HEJ

Carrolajnen koskenkorva har gästat vässis i helgen, så här såg fredagen ut:
&såhär såg det ut jan -12:
 
Lördag morgon var EJ lika kul. Sen grillade vi monsterburgare hos Klara, åt den kanske godaste kladdisen jag någonsin ätit och drack vi vin i kapp med regnets smatter mot fönsterbrädan :-)))
Om en månad åker vi ner till Varberg! Och i aug är det dop i sthlm! Vilken sommar!
Går bara och räknar ner till 11 juli dock....antagningsbeskedet. 
50% av min lediga tid inreder jag mitt framtida studiehem och fyller kylen.....fast bara i huvet än så länge!
Så. taggad. Redan hittat två lägisar jag har gjort intresseanmälan på....den jag hittade nyss; 42kvm, 3,8 i hyra och balkong på det! Drömmen!
Imorgon ska jag försöka ta tag i projekt "Komma i jeansen igen". Det var ok direkt efter resan men nu har det gått 3 mån....Lite synd dock för jag känner mig inte obekväm i min kropp. Men det är mer kläder som ej sitter charmigt längre och jag orkar ej leva i kjol/klänning/shorts längre och tänker inte lägga ner pengar på att köpa nya kläder. Behöver ändå förbättra min fysik, träna upp musklerna i knäna och få tillbaka hållningen. Jag vet ju hur bra jag mår när jag väl är inne i det. 
KÖR!

Perfect team


Hurra för livet

Får ångest över att titta på statistiken och sedan på innehållet här.
Den här helgen har jag legat hemma i sängen och vilat mitt knä.
Sträckkollat serier och sovit mest hela tiden.
Var hos doktorn i torsdags och fick kortison i vanlig ordning.
Har ju dock börjat gå hos en sjukgymast på senaste så jag har inte grävt ner hoppet och huvudet i sanden än.
Midsommar var kul! Tog det rätt lugnt men körde iaf traditionell lunch, fika, grill, krans, vin och allsång med fina vänner och familj. Min favorithögtid!

Motivation tack

Idag är verkligen inte dagen.
Idag är istället den dagen då jag vaknar med sprängde huvudvärk, vill sova hela dagen, fryser som fan och avskräcks av tanken av att stiga ner i en kall bassäng på badhuset. Det känns lättare att bara ligga i sängen, äta cupcakes och kika Orange is the new black tills kvällsjobbet drar igång.

🌼



Den fina lediga helgen är över och nu drar veckan med kvällsjobb igång. Idag passar jag på att storstäda rummet, bära upp saker på vinden, bädda rent sängen, lägga in räkningar och sortera massa papper. Hoppas på fint väder resten av veckan så jag kan träna och spendera tid ute i solen. Fast jag skulle kunna kompromissa med en regnig vecka om midsommarafton blir fin. Då ska jag bära min nya långklänning, äta god midsommarlunch, knyta en midsommarkrans och avsluta dagen med att grilla med fina vänner och dricka en flaska vin.

En midsommarnattsdröm


Livet är så jäkla bra!

Vegetarisk lunch ✅


RSS 2.0