Just nu

Sitter på tåget mot Kalmar och spejar ut över detta:
Som vanligt när det är dags för miljöombyte blir jag lite blödig, drar på fina håkan-låtar, stirrar ut genom fönstret och funderar på livets mening. Typ.
Fast nja, det känns inte så dumt detta ändå. Jag är ju lite så, tröttnar fort. Jag har ju fått krama många fina vänner under dessa två veckor och det känns alldeles lagom. Förstår inte riktigt hur jag ska kunna "slå mig ner" i framtiden. Fast vem säger att man måste det? Man måste våga att inte nöja sig med saker! Iallafall om man vill mer.
 
Jag har även hunnit vardagsgnabba med familjen som på den gamla goda tiden och efteråt bett till gud att jag inte kommer behöva flytta hem permanent till mamma och pappa igen. Visst, jag har aldrig varit speciellt förtjust i att någon bestämmer över mig, men det känns ännu svårare att anpassa sig nu när man lämnat fågelboet.
 
Nu blir det mycket jobb resten av sommaren, känns kul. Älskar ikea! Ta tag i lite projekt hemma och redan om två veckor åker jag och Andreas till London. Sen drar nollningen igång, som jag längtar! Perfekt sätt att unika alltför mycket ångest inför hösten och nästa termin av plugg. 
 
Nu ska jag påbörja en lista på städer jag vill besöka under nästa sommars tågluff med issa, det gäller att börja i tid. Tänker inte sitta och lova massa inlägg som alltid men jag tänkte försöka ge det en chans i sommar iallafall, det är ju så kul att kunna titta tillbaka senare.
 
PUSS och sånt

RSS 2.0