Jag smäller av


Jag reste mig upp ur soffan, gick mot dörren. Kände plötsligt att jag trampade på något, trodde det var en hårnål som vanligt men när jag ändå bestämde mig för att titta ner så låg mitt guldhalsband från mitt dop där! Det måste ha varit ett år sen jag såg det senast. Så låg det bara där, med en knut i kedjan. Jag gapade i nästan 30 sek och sprang ut till mamma chockad och nästintill ledsen, men fick bara ett leende och "Men vad roligt!" tillbaka.
Frågan är: Vart fan kom det ifrån? Jag undrar verkligen.

Andra frågan är vart ankläpparna kom ifrån på bilden ovan. Och hur jag de senaste tre dagarna har glömt äggen på spisen TRE gånger så de har stått där i tjugo minuter och kokat. Gott att käka cementklumpar.

Har nyss varit och köpt en ny cykel. Sliten och riktigt jävla snygg är den. Vi kommer gå perfekt ihop, jag och Pärlan #2. Mitt liv är numera fulländat.

När jag ändå tog fram en cambild kan jag visa en till som jag tog strax innan jag skulle åka på kryssning förra måndagen.


Jag tror jag vet varför det gick snett.

Frukost för imorgon är klart, nu ska jag hoppa ner i sängen och plugga det sista inför förhöret imorgon. Vägrar att vakna 1,5 h försent imorgon också så jag ställer 2 klockor imorgon. Det är dags att ta tag i livet nu.

Älskar livet

Har gått hela veckan och haft ångest över att jag aldrig har tagit tag i allt jag borde göra. Helt plötlsigt upptäckte jag att det visst inte var så mycket. Därför fortästter jag njuta. Har nyss varit nere och promenerat vid hamnen med en mocca latte i handen och nu kommer Bea och plockar upp mig så ska vi ta en löpis på Björnön. Imorgon jobbar jag först ett kort pass(dubbelt batalt!) och efter det ska jag möta upp Issa och Maria för lunch på Kajens. Jag älskar att leva just nu.

A never ending story

Ligger i min soffa i pollen- och bakiskoma. Orkar ej.

Jag hade en riktigt kul kväll igår. Pluto var fullproppat av folk och hela kvällen bjöd på en hel del bekanta ansikten. For good and for worse. Slutade med att jag och Linda gick hem till mig efter en sväng på donken, och det var förjävla kallt. Väl hemma väckte vi min syster(hihi) och åt ännu mer innan vi somnade i min brors säng. Vaknade två timmar senare, mådde skit och låg nästan på Linda. Flyttade över till min säng och sov vidare en stund.

Idag har vi som vanligt druckit LOKA citron och ätit mackor framför serier, och sen kom en del av släkten över för påskmat. Huuur gott som helst.

Har en sån där jävla dag då jag skiter i allt, orkar inte ha en konversation med någon och vill bara vara för mig själv i ett mörkt rum. Tur att jag ska träffa Maria och Issa senare för promenix, så jag kanske kan få tillbaka lite livsork.

Fick föresten min ciderflaska hårt mot tänderna igår när någon kom åt mig så nu har det lossnat en flisa från min tand. Syns inte men känns askonstigt. Och så flög en glasbit ner i min sko. Jätteskönt.

Huur som helst, njuta av den lugna kvällen för att sedan dra till jobbet 8.30 imorgon. Kalaaas

Man ångrar inte de saker man har gjort, utan de saker man aldrig gjorde.



På g till förfest

Lovii


Me and yoouu, you and meeee

Hahahahahaha

Natt

Hej!
Kan knappt hålla ögonen öppna men kände för att skriva lite ändå. Det är de spontana gångerna det blir bäst skrivet.

Är inne i en period med "Äta vad jag vill - ligga i sängen hela tiden". Kort sagt, bara ta det lugnt. Strunta i att jag sover bort hela dagen, strunta i om jag äter frukost klockan 16 och den består av tacopaj, strunta i vad jag borde och inte borda äta, förtränga att senaste gången jag besökte friskis var typ 2 veckor sen. Sammanfattningsvis, inte bry mig om ett jävla skit. Det känns hur skönt som helst. Jag behöver vila upp mig lite. Mycket. jävla. punkter. hehe punkt punkt.

Idag har jag jobbat hela dagen, det har gått helt okej trotts att jag har längtat mig bort hela tiden. Just klockan 20.30 då jag skulle få röra mina fingrar på stämplingsklockan och snabbt trycka ned "UT" innan någon skulle hinna erbjuda mig att stanna längre, kändes som höjdpunkten i livet. Och det blev det väl, hem och byta om - gasa iväg till Framnäs och Johanna där mina favorittjejer hade gjort sushi, lax och sallad. De hade dukat upp jättefint med drink och tända ljus. Efter en massa prat och hemmagjord jordgubbsglass till efterätt släkte vi ljusen och begav oss upp i soffan med en ostbågspåse för att titta på film. Benen tätt ihopp under mysiga filtar. Det började med fyra stora runda par ögon och en massa skratt och slutade med att hälften sov och gnällde över det höga ljudet. Älskar er så.

Imorgon är det långfredag och jag tänkte inte sörja speciellt mycket över att Jesus dog för sisådär en 2 lax år sen, utan vi kör på en utgång hela gänget! Det kan inte bli mycket annat än kul. Skönt att börja dagen med sovmorgon, sedan ta tag i lite saker och sen en massa tid att fixa sig innan det är dags för förfest. Dagens största problem är dock att Systembolaget är stängt imorgon och min bror inte har kunnat köpa ut till mig den här veckan. Men det fixar sig.

Nej, nu ropar sängen att den saknar mig. C YA!

Höstlov

Tjolahoppp
Livet rullar vidare och det är höstlov. Känner ingenting just nu. Skolan är snart slut men det känns liksom inte som en så stor grej. Går mest runt och funderar på saker just nu men kommer aldrig fram till någonting vettigt.

Igår kom jag hem från studentkryssningen. Det känns surt för att jag vet att jag hade kunnat haft några miljoner gånger roligare och kunnat kommit hem med några fler nya människor på näthinnan. Men så blivade det icke. Det här med att dricka hur mycket man vill i buffén är nog inte riktigt min grej. Jag har kommit underfund med att det är dags att börja planera upp hur mycket jag ska dricka under kvällen för att slippa ligga och spy. För jag hatar det och har lika mycket ångest efteråt varje gång. Det känns äckligt vidrigt och förjävla onödigt. Men det händer dem flesta. MEN INTE MIG NÅ MER! Dock måste jag väl inflika att jag hade kul så länge det varade på kryssningen, och att jag har en hel del fester att ta igen allt på så det känns inte så jävla jobbigt ändå. Life is life.

Idag har jag först varit och solat. Vet dock inte om det blev någon färg då jag tycker att solarierna är ganska dåliga nere vid Solstudion vid gamla brandstation. Det visar väl sig om jag har fått lite färg imorgonbitti. Gillar Hällas solarier bättre, dock kostar det någon krona mer men man märker att man har fått färg.

Runt sex skjutsade pappa mig till Djäkneberget(ungefär) och jag har nu hängt med Malin, hennes pojkvän och hans kompis hela kvällen. Väldigt trevligt! En massa prat, ett glas vin, middag bestående av tacos, lite Andra avenyn och sen lite ölspel. Ruuuligt

Huur som, nu ska jag städa upp i denna röra sen ska jag sova. Imorgon väntas jobb hela dagen och sen ska jag hem till Johänni för mat, bastu, mys och sleepover. Älskar mina flicks. Dock känner jag just nu för att åka hem och sova istället. Har helt plötsligt blivit kär i mitt rum, min säng och tryggheten med allt.
OCh på fredag blir det utgång med brudarna! Min första sväng på Pluto när terassen är öppen. Blir nog hur kul som helst och jag ska allt planera vad jag ska dricka då.........

HÖRS OCH SES

Var ganska så ON där ett tag tror jag.
Orkar ej visa mer bilder nu,
återkommer kanske.
HEJ

Bilder



Min fina tröja!


En av veckans alla glasskålar. Den godaste dessutom


Mellanmålsdax. Naturell kvarg mixat med blåbär toppat med solroskärnor. Väldigt gott!


Tripp till kyrkogården med lillkusinen, hon köpte en fin röd ros till sin pappa!

Yeay

Mitt liv just nu skulle jag beskriva som en klump ångest. Tankarna är många och lika så alternativen. Jag känner mig allmänt instängd och längtar efter att få vara lite ledig och ligga i sängen utan att behöva fundera över vad jag egentligen borde göra. Det finns ingenting som gör mig mer energifylld, glad och välmående som när jag planerar upp min stessiga vardag och inser att jag gör allt jag ska och allt ordnar upp sig. Men jag är ingen sån person i längden, jag behöver vara lite spontan och sticka ut på en promenad helt plötsligt med en vän, eller sitta uppe lite extra länge en kväll och med en kopp te, lyssna på fin musik och fundera på livet. Och där brister det. Det har det gjort den här veckan. Mitt rum som var nystädat i söndags, har nu gått tillbaka till "allt i en hög på soffan och resten på golvet". Kvällarna har blivit sena, vilket har lett till att jag inte har tagit mig upp ur sängen när klockan har ringt på morgonen. Högen med allt som behöver göras bara växer, men jag finner ingen jävla ork till att ta tag i den.

Men nu har jag fått lov och lite tid att styra upp mitt liv. Finna orken att ta tag i högen, VILA UPP MIG, kort och gott ställa in mig på att orka med dessa sju skolveckor som är kvar. Några planerade veckor till ska jag nog orka, om jag får in de spontana grejerna där också.

För övrigt har jag blivit sjuk, hes som fan och har svårt att andas. Det känns mindre roligt då jag har jobb inbokat denna helg, och det är studentkryssning på måndag. Jag vill vila upp mig så jag är frisk till kryssningen, men samtidigt inte avboka helgens jobbtimmar. Det är i såna här lägen man önskar man hade en helg i almanackan där det inte stod ett skit inskrivet, och man utan problem kunde bestämma sig för att helgen får bli hemma i sängen, utan konsekvenser. Men den som lever får se hur detta slutar.

För övrigt numer två är att jag skickade in högskoleansökan idag, har gått och funderat och funderat på det där. Idag fick jag inte fundera mer så jag skickade in skiten. Jag håller alla mina fingrar och tår för att jag kommer få åka ner till Gotland några veckor och läsa en kurs om företagande 29 Augusti till 6 November. Även fast jag inte kommer plugga någonting här hemma efter den 10 juni, så kommer ändå vardagslivet ta sin fart igen i höst, med eller utan jobb. Därför skulle det vara skönt att få komma ner dit ett tag, och även fast man pluggar få det att kännas som en liten semster då allt är nytt och alla måsten lämnades hemma.

Något mer skönt är att det snart blir sommar, och tiden för mina närmsta kommer helt plötsligt komma i överflöd. Jag längtar så!

Nu ska jag äta apelsin - duscha - sova.

-Upp med hakan och njut lite av lovet-

The girl



If you were to leave, fulfil someone else's dreams,
I think I might totally be lost.

Ny header

Den förra headern har jag lagt en och annan spya på.
Jag kände för någonting nytt nu. DOCK är jag förbannat trött på dessa raka streck hela tiden.
Kom på att min syster är rätt duktig på det där så jag får väl muta med lite kokosbollar.
Nu ska jag sova, har setat ett tag och försökt få in den där headern i rätt storlek osv, trööööttt.
HAr hunnit med en del idag, fått utbrott på mamma och pappa, jobbat, solat, duschat, ätit, åkt till farmor&farfar och klickat av telefonen som låg på och inte minst åkt till Martina med en godispåse och en blomma i högsta hugg.

HAr ingen klocka ställd imorgon, jag kan inte komma på senast det hände. Känner jag mig själv rätt vaknar jag antingen kl 9 aspigg eller kl 13 och börjar gråta för jag har sovit bort hela dagen. Är hur som helst fulledig imorgon, och tänker bara göra saker jag känner för att göra. Typ som att städa upp i den röra jag sitter i just nu. Sen om den inleds med flera timmars deg i sängen framför serier eller en bufféfrukost till följd av ett löprunda ner till gymmet, det visar sig imorgon. FÖR JAG ÄR LEDIG!

Viljan

En vilja så stark, men dock så osäker.
Jag vet att det vore perfekt, helt perfekt.
Några svackor, men ack så starkt.
Viljan dör inte.

- thursday

Det har blivit till en rutin att leda cykeln den sista biten hem från skolan, jag känner inte för att bråka med treans växel upp för hela Malmabergsgatan som alltid känns flera mil lång. Vägen ser inte ut att luta, men den gör det lite smått hela vägen. Stormen drog mitt hår åt alla håll vilket resulterade i en sur och irriterad tjej som knappt såg någonting emallanåt. Till slut beslöt jag mig för att strunta i allt jobbigt, njuta av promenaden, av solen, av Linnros vackra stämma i mina öron och inte minst att vinden lekte busigt med mina lockar.

Det första jag gjorde när jag vaknade var att slänga mig på datorn och kolla om jackan fanns uppe igen, och det gjorde den! Nu väntar jag spänt på att det ska bli en ny vecka och brevbäraren kommer med min fina klänning jag ska ha på studentkryssningen och jackan!


Jag somnade nyss med huvudet på soffkanten, är det bara jag som rycker precis innan jag somnar? Hela kroppen dampar i spasmers, olika stora och med olika långt mellanrum tills man somnar in. Är helt slut just nu känner jag. Direkt när jag kom hem från skolan ställde jag mig och bakade kolakakor. Degen var SJUKT jävla god så jag åt nog upp 1/4. Hoppas resultatet blev bra och att de är sega imorgon när det är min tur att bjuda på fika under bilden. Känns lite som vi är en syjunta hihi.

Var på återbesök på reumatologen idag, jag fick veta att alla tester och prover jag gjort den senaste tiden såg bra ut. Helt plötsligt löstes den där klumpen i magen upp, som har funnits där i veckor. Dock leder detta till att hon inte kan ge mig någon diagnos. Jag har ett lite förhöjt värde i lederna, men det räcker inte för att ställa diagnos reumatism. Men eftersom jag får återkommande ledinflammationer ska jag börja äta en medicin för reumatiker som både förebygger för vissa framtida sjukdomar och kan göra att jag inte får de där inflammationerna. Dock är det en stark medicin med svåra biverkningar så jag är lite skraj. Ska börja med en låg dos för att se hur min kropp reagerar.

Hade bokat in mig på core bosu spin idag egentligen...men jag har ingen ork kvar till det. Jävla pollen.................................får njuta av kvällen hemifrån istället :)

Nu ska jag se till att avsluta torsdagen med lite plugg så det kan bli fredag och helg!


Sött välkomnande!

Mindre söta klasskompisar som prydde mitt skåp 1 april :(

Surt

Hittade en jacka jag älskade, PÅ REA.
Men bestämde mig för att avvakta och se, nu är den slut.
Surt sa räven.
MEn jag klickade hem en fin klänning iallafall!
Får hålla utkik lite om jackan kommer upp igen.



Har varit i Åkesta ikväll med astronomigruppen.
Vi tittade på stjärnor, planeter, galaxer och månen genom teleskop.
Ljuset från någon stjärna vi såg, sändes ut från stjärnan innan vi människor ens fanns på jorden.
Ascoolt!
Sussa sött next

Bebisar

Det känns som hela världen skriker "SKAFFA BARN!" just nu. Flera personer jag känner/har känt som är lika gamla som mig ska ha barn inom kort, på tv visar de en ung mammas förlossning och jag kan rabbla upp en hel hög till som runt om mig fått barn den senaste tiden. Det skrämmer mig, på riktigt. Jag har vant mig med tanken att vi har blivit så gamla att vi har börjat få köra bil själva, går ut skolan och börjar jobba, MEN BILDAR FAMILJ? Pauuuus tack. Man har ju under hela sin uppväxt hört talas om kompisars mammor som fick barn när de var 18-19, men det kändes inte som en så stor grej då. När man var 18 var man ju gammal, man var vuxen. Jag är inte vuxen. Visst jag jobbar, går på krogen, jag kör bil och jag har en hel del ansvar, kort sagt lever jag ett vuxenliv, men jag känner inte att jag gör det.
Jag skulle inte heller tacka nej till en liten söt bebis, tvärtom fantiserar jag ofta om att jag skulle ha en liten söt sak i min famn. Men det är ju ett sånt sjukt ansvar! Det håller ju inte att man kan lämna bort bebisen så fort man känner för att sticka iväg från hemmet. Det är anledningen till att jag inte känner mig mogen, jag vill leva mitt liv. Jag vill ha en fast inkomst så jag kan ge mitt barn allt jag vill ge honom/henne. Jag vill ha en pappa till barnet som jag vill leva resten av mitt liv med. Men det är min åsikt. Valet är upp till var och en,  och ett barn är alltid ett barn och lika underbart när det än kommer.

Tisdag idag.
Har varit i skolan och efter det cyklat direkt till jobbet.
Min brors cykel är jobbig, den har fastnat på växel 3,
det är skönt i nedförsbackar men uppför går det inte lika bra.
Det är då man vill gå upp för backen, men det känns klent när folk runtom cyklar upp utan problem.
Min träningsvärk idag är en pina, har aldrig varit med om någonting värre.
Var på boxpass 90 min igår, jag skakade så mycket i kroppen att jag knappt kunde köra bilen hem efteråt.
MEn kul som fan var det, så att vakna upp med vätskebrist och känna sig febrig hela dagen var värt det.
Nu ska jag krypa ner under världens skönaste täcke och bara njuta av nuet. Och sova ordentligt.
Godnatt

Dags för ny vecka

Sitter här och luktar....man. Upptäckte i duschen att duschtvålen var slut så jag tog Andreas AXE istället, rent som rent?? Men jag klagar icke, manlig doft kan vara bland det bästa som finns! Har velat köpa mig en killparfym länge, men det känns inte helt rätt juuu? Men vem har egentligen bestämt vad som är killdoft och vad som är tjejdoft?

Nvm, har varit ledig från jobbet den här helgen. Låter skönt och avslappnat, men det har det icke varit. Fredagskvällen bestod av ett svettigt pass på friskis som nästan fick mig att falla ihop av utmättnad, därefter ett långt bad och matlåde-fix. Ladda om och sova tiiiidigt.
Lördag upp halv sju, skriva högskoleprovet till halv fem, hem och äta& göra glass och sen iväg och träffa Amanda och Johanna. Det är något jag önskar vi gjorde oftareee, mår braa ju.
Och så idag, iväg på Gudstjänst i Pingstkyrkan med Linn HALV ELVA(hej helg med sovmornar), stannade där+ tripp på stan till typ halv tre, och sen legat sängen, somnat några gånger och haft näsan i religionsboken. Ätit äckelmat, varit irriterad på mig själv att jag alltid tappar bort saker.

Vi var i Pingstkyrkan för det var en uppgift i religionen att besöka någon kyrka. Jag blev chockad. De var mer troende än vad jag hade förväntat mig så jag satt mest och stirrade. Dock var de otroligt välkomnande och gemenskapen gjorde så man nästan ville gå med i församlingen. Hade jag varit troende hade jag nog övervägt att gå med där. Kul att se hur andra folk lever och förhåller sig till saker, och om inte minst i sin egen stad! Helt vanliga personer som jobbar på Lindex ex., som man träffar så ofta ute i samhället men inte märker av deras tro över huvud taget, fascinerande!

Hur som haver, min syster har fått tillbaka rösten så det är inte lika roligt här hemma längre. Och mitt hår är en risbuske så jag måste köpa glansspray/silikondroppar :):):):)

Läsa lite mer innan ögonen slocknar för att gå upp tidigt, åka och ta de sista proverna inför återbesöket på torsdag, en hel skoldag till 4 med prov, hem och laga mat och storstäda, för att sen åka på kickboxpass och puckla lite på kusinen min. "Veronica sist slog du mig på näsan du får ta det lite lugnt den här gången"

GODNATT!

RSS 2.0