligen hemma, blev otroligt rastlös där i frisörstolen, både kissnödig och hungrig.
Håret blev.. bra. Fina slingor  :) Dock inte blont direkt, utan mer ljusbrunt med blonda slingor.
Sen blev det toppning, lite uppklippning och snelugg. För kort tycker jag faktist, men det tycker jag ju alltid. Tur att hår växer.
Slänger väl upp en bild när jag har lust för det.

Sitter på min brors dator för tillfället, försöker rycka upp honom ur sängen. För ikväll ska det pluggas Matte B, krigarna själva.
Spanskaprovet gick bra, fast det känns alltid mkt bättre än vad igentligen gick när det gäller spanska, så vi får allt se.
Men jag fick iallafall 2 fel på mitt fysikprov, vilket blev ett MVG-. Riktigt nöjd!
Imorn ska det solas för hela slanten, och så måste jag hitta en present till kära bror min, som fyller 19 på måndag!
Fiestarna ska parta på kvällen?

Nu ska jag iallafall hoppa på min bror, mosa jäveln. Vi hörs jao :)

Kokostopp

Hallå huset, moha (broes replik)
Någon som har det fint?

Här är det la gött, fast genomtrött som vanligt. Började så tidigt som åtta imorse med fysikprov, vilket gick rätt bra faktist.
Hoping for some good results. Bara spanskan kvar nurååh, fan vad skönt det ska bli att släppa även det.

Innan nästa lov(ÅRE!) har vi så mycket som;

x Spanskaprov
x Historiaredovisning
x Matteprov
x Svenskaprov
x Biologiprov
x Kemiprov

..att göra, och förmodligen ett naturkunskapsprov, vad vi vet än så länge.
Behöver jag tillägga att NV tar kål på mig?

Imorgon är det en lång dag i skolan, som avslutas med spanskapovet(hoppas jag kan det nu!). Därefter bär det direkt av till frisören, iiih! Nervöst.. och förväntansfullt :) Får väl visa upp det, om det blir bra vill säga :P



Visst har man väl en söt bror? fast visst är väl muppen brevid aningen sötare?

Men nu är det dags för en dusch, puss!

Deberes

Heyy!
Underbara Tisdag.. nej jag driver.
A day as usual, något av det första man fick höra i klassrummet var "Du ser jättetrött ut, helt röd i ögonen". Och det var sant, somnade rakt ner i bordet på biologin och vakna av ett ryck när hela klassen skrattade åt någon film.
På idotten såg jag min chans att förbränna kalorier, sprang/gick i fyrtio min, det var riktigt härligt!

Imorgon är det dags för fysikprov, måste ha suttit i minst tre timmar idag. Men nu sitter det! Hoppas verkligen det går bra imorgon nu också. Men måste börja med spanskan någon gång också, fyfan vad mycket det är nu.
Snart är det andra avenyn! Ska (skala?) en apelsin nu så jag har något att smaska på till det.
Och läsa VeckoRevyn, lovelove.
Puuss!




Mondaay

Underbara måndag.. den har trotts allt måndags-depp varit rätt okej.
Kom dock nästan inte upp ur sängen imorse, men sen rulla allt på primafina.
Maria kom och hälsa på vid lunchen, alltid kul att se den flickan :) Och Linnéa har skaffat ursnyggt löshår!
På Torsdag är det min tur.. slingor och klippning. Är lite nervös, blir aldrig nöjd när jag går till frisören. Men det blir blont den här gången iallafall.
Som jag har sagt tidigare, två prov denna vecka. Har trots det inte börjat plugga på något av dem, koncentrerade mig på ett idrottsarbete idag, men tänkte väl läsa lite innan jag ska sova. Som jag faktist tänkte göra nu strax.
Vi hörs imorn eller någe?!
Pusselipuss




PÅÅSARN?                                                            Sådan bror, sådan syster!

Söndag

Tjoho, har en liten tvångstanke att jag måste skriva lite, har ju inte gjort det på hela dagen.
Hade tänkt försöka komma tidigt i säng, eller iallafall lite.

Vaknade väl av väckarklockan imorse, tog fram några papper och tänkte läsa lite, men slocknade självklart på en gång. Blir väckt av mamma vid halv tolv "Pluggar du? vad duktigt!" Och då kunde man ju inte säga nej, heheh (a)
Vandrade hem till farmor på lunch och fika, är väl alltid trevligt med släkten. Och så fick jag några snygga bilder också, host.
Nu på kvällen har jag träffat sötnosen och kollat på the Changeling, den är rätt bra faktist.

Känner att jag igentligen inte vill gå och lägga mig.. Det betyder att när jag vaknar så är det en ny vecka, en skolvecka med två stora prov. Är rätt nervös över fysiken, det är svårt. Och veckan efter det två prov till.. just nu vill jag bara åka till Åre. Härliga Åre! Snartsnartsnart.. 4 veckor och sex dagar, det klarar vi fint.




time to sleep.. bye

Lördagkväll

Hej igen!
Wallander slutade nyss, inte den bästa filmen dem har gjort kanske. Eller är det jag som börjar tröttna?
Innan Wallander kollade jag på Fjorton suger, efter att jag kom på att svenska tonårsfilmer är rätt bra. Och den var det! Jättesöt kärlek.
Innan dess tog jag ett jättelångt bad med ansiktsmask och hela köret, kan verkligen behövas ibland.


Imorgon är det dags att fira farmor, fast jag har ingen aning hur mycket hon fyller. Och så ska jag plugga, eftersom att jag inte har lyckats tagit det stora steget idag.


röda naglar blev det den här gången, och även tånaglar :)

Nu blir det mera film, sen sova, see you :)

RSS 2.0