Upp med hakan förfan

Tjofan. idag mår jag väl lite bättre. Är lite ur balans, ligger helst hemma under täcket och gömmer mig de här dagarna, pepphumöret jag hade förra veckan försvann visst med vinet i fredags. Men whatttaa dooo lixx.

Min värsta depplåt just nu, nostalgi. Den är så jävla fin, men håll med om att man bara vill intala sig själv att livet suger och man är värdelös?

För att kompensera för det tomma hålet i min blogg så tänkte jag slänga upp bilder som är tagna under tiden:

Från familjen när jag tog körkort!



Stolt som fan och ska ut och köra med bilen själv.

Lax- och bulgursallad hos Johänni med mina fina.

Förrätt till familjen

...och så efterrätt. Huvudrätten skippar vi, den smakade..bränt.





Mandisen 19 jaooo

Peppppaarååh


Jag ska fortsätta mitt lov med att fira in de sista hundra dagarna på gymnasiet med en fylla, sälja en och annan Big mac, hålla tummarna för att proverna som nu ligger och gror på lasarettet ger mig ett lättsamt besked nästa vecka, fortsätta ta bilen den korta biten ner till gymmet varje dag, fira både farmor och morfars födelsedag(de fyller på samma dag) med en massa fika, krama min mormor några gånger för att hon är världens underbaraste, åka förbi körskolan och min fd. klockrena körskolelärare och ge honom någonting som tack för allting, dra fram poeten i mig och skriva klart min diktsamling till svenskan. Och en hel drös med andra läxor. Ha lite ångest över ekonomin den här månaden också kanske. Och borsta tänderna ordentligt, har så jäkla ont i dem.

Nej nu jävlar ska jag duscha sen sova, imorgon ska jag ta tag i en heeel del grejor.

Segdeg

Har ätit hela jävla helgen. Det känns..obra. Jag är hur duktig som helst på att ta hand om mig själv och tänka på vad jag stoppar i mig under veckorna, och fyfan va bra jag mår då. Men så fort alkoholen kommer in i bilden "unnar" jag mig en bakisdag att äta precis vad som helst, och det tar ju fan aldrig stopp. Något att jobba på.....för nu jävlar är jag trött. Och har levt med en ångest hela helgen eftersom att fredagen blev lite TO MUCH om man säger så, fan för övertaggade utekvällar. Jag som ville minnas en kul kväll då vi firade Amanda, men det blev mest bara ett stort dimmoln, vilket känns mindre skojigt.

Huuur som helst så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva just nu, har tagit lite paus i brist på ork vilket medför att jag har lite för mycket att berätta, som leder till att det inte blir någonting alls.

Har nyss läst igenom en massa bloggar och erkände för mig själv vad jag är trötttt på en hel del. Överpresterande snobbar, överdrivna tråkiga skämt och en jävla massa ihopskrivna rim av texterna som man inte ens kan tyda.

Nej, nu ska jag kika på Dokument inifrån, Solsidan, och Wallander med lillasyster och kusinen. Sen tror jag jag måste gå och sova. Ska till sjukhuset och ta prover imorgon angående mitt knä. Allt från blod-,lever- och urinprov, vilket känns skönt att det äntligen är någon som har tagit tummen ur och vill undersöka vafan det är för fel på mina leder. Dock har mamma skrämt skiten ur mig genom att säga att de kommer se på leverprovet att jag drack i helgen så det blir nog en orolig natts sömn.

På återseende!

Chilling

Tjenare va. Skriver från mobilen just nu då jag ligger i sängen, äter choklad och försöker bli trött. Behöver sova lite eftersom jag börjar jobba halv tolv ikväll och jobbar till halv fyra. Vi får se hur det går, mitt förstå nattpass. Dock ska jag väl poängtera att jag själv har valt att jobba den här tiden och inget min chef har schemalagt mig till, men jag kan tycka att det är kul att variera sig lite. Innan jobbet ska vi iväg och fira Linn som fyllde 19 igår! Jag fick ju även mitt körkort igår så jag brummar runt mellan alla ställen ikväll. Efter kvällen har jag ändå en relativt lugnt helg att se fram emot, vilket är numer ett vad jag behöver just nu.

Onsdag

Är så jäkla nervös. Har hjärtklappning och kan inte sitta still eller koncentrera mig.

Försöker syselsätta mig med någonting, funderade på att fixa ihop några skivor men bestämde mig för att inte ta ut segern i förskott, skulle bara gråta krokodiltårar över skivorna om det inte blir som jag förväntar mig sen.

Så jag tejpade upp 100-dagars kalendern på garderobsdörren och hängde undan studentklänningen, vill inte tröttna på den genom att ha den hänga framme hela tiden. Tänk att det snart är bara 100 dagar kvar, siiick.



Någon på skolan som har lite för mycket fritid.

Ska fortsätta ha tankarna på annat håll med att arbeta lite på projektarbetet, därefter övningsköra och ikväll är det möte på jobbet.

Hugs

Vrak

Blääää

Jag som var en jävla duracellkanin för några veckor sen,
men sen kom inflammationen och sen dess har jag varit ett vrak.

Inte ens idag när jag var på gymmet för att träffa en coach för lite vårpepp med nya övningar
kom energin tillbaka, tvärt om nästan.

Däremot var coachen jävligt snygg, och CHARMIG som fan.
Men jag var ju som sagt ett vrak, så det kändes ju nästan bara värre. Whopwhoop

Dags att sätta ner foten och bestämma sig.
Eller iallafall bli av med det halsonda,
äta upp allt godis som ligger och skräpar,
skälla ut doktorn för att knät inte har blivit bättre,
dra igång med mina goda vanor igen,
och därefter åka till friskis för att återupptäcka den underbara träningens värld.

Nuså

Det blir brunt ett tag till, najs vah.
Dags att köpa hårfärg och få bort utväxten.
No more ögonskugga dvs. HEHE


Eller vad tycker ni?

Bilder


Fredagspromis med en kopp latte och musik i öronen

Gullmormor

Gullprovtagare

Dags för sängen,
jobb heeela dagen imorgon!

Dagen efter

Idag är en sån där dag då jag bara vill gå och dö. Den rossliga rhalsen påminner mig om att jag rökte igår, inte okej någonstans... Det som var mitt nyårslöfte att låta bli. Men jag antar att man måste släppa loss monstret inom sig ibland. HEHE

Igår började vi hos Mandy på Oxbacken och firade henne! Hon bjöd på ASGOD mat från hennes pappas restaurang och efter några glas vin skrattade vi tills vi höll på att tappa andan. Underbara människor. Av oss fick hon en tröja hon själv hade hängt undan på h&m, som vi gick och plockade ut och köpte till henne. Smart va?!

Hur som helst så fortsatte vi med taxi ner till Pluto och körde en helt gäälen kväll. Slutade med att jag och Nattis blev bjudna på taxi hem av en snubbe som hatade kollektivtrafiken. Jävla snobb, men jag klagar inte på en gratis taxiresa! Tack du stekare.

Vaknade av att min lillasyster kom in och hoppade på mig. Sen dess har jag inte gjort ett skit. Bara sånt där man tvingar upp den skakiga kroppen att göra, typ ta ur linser, ta bort allt smink, duscha, göra feta mackor.

Annars ligger jag bara i sängen i en stor stickad tröja och glasögon. Hur fan ska jag orka ta mig ner till stan och fika? Kan ju inte banga den här gången också. Ett varmt bad lockar aniiingen mer.

Tittade på vimmelbilderna igår och började typ gråta. VAR ÖZZ NÛJEN OCH HAN MÅRTEN DÄR?????????? Fan i helvte jag såg dem inteeeeeeeeeee!

Nu ska jag försöka peppa igång EffektivVevvo så vi kan fixa ett körkort, träffa en coach och lägga upp vårens träning, få ordning på knät, få ingång träningen ingen, gå på jobbmöte, förstå mig på matte E och skriva prov på det, och jobba innan det är dags för parti nästa gång. Då börjar ju även lovet, blir FEZT!


Vimmelbläbild

Happii girl efter teoriprovet


Lördagsmys

Kunde inte låta bli

Kunde inte låta bli godiset mormor gav mig, torsdag är ju ändå nästan helg.

 

Åhhhh jag är så glad idag, mitt självförtroende behövde verkligen att jag klarade det där jäkla provet.
Igår var jag crazy bitch med humörsvängningar pga pressen.
Nu behöver jag bara självförtroende för att komma till uppkörningen och känna mig säker.
Lika säkert som att spisen står i köket, och det ska jag fan greja!


Nu behöver jag en ordentlig natts sömn, den första på länge.
Imorgon ska det gymmas överkropp och därfter slår vi klackarna i taket!


No one´s gonna love you


Julia visade mig den här videon igår, den är så jäkla underbar. Låten också för den delen.

Har precis kommit hem från Trafikverket, klarade teorin!! :D Fett sköööönt. Nu kan jag äntligen lägga bort teoriböckerna någonstans där de kan samla dam och börja fokusera på skolsakerna igen. Uppkörning nästa vecka, ska rököra om och om igen.
Ska luncha och plugga lite nu innan det blir körlektion, och därefter ska jag iväg på en fika.

Mormor är nog världens sötaste, när hon hämtade upp mig efter provet gav hon mig en ask med gelehjärtan och en med chockladsnäckor. Men det sparar vi till helgen!

Om han skulle läsa

Hellooo, I'm dying for you.
You're welcome to come and play for me any time, JUST CALL ME!

Coming home



Början av den här låten är så fin, men sen kommer R&B'n in och den blir helt OK, finns det en balad av den här låten eller??

Sitter här med en kopp latte och filar på en insändare ang. kollektivtrafiken, skönt att få ur sig lite aggressioner, hehe. Efter det ska jag förbereda det sista inför religionredovningen imorgon och sen dyka ner i teoriböckerna igen. Det är mycket den här veckan, ser fram emot halvstudiedagen på torsdag. Och på fredag blir det utgång för att fira Mandy, suveräänt va. Mycket kul som väntar nu!! Glad tjej.

Kramikram

DOWN

På jobbet igår: Hade precis städat toaletterna och när jag klev ut så kom två biffiga 2meters-poliser med stora steg rakt mot mig, hjärtat fastnade i halsen och jag spelade upp ett scenario i huvet att de skulle skrika "DOWN!" och hela restaurangen skulle kasta sig på golvet. Det visade sig att de var där för att äta, men behövde först slå en drill.....

Home


Smääälter!
Lite för att ungen är görsöt,
men hans röööst....
my dreamboyy

Natti

Åh, vilka underbara vänner jag har! Vi har käkat massa gott, tittat på SATC, tittat på massa bilder&klipp och snackat galna minnen, fan va vi har kul ihop!! Är dötrött nu och sitter här med en skål fil med lite bär i. Dags att däcka sängen för att upp och jobba imorgon. Det var länge sen jag var på jobbet så det ska faktiskt bli kul. På med servicesmilet och sätta sig in i alla nya kampanjer, hörde att ChickenWrap hade utgått och det är fan inte okej.

HÖRS FAN

Smile

Väntar på att tjejerna ska komma hit om några timmar, vi ska ha filmkväll. Det var länge sen vi sågs alla fyra, så det blir keuwl!

Fan va förbannad jag blev när jag vaknade och hade huvudvärk som om någon hade kört på mitt huvud med en lastbil flera gånger om. Jag som var hemma igårkväll?? Kanske för att jag vaknade klockan 3 av att min mobil ringde, men jag var helt borta så jag fattade inte ens vad som hände, trodde det var jag själv som hade ringt.

Orkar inte skriva ännu ett hundra mil långt inlägg, utan jag ska fortsätta dega här i sängen och plugga teori, innan jag ska sätta igång och baka en kladdkaka till tjejerna kanske? Skulle vara gottt.

Trevlig lördagkväll!



Livet ska vara som för en fjäril en sommardag

Fredag

(17.30)
Tjänare bloggen

Idag har jag en bra dag. Äntligen kom jag iväg till skolan och fick umgås med dessa härliga människor. Dock att första lektionen var bild och jag mest satt och stirrade pga noll inspiration, är en annan sak. Smart som jag är valde jag att rita av en tjej med rynkor och tand-leende, BIG NO! Bilden nedan visar hur långt jag kom innan jag rev det i tusen bitar, ser ju ut som ett jävla skelett..


Den som säger att den är fin får fan en smäll

Hur som helst så fortsatte dagen med matte, och jag insåg hur jävla trött jag är på både matte och fysik. Dessa jävla genomgångar och hundra tal/lektion - 126 dagar kvar.

Efter skolan gick jag till Magic Lines för att kolla piercingen, och visst var den minsann färdigläkt efter nu 5 månader med läkstav. Jag köpte ett nytt smycke där pärlan är formad som en droppe, och piercaren hjälpte mig att byta. Nu är jag jätteglad och går och tittar på det nya smycket(som inte är 1m för långt som läkstaven var) hela tiden. Skönt att kunna bada, basta osv nu, och kunna köpa lite fina smycken! Dock kommer jag skaka första gången jag drar ut staven själv och ser ett stort hål över naveln haha! Känns som jag inte kommer lyckas bra med det där med byte.
Att jag sedan gick och köpte världens mysigaste träningströja gjorde ju inte saken värre, och inte heller att bussen kom precis i det ögonblicket att jag kom fram till busshållsplatsen på stan, flyt.
Sen jag kom hem har jag ätit min favoritmellis, läst Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö och garvat rått åt den, första gången i gymnasiet jag tycker det är kul att läsa romanerna vi får ut. Att jag sedan somnade in i en lång powernap och vaknade upp med mascara runt ögonen var inte helt fel det heller.

Hur som helst har Linda bakat en kladdkaka med kinderäggschoklad i och mamma håller på med någon pastagratäng, denna fredag spenderas hemma i familjens och teoripluggets sällskap, mys. Har blivit tråkig som helst ligger hemma om helgerna, men jag uppskattar fan ingenting såhär mycket som det just nu.

Och en litet tillägg, hur gick det att vakna imorse då när jag skulle lösa mattetal å grejer? Det höll på att gå käpprätt åt helvete, men jag samlade mig och satte mig ned. 3 minuter senare fick jag igång snoozen, och låg därefter och halvsov och fruktade så jävla starkt att det snart skulle upprepas. Så går det när man tror att man ska trycka "CLR" när man är KLAR med talet, och inte att det fasktiskt menas att det man har skrivit suddas ut. Vet inte hur många gånger jag tryckte på den där knappen..........



Jag i min mysiga nya tröja




Ett gott skratt
De tre sista raderna<3

Grenade

Hejsannn
Jag vet, det är sent och jag borde sova. Men de senaste dagarna har jag sovit till 11 och bara legat och vänt mig i sängen hela dagarna. Därigenom är jag pigg as hell just nu och funderar vad jag ska göra härnäst? Bli trött hoppas jag, för klockan ringer klockan 6. Har installerat en ny väckarklocks-app, där man måste lösa ett mattetal för att dra på både snooze eller stänga av alarmet, DET SKA BLI INTRESSANT VILL JAG SÄGA. Känner jag mig själv rätt åker mobilhelvetet i golvet.

Hur som helst har jag bestämt mig för att gå till skolan imorgon, eller iofs hade jag bestämt mig för det imorse också men smärtan hindrade mig. Jag har helt enkelt tröttnat på att ligga och vända mig i lakanen med blekningskenor i käften hela dagarna, och tanken av hur mycket jag missar i skolan ger mig ångest.

Dock skulle jag inte kalla mitt knä bra, det är nog snarare tvärt om. Det blir bara värre, precis som jag sa. Tabletterna har jag varit med om förr.... Får helt enkelt se hur det går imorn och ev. dra upp och tömma det till helgen om det blir värre, när den där husläkaren har helg, HA!

Och nej, jag vet inte hur texten över blev fet, men det har väl också sin charm. För bort går det ej.

Blir väl att läsa lite roman nuråå
Och lyssna på Bruno Mars eller lite Ken Ring, sånt humör är jag på nu.
C YA


För att fortsätta temat "Fula bilder",
är detta mitt skratt i en video från
sommaren 2008.

Beställning


Sådärja, äntligen har jag klickat hem kläderna.
TRåkiga färger....

Behind the scenes - Sommaren 10

















"SLOTA SPRING PÅ BÅTN!"








Fokus: Linda









Ja vad säger man?
Tur att man kan bjuda linte på sig själv.....
Bring the summer!

Onsdag

Tjabba tjääna

Idag ligger jag hemma och vilar knät, känns bäst att inte riskera något och fortsätta trycka starka inflammationshämmande tabletter 3ggr/dag. Igår var jag arg som det kanske märktes, men jag tror jag behövde det. Såndär intensivt hulk gråt var det länge sen sist, hahah. När jag skulle hämta ngt i badrummet och såg minsjälv gråta i spegeln blev jag ju ännu mer ledsen, såg så jävla ful ut. Haha, fan va sjuk jag är.

Idag mår jag dock bättre, mormor ringde och lugnade mig igår. Hon berättade att man inte heller ska tömma knät för ofta för då lär sig inte kroppen försvara sig själv och man måste tömma det hela tiden till slut. Min mormor är en av de bästa personerna jag vet, hon bryr sig så mycket om andra. Många tycker hon blir jobbig för det ibland blir en överdrift (typ att hon inte kan sova ordentligt om någon i släkten ska flyga), men jag tycker bara det är gulligt. Vill aldrig att hon ska försvinna från mig!

Imorse ringde jag och flyttade fram både teorin och uppkörningen, jag kände att jag behövde mer marginal att kunna flytta på uppkörningen om något skulle hända igen, därför flyttade jag fram teorin också. Men lite extra tid ska väl inte skada.

Nu ska jag fortsätta min tandblekning. Det går inte så bra för jag är rädd att jag ska svälja krämen, vilket resulterar i att jag sitter och dregglar typ och vågar inte svälja.

OCH SÅ FUNDERAR DET INTE ATT LÄGGA IN KLIPP FRÅNN YOUTUBE


Dödens död åt sjukvården

Åh, jag vet inte hur mycket jag har gråtit idag på grund av all ilska. Jag ska alltid gråta efter jag har pratat eller varit hos en läkare, för jag får aldrig som jag vill.
Idag åkte jag till min husläkare med knät, han tittade och kände på det som så många innan honom också har gjort. "Nej men det där är ju inte speciellt svullet, det där behöver inte tömmas. Du kan få inflammationshämmande, har du ätit det förut?" "JA OCH DET HAR INTE HJÄLPT" Slutade med att jag fick ta lite prover och sen gå hem. När han ringde några timmar senare var tydligen värdena helt normala och jag skulle få recept på starkare inflammationshämmande för det kanske kunde hjälpa.

Vad svarar man då? I oktober förra året fick jag precis som nu en kur inflammationshämmande när mitt knä svällde, och 10 dagar senare var svullnaden tillbaka. Då tappade de knät på 45 jävla ml och jag gick därifrån i hopp om att det äntligen skulle bli bättre. Ytterligare 10 dagar senare var svullnaden tillbaka IGEN och det var först då jag fick kortison insprutat efter tömningen, och då la sig inflammationen. Även när knät svällde år 2007 fick jag kortison och svullnaden la sig på direkten. De har klart och tydligt sagt till mig att jag ska komma tillbaka och tömma+kortison när jag får besvären igen, för de visste att det skulle komma tillbaka. Skiten med det hela är att den avdelningen heter BARNreumatologen och där får jag inte gå längre, det var därför jag fick lov att gå genom husläkaren den här gången. Och så blir det såhär. Han lyssnade inte ens på mig, det var som om jag inte visste någonting. Men den här gången är det faktiskt jag som vet bäst.

Och jag vet att de här tabletterna inte kommer ta bort inflammationen, och det suger så jävla hårt för nu kan jag inte boka om min uppkörning pga att jag inte vet när jag är bra igen.

Dessutom har en sjuksköterska stuckit sönder min arm så jag kan knappt röra den.
TROR JAG BYTER HUSLÄKARE

Neulash

I somras bestämde jag mig för att prova på serumet Neulash för att få ögonfransarna att växa.
Här har vi en "före-bild" till följd av senare bilder både under och efter behandlingen.

4 Augusti
Känner knappt igen ögat...
Började med Neulash 12 Augusti om jag inte minns fel


15 Augusti
Inbillade mig att det hade hänt något.


16 September


30 September

 

EFTER AVSLUTAD BEHANDLING:
(slängde den någon gång i Oktober)

10 December


28 December


20 Januari


Wow, har inte ens tänkt på det själv. Skillnaden är enorm!
Idag, 1 Februari är mina fransar fortfarande långa. Inte lika långa som de en gång var,
men fortfarande mycket längre än vad de var från början.

Jag är väldigt nöjd över Neulash, det kostade mig nästan 1000 kr, men har hållit i snart 6 månader.
Den enda nackdelen(förutom priset) är att jag blev ganska röd, irriterad och svullen just vid fransraden och fick använda concealer där för att täcka rodnaden.
Något att poängtera är även att jag endast använde det på den övre fransraden.
Under behandlingen skiftade jag med att använda serumet varje/varannan kväll.

 

Jag har alltid hört att Vaselin är bra återfuktning för fransarna, därför har jag såhär i efterhand gjort som en vana att alltid smörja in fransarna med det varje kväll. Tror det kan vara bra med lite näring till mina fransar eftersom jag både böjer, färgar och använder vattenfast mascara regelbundet!


RSS 2.0