Humöret

Snart kommer min andra halva hit och får mig förhoppningsvis på bättre humör.
Det kan behövas.

Hektiskt liv

TJooo, jag mår bra. Eller jag lever kanske det skulle vara. Det är sista provet-veckan och en massa annat skit här just nu sörrni. Träningar till utklädnadsshowen, varv i springskorna och stunder i solariet för att bygga upp den perfekta brännan. Kort sagt ingen tid till datorn. Synd för jag hade velat dokumentera den här tiden. Någonting att titta tillbaka på när jag helt pltösigt inte har någonting att göra om dagarna längre. Kan inte fatta att den dagen strax är här. Höstens projekt är att hitta mig själv igen. Jag har liksom tappat bort mig själv under gymnasietiden, och känner att det är dags att hitta tillbaka. Mer om det någon annan gång för nu tänkte jag säga att jag ska till frissören och göra slingor imorgon!! ASBRA. Och att min pappa fylller år idag. Fast att det kanske inte märks så ofta så tycker jag om honom väldigt mycket.

Känner att det behöver fyllas upp med lite bilder här, så jag får be om att återkomma till helgen! För nu ska jag fixa klart det sista seminariet och provet (FATTA ATT JAG HAR TVÅ PLUGGDAGAR KVAR?! Med den här heheh), ut och dricka drinkar och fira det hela, ta studentfoto, ha mösspåtagning och så fixa allt inför Elbafesten på fredag.

Fast först ska jag sova. Blir i skolan imorgon mellan 8.30 och 18, jag som hade sett fram emot trean :):):)

Lite tankar såhär en fredagskväll

  • Hur olika alla personers åsikter,livssituation och normer kan se ut.
  • Varför jag köpte samma ÄCKLIGA Ben&Jerry´s som jag redan har ätit förut??? Snacka om guldfisken. Pappa har börjat skratta åt mitt "MEN VART TOG NU MIN MOBIL VÄGEN?" varje dag.
  • Vilken underbar dag jag har haft. Spelat in sjukt rolig film i skolan, fått reda på att matten är coollugn, fått hela klassen att dansa koreografin vi har spånat på och njutit av att allt är så grymt och att man får en sån kick av det.
  • Nu ska jag ta och sova så jag kan vakna utvilad och åka till jobbet och charma skiten ur gästerna. Jag gillar mitt jobb.

Träningsvärken är ett faktum

Fan vilken energi jag har!
I måndags körde jag intervaller i form av spppurt till ena sidan, jogg tillbaka, spurt dit igen, hopp i sidled tillbaka osv. Efter det joggade jag även runt lite i skogen.
Idag tog jag min an 5km med Bea ones again. Vi sprang väldigt stor del av den, och jag kämpade mig upp för de brantaste av dem branstaste backarna. Där var flåset på max och endorfinerna flödade! Känner att jag har massor mer att ge och skulle nog klara jogga runt hela nästa gång. Det är så jäkla kul och man blir peppad att både äta och sova bra eftersom man får ut så mycket mer av träningen då.

Imorgon har vi nationella matte E.................funderar på att mest sitta och fördriva bort tiden med att äta. Är så sinnessjukt trött på matte och fysik att jag knappt har förstått det själv. Sen ska jag jobba och klassen ska ut till Elba och städa, kul att jag missar.

Just nu kan jag inget annat än att känna pirret i magen som längtar ihäl sig av att stå på egna ben.
Det är så mycket kul som händer nu, men jag är ändå lite ledsen på något vis. Jag kan verkligen inte komma på varför. Det ska bli så skönt att lämna allt vad som har med skolan att göra bakom sig, äntligen bli vuxen ur ett annat perspektiv. Äntligen få bestämma mer själv!

Tisdag

Ibland tittar jag på Kissies blogg och önskar att jag också såg prostituerad ut.

Fast inte idag........................idag har jag dött framför religionsboken. Och dött lite av tanken att jag snart får min sommarschema. Känner på mig att det inte kommer se ut som jag vill. Det var bättre förra sommaren när jag inte hade fyllt 18 och inte kunde jobba natt. Passar det inte alls (har student, midsommar, peace and love och 4 veckors annat jobb då jag inte kan jobba) så får vi se hur jag gör med detta hära. Jag kommer lätt kunna klara mig utan jobb fram till hösten, men frågan är vad som händer då?

Nu ska jag fortsätta i banorna om att bli buddhist. Godnatt

Charmig tjej

Tjena, en gång för länge sen satte jag på mig ett stort hårband och drog upp det en bit så håret stod upåt på något konstigt vis. Jag tyckte jag såg rolig ut så jag bestämde mig för att ta kort på detta, så jag tog därför fram kameran och drog igång självutlösaren. Dessvärre råkade jag just i sekunden som kameran blixtra till nysa, och här har vi resultatet:


Vintern 08

Mobilblogg

Biljetten till markeradfesten fixad! Skönt att alla biljetter nu är inhandlade, slipper man tänka mer på det sen. Har haft en riktig skitdag, varit sur och pmsig "jag ska vila nu, och INGEN stör!". Det blev bra efter en tupplur, en papper och en penna och lite småskvätt i ögonen. Är trött på denna egoism man möter, men mest är jag nog trött på mig själv. För att jag aldrig sover ordentligt, för att jag aldrig orkar göra saker eftersom jag är för trött, men idag var det mest för att jag hade bokat in jobb när jag hellre ville hänga med klassen och fixa klart vår kalender. Den närmsta tiden ska jag försöka jobba så lite som möjligt så jag kan få njuta lite av den sista tiden på gymnasiet. Imorgon har jag matteprov och föredrag inför klassen. Efter det ska jag inleda helgen med att köpa mina studentskor, och förmodligen titta på vårt studentflak. Sen blir det en lugnt helg, morgondagen har jag tänkt spendera som vilken kväll som helst med en skön löprunda då jag kan koppla bort allting. På lördag ska jag passa på att vila ut mig, gymma, storstäda, plugga och därefter ha grill och jacuzzikväll med tjejerna. Söndag blir det jobba hela långa dagen. Något som gjorde mig glad idag var när jag bläddrade fram i kalendern och såg tomma veckor efter studenten, en helg med midsommar, en med powermeet och sen en vecka i Borlänge. Har vi tur blir det även en utlandsresa. Krigar.på. Två pluggveckor kvar, och därefter två sköna veckor som avslutas med förhoppningsvis en av de bästa dagarna i mitt liv. Håll ut!

Onsdag

HEJ, här jävlar händer det grejer.
Imorse beställde jag hem denna klänning:


Somrigt tyg + billig= precis det jag letar efter! Dock är jag inte helt säker på själva plagget och hur det ser ut, men vi får se hur den sitter när jag provar den själv. Är jag nöjd blir det denna klänning jag kommer ha på både Elbafesten och på midsommar. Så fort mamma såg klänningen sa hon "Vad kort den är" och så säger hon VARJE gång jag visar en klänning. Till och med på mitt bröllop om jag skulle ha ett fett släp efter mig skulle hon ba "Nej men jag tycker nog att den är lite kort"

Hur som haver, saker och ting kring skolan och allt som kommer hända framöver börjar klarna upp. Det känns inte längre som en stor klump utan mer en kontrollerad situation, vilket är väldigt skönt. Det är mycket att göra nu inför både studenten och allt som händer därförinnan. Dessutom allt plugg nu de 2,5 veckorna som är kvar innan betygen sätts.

Har jobbat en sväng idag, eller ja, 4,5h. Ville hellre vara i skolan och måla på vår kalender, men jag hade helt enkelt inget val där. Fick istället springa runt på uteserveringen och jaga skräp som blåste runt, askul. Gästerna skrattade till och med, fast med mig och inte åt mig som tur var. Heheheh
Chefen kom fram till mig och berömde mig för vilket bra jobb jag hade gjort förra torsdagen då jag klarade gapen(person som kommer och beställer mat och granskar bemötande, maten, tiden och restaurangen)jag fick i kassan. Självklart skulle det inte ha gått utan hela teamets medverkan, men det känns skitkul att just jag fick ta den beställningen och att jag klarade det!

Har dessutom äntligen köpt min biljett till Peace and Love, det känns uuuunderbart. Jag är lite skeptisk hur jag och festivallivet ska gå ihop men tvekar inte en sekund då jag vill se så jävla många band. Skönt att släppa allt några dagar och inte bry sig om ett jävla skit. Det. kommer. bli. aweso.m.e.e.e.e.

Nu ska jag äta upp min mat och sen krypa ner under täcket och skriva klart allt inför mitt föredrag på fredag. Hittade förresten en liten fågelunge på uteserveringen idag, eller ja, jag vet inte om man kan säga unge eller foster. Såg bara ut som en grå klump men tittade man närmare såg man en näbb, prickar till ögon och någon slags kropp. Den var redan död, och jag kunde fan inte ta bort den. Chefen sa till mig att soppa bort den, men jag blev så skakis att jag lät den ligga kvar.

Kaos

Tjafan, mitt liv är lite kaos just nu. Lördagen var kaos, gårdagen var kaos, och så även dagen. Det blir lite mycket att försöka få ihop allting nu. Allt ba kaosar.

I lördags tappade jag min plånbok påväg hem från jobbet. Jättekul. Som tur var så hittade en tant den och jag fick tillbaka den. Dock hade jag redan spärrat mitt kort så nu lever jag som lite begränsat. Kvällen slutade iallafall bra med spicy och naturgodis i Vasaparken med Linda under varsina filtar, och därefter åkte vi hem till Martin och umgicks med dem. Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, show ya later.
IGår kaosjobbade jag trött och surig. Sen kaossydde vi 22 dräkter.

Ska kaosa vidare, nighty night

Tjolahopp

Just nu ligger jag i sängen med datorn på knät och ena handen i en skål med popcorn. Jag vet beach 11, men jag har liksom ont i huvudet ikväll så det går inte. Har varit på jobbet och sprungit arslet av mig. Idag var en sån där riktig skidag på jobbet, det händer max en gång i månaden och just ikväll var en sån hemsk kväll. Vi borde fan ha bättre betalt, säger inte att vi räddar liv eller så men att servera mat till sånna som inte orkar laga det själva är också energikrävande ska ni veta.

Hur som helst, ska jobba resten av helgen också så jag får helt enkelt tvinga mig dit imorgon. Det är ju faktiskt sånna dagar allt vänds och känns bättre.

Har förresten precis uppgraderat mig till Mozilla Firefox 4.0 från en äldre version som laggade hela tiden. Hoppas nu på bättre tider och insåg med det att det faktiskt var en räv med en eldsvans som logga, och kopplade det plötsligt till namnet Firefox. Ibland är man lite blond vettu!

Nu ska jag och min syster titta på Trassel.

Min kräftbränna börjar lägga sig,
hoppas på en bättre dag imorgon helt enkelt.


Fanfanfan


Den här låten har jag lyssnat mycket på de senaste dagarna. Dock slår det lite fel då det är en depplåt, och jag är inte riktigt på det humöret just nu.

Idag har jag varit på spinning, det gick jävligt bra med tanke på att jag hade sovit bra, och fyllt på med både bra mat och vätska under dagen. Dock känner jag att jag har mer att ge så jag funderar på att höja svårightesgraden lite. Imorgon väntar intervallöpning efter en hel höög med plugg.

Vi hörs!


Cruise

Äntligen!

Tänkte bara lämna ett snabbt avtryck så att säga. Har sovmorgon imorgon så har tänk hoppa i säng och få några ordentliga timmar. Har haft en lång dag i skolan plus två timmars övning inför utklädnads, så nu mår man. Linn ringde för två timmar sen typ och sa att hon inte hittade sin bil på IKEA-parkeringen så jag hoppade in i bilen för att hjälpa till, men när jag väl skulle köra av E18 vid Erikslund ringer hon och säger att det visst fanns en till parkering :):):):)
Nej nu ska jag äta upp min skål med filomjölk och tinade blåbär<3 Tagga till för 60 min spin imorn!


Hittade detta och blev helt stum, SKA MAN SKRATTA ELLER GRÅTA?!
Dock ser jag det inte längre som ett tecken på att jag inte ska ha solbrillor,
detta betyder att någon vill ha krig och jag tänker fan inte ge mig.



Äntligen i mina händer

Idag

Har sovit hela dagen idag. Eller hela helgen skulle jag nog säga. Igår natt sov jag 11 timmar och idag vaknade jag klockan 1 och har till och med sovit mer efter det. Min kropp är helt jävla sluuut. Det är mycket i huvudet just nu och jag finner egentligen inte så mycket tid till att sova. Men efter att i Torsdags ha jobbat sista passet för månaden(vi satte dessutom en nolla på gapen under middagen!) har jag nu ledigt till nästa torsdag. Det är först när man har mycket att göra som man uppskattar de lugna stunderna som bäst. Trotts sömnbristen mår jag väldigt bra just nu och livet känns ganska lätt då jag uppskattar allting. Att jag dessutom har tjänat in över 4 lax den här månaden får axlarna att sjunka några centimeter.

Igår var det Valborg. Det blev inte riktigt som planerat men jag är glad ändå, för vi hade en riktigt rolig kväll! Efter att ha dragit en solning med Linn åkte jag hem till farmor och fikade och gick en sväng till Ica ettan. Hon har nyligen opererat sin höft så man får liksom åka dit och rasta henne ibland heheh. Efter grillat och några timmars fix hemma kom Linda över till mig och vi drog så småningom till Skallberget med Martina och Linnea. Sammanlagt var vi runt 20 pers och vi hade en rolig kväll! Vi har firat ex. Valborg och Nyår ihop nu under en tid så man börjar lära känna alla. Jag rådiggar dem allihop, vi har så kul! Kvällen avslutades med en sväng iväg och äta innan vi ringde Taxi farfar och jag fick åka hem och sova sött. Det var skönt att jag bara hade 5 glascider att smutta på under kvällen då jag trött på alkohol och allt den tillför. Eller ja, det är väl mest migsjälv full jag är trött på. Och känslan av att tappa kontrollen. Och att jag mår så dåligt dagen efter. Och att jag äter i mängder. Därför funderar jag på att ta ännu en paus nu efter valborg, och vänta med drickan fram till Elbafesten. Det är också med anledingar att jag har börjat tycka att Krogen är så jävla tråkig om man inte är aspackad och man ser alltid samma människor där. Det enda jag känner för just nu är mysiga grillkvällar med en god kall cider eller möjligtvis en galen utgång på ny krog/i ny stad, så man får se lite nya ansikten.

I Fredags höll jag mig hemma då jag hade varit på gymmet och tränat överkroppen tills varenda muskel skakade och därefter dragit 5an med Bea återigen. Vi har sammanlagt powerwalkat och löpt 2 mil sen i Söndags, det känns bra! Det var skönt att ta en kväll hemma för sig själv, äta kebabpizza och ta ett långt varmt bad med ansiktsmask.

Något liiite komiskt som jag har skrattat åt hela helgen. Jag ramlade av stolen i Fredags på bilden. Satt på halva stolen bara, helt stilla och målade harmoniskt på min teckning. Så helt plötsligt gled stolen ut i slowmotion och jag satt helt plötsligt på golvet med penseln i handen. Allt gick så sakta och jag visade inget tecken på motstånd. Helt stört.

Har tre saker som irriterar mig så fruktansvärt. Ett att min skärm på mobilen har blvit ASrepig för att jag tog bort det där äckliga skärmskyddet, två att min tand typ faller samman och det ilar i den OCH TRE att min nya cykel suger balle. Den ska bort på en gång. Inga växlar och liten som fan=man kommer ingenstans när man trampar sig genomlökig. Irriterande numer fyra är att min chef ska byta restaurang, jag som har börjat tycka om honom.

Men någonting bra är väl att det är helg...och att jag äntligen har börjat få upp lite bränna!(och fräknar hihi) Biljetten till Elbafesten är dessutom inhandlad så nu ska jag bara hitta en somrig blommig klänning...

Nu ska jag sluta dokumentera mitt förflutna och spendera kvällen framför plugg med glass gjord på kesella och frukt, och så en skål med popcorn!


HÖRS
(Martina och jag påväg ut till skridskobanan i femman)

Den senaste tiden i bilder






Man borde ta vara på mer att vi bor i en sjöstad!

Min nya kärlek - och hatobjekt. Den har inga jävla växlar

Bildlektion






Egna bilder från valborg

Tider man gärna glömmer bort

Lastbilschaffis

 

Låter bilderna tala för sig själva och tackar gud för att tider förändras.


RSS 2.0