GodisLördag

Heyy there! Äntligen någorlunda utvilad och mätt i magen.

Gårdagen blev lyckad som tur var, tack för den! Vilket pusskalas. Spenderade nästan åttahundra kronor på en dag, inte alltför bra kanske.
Menmen.. åkte mängden buss, till gidde, tbx till malmaberg, GÅ till stan, buss till gryta och sen hem några timmar senare. Satt och väntade på bussen i nästan en timme tack vare att vi missade den på någon minut bara, och ingen kunde köra hem oss. Yeay

Idag hade jag tänkt att bara ha en hemmadag för mig själv. Ska strax ta ett långt varmt bad, sen ska jag måla naglar, plugga och bara kolla på film. Det ska bli nicee!


Ni förgyller min dag!





Parteey

Jag mår något så sjukt illa, vill bara sova men går inte..
Som jag har sagt sen valborg - jag ska bli nykterist
Sleep well!

Shopping!

Hejhejhej, tänkte bara kluttra ner några rader och visa vad jag har inhandlat idag.
Kom precis hem från stan, har varit där sen 11 imorse. Det var väldigt länge sen jag sprang runt där nere så länge.
Men det var riktigt trevligt, träffa på många man känner. Och så fick jag med mig en hel den hem, härligt!



Nagellack, Klänning(invigning ikväll!), Jeans och en Kofta

Nu är det fixfix som gäller, och strax kommer Linda hit. Om nån timme ska vi nämligen till Amanda och fira henne, och sen får vi se om vi sticker iväg på fest :)
Puss!

Arosfortet

Helluuu
Redan torsdag, vilket betyder att det snart är det över, suck.
Och inte har jag fått något plugg gjort, det är inte mycket som blir som man har tänkt sig.

Igår var jag ju somsagt iväg på badminton med Maria och Isabelle, det blev inte mycket spelat direkt. Massa prat, skratt och kort tagna. Och en hel del bollar hamna på motståndarnas plan, hehe. Sluta med att gamlingarna breve oss skrek "fan vilket tjatter!" och Maria höll på att dö av ilska.
Och på kvällen blev det lan med Linnéa, Andreas och Virre. Japp, vad ska man säga? Fniss och några som påstod att jag inte använde hjärnan. Tackar för det, men kul vare allt :)

Imorse väckte inte fröken mig när hon skulle iväg till sthlm vid åtta, så jag vakna nio och undrade vart fanskapet hade tagit vägen. På sms påstod hon att jag hade "sovit så sött så hon inte ville väcka mig". Jag tänkte mer att hon kanske ville ha lite frukost i magen, men icke.
Kom nyss hem från Arosfortet där jag var med Nathalie, Linda och Isabelle, det var faktist kul! Vi är fan riktiga krigare, ger inte upp i första taget heller. Laget "fyra princessor"(nej det var inte vi som kom på det) samlade ihop 775 poäng vilket ändå var en liten besvikelse, men dock bättre än syrrans 225 som dem tog igår. MAhah

Ikväll kommer förmodligen Linda hit och sover? Eftersom att vi har tänk åka ner tidigt till stan imorn för att SHOPPA! Weheey äntligen.

Men nu ska jag ta en dusch innan mami kommer hem med asianmat (haha kan man säga så?)
Ska först bara slänga upp lite bilder från gårdagen, fast har dock inte fått isas klockrena bilder än.


- som vanligt så trycker man på bilderna för att se dem större

I taket lyser stjärnorna

Jenna har just börjat sjuan och det enda hon borde behöva oroa sig för är att brösten aldrig växer,den alldeles för blonda klasskompisen Ullis-Knullis som hon hatar och hur hon skall få Sakke snygg snygg snygg att lägga märke till hanne.Men Gud har inte sköt sitt jobb.Hemma hos Jenna finns en rullator,en doseringslåda,en duschstol,peruker och anpassade möbler och skåp.Där lever nämligen en cancersjuk mamma.I taket i Jennas rum sitter stjärnor som lyser i mörkret.Under en av dem har hon gömt en dikt.

 

Om du dör mamma,då tar jag livet av mig.


 

Har läst den här boken hela morgonen, så nu är den slut. Vissa stunder kunde jag inte ens se texten för att ögonen var så tårfyllda, läsvärd bok!

 

Och idag är det visst Onsdag, och dags för badminton med brudarna om några timmar, det ska blir jättekul! Och ikväll får vi se om jag hakar på grabbarna på lan, beror på om Linnéa är på.

Men först, dags att klä på sig och räkna lite matte. Och även springa till ica och köpa nytt comviq kompis, eftersom att mitt gick ut imorse..

Vi hörs senare!

/Vevvvs

<3

 


Tisdag

Hoppas ni gillade våra barnsliga bilder från gårdagen, because i love them..

Andra dagen på lovet, har inte tagit ett steg utanför min kära ytterdörr, trivs bra här inne i värmen.
Har sån träningsvärk i rumpan och låren, måste vara efter luftkuddeland. Men ska inte ta upp träningen, får bara ångest.
Har läst massor i boken I taket lyser stjärnorna, (brabrabragrejer) och storstädat mitt rum.
Och nu på kvällen har jag kollat på Bolt och Andra avenyn med Jacob :)

Imorgon hade jag tänkt dra fram mina böcker och börja plugga lite smått, har ju så sjukt mycket att göra under lovet. Suck
Och på kvällen blir det badminton! Häärligt. Sen får vi hoppas att det blir lan?! hehu

Sitter här med ett glas apelsinjuice, hur jävla mkt socker har dom inte tryckt i skiten? Nejfyfan, tacka gud att det finns vatten. Och funderar på att läsa lite mera, har blivit helt besatt. Fast just nu kommer det komma ett tråkigt kapitel(har tjuvkollat lite).
Efter regn kommer väl förmodligen solsken


FetTisdagen idag!
Självklart käkade man ju en semla, fast som ni ser var denna dock lite misshandlad.
Men god! Special a la Icaettan, grädden och mandelmassan var blandad.

Bilderna från luftkuddeland




                         - klicka på bilderna för att se dem större

En liten flicka fråga mig om vi hade de gula reflexvästarna ifall det skulle bli strömavbrott x) fett söt

Ny Header

Vad tycks om min nya header?(bilden högst upp på den här sidan där det står bloggadessen osv..)
Det är Rickard som har gjort den, och jag kände för att byta till den bara helt plötsligt. Hoppas bara inte du tar illa upp Linda, för jag ogillade verkligen inte din header :)

Första dagen på lovet spenderades(än så länge);
Upp klockan sju efter väldigt några timmar i paradiset, och resten av tiden på bombardier arena med alla barn. I stort sett skötsamma barn, massa skrik och ljud och en klocka som tickade något så grymt långsamt. Blev lite bilder tagna när vi leker i alla hoppborgar(hihi), som jag tänkte visa sen. Räätt härliga bilder må jag tycka!

Och nu sitter jag här med en proppmätt mage och är helt slut efter dagen..funderar på att starta en film, men frågan är vilken? Något att fundera på kanske. Och lacka om naglarna är det också dags för, hade så kul att jag stod och rispade bort det andra idag, hehe.


Förra årets Luftkuddeland, bild snodd från Nathalie

Gummibilar

Hola amigos
Då var denna dag snart slut också, har skrivit en hel del på sistone, men just nu skriver jag baraför att jag inte har nått bättre för mig medans jag väntar på skjuts. Vår bil är nämligen ur funktion, så himla underbart.

Hängde med far min till Ica Maxi på eftermiddagen. Jag älskar det stället haha, fast det är inte kul att handla med pappa, allt blir så himla tråkigt. Plus att jag inte fick prata i telefon, för det var tydligen så himla oschysst.
Jag kom på vad jag ska uppfinna för något. Små elbilar man kör runt med inne på stormarknaderna, som man får plats en person i, max två. Så ska man ha ett jättelitet lastutrymme där bak i skufferten, som man kan fälla ut så den blir jättestor! Då får man plats med jättemånga varor. Sen ska man köra runt där inne i affären, som är tvåfilig överallt. Resten av familjen får springa bakom med spädbarn och grejer. För att undvika enorma kollisioner så ska de små elbilarna vara av gummi.


Typ en halv sån här bil hade jag tänkt mig
Låter inte det rätt smart?

Ska iallafall spendera kvällen med mina twins Nathalie och Isabelle, vilket ska bli väldigt kul eftersom att vi inte hinner träffas så ofta annars. Och imorgon som sagt så är det Luftkuddeland som gäller.
Nu ska jag dubbelkolla väskan så allt är nerplockat innan jag måste pallra mig utåt.
Hörs väl förmodligen imorgon!
Kram

Iktyfobi

Godmorgon!
Kom precis på vad jag drömde för nått inatt. Först var jag lesbisk och var tillsammans med en tjej. Sen helt plötsligt var jag någon helt annanstans och var inte lesbisk längre. Då låg Linnéa i min soffa och sov, och jag tog fram en stor, fet, ful, svart och slemmig fisk och la vid hennes fötter, där låg den och sprattlade i MIN soffa! Skrek som fan, haha kanske gjorde det på riktigt också, skulle verkligen inte förvåna mig. Rätt panikslagen vaknade jag upp vid åtta och trodde att jag hade en fisk brevid mig under täcket :S Jag förstår inte riktigt vart min rädsla för fiskar har kommit ifrån..

Söndag idag, och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktist. Få se om Martina hör av sig igen och kommer förbi en stund. Och så blir det nog övernatting på bjurhovda hos twinsen. För imorgon redan klockan halv nio ska vi infinna oss på Luftkuddeland. Vet inte riktigt om jag är så helpeppad på att stå och glo på skitungar så dom sköter sig i hela åtta timmar, för dom sköter sig verkligen inte! Och lyssna kan dom inte veta vad det är ens en gång. Meen, man får väl stå ut antar jag.

Nej nu ska jag kolla på någon film innan jag ska ta mig en låång varmt bad. Enjoy your day ;)

Hemma

Hej! Kom nyss in genom dörren. Har haft en riktigt trevlig kväll, nu är jag helt slut i kroppen och speciellt i benen.
Jag älskar verkligen nya personalen på gården, speciellt två av dem, det där bytet till komunen var inte så farligt trots allt.
FAN vad kul att vi kommer iväg snart! Längtar så enormt mycket
Idag träffa vi iallafall inte på några alkoholpåverkade småpojkar som sist, och inte heller var jag sådär taskig mot en stackars kille som bara ville ha sitt hårvax, men massa översminkade (rent utsagt fula) tjejer.
Och Dennis är ju som han är... ska bli kul att se han på skidor :D (6)
Det har visst snöat hela kvällen, rätt surt. Bara det är snö i Åre någon månad till är jag nöjd, överallt annars kan det bli sommar NU.

Juste! Fick min julklapp från USA idag av tvillingarna, puder och trosor, vad glad jag blev :D Tack!

Nu är jag hur trött som helst, ska tvätta sminket och sen krypa ner under täcket
<3


Dumle

Guttenmorgen bloggen och ni som läser detta hära.
Überchillig morgon, blev jätteförvånad när jag vaknade redan innan tio.
Sen dess har jag läst och ätit massa godis. Kilot godis är då inte slut än.

Ikväll är det dags att jobba, alltså jobba för skidgruppen. Ska stå i garderoben på ett sånt där disco(*host fjortisdisco), precis som i höstas. Men det är inte så jättetråkigt faktist, och dessutom ska jag jobba med Nathalie :)


Jackor och väskor i mängder...

Nu ska jag gå och busa med världens sötaste lillasyster
vi hörs senare!

Sportlov!

Fybubbland vad härligt med sportlov, äntligen.
Att kunna bestämma själv när det är dags att kliva upp ur sängen måste nog vara det bästa med lov, men också att slippa tänka hela tiden, utan bara vara.


Inatt var jag uppe väldigt länge och pluggade&pratade i telefon, och några timmar senare var det dags att gå upp för att duscha, för att sedan påbörja fredagen. Men trots det har jag varit piggare än piggast, förutom att jag somnade i solariet, framför Wallander och.. typ nu.
Har varit en dag med slappt schema, massa godis och en hel del sura miner.
Fick 1,5 poäng ifrån mvg på kemiprovet!, väldigt irriterande att det var så nära, men jag är ändå väldigt nöjd.

Dagens goda gärning; Vi upphittade en mobil mitt på stan under hålet, ringde upp någon kontakt och lämnade sedan tillbaka mobilen till sin rätta ägare. 40 kr i hittelön, som gick raka vägen till barnen i afrika (eller vad nu dem där bössorna på konsum går till? :|) Två goda gärningar fick jag det till t.o.m.

Någon mer än jag som la märke till dagens början på vårväder? iiih
Nu ska jag börja läsa boken I taket lyser stjärnorna, som vi fick ut idag på svenskan. Jag skrek rakt ut av iver när hon presenterade den, har hört så många säga att den är otroligt bra, och dessutom går den på bio just nu.


TA
       MIG
                DiiiT!


Slutspurt

Äntligen en bra dag, en dag med sikt mot helgen och lovet. Förutom att jag höll på att bli överkörd påväg till skolan, så har det mesta bara rullat på. Fick syn på den röda kombin lite för sent, sladda till av skräck, och stannade fint precis framför motorhuven. Efter ett lite pinsamt leende var jag uppe i fart igen, bråttom som alltid.
På lunchen kom det in en tjej i matsalen med en gigantisk godispåse, på en torsdag? Självklart tänker man ju "vilken tjockis".. Men tjugo minuter senare kom jag in i skolan med en lika stor, om inte större. 2,90 kr/h på Konsum, klart man drar dit! :D Där bröts min nyttovecka rakt av, men klarade mig i tre och en halv dag åtminstone.
Och på hålet bytte jag äntligen storleken på strumpbyxorna jag köpte förra veckan, så nu är det bara att hålla tummarna att dessa passar.


Diskussion i datasalen;
V; jävla cp, fan va sega musarna ska vara!
Camilla viker sig av garv, Linnéa kollar på mig med den där snea blicken
V; men vad? måste man alltid misstolka saker?
L; jo det kan man ju också göra, men nu är det så att det inte heter MUSAR!
V; nehe? :S

Idag är det dags att ta tag i historian, innbördeskriget i Amerika, måste lura mig själv att det är intressant.
Btw, kolla in den här bloggen; http://ellamarie.blogg.se/
Nu skriker verkligen magen på mat, man överlever visst inte på pasta och ketchup. Måste checka med mamsen om maten är redy snart.
Puss!

gr8

Hej!
Kanske inte har så mkt inspiration till att skriva idag, men ska göra ett gott försök.
"Dude" tycker det är mkt gnäll här i bloggen? Inga namn, men jag faktist tänkt på det jag också, men å andra sidan så speglar det väl hur jag är antar jag. Jag gnäller när jag känner för det, livet är inte alltid en dans på rosor.

Kände mig för en gångs skull utvilad imorse när jag vaknade till liv 06.23, dags för ännu en dag på Rudbeck. Dagen har flytit på rätt bra faktist, och avslutades med ett litet kemiprov innan jag gick hem i kylan. Provet gick förvånadsvärt väldigt bra, vilket kan behövas efter mitt förra G prov.
Har nyss ätit en sak jag har blivit lite beroende av, vaniljyoghurt med apelsinbitar i, skitgott! Jag vet, det låter inte som en bra kombination, men det smakar inte alls dumt, lite som ris á la malta.
 Idag under provet fick jag ett sms av Maria; "Hahaha jag såg din kille och hans tjej på bussen :-)"
Där satt jag som ett frågetecken, va är det hon vill få fram? Inte var det någon logisk mening alls iaf. Men det skulle visst stå bror istället för kille :P haha, hon är väl för kul.

Har lite plugg att ta tag i.. spanska och historia. Inte ens under lovet ska jag få ledigt, ligger efter i både matten och fysiken. Helt enkelt GR8!

Men först.. Yesman(utan svensk text!) Blev så arg när jag endast fick ett halvt poäng över G på engelskaprovet, bara därför!



Något gammal.. och lycklig bild på mig ^^

Kram/ Vevvs

Dipolbindning?


dagens öde... råplugga kemi
Men endå har jag hamnat här, framför goa Bettan.
Ska fan snart ta fram min rosa helikopter och ta med mig Jan upp i den, och så ska han få hoppa, men dock utan fallskärm
Har faktizt några sidor kvar att läsa, fast jag orkar verkligen inte.
Andra avenyn om någon timme förfan.

Imårn ska jag ätligen komma iväg och träna, och kunna springa ostört på löparbandet utan att host* simon kommer och snor den och maxar speeden ^o)
Just nu vill jag bara ha varmare väder, fuck vinterkyla, så jävla trött påt.
Men det först efter ÅÅÅÅRRE!

Nu MÅSTE jag plugga, so long suckers!

Time to take care of myself

Tänkte väl slänga in en liten söndagstext så att Pånti kan sova så gott inatt :)

Idag är det söndag igen! En lite annorlunda söndag, inte alls lika dyster och sig lik som alla andra söndagar.
På söndagar går jag alltid in i sågon sorts pepp-fas, jag uppmuntrar alltid mig själv till att vara positiv inför veckan som snart börjar. Det är faktist rätt härligt måste jag säga, man blir så glad i hela kroppen, känner att man kan klarar av allt.

Igår var det alla hjärtans dag, och jag fick mig en riktigt ordentlig sovmorgon. På kvällen träffade jag en söt sak och umgicks i flera timmar, för att sen mitt i natten bege mig till Linda. Där började vi kolla på filmen A beautiful mind, men självklart var det någon som inte kunde hålla ögonen öppna, så vi bestämde oss för att sova istället.
Imorse kollade vi klart på filmen, den va riktigt bra! Fast väldigt hemsk, baserad på en verklig historia. Man blir rätt rädd att det skulle hända en själv, men nu ska jag inte berätta mer. Fast jag kan säga att den är värd att se :)
Vid lunch blev vi sugna på bakverk, tog fram bunken och gjorde negerbollar. Till det såg vi på Brokeback mountain, faktist en ganska bra film. Deras kärlek är väldigt fin.
Filmefterfilm, kom nyss på att jag har sett 5 fimer inom loppet av 24h, märks att det är något jag tycker om? Ohyes.

För någon timme sen blev jag hämtad och åkte för att träna med mamsen. Medans jag sprang runt och svettades med alla gamlingar bestämde jag mig för att nu får det räcka, nu ska jag börja ta hand om mig själv bättre. De senaste två veckorna har jag sovit dåligt, ätit mängden med fel mat och spenderat på tok för mycket tid framför Bettan. Slut på det, helo slim body
Jag hoppas verkligen ni är riktigt trötta på mig och mitt hälsosnack, för inte tänker jag slutaaa, pilutta. I'm gonna be a dietist, so live with it!

Hur ser kvällen ut då? Ska ta och brotta ut min bror som snodde duschen ifrån mig, och sen ta en lång varm dusch. Sen är det dags att sätta igång att mjukna upp hjärnan med skolsaker, inför ännu en vecka. Baaara denna vecka kvar, sen ett är det ju ett långt lov!

Tänkte bara bevisa hur galen min släkt är. Någon gång i maj ska vi träffa endast mormors sida av släkten, vilket är över 140 pers! Ska tydligen komma dit fotograf och hela köret, vlt kanske? Iaf rekordmånga fotografen skulle ta kort på, det var väl lite häftigt. Herregud, varför inte slå på stort och hyra ABB-Arena på en gång?

F ö r  d e t   som  i n t e  d ö d a r  m i g  b l i r  j a g  j u  s t a r k a re  a v
So long
/Vevvsan


hihihu


Fredagkväll

Kvällen blev väl inte precis som väntat.. Linnéa började helt plötsligt må väldigt dåligt och åkte hem. Och hypokondrikern själv mår ju självklart illa nu. Har bara legat här i soffan och surat nu i flera timmar med käre Bettan i knät, för hon är ju mig alltid trogen :) hoppas någon har hajat vem Bettan är vid det här laget?

Men vi hann iallafall med att sola, vilket är fantastiskt. Fast som vanligt efter är man helt varm i kroppen nu efteråt, sicken temperaturförändring kroppen måste gå igenom, kan ju inte vara bra.
Imorse kom Linnéa till mig tjugo i sju, när jag precis hade stigit upp och håret stod åt alla håll. Kul att för en gångs skull kunna få en lite varierad morgon, till skillnad från alla andra mornar när allt är sig likt. När man vaknar av den förbannade väckarklockan så tänker man bara "Skjut mig, snälla"

Skolan rullade väl på.. hoppas klassen är taggad att få bort Jan den jäveln snart, för snart stårjag verkligen inte ut längre.
På hålet sprang vi runt på stan och fixa håkanbiljetter osv.. köpte bla ett par stumpbyxor, men sen när jag kom hem så märkte jag visst att jag inte hade kollat storlekarna, byebye to them.


Även fast jag mår så illa så har jag sånn lust att bara gå och hämta cheesballz-påsen och proppa i mig massor, bara för att liksom. Men den där rösten inom mig säger typ "Vill du verkligen köpa kläder på den där supersize butiken i fortsättingen?" fett jobbigt, ska ta ett äpple istället.
Nej nu ska jag umgås lite med mami och sis, you will hear from me!



Sommarsommarsommar
Nununu?


Kalaspuffar

Hola amigos. Tack du anonyma som i förra inlägget påpekade att min blogg var fin, men varför i helvete är du anonym?  Fattar fortfarande inte grejen..

Just nu är jag allmänt körd i huvudet, är rätt mycket nu. Ständigt trött(gud har fortfarande inte skänkt mig några sovmornar!?), och det gör ju att man alltid är en zombie. Kanske börjar jag bli skoltrött? Hoppas verkligen inte det, allt blir så himla mycket jobbigare då. Får helt enkelt satsa på att sova bättre.. och komma igång med träningen.. känner mig som en uppblåst flodhäst.

Veckan har flytit på rätt bra, hade engelskaprov i onsdags, men inte hade vi något förhör på den där jävla historian som jag hade lyckats trycka in i huvudet ganska bra för en gång skull.
Idag slutade vi 11.10 eftersom att det var halvplaneringsdag, väldigt behövligt. Så vi käkade sturegatan, men jag tycker fan inte att det är något speciellt? Vitsåsen är bombad med vitlök och resten av maten smakar.. iprincip ingenting :P
Hade tänkt att plugga ifatt lite skolsaker idag när jag hade så mycket tid, men Linda kom hit istället, förstår inte hur man kan ha så kul jämt. När vi stod i köket för att brygga vårat hederliga te, så slutade det med att min syster som satt brevid gav oss den där cpblicken och säger "sök hjälp!" kan ju dock förstå när två idioter slänger sig på golvet av skrattkramp..
Men jag får väl helt enkelt ta en pluggadag i helgen istället.


Blev invitad till spotify idag av Simon :) rätt  nice att man kan lyssna på i stort sett allt där!
Kärlek till människan som uppfann daton <3
Fast det tyckte inte Linnéa igår "Fucking retards i jävla kina som kommit på den briljanta idén ANUS datorn!"
HAha, Alfred var visst allvarligt sjuk..

Imorgon blir det äntligen steek igen, har längtat hela veckan! I'm gonna be nigggAH.
Förövrigt ska jag och Linnéa ha en heldag ihop, för första gången sen vi bodde i lägenheten har vi kommit underfund med. Börjar redan strax före sju imorgonbitti när hon kommer hit för att dumpa grejer x)


Nu har jag bestämt mig!
I'm gonnaaa be bloondie :)

Har visst dykt upp en läxa helt plötlsigt.. men först måste jag duscha.
Puss på rumpan

Goodnight Benjamin

Hej!
Om det är något jag har lust med idag(läs förra inlägget) så är det fan att blogga.

Har spenderat en stor del av dagen med att kolla på The curious case of Benjamin button, vet inte vad jag ska säga mer än, SEEE DEN! Riktigt super bra, dock nästan tre timmar lång. Men verkligen en film i min smak, grät floder. Den påminner lite om filmen Nyckeln till frihet  faktist.
Annars har jag väl bara proppat i mig massa mat, och druckit massa te och kollat på stockholm live..

Nu är det väl dags att sätta igång att plugga, nio sidor historia till imorn..
jag säger bara;

GE MIG ORKEN!

...

Idag är det kanske inte min dag, eller så hade jag redan när jag vakna ställt in mig på att vara hemma.
Vem vet, men jag vet iallafall att jag är helvetes trött och halsen ska vi inte prata om.
Något annat jag vet är att mina biesta vänner idag blir te med massa honung och strepsils
Kanske ska man ta och kolla på någon film? Rätt sugen på den där Benjamin button.
Plugga måste jag också göra.. Håå jag har fan inte lust med nånting idag
Ge mig en stor godispåse, tacck.


Halsont

Godmorgon!
Söndag, och dags att vända tillbaka dygnen lite genom att stiga upp tidigt, så man somnar ikväll också. Det.har mest blivit som en tvångstanke kan jag tänka mig.
Som vanligt på söndagar har jag en del att göra.. alltid lika kul.
Får dock skippa träningen idag (IGEN), har så fruktansvärt ont i halsen.
Känns inte så speciellt bra med tanke på att jag inte har varit där på snart veckor..
Men vad ska man göra, halsen är väl som den är. Får ta och promenera lite, så att något förbränns iallafall.
Annars behöver jag verkligen städa mitt rum, det ligger popcorn och små vita stenar överallt efter gårkvällen.
Sen ska jag iväg till Farfar min och fira  honom lite, och så självklart slå upp böckerna.
Men först.. stockholm live! :D
Hör av mig
<3

En idiot och en enda stor familj

Godmåårn!
I hope everything's well..
Med mig är det kanonbra, lite trött bara.
Vaknade runt tio imorse hemma hos Linda av att hennes lillebror Filip(snart tre) står och skriker i hallen, söt pojke dedär :)
Men ingenting hindrade mig att sova vidare.

Igår blev det stek efter skolan(jagvet att jag sa varannan vecka), men det är ju så underbart. Jag kom på att det är något av det bästa som finns, att vara solbränd. Fast finns ju dock en gräns.
Framåt kvällen var det dags att jobba, samla ihop ännu mer pengar inför Åre-resan. Det är man ju självklart taggad på.
Drömde föresten om Åre inatt, fast kommer inte ihåg vad som hände, förutom att jag inte hade med mig kameran när vi hade en jättefin utsikt uppe på skutan, haha herregud.
Vi stod iallafall i caféterian hela kvällen. Bråkade med dryga skitungar, satt och prata massa, sålde mängden fanta exotic, la Idioten(jag klara den! :D). Riktigt härlig miljö där, alla är så himla trevliga.

Just nu finns det inte mkt jag önskar hellre än att gud ska skänka mig några sovmornar, längtar till trean säger jag bara!

min lilla favorit och jag i somras
guld


Linnéa 16, "Jag kan se in i framtiden!"

Igår stod det äntligen klart. Efter många års funderade har Linnéa Elfström 16 1/4 år äntligen funnit sitt sjätte sinne, att se in i framtiden.
Upptäckten gjordes när hon igår under en kemilektion frågade sin klasskompis Helena vad hon skulle göra om tre sekunder. Innan Linnéa fick ett svar, så svarade hon själv på frågan "Du ska sitta där!" Och utbrast genast "Jag kan se in i framtiden!" med ett härligt flin, beskriver klasskompisen Veronica.
Linnéa själv är väldigt stolt över sig själv säger hon, och tillägger att folk får tycka hon är underlig om dem vill, för sådan kommer även hennes barn bli, en riktig fyrtiosjua (ett barn med fyrtiosju kromosomer). Och kanske kommer han heta Wolfgang och kunna flyga?, önskar Linnea dagdrömmandes.



Innan intervjun avslutas tillägger Linnéa " Ensamma kvällar framför Alfred ute på landet börjar tråka ut mig.."och slänger på hundvalpsögonen. Killar vad väntar ni på? Hon är ledig ikväll! ;)

Reporter: Veronica
Fotograf: Veronica
Kontakt: Veronica

Ny vecka, again

HEllo!
well, någon som mår bra?
Fick tillbaka internet för en halvtimma sen, har varit out of order sen jag kom hem, härligt värre.
Annars är väl läget rätt tröttsamt. Iprincip hela dagen har varit en halvsovande pina, får helt enkelt lägga mig tidigt ikväll. Gäller å vara taggad inför skridsko-åkningen imorn på gympan, hoppas det blir lika kul som förra gången :)

Hmm, ska vi se när jag skrev sist. Lördagsnatt? väldigt seriöst inlägg..
Hade Linda över här, och vi kolla på bl.a. Björn Gustavsson och Johan Glans.
Precis när Glans håller på och snackar om att han brukar prova om han har superkrafter och kan lyfta tvkontrollen från bordet(med enbart krafter alltså), säger linda "brukar du också göra så? xD" jag svara innan jag hann tänka "haha jaa xD"
L;"JAGMED! XD HAHAH V;"eller va? prova superkrafter? MEN NEJ?!"
ASG

I tre och en halv timme igår sprang jag, linda m.fl. runt hela malmaberg och dela ut "reklamlappar" för att få in pengar till skidgruppen. Det var fan då inte kul, upp i alla de där stora "kloss"-höghusen, upp&ner.. almost died.


Fick veta mitt resultat på nationella matte vi skrev förra veckan, MVG! :D Då blev jag överlycklig.
Och när jag var påväg till friskis idag efter skolan käkade jag ett äpple.. det sluta med att läpparna svullna upp, rösten nästan försvann och jag fick tungt att andras. Behöver jag säga att jag inte tränade idag?

Nu ska jag läsa mer om BigBang och ur jorden uppstod, så otroligt intressant! eller inte.
.
But, see you :)
<3

Och försten! Färgade ju håret i Lördags, lite mörkare, ingen utväxt, kanon! :)














happyface



¡Hola!

Saladadoola mechicka boola bibbidi-bobbidi-boo
Nu ska du se hur det hela går till
bibbidi-bobbidi-boo

Saladadoola mechicka boola bibbidi-bobbidi-boo
Du ska till balen, det e vad jag vill
bibbidi-bobbidi-boo

En saladadoola-di. En mechicka booleroo
Men jag trollar med den för dig, min vän
så bibbidi-bobbidi-boo

å, salagadoola menchicka boola bibbidi-bobbidi-boo
Du ska till balen, det e vad vi vill
bibbidi-bobbidi bibbidi-bobbidi bibbidi-bobbidi-boo

RSS 2.0