Hästhagen


Det här med pollen var väl ändå inte något gud skapade med kärlek. Inte nog med näsa och ögon har jag konstant huvudvärk med. Ringde min läkare idag för att be om medicin man inte blir så trött av, men till svar fick jag i princip "ta tabletten innan du går och lägger dig då"

Och hur många hästar har du i din hage :-))

Detta med livsepoker

http://omhonom.blogg.se/2014/april/nar-saker-forandras.html
 
Som när min fina faster ringde mig under en förfest i sälen,
"Ta vara på tiden du har nu, den kommer aldrig komma tillbaka till dig".
Jag älskar att tänka på allt roligt jag har framför mig i livet men samtidigt finns det stunder/tider i livet som jag önskar att jag kunde återbesöka ibland.
Tankeställare.
 

Ung cancer

Förlorade mitt armband under resan.
Känner att jag mer än gärna kan lägga pengar på ett nytt.
 

Hittade även en tavla som känns bättre att slänga upp på väggen än IKEA.

Och förstås en tygkasse till min samling.
(Han har inte alls hål i grenen på byxorna)


Äntligen!

Har bråkat med routern sedan jag kom hem. Den har inte velat samarbeta med min dator alls. Har den aldrig velat gjort sedan jag köpte datorn i somras. Sjukt, datorn har fungerat felfritt överallt annars och likaså har allting här hemma fungerat med routern. Har restartat, uppdaterat och gråtit av frustration gång efter gång. Köpte till slut en ny som visade sig var fel, bytte och NU FUNGERAR DET! Lättnad. 
Jag hatar teknik som strular. Man vet jö inte vad man ska göra.
 
Kalmarhelgen genom instagram

Kliar i öyene


Var hälsade


Såhär med två timmar kvar på bussen till Kalmar kom jag att tänka på min blogg. Fick en lust att skriva! För första gången på nästan ett år.
Har insett att jag kanske har lite mer vettiga åsikter nuförtiden. Jag som hela tiden har tänkt att jag ska visa bloggen för mina framtida barn. Tills jag läste i arkivet och mina vansinniga gymnasieår som cyklist. Men vadå cykla på fel sida och bli sur på gubbar som gnäller att jag borde ha cykellyse? Sluthuve. Aldrig i livet att de ska få läsa detta.

RSS 2.0