Nu kör vi


Peace and Love
Borlänge
27 Juni - 3 Juli

Imorgon

Trött tjej idag. Jobbat sen 8.30, skönt som fan att plocka skräp utomhus efter fyllesvin. Hihih, till slut fick jag iallfall ställa mig i DT:n och ta emot beställningar.

JAG "Välkommen jag kan ta emot din beställning"
GÄST "Aa jag tar två Big mac och co"
JAG "Vv.....?"
MÅNS (avbryter) "Ja hur många bitar vill du ha?"
GÄST "Haha va???!!"
JAG "Ehm, vad vill du ha och dricka till det?"

Så kommer gästen fram till luckan "Hahhaha såndär mörk röst tror jag inte du har!!"

Skrattade bra länge, Kuewl. hihihi

Efter det har jag och Linda sprungit runt på hälla, äntligen allt inhandlat! Förutom en regnponcho, men det löser vi.

Nej, packa, ta ett långt bad och sova tidigt. Imorgon ska vi till Borlänge.
Förstår fortfarande inte hur allt det här ska gå ihop. Börjar få lite panik. Jag på festival? HEheh. Hygienfreaket. Men det blir nog skönt att vara smutsig. 27 grader på tisdag, NAAJS!


Lördag

Äntligen hemma igen. Har spenderat dagen med min andra halva, eller ja, jag tvingade henne att umgås med mig så jag har sluppit känna mig ensam. Pratat, ÄTIT i mängder(toast, pizza, godis, chips), städat, byggt tält och kikat så allt var helt, tittat på film.

Här hemma ser allt ut som skit. Och jag mår skit, bakis-ont-i-hela-kroppen-helvete. Det är saker överallt. Jag och Andreas skulle aldrig kunna ha en egen lägenhet. De har till och med målat mustasch på Lindas Justin Bieberplanch, hahah. Blir hus i helvete när hon kommer hem.

Igår var GR8! Vaknade upp ute i Fagersta, åt underbart god mat, firade min lillasyster som fyllde år idag. Därefter packade vi in oss i bilen och körde hemåt. Jag bakom ratten och svinpackade grabbarna där bak, och "fiskar som viskar" ur högtalarna. Väl hemma var det bara att byta om för att en stund senare åka mot gryta och möta upp alla. För tredje året i rad firade vi midsommar tillsammans och det blev väldigt lyckat! Grillen, dansgolvet, studsmattan,mmmmh! Efter det drog vi förbi donken och sedan hem och fortsatte till halv 5 med alla här hemma, sjuuuukt kul dag!

Hade det inte varit för Peace and Love på måndag hade jag lätt tagit nykter period JUST NU. Att se andra fulla när jag själv inte är det får mig äcklad och deprimerad. Längtar SÅ tills jag kommer hem och kan ta tag i min hälsa igen. Få tillbaka glädjen genom att träna varje dag, äta bättre, gå på avgiftning och jobba massor. Så ser resten av sommaren ut. Och därefter håller jag alla tummar jag har på att jag kan få komma härifrån i höst. Eller, jag SKA bort.

Men först är det dags för en vecka i Borlänge, njuta av nuet varje sekund, inte bry sig om att man är ofräsch för det är alla andra runt en också, se SJUKT många bra konserter och känna mig hög av lyckan. Det var först idag jag påminde mig själv om hur underbart det kommer bli.

Dock har jag först och främst en tidig jobbdag imorgon och en massa saker som behöver inhandlas. Och ett rosa nagellack som behöver vara borta från mina naglar inom 8 timmar, så jag tror vi får börja med det.


Grattis på din dag sötnos!
Aldrig ska jag sluta älska dig
hjärtahjärtahjärta

Underbar dag

Hänger i Fagersta med släkten. Niklas har äntligen tagit sig hem på svensk mark för en liten "semester" från Dublin. Det blev en härlig kram efter att inte ha sett varandra på sju månader! Imorgon vankas långbord med härlig midsommar mat och fira lillplutten innan det bär hemåt igen. SEN BLIR DET SPÅR!!! Funderar på att börja morgondagen med en löprunda för att få bort alla tankar i huvudet.

Snart så

Tiden imorgon är fixad. Nu ska jag bränna skiva, packa väskan och därefter planera vad jag ska ha i dryckesväg den närmsta veckan. Sen drar vi iväg och firar midsommar imorgon! Svinfint


Tisdag

Sovit som en jävla stock. Hoppas det kan ge en skjuts till friskheteenn
Sur. Ingen semesterersättning. Fattigt juli, askul. Sur. Jobb till 19 på torsdag, ingen heldag som vi hade planerat.
SUR. Minsta gemensamma nämnare där var visst donken, whopsi.

Fortsätta städa och ta tag i mitt liv, för att sedan spendera natten på Stenby 22-04 :)))))))

Lite frustrerad över vad jag har att göra nu. Peace på måndag och det känns som jag måste inhandla mig en hel svensson-camping-överlevaiskogen-regnellersol-packning. Gummistövlar, brassestol, SPRIT, solkräm, myggstift, våtservetter. Och sen ganska mycket mer. Pallzor ej.

One step forward

Tillbaka i hostsängen. Bli gaaaaaaaaaalen påt

Ska strax hem till min andra halva. Bygga tält för att se att det både är helt och att vi klarar av att få ihop det. Kan bli intressant, hihi.

Annars blir denna vecka lugn med bara två jobbpass. Därför fokus på att bli frisk så jag sedan kan gå in till hundra under både midsommar och peace, sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeet. Som jag har längtat!!

Time to hoppa i lite myskläder och sen packa ner tandborste och tekopp.



Simon under sin bästa dag i livet.

Taggggade brudar inför en för jävla underbar dag

Elba

Hittade en egobild som togs innan jag drog iväg till Elba för snart 3 veckor sen.
Fattar inte hur tiden gick så jävla fort?!
Kvällen var kul iallfall, riktigt jävla kul!
En typisk kväll jag kommer komma ihåg med klassen.
Grillning, förfest och spår i en liten söt stuga.
Tänk om man kunde spola tillbaka tiden och få göra om allt igen :)
Skulle inte tveka en sekund!


Livet

Åh vilken härlig dag jag har haft.

Legat i sängen i 12 timmar och tittat på sammanlagt fyra filmer. Varför spelade jag inte sims för??
Hostat tills jag var snäppet till att spy, förbrukat ett ex antal näsdukspaket, ätit ett halvt paket sugoläsk,
legat och stirrat upp i taket och försökt tänkt bort att det gör så jävla ont att svälja, och druckit 3 stora koppar med te.

Vad livet är roligt ibland

Nu tycker jag att jag har vilat nog, nu blir det en lång natts sömn och därefter en ännu längre dusch för att sedan känna mig som mig själv igen.
Håller alla tummar jag har!

Jag vill träännaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Onsdag

Sjukanmäld idag. Får bli en kväll under filten med en skål glass och en kopp te framför någon film. Mysfaktoorrr. Annars kommer den här skiten aldrig försvinna, så det är väl lika bra.

Gick upp halv 9 imorse för att köra iväg kusinen, men när vi kom fram började hon inte fören 10. Sånnnn jävla koll:):):):) Då körde vi en mcdrive och käkade frulle. Kom inte hem fören klockan ett då hela släkten helt plötsligt ringde och behövde hjälp, men vad gör det när det är ruligt att köra bil:):)

Är råtaggad för midsommaaarrr. Det blir förra årets adderat med årets innan, subtraherat med Johannas spya, linneas däck i bastun, Niklas fall från balkongen och Antons smäll in i glasbordet. INSANE!!!!!

Har helt plötsligt hela dagen ledig imorgon fram till 22, då jag bytte så jag går natt istället. Skönt som fan!

NU:





First week

Tjaa..
Förstår ibland inte varför jag har kvar den här sidan, tills jag ser hela jäkla arkivet. Jag kan ju inte ge upp nu.

"Lovet" har börjat skönt som fan. Den här veckan har jag bara haft och kommer att ha korta jobbpass, vilket är stört skönt då man kan hitta på annat också. I söndags vare tjejmiddag hos Malin, igår hängde vi vid Johannas pool och idag har jag hunnit med en lunch och shoppingsväng på stan innan vi hade grill-,jacuzzi- och soffkväll hos Linda.

Annars mår jag piss och kan knappppt svälja utan att pinas av smärtan i halsen. Frossan och hostan gör alltsammans till att några dagar i sängen här framöver bara är ett faktum. De stressiga men så underbart roliga  studentveckorna har satt sina spår...
Jag som vill feeesstaatatata, håller alla tummar och tår att det blir en utgångis på fredag!

Dags att krama täcket ett tag för att gå upp tidigt imorgon och skjutsa lillkusinen till skolan, huuur snelll är inte jag på min sovmorgon????

Förfest 1/6:


Mongofreddeeee hihih

Framtiden är här

Allt känns så tomt på något vis. Jag saknar fredagen, vill ta mig tillbaka. Saknar gymnasiet fast det bara var en vecka sedan jag gick där. Men tiden har sin gång och jag antar att det var dags att gå vidare nu. Skolan står kvar, lärarna är kvar, klassen är kvar. Ingen har försvunnit, dött eller valts bort. Men ändå känns allt tomt, ihåligt och ensamt. Jag antar att det är när man börjar bli bekväm med någonting det är dags att gå vidare och testa på något nytt, även fast det är så jävla jobbigt att slita sig från saker.

Äntligen har tiden kommit till mig. Jag slipper plugga efter 3 år som kort och gott har tryckt ner hela mig. Jag kan jobba och tjäna pengar. Leva livet. Testa mina vingar. Växa som person. Utvecklas till den person jag vill vara. Bestämma mig för vad jag verkligen vill göra med mitt liv. Resa iväg och bara bry mig om mig själv. Spendera precis hur mycket tid jag vill till träningen.

En ny dörr har öppnats som nu står vidöppen för framtiden, och jag känner mig mer taggad än någonsin att ta mig genom dörröppningen och utforska vad som väntar där bakom.

Efter sommaren tänker jag först och främst skapa mig en vardag med så lite ansvar och måsten som möjligt, i en ny miljö. Hitta tillbaka till mig själv och viktigast av allt: lära mig att älska mig själv och känna att jag har kontrollen över mitt eget liv.


HEJ

Varit ute hos mormor på rehab, så nu har jag lite harmoni i kroppen igen. Vill bara säga att mormor är underbar, morfar är råskön och min familj tycker jag väldigt mycket om. I ur och skur ställer de upp, blir galna på mig, skrattar med mig och vill ibland bara strypa mig. Men jag vet att dem älskar mig och jag vet att jag älskar dem väldigt mycket tillbaka. From the bottom of my heart såhär en måndagsnatt.

Nu tänkte jag fortsätta ta studenten. Det är helt jävla underbaaaaaaaaaaaaaaaart. Jag gillar mitt liv just nu.

RSS 2.0