Never say never

Har slisat och lagat i ordning vad det känns som en hel kyckling ikväll, men som i slutändan bara räckte till två portioner mat. Kul det är ibland.

Sista jobbveckan inleds imorgon, har ingen fucking jävla ork pallar ej meraaaa. Men sju dagar till ska jag förhoppningsvis klara, jag har ju grejjjjeligrejat 17 jävla dagar nu. PENGAR PENGAR PENGAR, RESA RESA RESA.
Jag känner knappt igen migsjälv just nu, så fort jag är hemma sover jag eller vilar jag. Och är det så att jag gör någonting annat är jag sur som fan. Det tär på mig.

Nu ska jag göra någonting knäppt. Jag ogillar Justin Bieber starkt, och kan knappt gå in i min systers rum där det sitter posters på honom överallt. Ändå ska jag nu se hans film. Känner att jag måste ge pöjken en chans, filmen kanske förklarar varför det har blivit som det har blivit.


Vi hörs!

Om allt vore lika fint som drömmarna

Sitter på mitt golv. Orkar inte resa mig upp. Har inte ätit sen klockan 15, är inte hungrig. Orkar vara glad när jag är bland folk, men när jag sitter ensam blir jag bara ledsen och deprimerad. Vaaaaarför stämmer inte verkligheten samman med hur jag känner om saker? Går och gräver ner mig, hej.

Måndag

Klirrade jobben fint idag, pigg tjej efter att ha sovit hela dagen igår! Det känns skönt att säga att jag inte ska tillbaka till donk fören på lördag igen, nu har jag kvällarna på mig att vila, mysa framför filmer och träffa vänner.

Nu ska jag förbereda morgondagens frukost så jag kan sova lite längre imorgon, jag älskar att bo hemma och att min matlåda redan var klar. Schnitzel, beasås och potatisgratäng, jag tror jag vet vem som viiiinnner godaste matlådan imorgon;););)

Fast först...ska jag låta familjen skratta lite MER åt mina nya fula donkenskor, och betala räkningar. Och leta ny cykel på blocket! Månaderna med min gröna pärla har varit nog, nu känner jag för att komma någonstans när jag trampar.

Önskar att allt vore ogjort, jag orkar ej mer.

Tjahfan

Trött är dagen.
Däckade direkt när jag kom hem efter jobbet, sov till middagen, gjorde matlådor och somnade sen framför filmen igen.
Borsta tänder nu och krypa ner under täcket, klockan står på 5 och jag har tänk vara en glad och pigg tjej imorgon på båda mina jobb :):):):)
10 av 24 dagar klara, fiiight!

Tro, hopp och kärlek.

Crazy night out

Utgång igår, crazy bananas.............
Det var jobbigt att titta samtalslistor, skickade meddelanden och videoklipp imorse.
Hade ringt mamma klockan 02, hihi.
Det var oskönt att ta sig upp och jobba imorse, men jag grejade det.
Gråthumör idag, lyssnat på Chris Medina och läst om Norge. Hemskt.

Ska gå och göra en matlåda och sen hoppa in i duschen och städa upp i mitt rum som helt plötsligt har blivit kaos igen. Därefter krypa ner framför någon film och försöka sova, klockan står på 4.30 imorgon då det är dags att äta massor av frukost så jag orkar jobba klockan 6-15.


Började kvällen med att göra Jelloshots!

Älsklingsamanda med sin nya snygga frisyr!




Haha så sööt!






Bealottan och jag när vi åkte raggarbil hem imorse..?

Och så dagen, ja.

Guld


Skön vecka

Föräldrarna har rest bort och kommer inte hem fören till helgen igen. Andreas kom över för chill och kvällsmiddag med bror och Bea, mycket trevligt! Det känns skönt att vara hemma själva några dagar, tillsammans planera middagar och dela upp disk. Göra lite som vi själva vill. Imorgon väntas jobb hela dagen igen, torsdag tacomiddag med klassisarna och fredag en fet jävla utgång då inget annat än gaspedalen finns till hands!!!!!!!

Och förstås, 7-16 varje dag i mina brangula fina byxoor!

Min dag i punkter

  • Upp halv sex efter 3 timmars sömn och tog cykeln till jobbet i spöregnet.
  • Blev indelad i gruppen "förråd och vaktmästeri" med lättnad, medan det andra har varit ute i regnet hela dagen och plockat skräp har jag fått sitta inne i en slags "butik" och gett ut spadar, sopsäckar osv, fixat kaffemaskiner och startat diskmaskinen i lunchrummet. Under en timma innan lunch satt jag själv i en stol och stirrade framför mig, det kom två människor och skulle hämta saker. Resten satt jag bara där, så jävla tråkigt.
  • Svept kaffekopp efter kaffekopp i hopp om att aldrig bli trött.
  • Stannade kvar och åt min matlåda nr.2 på Tunby och bytte arbetskläder, sen när jag skulle ut därifrån var jag inlåst. Efter att ha sprungit runt fem varv inne i huset med gråten i halsen hittade jag äntligen en utgång. Väl framme vid cykeln var bakhjulet platt.
  • När jag äntligen kom till donk och tog emot beställningar i drivern fick jag nog en av de största chockarna någonsin i det huset. Det kom en tjej i en bil, jag "välkommen jag kan ta din besällning" tystnad...."det går bra att börja beställa". Då hör jag ett dovt mummel och tittar upp, hennes ruta är inte nervevad. "Du får veva ner rutan" tystnad..... slutade med att jag vinkade mot henne att hon skulle köra fram, och först då när hon kom fram "JAHA, sa du att jag skulle veva ner rutan? Uppfattade det först nu" VEM ÄR SÅ JÄVLA DUM?
  • Strax efter det skriker Sofie att det är en fågel inne i restauangen och båda börjar springa runt runt. En gäst som står och väntar på mat i drivern, "vadå sa ni att det var en råtta? jaha ÄR DET EN FÅGEL?!" som att en råtta inte vore värre liksom....hur som helst så visade det sig att det bara var en liten pluttis som hade kommit på vilovägar och Daniel fångade tillslut in den och släppde ut den i det fria.
  • När jag kom hem efter att ha fått promenera hem var jag så trött att jag började gråta för att familjen inte hade sparat ärtor till mig från middagen, eller det jag rättare sagt började gråta över var att mamma sa att hon kunde koka mera, men jag kände mig bara dum som skulle kräva det. Jag vill också äta middag med min familj, precis som alltid annars......
Nu kan jag inte sova på grund av all koffein jag har konsumerat idag. Borde somna som en stock tycker man, men jag får väl blunda och tänka på att jag har tjänat in över 1000 kronor idag. Dags att gå upp om 5 timmar..........

Man måste dö några gånger innan man kan leva



Har haft en jävla hemsk dag.
Vaknade upp 12 och blev förbannad.
Ville ju ut och springaaaaaaaaaaa tidigt....
Drack världens största kaffekopp.
Träffade bebo och diskuterade allt kring hösten.
Så det ser ut nu blir det Malta så fort som möjligt,
redan om sisådär en 8-9 veckor, jag döööööör vad underbart.
Svor och skrek efter min donken t-shirt tills dess att jag
hittade den i sängen, hade tydligen legat och myst med den inatt....
Käka lunch(lax i folipapper) på cyklen påväg till jobbet.
Åt godis och muffins med hallon på som fanns i personalrummet.
Fick sockerrus och var jätteglad, men sen sjönk det och varenda gäst vart dryg.
Blev uppmanad att stanna kvar efter arbetstid och städa, och blev ännu surare.
Smet hem och blev glad efter lite tacos.
Nuuuuuuuuu ska jag laga hundrafemtio matlådor och duscha så jag kan infinna mig på
Tunby imorgon kl 7, för att sedan sticka direkt till donkas och jobba till 21.30.
Here it comes..... SKJUT MIG!

Häng med Johänni

Hänger med Johanna då vi båda har vänt på dygnen....hon är äntlien hema efter alla veckor i USA!
Vi har käkat lösgodis, tittat på bilder och pratat igen oss.
Ska snart köra hem igen och försöka få ut en full Viktor ur i mitt rum...
Måste ställa klockan på 8 imorgon för att vända tillbaka dygnen och kunna orka upp och jobba klockan 7 på måndag.
Imorgon blir det löpis, planering med Isabelle och därefter jobb i några timmar.
Dags att ställa om sig på att inte ha någon fritid i tre veckor.......

http://www.youtube.com/watch?v=094svQoBpmw
CHECK IT OUT

Fredag

Frullar på bacon och ägg idag. Kör jobb 20-03 och sen är jag helt plötsligt fri från nattjobb i 3,5 vecka, soooft!

Vaknade och öppnade mailen, Antagen till alla tre kurser jag har sökt. Hjälp?
Juridik och företagande - Gotland v.35-44
Kost och fysisk aktivitet i ett folkhälsoperspektiv - Eskilstuna v.45-02
Marknader och företag - Västerås v.45-02
(tydligen är de två sista kurserna samtidigt, så var det inte när jag sökte)

Vet att vi inte kommer komma iväg utomlands på ett tag om jag sticker till Gotland, fast samtidigt känner jag att jag vill dit.

Nu vet jag fan inte hur jag ska göra...........penna, papper och en "plus-och minuslista" låter som en bra idé.

Bilder från dagen

Bärplockar-outfit. Plus ett par pilotbrills och en knut på skallen.
Byxdress är underbart.


Linn kom över på lite jordgubbar och grädde ikväll. Och prat. Mys!

Mitt liv känns så harmoniskt. Hela sommaren har känts så enkel. Låt det fortsätta så!

Glömma och gå vidare

Skriver från nya mobilen för första gången. Rätt bökigt, men har tittat efter en bloggapp utan resultat. Allt som kommer upp är "japanska flickor", haha. Någon som vet?

Smart tjej somnade klockan sex imorse, och blev väckt av päronen som aldrig slutade kittla mig under fötterna. Vad har man för val?
Pappa imorse: ta med badkläder så kan vi stanna och ta ett dopp.
Jag och mitt morgonhumör: NEJ! JAG orkar inte, vill hem och sova sen.
P: det skiter väl jag i, jag tar med mina. Det blir som en liten utflykt, så gjorde vi förra året.
J: JAHA vad kul då, hade du en trevlig utflykt?????

Vi åkte iväg och plockade jordgubbar ett tag, sen satte vi oss vid en brygga och käka glass, myspys. Nu är jag hemma igen och tänkte vila en stund. Vi får se om jag drar iväg och träffar Andreas sen, han frågade om jag skulle komma och spela minigolf med dem. Kan bli kul då vi inte har setts sen i vintras!

Väntar spänt på mail från Studera.nu......:)

Waiting on the world to change

Jag blir så töntigt lycklig efter ett träningspass. Ler hela vägen hem. Kunde dessvärre inte cykla hem idag, var helt slut i kroppen. Spinnledaren var helt jävla störd och hetsade, "Känns det bra?!" "Ja!" "DÅ LÄGGER VI PÅ MER MOTSTÅND!". Insane. Och jag som triggar igång på sånt där, cyklade som aldrig förr. Inbillade mig att all svett var den senaste tidens alkoholkonsumtion, rätt skönt att tömma kroppen liksom. Nejmen, jag kämpade iallafall inte så hårt att jag blev yr, och lyssnade på mitt knä som sa ifrån en del, se vad man lär sig att lyssna på kroppens signaler!

Annars har jag kirrat jobb åt Malin och det känns ju ganska kalas. Har även pratat med min nya chef och fått reda på att kommunjobbet bara blir i 3 veckor eftersom vi kommer upp i 120 timmar då, och det gjorde att några stenar släppte från axlarna då jag kan jobba på donk den sista veckan utan att byta bort massa tider. Har dock 4 tider som krockar med nya jobbet så nu jävlar blir det ragga byten sörrnnii.

Har knappt städat något idag...........jag som hade lovat mamsen att onsdagen var den stora städdagen. Men jag tycker jag har gjort saker hela tiden ändå, tvättat, diskat, lagat mat. Effektiv tjej behöver några dagar till på sig.

Nu ska jag fortsätta deppa till John Mayer, känner att pms:en börjat spöka.
Har föresten börjat RÅspåna på min första tatuering. Det tar tid, men jag tror jag är på rätt spår. Vill att det ska kännas helt rätt, och jag känner att jag snart är där. Den ska symbolisera mina syskon och min kärlek till dem!


Natti

Tränar i mitt Håkanlinne idag

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll?

Vem kysste Elin
bakom ryggen på Marie
Var det den store poeten
som hon var förälskad i?
Fanns det en plats
i hennes värld för två?
Snälla skicka ett vykort
för jag undrar så

Och jag undrar vad som händer
i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgebar
Den har blåst sig trött
och alla flickor har gått hem
Och du va sötare än dom
men jag slängde bort dig igen
Jag slängde bort nån slags vän

Det va så mörkt
den kvällen jag gick hem
Jag hade hoppats på något, hoppats på någooot

(hoppats på något, A-ha)

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Om du vill ha mig,
nu kan du få-å-hå mig

Lura mig
nej,nej
vad folk än säger


Ledig onsdag

Godmooorning. Vaknade upp och insåg att jag låg i min säng och kramades med en filt, ibland känner man sig lite ensam. Det konstiga är att jag inte minns att jag somnade i sängen, utan det senaste jag kom ihåg var att jag låg i soffan och brottades med mina egna tunga ögon. Så vaknar jag upp i sängen med glasögonen bredvid mig, sminket kvar och tänderna oborstade. Trött hest.
En skål filmjölk med färska jordgubbar fick bli frukost idag. Mamma försöker tvinga med oss att plocka jordgubbar imorgonbitti, vi får se hur det går. Och pappa ringde nyss fel " JAHA, men vart ska jag ringa då?!" Stackars människa på andra sidan luren....
Nu: Städa upp allt på golvet, damsuga och ringa min chef jag får nästa veckan.
Därefter: Laga mat, cykla till friskis för gym och spinning
Och sen: Damma av rummet, rensa garderoben, försöka få bort mina sista jobbtider och sist men inte minst ta ett långt varmt underbart bad.

Later

Just nu

Äntligen hemma från jobbet och har landat i soffan. Stämplade ut på numera två dagars ledighet, yeay! Känns kalasbraaa.
Just nu känner jag för att mysa ner mig i soffan under en filt i en stor tröja och titta på film i min ensamhet, så därför tänker jag göra det. Det får bli animerat idag igen, måste ju se om den jag somnade ifrån dagen efter peace. Sammys äventyr!



Mitt underbara kaos

-Just nu-
Idag har jag mätt och vägt mig.
Det blev en chockartad syn med måttbandet.
Midjan ligger på 6 cm mer än vad den gjorde då
jag och Mandy avslutade vårt projekt i vintras.
Låren på sju. Armen var det ingen speciell skillnad på,
och vikten låg strax ovanför de gamla värdena.
Dock är vikten relativt låg mot vad den brukar vara,
vilket tyder på att muskelmassan har försämrats
rejält. Märker av det i både rygg och knän, men
framförallt på jobbet då allt känns mycket tyngre
att lyfta än vad det brukar göra.
Därför säger jag, NU GÖR VI NÅGOT ÅT SAKEN!
Let's build some muscles to get strong and fit!

Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min

Sitter här och lyssnar på Maggio, det är fan inte många låtar på den senaste skivan som inte är bra.
Har passat på att ta en lång sovmorgon idag, nu när jag kan.
Efter lite lunch tog pappsen och jag bilen ut till Björnön och powerwalkade 5 km, så helvetes skönt.
Fick lugna mitt sug efter att springa, men kunde inte låta bli den sista biten. Känner att knäna är för ostabila efter alldeles för många veckor utan träning. Besökte senast friskis några veckor innan studenten(!). Imorgon är det dags igen. Först gymma överkropp + träna musklerna i knäna och därefter 60 min spinning. UNDERBART!
Måste även ta tag i mitt rum.....ta reda på vilken färg mitt golv har nu igen. Damma, damsuga och tänka ut vad jag ska inhandla för nytt till rummet.
Meeen det får bli imorn, nu ska jag duscha och äta middag med familjen innan det är dags att cykla till jobbet i regnet för att jobba 20-01.



Yesterday with bebo

På torsdag eller fredag får man
första antagningsbeskedet till högskolan.
Utefter det ska jag fatta beslutet Gotland
och plugga företagande eller Malta med
Isabelle i höst. För. underbart.

Måndag

Tjuhuu!
Känner att jag har jobbat lite för mycket idag. Och sovit lite för dåligt.
Annars så....dagen-efter-bakisdagen-smärta i hela kroppen, hej.
Har iallafall fått träffa Isabelle och pratat i några timmar.

Ska inte yttra mig mer om hur jag mår, kommer bara bli fel.
Så jävla mycket tankar, åsikter och ilska.
Blir galen1!!!!!!!!!!!11

Min kväll



Börjar äntligen få tillbaka krafterna.
Lite chokladglass nerbäddad i soffan
under min mysfilt gjorde susen!
Tittade på världens underbaraste film,
Despicable me. Fnittrade genom hela!

Dags att borsta gaddarna för att
sedan dejta kudden ones again.
Sista veckan nu innan heltidsjobbet börjar!

Dead

Powermeet är äntligen över, och jag har knappt sett nå bilar. Förutom de som har kommit i drivern och gapat och skrikit i munnen på varandra. Vevve goes crazy och skriker tillbaka.
Igår blev det sjökrogas med Linda,Martina, Martin, Johan, Fredrik och Joakim. "Sitta och chilla med en cider" blev till 4 shots, 3 cider och en drink................men helt klart värt det då vi hade kul som fan!
Vaknade upp klockan sex imorse med Sahara i munnen, hann tänka att jag skulle hämta en stor kanna vatten innan jag somnade om igen. När det väl var dags att stiga upp gick det inte att ta sig upp ur sängen, inte fören pappa ställde sig brevid sängen och skrek att jag skulle få gå till jobbet. Sagt och gjort, hoppa i jobbkläderna, dra upp håret i en fläta och sedan äta frukost på vägen.
Har sovit sen jag kom hem, mår så jävla dåligt. Bland de värsta bakfyllorna jag har haft. Kanske inte värre än den gången i tvåan jag drog i mig nästan en hel sjuttis själv och somnade i badkaret dagen efter. Och därefter i sängen med bara handuken runt mig då jag mådde så illa att jag inte kunde klä på mig. Fina tider
Hur som haver, nu ska jag dra på en animerad film och mysa ner mig i soffan med lite glass.
Jobb imorgon också, och även måndag och start på en vecka då jag har bestämt mig för att det är dags att ta tag i livet. It's time

Va? Eller?

Trött på att jag har vänt på dygnen. Imorgon ska jag upp tidigt och åka tillbaka till Tele2 butiken. Vet dock inte vad jag ska göra dääääär. Gick in idag och köpte mig en HTC Sensation, och fick på mig en massa jävla skit. Sur. Är fortfarande inte säker på om jag ska ha denna eller en Iphone..........måste bestämma mig. Vet att jag vill ha en ny mobil iallafall, så långt har jag kommit. Men vet att jag inte ska behöva betala 250 spän i månaden för abonnemanget, åååååååååååååh.

Har haft en fin dag. Vaknat med ett sjukt illamående, fixat ihop en god lunch, druckit vanillalatte på stan med Mandy, köpt en ny mobil.........., gått hem med punktering................, pratat med Tele2 kundtjänst i 30 min............, tagit bilen till Martina och ätit mat, och sist men inte minst suttit på Lindas altan under en filt med tända ljus och druckit te och ätit mackor långmening med mina fina vänner.

Hur som helst så har jag ett viktigt beslut att fatta angående min mobila framtid.
Hörs och ses.



Onsdag

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på fin akustisk musik. Önskar att jag kunde spela gitarr.





Nejdå, jag ser ut som vanligt.

Vill att Amanda ska komma hem och ta en promenad med mig, eller att Viktor vill spela tvspel med mig.
UTtråååkad1!""1
Annars har jag sovit till 15 idag. Eller vad man ska säga.
Pappa har hetsdamp eller något, måste komma in till mig klockan 10 och ställa ovärda frågor eller ta ut min sopkorg. Efter det kom släkten och vi har ätit mammas hemagjorda goda kakor. Alla älskar dem.

Nej nu jävlar blir det tvspel hos Hoff här ser jag, svinfint!

Uttråkad

.....

Uppochned

Mitt liv är lite upp och ner just nu. Min kropp är fortfarande helt förstörd och jag känner mig borta i huvudet. Vad jag än gör så nickar jag till eller fastnar med blicken. Mitt rum är en stor kaos och jag har lyckats vänt på dygnet helt och hållet. Dock en fördel idag då jag jobbar natt.

Sen jag kom hem har jag mest bara njutit. Av att känna mig ren och att mitt hus är underbart jävla underbart. Att min säng är mjuk och jag slipper sova på en prydnadskudde som ger mig nackspärr. Av att falla in i djupsömn i min systers knä 5 minuter in i en film. Av att prata med min bästa vän i telefon i timmar och ta en lång kvällspromenad med Maria. Av alla underbara bilder och klipp som togs förra veckan. Med handen på hjärtat kan det ha varit bland det stördaste jag har gjort i mitt liv. Vi har skrattat så jävla mycket. Varit spontana och gjort det vi känt för. Och det mest underbara måste ha varit att en sån liten sak som att hitta en skuggplätt på en gräsmatta under ett träd och slå sig ner med dagens första måltid och därefter sova en stund. Njuta av varenda sekund och uppskatta så små saker.

Har knappt nå saker att göra den här veckan, vilket känns skönt. Jobba lite, träffa fina vänner, fira lillasyster, ta tag i saker jag behöver göra. Två veckor kvar innan jag påbörjar mina fyra veckor med heltid + extrajobb. Det kommer bli tufft men så jävla värt det när lönen kommer och jag kan sticka härifrån.

De närmsta dagarna ska jag ta igen alla sovtimmar och samla kraft igen. Därefter ska jag sätta upp mål, väga, mäta och sedan dra igång med träna varje dag-inte äta socker-äta var tredje timme-och sova som en gudinna. Jag är pepp som fan! Känner att det måste hända någonting nytt nu. Ställer mina kunskaper på prov lite.

Jag skulle vilja se in i ett par fina ögon och förklara hur jag känner, men jag vet att de fina ögonen skulle övertyga mig om att det jag känner är fel.




Älskade fina du

Hemma

Har aldrig varit så sliten i hela mitt liv.
Men faaaaaaaaaan vad underbart det har varit!

Sena nätter(tidiga mornar?)
LÖKvarma tält redan vid 8.00
KÖER
15 liter alkohol
Aggro-vevvo
Pickaboo
Adams skratt
Illaluktande bajamajor
Skräpmat för sju
FUCK MANGE
Hårperuker
Fest och ljud runtom sig 24/7
Tupplurer i skuggan för att komma undan värmen
Gummistövlar och regnjacka
Thaimassage á Amanda
Raggardusch på Kupolens toaletter
Drickkylning i hinkar
Trasiga solbrillor
"Det er for vildt"
Däck tisdag 24.00
Bakis-brus innan läggdags
Stockholmsgrannarna
Spritpennor
"Är det nån som har en cigarett?"
Snodd hink, stol och filt(?)
Prydnadskudde
Säckpipa
Pizzaslice
Silvertejp-skor
Min ringsignal
Baxa brassestolar
Handsprit
Bakfylla
Kupolen
Tubost
Skratt till tårar
Davids råsmile
Lökiga Håkan-fans
Cheerleadingdans
Öronproppar
Flätor i alla dess former
Silvertejp
Mumie av snodd toarulle
Snygg-Jeff
Öltältet
Våtservetter
Bakfylle-drunkning på äventyrsbadet
UNDERBAR MUSIK
Sista natten-dygning






Så jävla ballt!

Äntligen hemma i ett hus med en riktig dörr och ventilation. En vattentoalett och hur mycket tid jag själv känner för till duschen, det kändes knappt som mitt eget hem först. Dock hade jag hellre stannat i Borlänge och dimman en vecka till. Att ha äta-borsta tänderna-fräscha till sig-kyla drickan som dagens projekt. Men det kanske är dags att lyssna på kroppens signaler efter 6 dagars intensivkrökande, dags att ta hand om den lite! Fruktar den hemska dagen-efter bakfylledagen då jag får ont i hela kroppen, den smärtan har jag nu liksom skjutit upp varje dag, heheh.

Med mig hem från festivalen fick jag ett linne och två tygkassar, allt av Håkan förutom ena kassen som är av Oskar Linnros. Han sjöng rakt in i hjärtat

Biljetterna för nästa år har redan släppts och jag tvekar inte en sekund på att dra dit nästa år igen. Winnerbäck är bokad(!!) Blev kär i stämningen och alla glada människor.

Klarar knappt av att fästa blicken på skärmen så jag tror jag går och packar upp det sista nu. Därefter ska jag ta ett långt bad och skrubba bort allt som har med festival att göra. Kvällen avslutas sedan med film, glass och en kramgo syster innan det är dags att ladda om för en heldag på jobbet imorgon. KAN BLI INTRESSANT

RSS 2.0