De dära med att cykla på höger sida

Okej, jag måste ha fötts utan den där kunskapen, den som skiljer på höger och vänster. Alltid hör jag gubbar(oftast dem) ropa efter mig "DEN DÄR SIDAN SKA INTE DU CYKLA PÅ!!". Och jag blir alltid lika förvirrad och arg, jag cyklar väl vartfan jag vill?! Idag när jag var på väg hem från friskis mötte jag en man det första jag gjorde, och den förvirrade blicken han gav mig, den fick mig att inse att jag kanske var i lite fel position, på vänstern alltså. Först då sa det klick och jag höll högern hela vägen hem.. Vi får se hur länge det håller med övningskörningen.

Nu äre så att det är riksprov i kemi på tisdag (på hela boken!!) och jag har princip inte pluggat någonting. Det blir helt enkelt ett sistaminuten plugg a la vevve, precis som vanligt.


Godmorgon

Direkt efter att jag hade publicerat inlägget inatt upptäckte jag att jag hade suttit min tröja bak-o-fram. Alzheimers säger jag bara! Okej det kommer bli ett jävla tjat om det där från och med nu.

Glömde föresten också få med att jag tog årets första dopp på Framnäs igår. Eller dopp och dopp, jag gick sakta men säkert ner för stegen tills jag hade doppat hela kroppen till axlarna. Det var sviiinkallt!

Just nu sitter jag och min lilla sötsak till syster på balkongen och får i oss lite frukost. Vi har legat i sängen hela morgonen och gjort fake- pruttljud, haha så torr humor. Snart ska vi ta en filt och ut och lägga oss i det fina vädret och lapa sol. I'm gonna be brooown!

Whops nu rycker hon här och säger att vi ska bada, oh nooo.

Kisses


 


Nattblogg

Min pappa har helt plötsligt fått för sig någonting, han tycker inte om att jag går klädd i bikini "nej men klä på dig, du kan ju inte ligga på balkongen och visa upp dig" (småironisk). Antingen har han börjat blivit religiös, eller så har han helt plötsligt upptäckt att hans lilla dotter faktiskt snart är en vuxen kvinna.

Nu sitter jag här med en kopp te i handen, har precis tagit ett långt och härligt bad medan resten av familjen har kollat på Robinson.
Var som sagt hela eftermiddagen och pressade i solen på Framnäs. Träffade Lina för först gången på skitlänge, fan vad vi måste börja ses oftare! Som tur var brände jag mig iallafall inte, kanske på grund av denna sköld av solkräm jag hade täckt mig med?

Okej, nu börjar jag bli lite orolig här. Jag har tappat bort två st örhängen (såklart den ena i varje par) inom loppet av en vecka, och innan det har det varit massa andra saker jag har glömt/tappat. Kan det vara så att jag börjar drabbas av alzheimers? Jag som aldrig har varit sån förut..

Som vanligt har jag fått ihop det här inlägget på typ.. två timmar? Men jag skyller på den där jävla nattfjärilen som attackerade mig. Min syster kom precis in till mig och frågade vad jag håll på med egentligen "jag gick in på toa och så hör jag aa! poff! bam! aaaaa! " Och då är det i andra änden av lägenheten. Nu sitter den iaf mosad på min tv, och där ska jäveln få sitta! Ligger dessutom te över hela golvet. Så gåre när vevvsan är i farten. Hoppas bara att jag inte väckte mamma och pappa.

Nu blir det lite blandade bilder från helgen som man som vanligt trycker på för att se större, sen är det dags att sova.


Inte ens efter ett år på NV vet Linnéa vad 2g är för något..
- Eller kan det vara så att Veronica stavade grr med två g?


What a feeling


Jag har fått en drake i mitt rum.. fast han är rätt blyg


Rolig kväll igår! Bjuder dessa vackra bilder jag är med på..


Världens sötaste var överlycklig över att hon kan skriva "hejdå" på skrivbordet - med näsan.


Och så dagen.. undra föresten hur jag lyckades förstöra mina brills?!


Schteek

Hejsan! Uppdaterade inte bloggen på hela dagen igår, vilket har blivit rätt ovanligt för mig del kan jag tycka. Och nu kommer inte heller ett "fullständigt" inlägg, eftersom jag strax ska till Framnäs med lite bruds och sola. Hela kroppen är täckt av solkräm - jag ska inte ha hudcancer. Men jag lovar att uppdatera ikväll och lägga upp parteybilderna från gårdagen :)
Kram


Trööttsamt

Idag är en sån dag jag bara vill lyssna på hög musik och falskt sjunga med.
Jag hatar skolan just nu, eller jag hatar att jag aldrig kan ta tag i saker när de behöver göras.
Dessutom älskar jag att jag hatar dej


De där regnet

Sitter här och jobbar på min argumenterande uppsats i svenskan om fildelning.. det går väl sådär. Så jävla typiskt mig att röra ihop allt till en jävla stor smet och sen helt plötsligt kommer jag ex. inte ihåg vad det är jag egentligen skriver om, eller vad jag tycker om saken. Får helt enkelt finslipa på det sista imorgon..

Bjuder väl på lite bilder från dagen;


Söt klänning min syster hade köpt med sig hem.



Vad ska man säga om min och Marias tur till brödet och fiskarna? Hittade ett skärp för ynka 10 kronor, träffade på en dam som gick runt med en gammal barnvagn från 80-talet med matvaror i, inte nog med att hon hade cykelhjälp på huvudet också. Jo men det kan ju vara så att en atombomb kraschar rakt ner i affären och alla dör förutom hon, för hon bär ju cykelhjälm.
När det var dags att cykla hemåt öste regnet ner, underbart att jag hade gladiatisar, kortärmat och strumpbyxor på mig just det tillfället. Glöm det där jag sa förut om att jag gillade när det regnar ute, det var en myt.
Jag känner mig iallafall stolt över att ha handlat ett secondhand skärp idag, ett steg närmare en bättre jord kanske? Jomen visst, för att jag köper ett skärp.. keep on dreaming.
Nu tror jag det är dags att sova, ska ju som sagt få en pajad sovmorgon imorgon..


Vinden har vänt

Gaah, vad trött jag blir. Min sovmorgon imorgon är förstörd, mosad bara sådär. Ska vara på tandregleringen 8.40 och fixa en tråd som har lossnat(vad jag tror), när jag börjar skolan vid 9.50. Om inte trådhelvetet sitter löst kommer helvetet bryta ut, I promise.

Idag på kemin tog Jan fram en glass ur sin ficka och började äta. Jag hade lust att anmäla han för frestning, tills vi också fick glass! Det satt fint, nu känner man sig nästan lite skyldig att skriva ett bra riksprov.
Vi får se hur det blir med den saken.
För plugga tänker jag inte göra, åker hellre till brödet med Maria. 

För att Linus inte ska få tröttna helt på att jag jämt frågar, så laddar jag upp den här låten nu. Då behöver jag bara klicka upp bloggen nästa gång jag glömmer.

 


Tisdag

Var nyss ute och susade på vägarna för andra gången, kom upp i 60 idag! Dock varade inte glädjen i många sekunder för pappa skrek "inte så fort!" heheh (6). Ville ut till mormor, men det ville inte han. Så det blev lite småvägar hit och dit. Skönt att börja med automatväxel, men fruktar den dära manuella saken. Det får helt enkelt vänta.

Var förbi gymmet i någon timme efter skolan, pressade järnet och gjorde fula miner. Har övergått från 15x3 till 20x2 så det är att ta i nu, kämpa till hela kroppen skakar! Redan nu har jag fått ont i ljumskarna, och inte träningsvärksont, utan det här gör verkligen ont! Jag vet någon som inte kommer komma upp ur sängen imorgon.

Har fått några få kommentarer de senaste inläggen, det som har varit dött ett tag nu. Det är bra, fortsätt så!

Börjar redan klockan 8 imorgon, så nu ska jag måla naglar och sen krypa ner under täcket.


A la naturelle

Nattii

Nu är det sommar, nu är det sol


..nästan iallafall!

NATIONELLA MATTE B IMORGON!
wish me good luck


24 Maj

Äntligen orkar jag sätta mig och trycka ihop ett riktigt inlägg, vi får se hur långt det blir.
Mitt hår är så blött så det nästan droppar om det, fan vad det är underbart att duscha. Fast som med mycket annat - svårt att ta initiativet att bestämma sig för att väl göra det. Innan det var jag ett bra tag på gymmet med Isabelle beben, det var sjukt skönt att få springa av sig lite!
Efter maten ska jag och pappa ut och övningsköra för första gången, börjar bli lite smått nervös :o jag bakom ratten?!  Känns ovant att ens tänka tanken.
Och efter det blir det tåårta, gooottt.

Igår när jag sprang runt på stan och letade presenter till papsen min, så passade jag på att inhandla ett par gladiatiorsandlaler, som finns på bild här nere. Nu är avslutningsoutfiten äntligen klar, det enda som återstår är några gånger till i solariet. Jag längtaaaar!

Btw, se inte filmer The reader som går på bio just nu. Den börjar bra och om den hade slutat som jag tycker den skulle så hade den varit stjärnklass, men filmen byter iprincip handling mitt i allt. En av fem toasters!

Jag älskar stök


De nya skorna: (tryck på bilderna)



Din dag idag


Grattis på födelsedagen käre pappsen!
Tycker om dig massor
<3



Jag ger upp

Okej nu klarar jag inte det här mer.. jag TANKAR!! Hur ska man annar kunna kolla på alla nya filmer som kommer ut? Det tar ju typ ett halvår innan de kommer ut i butikerna/kan hyras. Nej det blir en filmkväll med en TANKAD film och en stor skål med smörpopcorn, heheheh.
Synd bara att softmp3 har lagt ner, vi får tacka gudarna för spotify. Men hur hade dem tänkt sig att gynna mp3-försälningen? Idioti
Det känns som att jag kommer ha rätt många argument MOT fra-lagen i min arumenterande text i skolan, då jag just ska skriva om fildelning.

Men först ska jag springa till ibbe's och köpa en fet kebab med bröd!





Min mormor göder oss


Hjälpte till att baka, diska, måla och klippa gräset ute hos mormor igår.
Jag var ju skyldig dem det från den där "tänk-om" dagen vi hade för någon vecka sen,
inte för att jag inte hade gjort det annars men. Alltid kul att hjälpa till.

Filmtips: Wallander - Hämnden

Idag har jag varit ute och sprungit med Linda, för jag ska banne mig börja på riktigt nu!
Nu sitter jag här och velar vad jag ska göra.. vi får se om det blir en sväng ner på stan och göra ett nytt fösök med skorna, men rummet skulle behöva en rejäl storstädning också.. nej jag börjar med en dusch!





Tor är död


En bild av Tor under en av hans sista dagar i livet


Plugghästen i mig

I söndags blev min mormor häpen när jag sa att jag ville bli sjuk (alltså slippa måndagens prov), och förklarade mig som en " riktig plugghäst" för en person vi inte känner sådär väldig bra. Som vanligt ville jag bara försvara mig själv som jag alltid ska göra, men lät bli. Hela högstadiet blev jag förbannad och föklarade alltid att "jag har lätt för mig" så fort någon ens påpekade att jag fick bra resultat på prov osv. På något sätt känns det som att man bara gled igenom högstadiet, eftersom att det trots allt bara sattes ett betyg i varje ämne tillslut. Nu på gymnasiet är det skillnad, varenda jävla kurs betygssätts kritiskt, vilket betyder att man får jobba skiten ur sig jämt. Det gör att man måste sänka kraven på sig själv, och inte tro att jag kan fortsätta hålla sina tretton mvg:n. Något som är väldigt jobbigt.
Men jag pluggar för min framtid, med hopp om att få en ljus sådan. Ibland önskar jag att alla kunde tänka som mig.
Kort sagt, jag erkänner här och nu: Jag är en plugghäst, och jag är fan stolt över det!



Idag lider jag av den värsta träningsvärken jag någonsin har haft.
Nu ska jag packa klart väskan för att sen bege mig ut på landet och min mormor.
Kram



Helt fantastiskt

Puuh, hemma igen. Snacka om att jag kommer att somna med gott samvete ikväll, verkligen! Sprang nästan hela feman, med hjälp av en pushande Camilla.
Att löpning är något så underbart hade jag glömt bort, rivstart för säsongen nu när foten äntligen pallar!


Sista dagen imorgon innan helg, FYFAN VAD SKÖNT!
Härligt nördig bild btw


Kemiplugg och vårruset

Sådär, har tragglat kemi rätt länge nu, skönt att bli av med veckans sista prov imorgon :) Nu väntar bara slutspurten..
Ska ha läst ut engelskaböckerna till imorgon också fick jag höra, men hallå jag har läst 49 sidor av 197? Det där med att bli klar med bäcker i tid är inte riktigt min grej tror jag, av årets fem(?) vi har läst, har jag slutfört typ tre.
Men nu är det dags för vårruset!



Nu kör vi
!


Danmarks bidrag i årets Eurovision


Bilder från helgen

- klicka på bilderna (dem ligger lite hur som helst, jag vet.)







                                            jävla muppbilder, skyller på fotograferna (;



sist men inte minst.. grattis kusin Jessica, 15 år idag!


17 Maj

härkommerettsåntdärultrasuperkortinläggeftersomjagskahinnaplattahåretocksåpåenkvart

Vilken mysig kväll det var igår, vi kollade på eurovision, badade jacuzzi och drack varm choklad framför någon film. Vinnaren igår var fan inte bra! Jag tycker Danmark var bäst, en sån där typisk Vevvelåt - enligt linda.
Vi hyrde filmen "Neverwas", såklart en dramafilm. Men det enda jag kan säga är att den handlade om någon kille vars pappa hade hängt sig och tidigare i livet skrivit en bok om sin son (?) något sånt. Somnade efter fem minuter.

Om en liten stund ska vi åka ut till Ransta och fira min kusin som fyller 15 imorgon. Jag måste ta med mig min historiabok dit ut eftersom vi har prov imorgon och smart som jag alltid är så har jag inte börjat läsa alls. Så sjukt jävla tråkiga saker vi jobbar om också. Skjut mig..

Har lite bilder jag ska lägga upp, men det får vi när jag är hemma igen, för nu äre bråttom!


Sommarväder

Idag när jag låg i solariet satt maria utanför och väntade, när jag kom ut hade jag 11 olästa sms från henne:

18.30Bebboo
18.30:  Åh den här låten e bra
18.31Det är ganska varmt här fan
18.31Nej men usch nu blev jag bajsnödig
18.32Oj nu slockna de visst
18.32Betyder det att tiden e slut ?
18.33Hallå hallå kom ut :-)
18.33Host
18.35Hello bebboo:*
18.36Ibland känner jag mig lite ensam om nätterna
18.37I SEE DEAD PEOPLE

Haha som sagt, hur många hjärnceller?

Nu äre lite brådis, ska packa en väska sen cykla med linda & filip och hyra film, blir förmodligen kvar där inatt.
Köpte föresten klänningen idag, men inga skor. Höll på och krångla som fan där, hade glömt bankomatkortet osv.. Menmen, en annan dag!


Min bror är kreativ


Andreas med sin nya kompis Tor.


Jag har hittat den!

Nu är jag hemma igen, hittade en klänning jag förmodligen ska köpa imorgon. Inför avslutningen. Eftersom den dära jättefina från gina tog slut på en gång.. snyft. Och så ska jag köpa gladiatorsandaler imorn också, det ser ut att bli en bra dag!

Nu ska jag laga middag till mig och min bror - smoothie och toast, och sen ska jag trampa hem till alice för myskväll framför tvn :)
Såhär ser klänningen ut:


Var den fin? Kommentera gärna!


 


Jag älskar att  vakna upp efter en powernap med mascara runt hela ögonen.


Favorit i repris! (klicka för större)

A lot of love



HEEEELG!!

Ibland får jag sånna ryck att jag inte vill skriva vad jag ska göra/har gjort, för det är ändå ingen jävel som bryr sig egentligen. Iallafall inte om oss "okända" bloggare. Man har bara en liten tvängstanke att man måste läsa vad folk skriver i sinna bloggar, bara för att liksom. Så känner jag just nu, känns bara extremt fåningt att sitta här och berätta massa ointressant fakta. Men jag ska försöka ändå.

Slutade redan 10.10 idag, efter dagens enda lektion. Inte direkt värt att gå till skolan för att se när Jan blandar olika alkoholer (kemi, okej?), och själv(jag alltså) spillde ut etanol över hela camillas block efter att ha snortat någon konstig blanding som luktade aceton. Det kändes som hela näsan var påväg att brinna upp!

Idag är det ingen vanlig fredag, för jag ska inte sola. Eller jo kanske, vi får se om jag kanske går ut och lägger mig en stund i solen efter att jag har tagit en tupplur. Nu är det ju en hel extra dag helg nästan! Det firas med att åka ner på stan om några timmar och kanske shoppa lite?
Men först: Operation blå naglar!


Varför inte ha mobilen på sig om dagarna hjärtat?
Det verkar inte som många har haft det idag, vad är det med folk?


För en lång lång tid

Trötta ögon, mätt mage, nyklippt hår och mjuk i hela kroppen..
Med ett långt härligt bad slutar kanske inte dagen så dumt trots allt.
Med det säger jag godnatt och önskar att jag får en bättre natts sömn än gårdagen!
Juste fan, sex and the city är ju nuuuu på tv,
Pusss


FÖR mycket ilska

OBS, du som inte har lust att läsa om hur gnällig jag jämst ska vara, läs inte det här inlägget!

Håå, fyfan vad jag har en dålig dag, idag IGEN. Under spanska nationella ville jag bara resa mig upp och skrika&gråta, och samtidigt kasta saker omkring mig.

Positiva saker idag :    
  1.  Sovmorgon
  2.  The voice - gör min morgon
  3.  Det är tydligen klassfest nästa vecka?
  4.  MVG på matteprovet
  5.  Fint väder
  6.  Min syster har bakat kladdkaka (inte första gången)
Negativa saker idag :
  1. Sov dåligt
  2. Mådde skit redan när jag vaknade
  3. Orkade inte koncerntrera mig i skolan
  4. NATIONELLA I SPANSKA KUNDE INTE HA GÅTT SÄMRE = IG
  5. Det är kallt ute
  6. Jag måste börja med historian trots att kroppen säger ifrån
Det där kändes lite bättre, att få ur sig det. Även fast jag vet att man egentligen inte borde behöva det.
Jag orkar tamefan snart inte mer.



13 Maj 2009

Igår var det den 12 maj, en månad kvar till skolavslutningen och fem till min sjuttonårsdag. Det borde ju inte vara några problem för mina föräldrar att hitta upp en minigris på fem hela månader kan man tycka?
Och föresten var jag jättetjurig igår. Började direkt när jag kom hem, och fortsatte hela kvällen. Alla som kom ivägen för mig råkade ut för ett riktigt pms-humör. Fast jag gillar att man även kan ha sånna dagar ibland.

Idag är jag lika trött.. Även fast jag somnadet redan vid tio igår. Kanske är det pollensäsongen som gör en så trött hela tiden? Men matteprovet gick iallafall bra, tur det.
Hade föresten sönder en glastallrik nyss vid bordet, hur smart var det då? Satt och lekte med glaset och så KRASCH.
Det verkar gå bra för dem flesta idag. Min familj är heltjurig! Antar att dem bara ger tillbaka.

Nu ska jag skriva klart min förbannade bilogi-laborationsrapport. Ute i sista sekunden som vanligt.

Värt inlägg


Tisdagskaos

Äntligen lite lugn. Har stressat och sprungit runt hela långa dagen. Och inte nog med att badvistelsen pumpade slut på hela mig, var i skolan i över åtta timmar idag. Energin ligger på noll, har lust att gå och lägga mig redan nu...


Vände upp och ner på min väska när jag kom hem.
Visade sig att det fanns en förklaring till varför den var så jävla tung..


Det är så att siddan laddar kära vänner

Linus påstår alltid att min sida buggar, men det gör den inte alls det! Det är så att den laddar grymt jävla segt bara. De bilder som man ska kunna klicka på för att se bilden i större fomat, till en början har en grå ram runt sig - ja iofs har alla bilder det medan sidan laddar. Men när dem sedan är borta går det att klicka hur bra som helst :)

Så nu vet alla det!
Nattinatt


Broder Daniel - Shoreline



Lyssna på låter förfan! Så jävla bra. Samma låt som jag la upp häromdagen, fast nu med Broder Daniel.

Helseg dag, en sån där dag man bara vill gå och gräva sin grav. JAG ÄR TRÖTT PÅ SKOLAN! Helt less. Som vanligt när det ä mycket måste jag lista upp allt: (Nu är det allt fram till lovet som gäller)
  • Matteprov
  • Skriva klart labbrapporten i biologi
  • Spanska nationella hör&läsförståelse
  • Historiaprov
  • Läsa klart engelskaboken
  • Kemiprov
  • Nationella matte B
  • Svenska inlämningsuppgift
  • Riksprov i kemi
  • Biologi inlämningsuppgifter
  • Spanska uppsats
FUCK THIS SHIT, jag vill ha sommarlov!

Träffade iallafall min vän Marcus ett tag efter skolan, alltid lika trevligt. När jag kom hem låg det en helt fräsch Veckorevyn och H&M katalog och väntade, iih!
Imorgon är det bad på idrotten med klassen, det ska bli kul :)
Nu tror jag att jag ska ta en dusch nu, för att sen krypa ner i sängen.


It's all up to you, to show me it's real this time.'


elftemajtjugohundranio

Jag hoppas du såg skrattet på våra läppar,
det förtjänar du din patetiska jävel.

Minigrisar






Fyfan vad söta djur,
jag vill ha en!


Säämst

Publishme.se fuckar sig totalt, och det kryper i hela kroppen för jag vill ut och köra bil, bruumbrum. NU! Men självklaart tar det upp till 10 dagar innan körkortstillstånden kommer, korv.
Nu ska jag och min ulligullisyster laga lunch och sen måste jag plugga. Har så så grymt jävla mkt jag måste ta tag i, och det på en gång.
DÖÖDA MIG!


Den stora släktträffen

Då var detta överstökat, rätt skönt eftersom jag bara uppfattade det som allmänt rörigt. Kan verkligen förstå att mamma och alla hennes kusiner tycker det är kul, som vet mer om alla. Och så mormor och alla hennes syskon såklart. Men jag och mina kusiner, vi satt där och stirrade på alla nittio pers(att det bara var mormors sida är fan sinnessjukt) och iaf jag kunde inte sätta många personer på plats.
Men god mat var det iallafall, och otroligt vackert väder ute, love it!
Eftersom vi var på Vallby fridluftsmuseum(vad är det för ställe att vara på?!) så gick vi självklart runt och kollade på djuren där. Världens sötaste kultingar! Hade lust att ta upp en och gosa, om inte minst ta med mig en hem! Dock krossade pappa den drömmen. En sak som är säker är att en minigris placeras som etta på min önskelista till min sjuttonårsdag.
Här kommer bilderna från idag:



okej, den där bjuder jag på!


happyfaces


haha, jag älskar er


typ.. släktingar?




haha.... namnskylt.. -.-
som om det kunde bli mkt värre, moha




adde muskel?


några kusiner


morfar och mormor




mina griiisar!!




en sån där nära-döden-upplevelse




en get(?) som inte visste hur den skulle komma ner. sött!




glassigt






min tuffing


fuckface, but I love the view














ett djur gav visst upp








vår söta syssling Leja sjöng Pippi Långstrump










sötnos!


slutade med att jag och andreas
hittade en muffin och sprang


Skulle egentligen träffa linda, men jag känner att jag är så trött att jag inte orkar med det ikväll. Ska skriva klart det här inlägget och publicera det, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. Ska ju trotts allt vara på handledarkursen för körkortet imorgonbitti redan vid tio. Och sen har jag massor av annat jag också måste hinna med att göra imorgon också.. så jävla tröttsamt.
Jag tänker mig en klippa, när man står på den ser man ut över det stora blå. Jag står högst upp på klippan med allt mitt ansvar i min hand. När det kommer en stark vind tar jag sats och kastar iväg ansvaret med all kraft jag har, som tillsist plumsar ner i i djupet för att aldrig mer återvända.
Det vill jag göra den 12 juni i år, fast mitt ansvar skulle då kanske vara en sten. Den dagen börjar jag mitt livs näst sista sommarlov, som varar iallafall i några veckor. Bara för en härlig känslas skull.

Det här inlägget skrev jag ihop på fan två timmar! Så går det när man heter Veronica och ska börja städa och tvätta bort smink mitt i allt.
Godnatt!



El fin de semana

Hola amigos, nej juste skulle ju inte säga så..
Omg, fick just den här hunger-panik känslan, jag måste hämta en smoothie!
brb

20 minuter senare..
Sådär, en sur jävla smoothie, ingen banan hemma. Toppen!
Min familj är fan hopplös.. Pappa springer runt och sjunger hög och fult samtidigt som han kastar handukar runt sig och tjatar om tvätt. Mamma gnäller på vår egen lilla surunge om att hon ska skynda sig så dem hinner i tid till gympan.
Vart fan tog fredagslugnet vägen?

Äntligen är det helg! Har dock fullt upp, något jag inte uppskattar just för tillfället. Skulle vara skönt med en helg då man kan göra absolut ingenting, bara vara liksom.
The bigbigBIG släktträff är ju imorgon.. och jag håller verkligen tummarna för att jag vaknar på ett bra humör, så jag orkar vara trevlig mot alla släktingar haha. På kvällen får vi se om jag och Linda kanske ska ta årets första dopp? Jag lovar, jag kommer banga ur.

Nu ska jag duscha och se om jag fick någon färg i solariet, sen måla naglarna innan jag och martina ska åka och kolla på fotboll :) Hoppas det blir kul.. och att det inte regnar. Och så hoppas vi på att det är många snygga killar som spelar ;)


Inte långt kvar nu, 4991 yeah!    
 
 
Är det möjligen saxmannen som har varit framme och klippt håret av någon?


Snygg gladiatorsandal?
Måste ha ett par till avslutningen!




Och jag är fortfarande lika ego som vanligt,
Puss på det!


En farfar med starka åsikter

Jag mår inte bra av för lite sömn, det är en sak som är säkert.. Alltså mår jag inte på topp idag.
Förutom att vi började redan åtta med fysikprov så har det varit en riktigt nice skoldag, slutade redan innan tolv och därefter träffade vi våran blivande sos-lärare och pratade igenom lite saker. Skönt att vi äntligen ska få lite hjälp med kemin!

Tog en sväng förbi farmor och farfar på väg hem. Efter att vi i skolan hade diskuterat att man besöker dem allt för sällan, kunde jag inget annat än att åka dit. Tänk, den vackra dagen när dem ligger där på dödsbädden så kommer jag ha sånna rysliga skuldkänslor! Cyklar ju förfan förbi dem varenda dag hem från skolan, och vad är det inte för självisk och självupptagen människa som inte åker förbi och säger hej åtminstone? Nej, så när jag idag passerade deras hus, då kunde jag ingenting annat än att svänga in och låtas mig bjudas på mackor och kräm, hade förmodligen mått riktigt dåligt nu om jag inte hade gjort det. En god gärning! Alltid lika kul att se hur glada dem blir av lite besök.
Och farfar är väl för skön han. Han satt och läste en tidning och tillslut när han studerade baksidans telefonanons började han prata om dessa människor som står överallt och försöker lura på folk att man kan ringa för "0 kr". Han tänkte speciellt på dem gamla som självklart skulle gå på det där. Eftersom att han är som han är så sa han rent ut "Dem borde skjutas! Och sen dem där telefonförsäljarna som ringer hem till en, man borde kunna trycka på en knapp på telefonen så dem får en stöt som går rakt in i huvudet!"
HAhah, så jävla evil.



Btw, take a look at this. Helt plötsligt när jag hade duschat igår upptäckte jag ett skärsår på handen :S

Idag blir det chill.. har litegrann jag behöver göra, och sen blir det sängen supertidigt så jag är taggad för två och en halv timmes nationella imorgon.


Inte världens bästa kvalité på videon, inte för att jag vet om det är den rätta heller. Menskitsamma, låten är helt underbar!

Och slutligen, some egopics från idag:






Nu ska jag svepa mängden vatten och kika igenom gamla nationella prov, so long!


Lars Winnerbäck


Behövs bara klippa lite i halsen för att inte få den så hög,
och köpa en oveersize variant så man bara kan ha strumpbyxor under.
GE MIG!


Måndagmåndagmåndagmåndag

Jag hatar måndagar!
Man är alltid jättetrött och oftast på så dåligt humör..
Som tur är så är det inte en sån Måndag idag. Visst är jag trött.. men otroligt glad iallafall. Att jag lyckas i det här mysiga skitvädret?!
Har uppskattat regnet till viss del till och med. Det lukar ju så gott ute, den där speciella "regn-lukten". Och att känna regnet droppa över hela håret, och strunta fullständigt i hur det sen kommer att se ut. Men absolut mest för att man förknippar regn med en kväll under en filt med en kopp te i handen. Jag gillart.

Är också överlycklig pågrund av att jag är ledig imorgon! Vi har den så kallade "tänk-om" dagen, och jag hade tänkt att åka ut till min mormor och jobba ihop lite pengar, som går till aidsdrabbade familjer, så att de största syskonen också ska få känna på hur det är att vara barn(när föräldrarna har dött av sjukdomen och dem blir de ansvarstagande i familjen). Men eftersom att vädret är så dåligt så ska jag få pengarna i förskott så ska jag jobba en dag när solen lyser istället. Fast iofs har jag fysik jag behöver trycka in i huvudet till på onsdag, fan att det alltid ska vara något.

Två dilemman:

1. Ska jag behålla väskan jag inpulshandlade i helgen?


Den är ganska liten, bara 19x15 cm.
Funderar på att kolla runt efter en större innan jag bestämer mig..

2. Vilken klänning passar att ha på helgens stora släktträff?

     eller    
Mamma tycker att den gula är för kort,
men visst är den aningen finare?
- ursäkta dålig bildkvalité.. och tryck som vanligt för förstoring!



Riktigt skön låt, den fastnar på hjärnan.


Äta bör man, annars fucking dör man

För sisådär två veckor sen skrev jag;
"Men nu blire diet fram till sommaren, så nej Andreas vi ska inte baka brownies.."
Kan redan nu säga, DET GÅR INTE. Det går verkligen inte!
Eller okej, det kanske går, men inte fan mår jag bra då. Jag mår bra i samvetet, men inte i själen. Jag måste kunna äta vad jag känner för och är sugen på. Jag har några kilo jag behöver tappa som jag har lagt på mig under hösten/vintern, men jag tror jag vet ett bättre sätt att göra det på, då samtidigt må bra:
 
1. Äta det jag är sugen på, dock i små mängder.
2. Öka proteinintaget, och samtidigt minska på kolhydraterna.
3. Motionera varje dag, plus hårdare träning 2-3 ggr i veckan.
4. Minska stress, sova mer, äta på regelbundna tider och dricka mycket vatten.
5. Samtidigt må bra psykiskt.

Håller för fullt på med att smälta min proteinrika lunch för att sen promenera ner till gymmet.
Redan på god väg vill säga!




Nattinatt

Hej.. jag är så trött att jag nästan nästan slocknar, men fick en snilleblixt att jag skulle skriva en rad eller två.
Alice ligger precis brevid mig i soffan, och Maria i sängen. Gissa vad dom gör? Sover. För typ 10 min sen hörde jag nått om:
Alice; Nejmen vevve vi stannar här inatt, eller hur Maria?
Maria; Nej jag kan inte, ska ju och kolla på kossorna imornbitti.
(haha, Maria har fått bra rykte här. Hon ska se när kossorna springer ut för säsongen imorn x)
Dem kom iaf underfund med att de skulle cykla hemåt så Maria slapp cykla ensam. Men nu blev det visst tyst.

Den här kvällen har jag och Maria bakat äppelpaj och poppat popcorn, till det såg vi Mannen utan ansikte, hjäälp. Alice kom förbi efter ett tag och medan Maria slocknade satt vi och skrattade så vi höll på och kissa på oss, vi saktade ner videos så alla fick jättemörka mansröstar. Sjukt kul!

Nu vaknar dom visst till här,


Ta mig tillbaka till Åre va?


Jag lever i ett fängelse

Jag har funderat rätt mycket på en grej man borde göra, skaffa en blogg.
Inte vilken blogg som helst utan en blogg man kan använda som sin alldeles egna dagbok, som ingen annan läser.
Där man kan beskriva sina känslor om saker till hundra procent, och inte behöva oroa sig att peka ut någon.
Och om någon råkar hitta in, så ser man ju det självklart på besöktsstatistiken på en gång. "Delete blogg"
Jag tror jag ska skaffa mig en sån..


Härligt vårväder

Goddermurgen!
Någon som vågar kommentera hur det står till?

Här är det fint.. riktigt fint. Dock lite jobbig allergi som vanligt. Sitter för tillfället ute på balkongen och steker med Bettan i knät. Har nyligen druckit supergod hallonsmoothie, MUMS.
Ska kanske ut och spela fotboll om ett tag, fan vad det var länge sen!
Har inte så mycket att berätta, förutom att det känns som att det är söndag idag och att det en en gång känns som om att det är sommarlov.. men nu är det trotts allt inte långt kvar!
41 dagar

Bilder i oordning från igår;
(klicka för större)








bjuuuder på en del!


Jag känner världens mest blåsta människa..

.. och hon heter Maria Nilsson.

Demostranter går förbi gränden medan vi fikar.
Jag; Vad är det dom demosterar mot egentligen?, har inte riktigt förstått det där.
Maria; Demosterar dem inte mot cirkusen, eller?



Du må vara dum, men jag älskar dig iallafall.



Fucking jävla allergi

Helluu igen, inte länge sen jag skrev - men jag har faktiskt ingenting bättre för mig. Förutom att lyssna på håkan.
Har väl vaknat upp ordentligt nu iallafall, om jag ens har fått någon djupsömn överhuvudtaget, jag HATAR pollen! Det förstör mitt liv.
Blev väckt av att Maria ringde (som vanligt " vafan vevve jävla sömntuta!"), och igår när jag skulle sova ringde ett fyllo som jag aldrig fick stopp på. Ibland undrar jag om det kanske skulle vara underbart om telefoner inte fanns.

Men iallafall, ska ner på stan om några timmar och fika. Efter det solning, och kanske lite styrketräning.
Men först: På med biknin och ut i det fina vädret!


I know I'm cool

1 maj!

Äntligen börjar vi närma oss sommaren, och livet leker väl lika mycket som vanligt. Sitter här och huttrar av kyla DOCK, kommer förmodligen att bli sjuk..

Jag tyckte om kvällen, eller jag gör. Middag på Di Spagna, och sen varit ute och träffat trevligt folk och druckit lite. Kunde varit en aning fler plusgrader(eller var det minus?), annars har jag ingenting att klaga på. Tack för kvällen tjejer och killar! :)

Jag antar att jag borde fatta mig kort, ska upp rätt tidigt imorgon. Och efter en sån här stressig dag finns det ingenting bättre än att krypa ner under det varma duntäcket och somna in samma sekund man lägger huvudet på kudden, ellerhur?
Och det är precis vad jag tänker göra nu,


Slänger först upp några bilder lite snabbt; (klicka för större format)

    

Första bilden är det jag har haft på mig ikväll, den sista är en jättegullig tant som står och inspekterar konsums reklamlappar, och resten hoppas jag man ser själv vad de ska föreställa!
KRAM


RSS 2.0