HEJ MORFAR OCH MORMOR!


Mamma skrev till mig för någon vecka sedan att morfar väntar på att jag ska uppdatera min blogg. Fattade ingenting, morfar? Jag lovar att försöka uppdatera oftare!
Så håll i hatten, här kommer årets första inlägg!

Sedan jag uppdaterade sist och vi var påväg ner mot Arlie beach har det hänt en del. På sammanlagt 12 dagar tog jag mig ner till Sydney med buss. Pressat schema med ett land stort som en kontinent! Det blev tre stopp längs kusten. Arlie beach för två nätter på segelbåt ute på paradisöar, Fraser island där vi körde runt ön med rosa jeeps och sedan Byron bay där jag var på surfläger ett par dagar. Jag reste ensam efter Airlie beach, då johanna åkte tillbaka till Cairns för att möta upp sin familj. Vi möttes senare upp i Sydney för nyårsfirande!

Den 27e december anlände jag till Sydney och mötte upp mina svenska vänner Patrick och Jonathan som jag bodde med i två veckor. Vi hade en riktigt kul tid, såg oss runt i staden, drack massor av vin och spenderade nyår med underbar utsikt över harbourbron.
Efter det har jag blivit kvar i Sydney, träffat en svensk tjej Cecilia som jag bor med. Har arbetat på Vapiano nu i sex veckor (samma restaurang jag arbetade på i Norge) och träffat fantastiska människor. Men samtidigt har jag varit väldigt förvirrad, saknat alla hemma och velat behålla resten av sparpengarna till framtiden.

Men nu har jag äntligen bestämt mig! På torsdag jobbar jag sista passet och på söndag flyger jag till Nya Zeeland. Känner att jag verkligen vill se det landet innan jag lämnar den här kontinenten. Har bara bokat ditresan än så länge, men lär bli där i ca fyra veckor. Sedan får vi se hur jag känner, jag funderar på att flyga tillbaka till Australien efteråt, men till Melbourne. Nu vet jag bara att jag vill bort från Sydney, jag är inte här för att stressa runt i storstad, jobba och behöva ta bussen för att komma till stranden.

Nu är klockan 23.30 här och sängen kallar, jag lovar att återkomma inom ett par dagar med bilder!!
KRAMKRAMKRAM♡

RSS 2.0