tjeenis

här sitter en.. glad vevve. happyvevvo :)
kanske är det för att jag redan har börjat pluggat till torsdagens prov och läxförhör, slipper stressen i sista stund och ilskan på mig själv. visst, jag somnade i mitt första försök, men fan inte i det andra ;)
nu kollade jag nyss på idol, och ska ta och duscha nu innan det är andra avenyn.

igår blev det inget bloggande, orkade helt enkelt inte. men kort sagt så sprang jag och linnéa runt på stan på hålet och vad hittar jag inte? JACKAN! :D :D, hihi. sen på kvällen gick jag en promenadis med bror &syster.




jackan :)))

 johansson's 
-gör en oseriös min btw, därför huvet är så extremt runt


hösten gillar vi
idag är det 12 dagar tills jag får ge mig ut på vägarna,
måste börja räkna ner så jag har något att längta efter!

Puss och kram
/ Veevee



trötttis

Lunarstorm måste verkligen sakna mig, har fått fem mejl där det står just det, och det inom loppet av 3 månader. bara för att alla har gått över till bilddagboken hihi, stackarna.

har sett att det fan blev lite skillnad i längden på mitt hår, aningen kortare, men vad gör det? mkt friskare och desutom får vi hoppas det växer lite snabbare nu :)

idag gjorde jag något bra när jag skulle sätta mig och plugga, jag stängde av datorn. brukar nästan aldrig hända, men inte blev det mer plugg för det inte. så nu sitter jag här med trötta ögon och glosorna framför mig..

efter att jagskrev sist har det blivit ÜBERGOD tacos här hemma, kardemuummaa
plus andra avenyn och så parlamentet, som hade säsongstart idag :)

jag skrev ju häromdagen om vad som är mysigt med hösten, och jag har kommit på en sak till. när jag cyklade till skolan i torsdags la jag märke till alla träd som har börjat tappa sina gul/orange/röd/gröna löv. så himla fint! hade lust att ta ett kort, men så blev det icke.

nej nu känner jag att ögonlocken är lie väl tunga, blir fel när jag skriver till och med :S
och imorgon har jag varken någon matte eller kemi, det är väl för underbart.
puss och kram

/ Vejånika
(som dagisbarnen kalla mig, hihi)

söndag, nu igen?

känns som om det hela tiden är söndag? som att man håller andan alla restrerande dagar i veckan och ska hinna med så mycket saker och samtidigt ha kul, sen helt plötsligt på söndagen andas man ut och samlar ihop sig för yttligare ett andetag.

igår gjorde jag någonting starkt, jag satt inte vid datorn på hela långa dagen. det var väldigt länge sen det hände. utan jag satsade istället på att sova ut ordentligt, ta promenad med syster min och sedan inhandla lite smått och gott inför kvällen. framåt middagen begav jag mig mot gården där vi sedan åkte till växhuset. hela kvällen spenderades i garderoben springande hit och dit och leta jackor. tur att jag hade väskan laddad med nötter, mörk choklad, äpple och vatten, och sällskapet får vi inte heller glömma! tummen upp till er :)
snacka om att man blev trött av det där, och inte minst i huvudet.
"kan jag bara få min väska, jag ska ha smink" gaaah, kan jag inte få strypa dig?
så himla mycket fjortisar på dem där discona, skitlite kläder och skitmycket smink, en vuxen sa till och med "jag som tycker att folk på krogen har lite kläder, men det här är värre". fast iofs ska jag inte säga så mkt, för något år sen sprang jag också på det där, fast med mer kläder på kroppen.
haha, gjorde bort mig lite där också. det kom en kille och skulle ha sin jacka, så jag gav den till honom. så helt plötsligt så skulle han gå iväg med den, och vad anar man inte då? jo, när han väl kommer tillbaka slänger jag såklart ur mig " smaka det gott eller?" och han bara kollade på mig som om jag hade tappat en skruv. för att försäkra oss om att det var en spritflaska han hade i jackan så kollade vi upp det, och vad låg inte där i fickan? jo, en Lanza Urban håvax
sorry lillkillen
fast en kille som hade druckit vart faktist haffad, och det tycker jag var väldigt bra. hur gammal kan han ha varit? 13 kanske, och på ett disco dessutom, moget.

förutom tacosen vi fick därborta så åt jag pizza två gånger igår, fick lite ångest där. fast som tur var så hittade jag en variant av billys pizza i frysdisken, och det var fullkorn :) (Y)

denna söndag har inte varit så där väldigt super seg som söndagar brukar vara, men så brukar det alltid börja. har blandannat sovit ut, legat i soffan i timmar och klippt topparna lite :) kände att det behövdes fräschas upp lite, mitt hår, så då gav jag mig på det själv. blev inte så tokigt :) inte för att det är en så stor skillnad men..
och så får vi se om det blir lite bortfärning av utväx för mig och syster nästa helg kanske :)

precis som har tidigare har sagt så har vi NC fest till helgen, och nu har vi fått reda på att temat är Careers. jag funderar på om jag ska satsa på kontorskariären, skjorta, kjol glasögon och klackar :) låter det som något?

nej, nu ska jag ge mig på och städa lite innan jag ska sätta mig framför böckerna.
har man valt natur, då har man..

puss pusspuss


gårdagskvällens kläder


ett hundra där, fem hundra där
väskor?, ingen koll!
har du tappat din lapp?
nejmen vad synd för dig

men najs musik vardet allt

/ Vevve



fredag kväll

hej igen :)
man får faktist göra ingenting en fredagkväll, det är inte förbjudet.
jag får rent utsagt panik om jag inte gör någonting en fredag/lördag kväll, känner mig tråkig.
ikväll känner jag att jag inte orkar något över huvud taget, så ska ta och gå och lägga mig och kolla på film snart. med en kopp te, och en bit mörk choklad, mums.
hade igentligen andra planer för kvällen, men hur kul är det om man inte har orken till det?
man ska lyssna på kroppens signaler.
för inte kan extrem huvudvärk under en hel dag som sedan försöks dämpas med alvedon utan något resultat, vara något vidare bra tecken? och sammtidigt det där jävla trycket över bröstet..
har iallafall käkat pizza på ibbe's idag, hehehe. fast den var inte god.

de två senaste kvällarna har jag upplevt något konstigt. ända sen vi flyttade till den här lägenheten( flyttade i januari), så har jag inte längtat tillbaka till den gamla ett dugg. men i förrgår när jag låg och väntade på john blund så helt plötsligt så fick jag för mig att sängen stod under ett fönster och att det kom in ljud där utifrån(precis som i förra lägenheten, men inte här), när jag senare slog upp ögonen var jag helt förvirrad.
kommer inte ihåg, men någon liknande känsla fick jag igår också.
läskig känsla, när man tror att man befinner sig någonstans där man inte alls är

GUD
jag har ingen aning om vad folk tror och tycker om gud? och är du starkt troende och tycker folk är dumma i huvet som inte tror på det, så läs inte det här. för det här är min blogg, alltså ska jag skriva mina åskiter om saken.

jag såg på oprah här för någon dag sen, och då var det en kille där som jag tror var någon sorts psykolog. mannen var starkt troende och han påstod att förhållandet mellan männsikan och gud var som vatten i olika former. (ska försöka förklara det här någorlunda som han sa). han påstod att vi människor var som is, och värmdes vi med kärlek blev vi flytande och förenades med varandra. sammtidigt som gud var vattenångan som fanns överallt, och tydligen så finns gud i allt och alla på hela jorden. när vi dör blir vi till ånga och förenas med guds alla små vibrerande vattenmolekyler ;)

vad tänker killen med? visst, låter lite vacket att vi förenas som flytande vatten om vi blir värmda med kärlek, men jag menar, finns gud överallt? jag kommer ihåg när min syster en dag kom hem från kören(som hålls i kyrkan) och påstod samma sak, "gud finns överallt", jag kollade på henne med den är blicken "är du helt dum i huvet?".
jag tror att troendet uppkom under den tid då kyrkan skulle samla in pengar, om jag inte minns fel så var det under medeltiden? jag har iallafall fått hört någonting sånt i skolan, att de lurade folk att gud fanns så det skulle få in pengar till kyrkan.

nej, antingen är gud den där skäggiga gubben som sitter där uppe bland molnen och ger oss regn när han kissar, eller så finns han inte över huvud taget :)
och det är vad jag tror!




kanske någonstans där uppe?




den här videon är väldigt fin tycker jag, och det mycket på grund av den fina musiken.
men han säger också väldigt kloka saker "gud", som får en att fundera.
hittade den tyvärr inte på svenska..

nu känner jag hur ögonlocken blir allt tyngre och tyngre..
godnatt, puss <3

/ Vevve


babyy

inte en blekaste vad man ska ha för rubriker längre, så idag fick det bli ett ord ur låten min bror lyssnar på just för stunden.
att han ska ha så jävla hög musik på, jag blir aaarrrggg, iaf om man ska plugga eller sova, fungerar det? nej. för oftast är det inte bra musik, bara massa skrik, om man nu kan kalla det musik.
suck.

min dag började iallafall kanon bra, kom upp i tid och hade massa tid och göra mig klar på, utan att stressa. och kom i tid idag också ;)
förbättring.
hade bara en historialektion på en och en halv timme, och läxförhör var en av sakerna vi gjorde. med tanke på hur sent jag satt och traggla igår så gick detbra. fast jag blir irriterad på sånna frågor där hon skriver en fråga som man ska svara på, och sen vet man med sig att det är en uppgift som man ska ha med egna tankar osv, men hon har liksom inte skrivit med vad det är man ska fundera på? så det blir helt enkelt inte alls mkt skrivet. sickt.
har gått en sväng på stan efter lunchen, hängde med linnéa som skulle lite hit&dit.
jävla jackhelvetet finns ju inte heller, inte på hälla ens. bara en som var för kort i armarna. great.
känner att jag inte mår så himla bra, så ska ta och lägga mig och sova ett tag nu.

pusss

/ Veeronica



25 september

goddag! godkväll*
ska ta det lite kort, har nämligen historia att läsa, tyvärr.

tantdoktorn sa till mig idag att det inte var något speciellt att oroa sig för, skulle mått dåligare om det var hjärtmuskelinfektion. så ska väl iallafall ta det lugnt nu innan jag pallrar mig tillbaka till gymmet. får nöja mig med promenader :)

jackan var sluuuuuuut när jag hade tänkt köpa den idag. :( det som fanns tre st i min storlek i måndags..
hälla nästa!
har väl ine hänt så mkt mera, hyftsat okej skoldag, sen en sväng på stan där jag träffa på linda och marcus :)
bakat tigerkaka med syster, och sen nu nyligen laga vi lite middag.
nu ska jag se om jag får bort dennnaa sega huvudvärk innan idol börjar, sen måste jag duscha också innan andra avenyyyn, så blir nog inte mkt mer sitta här idag :)
och imorn blir det troligtvis fest, och sen jobba i garderoben på det tuffa växhusdiscot på lördag ;)
och nästa helg äre dags för nvC fest! :D

tack för mig
pusss



/ Veevvss


höst

satt och tänkte på hur mycket jag saknar sommaren, men sen kom jag på att hösten inte heller är så dum. man plockar fram mysiga jackor, halsdukar, vantar och mössor, eller kanske köper man nytt? ännu roligare. något som också gör att jag tycker om hösten är att jag fyller år just då. och alla mysiga hemmakvällar framför tvn med en kopp te får vi inte glömma!
Själv ska jag investera mig en ny jacka inom kort, har hittat en jag tycker mycket om. sen får vi se om jag hittar några fina vantar och en mössa skulle inte heller sitta fel.
den har jag tänkt mig :)


nu börjar det bli kväll, och under hela min dag har jag gjort.. nästan igenting.
har fått reda på att jag kommer inte kommer att få studiebidrag fören i januari, så nu får jag pengar den tjugonde (tack iaf pontus och mathias :), och det baraför att jag fyller så sent. men jag klagar inte, skillnaden med barnbidrag är bara att man får pengarna tidigare.
har också idag satt in de första pengarna på mitt sparkonto, ett steg i rätt riktning! och så har jag kollat upp lite olika datorer, får se vad det blir för något, ändå en tid kvar innan jag kan köpa den. funderade lite på om man kanske skulle köpa på avbetalning, men kom fram till att det i slutändan skiljer ca 2000 kr, och dte tycker jag inte det är värt.
jag har också kikat upp vilken plattång jag ska önska mig när jag fyller år, så snart slipper man fisklukten. och då passa jag på och skriva mig en önskelista, precis som när man var liten :), inte för att dne blev lång men..

har också börjat funderat starkare på vad det är som gör att jag har ont i hjärtat/bröstet nästan hela tiden, och har haft över en vecka nu. så mamma fick ringa doktorn idag, så får jag ta och pallra mig dit imorgon. kan vara hjärtmuskelinfektion, sånt man får när man tränar när man inte borde.
och mitt rum har även fått blivit lite renare, surt att mina möbler blir dammiga så himla fort, kanske för att de flesta är svarta.
men inget pluggade har det blivit! just därför jag skriver nu, så jag slipper sätta mig sen och skriva. och om en timme är det idol, så där har ni mina planer för kvällen :)

imorgon är det skola som vanligt, och så får vi se om det blir något gym därefter, beror på vad farbror doktorn säger.

ska ta och slå upp historiaboken nu
godnatt :) <3
(eller sen iaf)

/ Vevve


te i stora mängder

godmorgon!
sitter här med en kopp te och tare bara lugnt.
fått tio hela timmars sömn inatt, underbart

idag har jag lite saker och göra, plugga historia och matte, om inte fler ämnen :P. så ska jag städas mitt rum också. hade tänkt och stcika iväg till gymmet idag, men tror vi får ta det imorn istället :)

någon som vet när man får studiebidraget?`jag ligger nämligen back i pengar, mahaha
okej, ingen aning vad jag ska skriva för något nu, och då blir det bara helt onitressanta grejer om jag stannar kvar.
ha det så bra!
puss soch kram

/ Vevski



wiee

kolla precis på statistiken, låg lågt igår. kanske för att jag inte va inne på msn speciellt länge, med tanke på att adressen står där. idag däremot har besöksantalet stigit till normalt igen. härligt! :)

efter maten tog jag en promenad med min lillasyster, hon är så söt! jag tror det var igår hon frågade mig:
"veronica, är du vaken klockan halv åtta nästa tisdag?"
" jaa det är jag väl.. vadårå? "
"jag får byta örhängen den morgonen! kan inte du hjälpa mig?(asgullig min)
" haha men jovisst "
sen följde det med något i stilen "taaaaaaaaack du är så snäll!"
gulliga unge

efter promenixen vare ju IDOL på tv! härligt härligt med en kopp te och en bit äppelpaj. sen blev det dusch och andra avenyn och nu lodar jag här som vanligt.
imorgon är jag leeedig! LEDIG! wihooo
och nu kom mamma med choklad, muuuma

nu blev det lite överenergiskt här, ska jag ta och kila härifrån, och bloggar förstås imorn
pussss


årets skolfotto, för den som inte såg på bilddagboken

/ Vevvv

23/9

tjenis
igår blev det inget inlägg, och vem vet varför? jo jag.
hade väl tänk sätta mig efter jag hade pluggat in svenskan, men var så trött så blev värken något plugg eller någon dator, det blev sängen istället :) tror jag somna halv tio, och sen vid halv elva vakna jag, har för mig att klockan ringde och jag trodde jag skulle upp, men jag måste ha drömt.
kanske därför klockan inte ringde imorse! kom påt nu. försov mig nämnligen, måste väl ha vart för jag var där och tryckte igårkväll..
wellwell, dagen börja alltså inge bra alls, var förbannad på mig själv för att jag hade försovit mig och för att jag inte hade pluggat till provet. När jag väl kom till skolan så kom matteläraren fram till mig efter en stund

" Jag måste bara fråga, har du en liten hobby att alltid komma försent till timmarna?"
Jag; jag försov mig faktist..
"Och alla de andra gångerna?"

jag ska få ett slut på det

Dagen flöt på, orientering i rocklunda skogen den här veckan också. gick ju inte precis på 24 min den här gången, utan snarare 48. Fick inspektera våra planktonprover från lögarängen på biologin, isch. Hinnkräktor och blåalger.
svenskaprovet gick förvånadsvärt riktigt bra! så nu är jag glad, tralala
och nu är det mat, bloggar ikväll :)<3

/ Vevve

pay it forward

hej igen :)
har ärligt talat blivit beroende av att skriva här i bloggen, iallafall innan det är läggdags. men det är ju kul :)

har inte ens gått utanför dörren idag, hehehe.. inte så bra, skulle behöva röra på mig. ska nog försöka komma iväg till gymmet på tisdag I hope :D
har gnagit in massa engelskaglosor i hjärnan, så nu sitter dem! känns bra och inte ha den där paniken i bakhuvet att man inte har pluggat det man borde, har tyävrr det alltför ofta.

precis som vanligt när det gäller mig och filmer så kommer jag aldrig ihåg om jag har sett filmen om någon nämner en titel, det hände idag med. men som (nästan)alltid kommer linda in och säger att jag har sett den.
det gällde idag med, såg när jag slog över att jag kände igen filmen, men inte strunta jag i och kolla för det :)
den är faktist bra, konstigt nog fällde jag inte en tår trotts allt som händer där i slutet, men ska inte avslöja något nu!

imorgon är måndag, nehä?
och nu ska jag fan ta och sova :)
kram och godnatt <3

/ Vevve

segsöndag

fan va irriterad jag blev helt plötsligt. vår telefon är så jävla irriterade, svarar man i den ena så fortästter den som är närmast mitt rum att tjuta minst tre signaler till.. :@
ida&linda hoppar runt i lindas rum, det låter som elefanter på flera ton har gymnastik, får lust och gå in och strypa ungarna.
och att mamma kom hem tjurig gjorde ju verkligen saken bättre.

pay it forward
@ kanal 5 kl. 20.00




Nu är det dags att ta detta på allvar, jag valde inte den här vägen för att gå in med en omottiverad inställning. jag vet själv att det kommer bli kämpigt, fast jag vet att jag kan, bara jag vill.

/ vevvs

söndag

goddagenss :)
skönt och sova ut, även fast det blev en aning för länge. har legat nerbäddad i soffan ända sen jag vaknade och kollat på idol, och nu är det strax dax för en dusch. håller på och laddar över bilder också från helgen, får se om jag slänger upp några här.
på fredag stack vi somsagt på fest, trevlig kväll :) linda hängde på hem till mig och sov sen, HAHA alltid lika kul :D

replik ifrån fredagen;
(vi står trängandes framför min spegel och fixar till oss)
L; blablablaa..
V; linda? har du ätit kaviar?
L; va, nej? jag åt precis russin såg du ju?
V; (sniffar) men vänta.. det är PLATTÅNGEN!
mahahha

igår begav jag mig till mina kusiner för och fira kim som nyligen fyllde 16. snart är det min tur också :D tre veckor idag!
senare mot kvällen blev det burgerking och sen sticka ner på stan med tjejerna.
jag skulle ta bussen ner på stan, och var förvånadsvis klar tidigt innan bussen skulle komma. jag satte mig och vänta, länge länge, fröööös. så äntligen när bussen kommer, vad gör den inte? den kör förbi mig och dem som stod där! och det inte för att den inte såg oss, den var full! jag som hade längtat efter en varm buss fick GÅ ner till stan. visst, det är inte långt alls, men vafan det var ju till och med så kallt att det blev rök i luften om man andades. en tjurig veronica var det som gick där, funderade starkt på om man skulle stämma vl, dom vet väl att det är mycket folk som ska ner på kulturnatten, det var inte ens en dragspelsbuss!
wellwell, kom ner till stan tillslut och belv blandannat en fika.

idag har jag lite skolsaker jag nu måste göra, inget "senare" här inte. och ikväll är det andra avenyyyyyn! ska se om det kanske är någon film på tv sen också, har inte haft filmkväll på hur länge som helst :(
men nu är det duschen som väntar, ha det bra :)
kram



fredags



darling

marcus&amanda :)


/ Vevve

snart slut på helgen

åååååh, helgerna går så jävla fort :( :|
redan söndag (väldigt tidig sådan) och jag har inte bloggat sen fredag eftermiddag. men imrogon när jag har vaknat,då!
fö rnu mår jag illa av denne choklad jag fick av min far, så måste gå och dricka vatten.
godnatt (K)



en torr kaka

imorse var det ingen seg vevve som skulle upp ur sängen, trotts mina fem timmars sömn så starta jag tvn med bums och började dansa till the voice : )
väl på lögarängen fick vi håva djur och växter (varför valde jag nv, vaaaaaarför?!), och öven kolla vattnets ph m.m. jag, jennie och helena kom b.l.a fram till att vi hitta en gråsugga och en buksimmare, de ni ;)
och äntligen är linnéa back in action!
efter lunch blev det mälardagens högskola, någon tråkig tant som stod och visa massa youtube klipp om hur mycket man kunde förstora ett löv --> en cell --> en atom. var så trött så jag missade varannan mening. efter det fick vi info om robotar.
jag tycker själva grejen med robotar är läskigt, vi fick se ett klipp om en mysko robot, som jag även länkar här nere. Det jag tycker är läskigt är att man så gott som kan få en robot att vara som en människa idag, tänk dig själv om det kommer en robot ingående i ditt rum när du ligger och sover? hahaha, vilda fantasier x)

http://www.youtube.com/watch?v=W1czBcnX1Ww

väl hemma nu har jag bakat en torrkaka med systerbyster (okej, den va liiite kladdig, och väldigt god!), och nu sitter jag här bara.. mat snart, sen fixa sig i ordning och sen FEEESST :D

btw äre kulturnatten imorgon,:)

puss och kram




precis som jag sa så hade jag segt och somna igår,
och då hittade jag den här jackan i min garderob!
den är från femman tror jag, och nu är den lite för stor.


biologiexusion på björnön,
glömde bort att berätta att några i min klass hitta två döda
pirajjor!



vår söta lilla silvriga buksimmare

en söt gubbe som gick runt på stan
och spela på sin låda
: )


/ Vevve

sweet dreams

hallå igen!
himlans mkt inlägg det blir här nu hela tiden, men nu skriver jag faktist baraför att jag ska ha ngt och göra när jag dricker upp mitt te :) har inte lyckats kommit in i duschen ännu, så det väntar härnäst.

nu är det slut på idol auditions, så nästa som väntar är slutaudition. jag gillar årets startfällt, många grymma artister! fast sen efter att slutaudition är över så brukar idol faktist bli ganska tråkigt :( plus att det bara går på fredagskvällar, och vem sitter inne varje fredag och kollar på idol liksom?! ja inte vet jag, men inte jag iallafall :) fast sammtidigt är det kul att se dem utvecklas.
på tal om tv, på söndag börjar aaandra avenyn! en hel sommar av längtan är äntligen över :) hihi

& jag som hade tänk och plugga lite idag, men icke blev det något sånt.. har sovit massor istället, så vi får väl se hur pass tidigt jag somnar ikväll.

planer för morgondagen, ska vi se.. som sagt himla rolig dag i skolan med biologiexusion, looking forvard to ;) ska ses på lögarängen supertidigt.. yes!
sen på kvällen blir det med ganska stor säkerhet fest minsan, de va inte igår ;D

och nu tog tet sluutt, så blir väl duschen nu :)
puss och godnatt! <3


howie day - collide
(K)

/ Vevve

torsdag

gjorde något väldigt dumt imorse, "bara blunda en minut till". det visade sig att den korta minuten blev en timma..
när jag sen skulle upp hade jag ont i halsen, dunkade huvudet och jag var jag helt orklös, gjorde lite frukost och åt det, sen gick jag och la mig igen. lite onödigt att stanna hemma igentligen, men kände verkligen att jag inte skulle orka sätta mig på cykeln och trampa iväg mot ännu en dag fullspäckad med lektioner.
får ladda inför morgondagen, då det är biologiexusion, gud så roligt! not

nu ska jag ta och hoppa in i duschen tror jag : )
puss så länge


/ Vevve


rubrik

istället för att gå och lägga mig igår, så slängde jag mig på soffan och tog fram gitarren. under en väldigt lång stund låg jag där och klinga på strängarna med winnerbäck lågt i bakrunden. konstigt nog har jag inte spelat på flera månader, med tanke på att jag innan lovet satt med den varje dag.


jag kom på en lite rolig sak min far fick ur sig igår.
han kom hem från jobbet och rix fm stod högt på i köket, eftersom han verkligen inte gillar den kanalen bad han mig flera gånger att stänga av. men det gjorde jag inte. och så mitt i takidas låt (den här som spelas HELA tiden),så blir det helt plötsligt knäpptyst i radion.
pappa; där dog han..
(förställer mig en man i en studion framför micken som helt plötsligt blir nerdunkad)


nu är det så att jag är intresserad vilka det är som läser min blogg, så läser du det här får du väldigt gärna slänga in en kommentar med ditt namn! eller nej, du mååste : )

/ Vevve

glassigt

sitter här med en fet glasskål, yammmi.
hade tyvärr bara fejk vaniljglass, ville ha äkta :(, men med lite varma hallon och sirap blir det supér!
fast något saknas.. har inte druckit te ikväll ;o !

börjar klockan 8.10 imrogon så är väl dags för sängen snart
men, blir det någon nollningsfest någon gång eller?!
får verkligen hoppas det blir något denna helg :)


jag i glajjjor
godnatt på er!
<3

/ Vevve


pang

hallå
härligaonsdag, sitter här och lyssnar på älskade winnerbäck.
har börjat få ont i huvet nu idag igen, såhär mot kvällen. måste vara brillorna..

vet ni vad som är härligt? att man vaknar upp lite halvt när man har sovit så mkt som kroppen behöver, någon som har upplevt det? de lär ju de flesta har gjort, och det hände mig imorse! ungefär en timme innan jag skulle gå upp, så där blev jag glad :)
i skolan fick ju vi våra miniräknare, har inte förståt så mycket än men helt sjukt är det, anslutingskabel med så man kan ansluta dem till varandra eller till en dator så man kan slänga in spel m.m, haha jaa vad ska man säga, vart är världen påväg.?

efter dennna långa skoldag stack jag ner på stan, var in till ullrika och justera brillorna lite och sen leta vantar, utan resultat! hittar inga svarta stickade någonstas :( påväg till bjurhovda träffa jag marcus ett tag, och sen möta linda och hämta hennes lillebror filip, gullig unge dedär :) blev och käka paj och bara prata, mysigt. har saknardig!
haha, några roliga saker under dagen ;

linda och jag satt helt uppspelt och prata konstant, så plötsligt kika hon ner på golvet på filip, och vad har inte han på huvudet? en lila-rosa barbie balklänning! såg ut som en liten alv där, hahaha :P


linda och jag snacka om att kärlek alltid sårar en tillslut,
L; men nej?
V; johooo! om man är gifta, då dör ju en alltid först!
L; dom ganska dör samtidigt?
V; aa står och skruter varandra eller? killen; "fan hon sköt, fast inte jag"
(någon som förstår?)

fick med mig några saftiga äpplen från hennes äppelträd, och nu har idol börjat!
kram

/ Vevve

statistik

hallådär igen:)

glömde bort att säga att statistiken har stigit de senaste dagarna, superkul! har haft 14 läsare igår, och 15 idag. stor skillnad från en månad tillbaka där jag hade igenomsnitt 1.
hade tänkt mig att slänga in en statistikintervall på de trettio senaste dagarna, men verkar inte som att det vill fungera :S
menmen..

och en ny skidgrupp har ju också bildats nu på nya bjurhovdagården (kommunen har tagit över :/ ), så nu är man med där igen, jääävlar va kul ! =)

nu börjar klockan bli läggdags, och tet är slut också, saaadness.
ska värma vetekudden och se om det magonda kanske vill försvinna bort =)
kram och godnatt!


/ Vevve

headache

konsversation vid matbordet;

syster kommer hem från hennes bild och form kurs hon går på..

mamma; jaha, vad har ni gjort idag då?
syster; eehmm, vi har målat på staflin!
jag; jag lovar hon kommer bli värsta konstnären snart, nästa picasso
syster; jaa då blir jag riik!
bror; men du vet att de flesta konstnärer inte bli kända fören de har dött? nu får du ta och dö snart så jag och veronica kan få lite pengar :D

en stund senare.
bror; vafan är det här? dom här köttbullarna tänker inte jag käka, dom är ju inte runda!



tjena tjena :) tisdag idag, har haft en riktigt dålig dag, fast vi behöver inte ta det.
hämta brillorna efter skolan, skööönt och kunna se bra! fast har himla ont i huvet nu, men är ju så i början när man inte har vant sig.
när jag kom hem slängde jag mig på soffan och sov i över en timma, fybubblan va härligt. nu är det snart idol så ska väl mysa ner mig i soffan igen :)

imorgon går jag mellan 11.40 till 12.30, ska bara till skolan och få min hightech miniräknare och få veta hur den fungerar. sen skulle jag behöva köpa ett par vantar, aa vi får se vad dagen bjuder på :)
men gud så skönt det ska bli och få sova ordentligt inatt :) igår var mitt huvud så fullt av tankar så jag kunde inte somna fören halv ett tror jag det var.

idag på idrotten fick vi pallra oss till rocklunda för orientering, det tog oss 24 min och hela skiten, vääärt säger jag. men träffade på gamla syon catharina så det var ju trevligt :)

men nu ska jag ta och pallra mig, puuss! =)




folk säger att insidan är viktigast, men det är utsidan som ger insidan en chans /* Mattias Skoog @ Idol 08

/ Vevve

måndag

hallåhallå
idag har jag gjort något vuxet, eller det tyckte iallafall camilla&amanda. jag gick till banken och öppnade ett sparkonto, inför pensionen.
haha nejdå, ska börja spara pengar, först till en dator och sen får vi se : )
på tal om pengar, drömde om det igår natt tror jag det var. dom hade sänkt studiebidraget med flera hundra, fan vad arg ja var : S

annars så började inte dagen så bra, sov lite för länge, blev stressigt, hade ont i hjärtat, kom försent. det måste bero på att det bara blev 5-6 h sömn inatt med, hade behövt en hel del mer känner jag. jag som var så trött hela kvällen, men just när jag skulle sova så blev jag überpigg! surt
och svinkallt äre ute, vafan tog sommaren vägen?! : (
men nu ända sen jag har kommit hem så har humöret vänt, sikken toppendag : )

nu ska vi se, min helg vare ju visst.
silk i torsdags, de va fan kul! dansa och umgås med trevligt folk : ) fast så jäävla varmt, gaah.
fredag sluta vi tolv så käka spicy och tog en sväng på stan innan linnéa hängde på hem till mig =) på kvällen stack jag med några tjejor till gryta på fest. och på lördag blev det linneas systers inflyttingspartaj :)
trevligt, tack för helgen! :)
men som sagt så fick jag ju inte så mkt sömn, det känns : /

jag har besämt mig för en sak, jag ska ändra designen här på bloggen :) har blivit lite trött på den, så ska se om någon gullig kompis kanske har lust och hjälpa mig någon dag =). ge gärna förslag !

imorgon har jag matteprov, men eftersom att det är matte A jag läser just nu så ska det inte bli några problems får vi hoppas : ) men bli väl till och slumma igenom det senare. just fan, har ju orientering imogron också, fyfan va segt i dne här kylan :S
menmen, nu märker jag att jag börjar säga massa ointressant här. dags och dra sig härifrån : )
puss



/ Vevve

sömn

hejhejhej, jag ber så himla mkt om ursäkt. senaste inlägget publicerades i hmm.. onsdags? fyskäms
iallafall, sitter här nu, TRÖTT. förstår inte riktigt, sov till 11 idag? menmen, ligger ju vissa timmar i back efter helgen så lär ju vara därför..
nu har jag iallafall en del skolsaker och fixa, så här ska jag inte bli långvarig.
om jag har ork imorn så kan jag berätta lite om min helg och så :D vilket jag hoppas! tkr det är skitkul och skriva här, går ofta runt och funderar på vad jag ska skriva för något :)
menmen, hörs sen!
puss och kram



hello there

nu är det strax dags för sängen, ska bara skriva av mig lite först :)
sov ut gaanska ordentligt inatt, med tanke på att jag började 11.40, sköönt. men inte lika skönt och sen komma på att cyklen står i skolan och man blev tvungen att gå? kom ju såklart inte iväg i tid heller, så missa halva matten. bra jobbat.
slutade efter två timmar och tog då sväng på stan, beställde brillorna :) blev de som jag hade bestämt mig för. kommer väl om en och en halv vecka, bara och pina på.
efter middagen stack jag hem till kusinerna och färgade faster mins hår, vilket blev bra =)
nu har jag precis tagit mig en kopp te som vanligt, och sitter här och är förbannad över att msn inte vill fungera ?! :@
menmen, är väl så att jag inte borde sitta vid datorn kanske.. har ju en hel del jag behöver läsa till skolan. nej nu blir jag bara arg påmig själv. får se till och plugga lite imorn, om jag hinner innan silk :)

men nuu äre dags och stänga av den hära saken, vi hörs imorn!
kram på er

/ Vevve

trött tröttare tröttasT

igår gick det inte bra och skriva här i bloggen. förövrigt så är denna dator allmänt störd för jämnan, så var inte en så stor överaskning.
som jag hade tänkt att skriva igår så var jag hos optikern och det var som jag trodde, närsynt. fick emd mig fem bågar hem för prov, och jag tror att jag har bestämt mig för vilka jag vill ha =) har lagt upp en bild på bilddagboken på dem, men vet inte om jag kanske ska slänga upp någon bild med några andra bågar här ?!

har dragit på mig en ny förkylning, roligt.
idag träffades först klassen på djäkneberget och lekte lite, sen rudbeckslunken på fem km. det var seegt, och kund einte springa heller :/ och inget gym blev det heller idag. utan det blev nollning istället!
ska se om jag kan ta det lite kort.
vi blev indelade i lag, och mitt lag hette barbie. då skulle vi göra massa olika saker, bla fisken mot donkens fönster, fråga en främling om massage, låtsas känna en främling och flörta till sig någonting gratis.
efter det blev det vasa, killerboll med en fisk, ta upp äpple och sockerbitar ut vatten vs. mjöl med munnen, mashmallowstävling och klädrepet (bilda en så lång linje av våra kläder). efter det gick vi genom stan med våra sopsäckar runt oss (som vi fick ha när vi inte hade kläder på oss) och nermjölade ansikten. ordentligt blöt var man också, eftersom att de använde vattenpistoler och vattenballongen(okej, vattenfyllda kondomer).
Genom stan skrev vi saker som "NV 3C, SHALALALALALA NV3C!!" och när de tjöt i en pipa skulle vi ner på marken och "be för dem".
det var kul, jävlar vänta bara tills det är vår tur och nolla :D

nuu sitter jag här med mjöl i håret, ska ta mig en dusch. såvmorgon imron :D
tralalala.
pussen





jennie pussade en främling











/ Vevve

P.S. I Love You

godmorgon, eller goddag? nej, ett hej får blir bra : )

dagen har börjat bra, gick upp halv nio för att pallra mig iväg till gymmet vid öppningsdags.
väl där blev det köra hela kroppen igenom, och sen springa runt 3,5 km. gud så skönt och röra på sig!
hade även sällskap av malin, vilket var trevligt :)
nu är jag hemma, har duschat och precis ätit upp min goda omelett ;D
ska strax se till och bygga ihop min stereo, ska vi se hur jag lyckas med det..

middagen ute igår var ju såklart apgod, så inte kunde man sluta äta.. och sen väl hemma blev det tårta också. så med allt annat som jag dessutom också stoppa i mig igår blve det väldigt mkt mat. jag är lite konstig, på veckorna håller jag mig till nyttig mat, men sen när det väl blir helg släpper jag alla spärrar och stoppar i mig vad som helst, och hur mkt som helst! kan ju inte vara bra..

mamma blev jätteglad för sina paket, så det var ju tur :)
eftersom att regnet vräkte ner hela dagen orkade jag inte hitta på någonting på kvällen, blev film med systerbyster istället. vi hyrde filmen P.S. I Love You. den var faktist bra, fast som vanligt så grät jag en massa :'(. usch, handlar om ett par som är jättekära i varandra och har varit gifta i nio år, och så DÖR han! tänk den grejen, "the love of you're life" dör bara helt plötsligt.

nej nu ska jag ge mig på stereon, vi hörs senare!








lyckokaka på hongkong

/ Vevve

lördag 6 september

först och främst vill jag säga ett GRATTIS till min underbara mamma som fyller år idag!
vi ska stax ta och åka ner på stan och äta på resautrang för att fira henne, så får bli en kortis.

kom nyligen in från ha varit en svväng ute hos mormor min, och som vanligt blev det en massa fika. men kul och vara där ute, va ett tag sen : )


syskonen johansson -på sitt egna speciella vis


tack för gårdagen förstennnn :)
nu ska jag ta en alvedon i hopp om att huvudvärken försvinner
<3

/ Vevve



vilse i skogen

Fredag kväll, tog nyss en promenad med syster och mamma. Kan ju säga att jag lika gärna kunde ha stannat hemma. Min latmask till syster gick tolv meter bakom, hade blicken fäst i backen, och jackan uppdragen över munnen. Anstiktet var täckt av ett tjockt, yvigt hår gunga som en hunds stora öron, och det man konstant hörde var " jag har ont i mina ben!, jag tänker aldrig mera gå ut och gå med er!" och fick svar som " nejmen vad säger du för något?"
När vi går igenom skogen och lyckas komma vilse slår hon sig ner på en sten.
Jag ger upp
.
Med ett försök i hopp om ett litet leende så vissnar jag en liten retlig trudelutt, men tillbaka får man bara fingret.
Jag; " jag förstår inte hur man kan lyckas gå så långsamt?"
Mamma; " veronica, man behöve rinte alltid ta ut sig till hundra"

Men fick lite gott godis iallafall, och nu väntar jag på bruttorna.



my little sunshine



upp med humöret!


/ Vevve

Nv 1c - nollning tisdag

HEEEEEEEEEELG :D

kom hem och vad ser jag? jo min spegel sitter faktist uppe! yea, good work dad =) lägger upp bilder i slutet av detta inlägg.
idag fick vi reda på att det är nollning som står på shemat på tisdag efter rudbeckslunken. på sigmatorget dessutom, kan bli kul. och inte fan ska man slingra sig ur =). och Nv c fest till helgen då efter, lär bli kul, eftersom att traditionen lyder att vi ska bli nersupta ;)

hittade en stegräknare allt, och en mp3 dessutom, bara hoppas på att hon blir glad sen också :)

idag har jag ont i min mage :( väl hemma igår efter gymmet körde jag en del situps, kanske blev lite många..

haha min syster är så söt, hon har varit och köpt örhängen idag på stan (hon har nyligen tagit hål) och nu kommer hon här och ska visa mig allting. haha, synd bara att det är över tre veckor tills hon får byta. men som vanligt får hon inte kontakt med mig när jag sitter här och skriver. - jorden anropar vevve

nu ska jag bara plocka upp lite i rummet och sen knäppa lite kort som jag kan lägga in, innan jag uppdaterar detta inlägg :)
ha en toppenhelg!







ursäkta dålig bildkvalité





/ Vevve

torsdag

jahaja, nu är snart torsdagen förbi den också..
har haft en bra dag idag, förutom att jag vakna lite för sent imorse.
men skit samma var det, cp naturkunskap som man inte fatta ett jävla skit av osv..
och inte nog med det, jag ser intevad lärarna skriver på tavelhelvetet!
gick raka vägen till ulrika efter matten, så nu ska min syn undersökas på måndag :o
sen blev det en runda på stan med linnéa och sen gymmet med madde :)
körde med lite tyngre vikter idag, så blir nog en jävla träningsvärk att se fram emot imorgon.
hoppas det mesta har lagt sig till slutet av helgen bara, för då hade jag tänkt och köra ett jävla konditionspass :)

om det är någon affär jag måste rekomendera så är kjell&company, personalen är hur trevlig som helst! jag har varit med om att mina hörlurar har pajjat ett antal gånger nu, men alltid samma glada bemötande får man :) rrrriktigt trevligt.

om sisådär en tio minuter fortsätter idol, som hade säsongspremiär igår. jag bara ääääälskar det, fast nästan bara auditionsarna som är kul iofs. några personer kan vara jävla kul:D

imorgon förutom skolan så måste jag ner och köpa en present till mamma min, som fyller på lördag. hon önskar sig en stegräknare, så är väl vad det får bli :)
och ja min pappa är SEEEEEEG, han kan aldrig göra allt på en gång så det sen är över. utan en sak varje dag ?! nu är det spegeln kvar bara, och det får vi verkligen hoppas att den sitter uppe imorn när jag kommer hem :@
det kallas att förskuta saker, och själv ska jag inte sitta och gnälla.
now it's time for some idol, bye ;D


/ Vevve


reeeeegn

godmorgon
imorse vaknade jag och hörde ljudet av regn mot fönsterbrädan. istället för att bli deprimerad över det så blev jag aningen glad, jag har redan tagit skolfotto och slipper oroa mig, som jag gissar en del personer gör idag. visst var mitt hår lite småvågigt i måndags av det fuktiga vädret, men vem bryr sig. alla andra år har jag ägnat timmar inför skolfottona,
kläder, smink, hår m.m
i år orkade jag inte lägga ner sån energi på det, kändes waste in time. det fick bli en vanlig t-shirt och kofta över, med mina nyaste jeans, bekvämt och normalt. det ser ju bara sjukt ut om man är för uppfixad.

förövrigt så har jag en del träningvärk idag, men sånt man får ta. blir bättre sen när jag har kommit in i det och kör tre ggr i veckan som jag har tänkt mig :) juste, skulle ju kolla upp hur man effektivast tränar på gym, med tung vikt och några upprepningar eller lättare vikt fast fler upprepningar? skulle vara bra och se vad som blir reslutaten, så man kör rätt efter sina mål =)
idag hittade jag ett par gamla jeans i min garderob, som jag helt enkelt hade glömt bort. så fick bli och dra på sig dom idag. ska se till och rensa min garderob någon dag så kanske man hittar yttligare kläder man har glömt att de ens existerar.
nu om en liten stund när jag har käkat upp mina fischkpinnar måste jag trampa iväg mot skolan för dagens tre lektioner.
senare idag har jag tänkt mig att lägga upp bilder på mitt rum, (anledningen till att det inte har blivit tidigare är för att min pappa är seeeeg och aldrig lyckas borra upp allt han ska på en gång).
men nu äre brådis, måste borsta innan jag sticker iväg!
och en liten hälsning till min sjuka syster som nu har haft feber i två veckor, krya på dig <3
kraaaam

/ Vevve


not enought sleep

hallllådär =)
skönt och äntligen vara hemma, eller okej har varit det en timme nu.
riktigt pigg är jag och har gjort av med massa energi på gymmet, rivstart :D
längtar tills de öppnar deras andra lokal ute på rocklunda så det kan bli lite mindre folk, annars är det topppen!

fick inte alls så mkt sömn jag behövde inatt, så första lektionen satt jag mest bara där.
skönt att veckans längsta dag är avklarad, och himla kul och se hur många som var med på idrotten. en stor skillnad mot vad man är van vid från skiljebo..
vi lekte bl.a. en lek jag aldrig har lekt förut, man ska ligga alla i en ring på mage och sen sträcka in armarna och ta tag i andras händer. sen är det några som går och försöker dra ut personerna genom att dra i benen. haha det var kul :)
efter skolan medan jag vänta på malin, så umgicks jag med andra malin och så kom marcus ett tag också :) de var kul och se han, fan på powermeet sist :P
sovmorgon imorn! dags och utnyttja tiden och inte hela tiden gnälla om att jag inte sover ordentligt.
nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det bara mys :)
puss&kram


ååååååre, saknar

/ Vevve


utrota klockor

huvudvärk, stress stress stress.
jag mår inte bra av klockor, och speciellt inte kvällstid. "måste gå och lägga mig".
iofs, när mår man bra av klockor? "jag börjar om fem min, shit". tidsoptimist kallas det.

rörig fast ändå skön helg, inte orkat blogga någonting, ber om ursäkt för det.
har väl hunnit med en hel del, blandannat så är nu mitt rum klart. slänger upp bilder senare :)
idag har vi haft skolfotografering, var snabb och säga att jag kunde hjälpa till med namnen i klassen så jag fick se gruppfotot, hehe. sen enskilda blev ett spontant smile där, som fotgrafen sa. det blir nog bra får vi hoppas.
skolan går finemang, matten idag gick galant.
på tal om tidsoptimist, jag skrev ju i fredags att jag skulle plugga matte? vet ni när böckerna öppnades? jo, 23 igår kväll..
imorgon är det gym som gäller för hela slanten! tog nyligen en promenad ner till friskis med mamma, så nu är kortet förnyat :) bara och köra på.
nej nu är det time för bädden, eller först mys i min soffa:D
puusssssss


/ Vevve

RSS 2.0