Heart attack

Höll precis på att få en hjärtattack av all dess höjder. Loggade in på Nordea för att se hur mycket pengar jag har att kasta bort imorgon, SÅ FATTADES DET FLERA HUNDRA!

...tills jag insåg att jag klippte mig idag.

Hej 300 kr fattigare.

FAN

Hej å hå

..jobbar på!

Idag är jag trött, trött trött. Kände mig mest trött och irriterad på jobbet, vilket inte fungerar i ett sånt arbete. Får sova tidigt ikväll och ladda betterierna.

På tal om att ladda batterierna, nästa vecka har jag bestämt mig för att åka ut till min mormor och morfar och bo i några dagar. Har längtat länge efter det, att få komma ut dit när jag är ledig och bli ompysslad av världens bästa mormor! Andas lantisluft och äta mat i mängder. Det ska bli sköntttt.

Har en hemsk utväxt på skallen, så var förbi Ica igår och inhandlade hårfärg. Sprang också spontant in till frissören påväg hem idag, klippning imorgon klockan 10!

Vad mer finns i mitt huvud? Jo, igår såg jag Snabba cash. Besvikelse. Eller den var bra, förutom att man inte hängde med nå vidare alls. En fjärdedel av filmen pratade dem spanskan och något annat språk, och det fanns ingen text! Iofs nedladdad men vafan. Svårt att hänga med, plus dåligt slut, men om jag inte minns fel så kommer det en tvåa?

Planer för resten av veckan:

Onsdag: Klipptid 10, jobb till 16 och därefter är vi bjudna på middag hos mormor.
Torsdag: Stan med Martina(?) och jobb på kvällen.
Fredag: Jobb till 16, efter det förhoppningsvis övningskörning och färga bort utväxten.
Lördag: Jobb till 15, sen fira kusinen som fyller 19!
Söndag: Jobb till 17, trääna på kvällen?
BUSY WOMAN HA

Efter det är det ledig vecka(2 jobbpass) med andra Gardasilsprutan, optikertid och massa tid hos Mormor!

Har förresten nyss varit ute på en runda övningskörning/guide i Västerås med mamma för att lära mig att hitta bättre, aldrig fel! Nu blir det käk och sen powerwalk med Maria, efter det MÅSTE jag träna mitt knä. MÅSTE!

Puss och kjam


Header

För att bli av med HELVETES MÖSSJÄVELN så gjorde jag en snabb-panik-lösning i paint.

Dock är denna inte här för att stanna!

Söndag

Vad har jag gjort den senaste tiden då?
Inte bloggat iallafall.

I Tisdagskväll kom Maria förbi och vi hade filmkväll, eller hade vi det? Jo, fast vad vi tittade på kommer jag inte ihåg...vi käkade iaf upp alla popcorn innan vi hade bestämt film. Justfan! Vi tittade på en Beckfilm på dvdn för att min lilla dator fick en svår virusinflamation:(

Annars har jag powerwalkat i princip varje dag, grillat med min fina familj, tagit en trevlig fika med linnzoor och jobbat varje dag.

I fredags kom första lönen, den dagen kände jag mig vuxen. Jobbade, fick lön och gick med en rullkorg efter mig på hemköp och funderade på vad jag skulle ha att äta till kvällen. Kändes bra! Framåt kvällen blev det grillning och lite cider hos Malin och därefter...inte mkt. Det suger att inte komma in på krogen. Där försvann den vuxna känslan liksom.

Igår efter jobbet kikade jag och lillan på nya Wallander, och den var heeemsk, hemsk hemsk. Tönt som jag är så var det bra att jag hade någon brevid mig, hehe.

OCH IDAG DÅ, jo idag har jag PWat till bjuris och hämtat min cykel, ätit min egen äckligt goda omelett och jobbat till elva vilket var ett helvete. Jag själv i kassan och MASSA MASSOR med kö. OB HELLO!

Nu är det så att jag tänkte ta en dusch innan jag ska sussa sött, men först lite bilder som vanligt:


En frulle från veckan som jag tydligen fick med på bild


Haha, det kryper panik i kroppen när jag tittar på den här bilden. [email protected]


Det blev lite kletigt




Vi hörs snart igen!

Ps. Gud jag älskar dig. OM du vill ta tillbaka det fina vädret? Snälla, jag kan.....offra en av lindas fiskar till dig då! Ds.

Livet

Ligger i sängen och äter hallonyoghurt med färska jordgubbar i, pappa hamrar och spikar, dock hör jag knappt det eftersom jag har bomullstussar i öronen efter att ha angripit öronen med örondroppar. NICE

Ska strax flyga upp ur sängen och ta en långpromenad och därefter träna mitt knä, som jag har varit riktigt jävla slarvig med den senaste tiden. 2 ggr i veckan ska jag egentligen till gymmet, och en gång i veckan träna hemma, kan ju säga att jag inte har lydigt det nu när vädret har varit så fint och man har solat och badat heeela tiden. Därför tycker jag att det är ganska skönt att det har blivit sämre väder nu, så man har tid med annat! Har en mängd grejer jag behöver göra innan skolan får börja, och dessutom får jag bara ångest av att jobba när det är 30 grader och strålande sol. Ska nämligen jobba 13 dagar i streck med start ikväll, MONEY MONEY. Dock är det inte hela dagar, utan 4-6 timmar om dagen, alltså ingenting olagligt.

För att få bloggen till en dagbok där jag kan se vad jag gjorde och när jag gjorde det måste jag nu skriva ner vad som har hänt de senaste dagarna:

Har varit hos doktorn flera gånger med mina öron, fått droppar och gått runt med konstant lock i öronen. Har typ stått och skrikit till kunderna "VA?! VAD SA DU?", böjt mig fram och dragit lite i örat, precis som en gamling. Har varit och solat och badat hos Martin flera dagar med Martiina, och för att inte glömma så mosade jag massa citron i håret som inte gav någon annan effekt än en sönderbränd hårbotten. I helgen har jag bara JOBBAT, hela lördagen och söndagen, och fredagskvällen. Deprimerande att det är då alla andra är lediga och super skallen av sig, men vafan, jag tjänade in ca 2 lax i helgen så jag får sluta gnälla, har trotts allt valt det själv. Har även umgåtts med min bästa vän häromkvällen och det slutade med att jag cyklade in i en stor gren när jag åkte hem, så nu har jag rivmärken i pannan. Igår hade jag min lediga dag, vilket resulterade i ett öronbesök, en vistelse hemma hos Maria, en middag med min familj på stan och sen en fika/nattpromenad med Issa och Maria.


Har fått hem brev från käkkirurgen ang mina muterade visdomständer.
12 MÅNADER?! Kunde lika gärna få med ett brev från högern "Vad var det vi sa?"




Min syster fick ingen lapp i sin lyckokaka, "du har ingen framtid" sa mamma då.


Tatuera sig? Näe, donken kommer nu alltid finnas med mig.


Och så var det städa, ja....
Livet är väl för härligt.
Och på fredag kommer första lönen!!

NU: TRÄNAAAA!

Min nya design är på g

Som ni ser händer det lite grejer här, äntligen!
Det är dock inte klart än, headern med mössan kan jag ju verkligen inte ha kvar.
Men det dröjer nog några dagar iallafall innan det sista ska fixas.
Måste få lite idéer till ny header, och framförallt skapa detta!

Som vanligt har jag tagit hjälp av min bästa vän Martina, kärlek till dig! ♥
Jag återkommer imorgon för ett riktigt inlägg. Ska ta att plumsa i säng nu, har min lediga dag imorgon!


Dansar

Jag shakar med mina kloner!

http://fuldans.se/?v=ykyopjiuyr


Tromber

Hellluu
Hade lite damp inatt och satt och skrev ett rätt långt inlägg om fördomar, tur att jag inte publicerade det! Lät som en jävla moraltant.

Här är allt fina fisken, har bränt mig på bröstet och lite smått i ansiktet dock. Men försatan, det är ju bara så här fint väder några dagar om året!

Idag när jag och Linda satt och åt började hon berätta om hennes upplevelse igår. Det kom en tromb på badet hon var! Hon beskrev det ungefär såhär " Alla bara skrek och började springa mot omklädningsrummen, och då kände man grenar flyga in i ryggen! Du vet de här tjocka grenarna som börjar växa direkt från stammen, DEM!" Ursäkta, hahahaha. Bildenpådettaimitthuvud.

Då tog jag fram min kreativa sida och gjorde en tromb i smörpaketet:

Väntar bara på ett "VAD I HELVETE?!" imornbitti från mina föräldrar. Hihi

Det var något mer jag tänkte dela med mig utav... jo juste. Idag har jag varit trött. Och då menar jag verkligen TRÖTT. Vaknade till en kvart innan min läkartid klockan 9 imorse, var bara att dra på sig solbrillorna för att dölja morgonögonen, grabba en banan och sen slänga sig på cykeln i det mulna vädret. Väl i väntrummet var jag sekunden från att somna i en soffa, man ska inte lägga sig ner i väntrum Veronica! Senare hos Martin när vi solade slumrade jag till i säkert en halvtimma, och direkt när jag kom hem somnade jag sött i soffan. Tror det är dags att sova ordentligt inatt va....
...men först:

DET HÄR ÄR FAN INTE KUL LÄNGRE!

Trött

Är så trött och irriterad att jag inte känner igen mig själv. Ont i örat, halsen och blåsor i munnen. Har legat i sängen hela dagen och läst en hel bok. Lökar gör man ju också i den här värmen. Kände inte för att jobba i detta tillstånd. Nu ska jag ta ett långt varmt(ELLER INTE) bad och ta hand om mig själv. KRAMIS

Lördag

Fyfaaan vilken smärta jag har i mina öron, speciellt i högra. Ett under att jag kunde sova "inatt", får hoppas det fortsätter lika bra, så får jag uppsöka läkare på måndag. Ska till tandläkaren och sjukgymnasten då också, kul dag haha.

Vaknade klockan 3 idag, somnade inte fören 8 imorse efter en natt nere på powermeet. Slutade jobbet 23, stack hem och fräschade till mig och bikade sen ner mot stan, där nere satt vi vid löga och umgicks, åkte raggarbil, träffade på folk man känner, gick hur mycket som helst, hamnade på piren där Anton badade, och tog 06.16 bussen hem sen. Kul kväll!
Hahah fyfan va kul det var när Anton skulle bada, han hoppade upp på en stor båt för att kolla om det fanns någon stege på den. Inte var han smidig utan hoppade runt så det dunkade långa vägar, det var då vi andra skämta "Haha fatta om det kommer ut någon från båten nu, då springer jag" SÅ GÖR DET DET! "sluta hoppa på båten" på finlandssvenska, hahahah. Jag och Viktor sprang för livet.

Idag har jag grillat med mamma och Linda, jobbat några timmar och nyligen hämtat hem min kära cykel som jag lämnade kvar igår. Börjar klockan 9 imorgon så nu lär jag sova!



Igår
Inte ofta man ser mig i uppsatt!


ÄNTLIGEN min <3


Igår på jobbet bad en gäst om att få låna pennan, "varför inte" tänkte jag.
När jag kom tillbaka räckte han mig det här.
Tack du, men jag kan tyvärr inte säga detsamma.
Det var en ful äcklig tjock turkgubbe runt 40 som dessutom körde taxi.


Anton på båten, haha!


& i kom han allt!


Viktors borrar


Piren at 5 am

Onsdag

Helluuu!
Vill börja med att berätta att jag har tappat bort mina solbrillor, hur gamla? En vecka. BRA! Badade med dem(?), plums var dem i vattnet och tydligen så sjunker solglasögon. Inte rimligt för fem öre i min hjärna. Men så är läget, är alltså dags för mig att köpa mitt 4:e par för det här året.

Den lilla olyckan skedde idag på Östra holmen, där jag har spenderat dagen med Malin, Mathias, Andreas och Linda. Skönt att vara tillbaka på den härliga ön, var ju där hela förra sommaren i princip! Ikväll har jag bara vart ute och promenerat i några timmar för att inte glömma bort min kropp helt och hållet. "Svårt" att hinna med träning när vädret är så fint!

Igår åkte jag och Malin ner till stan och provade på "Galna glassen", både plus och minus. Självklart är det en charm att man själv får välja och mixa sin egen glass, men ändå så smakar den inte något speciellt. Om jag får välja så föredrar jag ställen som gör sin egen glass, som Noraglass i Nora, världsklass! Åh jag saknar fina Nora, men vi planerar att kanske ta en tripp dit i sommar, så jag håller tummarna!



På kvällen igår träffade jag mina fina klasskompisar på en fika och glass. Mysigt som vanligt, riktigt bra tjejer det där.

Imorgon ska ta biken hem till Martin för att bada&sola med honom&bästiizz. Måste även ner på stan och köpa VÄRLDENS FINASTE VÄSKA SOM JAG HAR KOLLAT PÅ I ETT HALVÅR SOM NU ÄR PÅ REA, MÅSTE HA!

Och nu är det så att jag måste ha en ny design, iofs är det snart höst igen så du passar ju mössan perfekt, men just nu känner jag inte alls för det. Har lite roliga idéer, vi får se hur det slutar!

Dags för dusch, sen krypa ner i sängen i nytvättade lakan med nyrakade ben <3 Livskvalité!



Ny ögonskuggsborste jag inhandlade idag!

Underbara sommarlov

Hej min fina blogg, sitter här och är trött efter en härlig dag. Har varit hos tandläkaren och fått reda på att mina visdomständer i underkäken växer vågrätt(?!), stört. Efter att jag fick höra det har jag haft skitont i käften. Ska tillbaka nästa vecka och diskutera hur vi ska göra med det, förmodligen operation. Yippie! Efter det har det blivit bla sol och bad, övningskörning och sen kvällsdopp och "häng". Skööönt, nu ska jag snart bädda ner mig i min mysiga obäddade säng med min Mälarhud, orkar fan inte duscha nu. Fan va underbart det är med sommarlov, den senaste veckan har jag haft det så skönt. Hängt på stan och köpt mig en svart body, jobbat hela helgen, grillat med mamma, vart nere på Cityfestivalen med fina vänner, firat lillesyrran och solat&baadat!

Har lite ont i hjärtat över en sak som hände på jobbet i Lördags. Jag hjälpte en kille, eller en man kanske man ska säga, i kassan. Jättesöt(för att tolkas rätt), lite försiktig och nästintill efterbliven. Han beställde en Big mac, men eftersom den inte var klar så fick han sina pommes frites och sin läsk och jag sa åt honom att jag skulle komma ut med hamburgaren när den var klar. "Vad snällt, men går det bra om jag sätter mig där ute?" sa han lite försiktigt, självklart sa jag, och att jag skulle komma så fort den blev klar. Efter tio minuter hörde jag en osäker röst fråga en annan kille i kassan "Är min Big mac klar? Jag har väntat ganska länge nu", så tittade jag upp och la händerna framför ögonen. ååååhhh FAAAAAAAAAAAAAN, vill gråta när jag tänker på det. VAD JAG ÄR DUM!





Glad

En smula hopp om att jag också kommer få sola!

TORSDAG


Nere

Varför nere när vädret är på topp?
Jo,
  • Jag har stått inne och jobbat hela dagen. Att höra att alla andra ligger på stranden gör att jag får ångest. M Å S T E T Ä N K A A T T J A G Ä R L E D I G H E L A V E C K A N S E N...men då ska inte vädret vara lika bra.
  • Det är Hoffmaestro på stan men min kropp orkar inte åka ner. Inte mitt huvud heller, ska jobba 11 imorgon så den skriker SÖMN! Det är ju förihelvete sånt man ska göra på sommaren, hitta på saker!
  • Jag ska jobba varje helg i juli INKLUSIVE POWERMEET, känns INTE okej med tanke på att det är då alla andra är lediga.
  • Är trött och har träffat jobbiga människor idag.
Känns som jag behöver äta något, ta en alvedon, krama min syster och sen gå och lägga mig. Imorgon ska jag kriga hem när jag slutar och försöka hinna med några timmars sol.

Åh, nu kom in mamma och gav mig en klubba. Ibland vet hon vad jag behöver <3

Piren igår med fina vänner


RSS 2.0