Landet

Är hemma igen efter att ha häng ute hos mormor i två dygn. Efter en hektisk sommar har det varit min första lediga stund och jag har passat på att göra så lite som möjligt. Setat ute på verandan i solen och läst, legat i sängen och titta på O.C., tagit promenader, andats lantisluft, ätit mormors husmanskost, tittat på Rapport till följd av Robinson på kvällarna, vaknat av morfars ekande snarkningar på nätterna, blivit kortskämd med all ompyssling, haft djupa diskussioner med morfar, spelat kort, fått lite nya idéer. De är så underbara och omtänksamma!

 

Kvällen har spenderats framför jobbsökande. Har sökt ett tiotal nu, och ska även skicka iväg ansökningar med posten(2000-talet hello?) de närmsta dagarna. Håller alla tummar jag har för att både jag och Amanda får jobb där nu och vi kan dra upp dit hela säsongen! Vore grymt.

 

Nu ska jag läsa ut min bok. Ett tecken på att mitt liv helt plötsligt har blivit rätt stillsamt och uttråkat är att jag läser böcker. Jag är ingen bokmänniska.

 

Imorgon ska jag hinna med hela denna lista:

  • Leta efter en ny matta, nya kuddar, en klocka och väggdekoration med min mor.
  • Inhandla en ny skrivare.
  • Ringa både min reum. läkare och tandläkaren.
  • Möta upp min syster och inhandla en hel hög av höstskor.
  • Möte om utomlandsjobb med Amanda.
  • Prata med någon på af om vilken jobbcoach jag ska ha.
  • Lämna in min mobil på lagning.
  • Hitta hötalare vi kan ha med oss på kryssningen.
  • Betala in restskatten (nu när jag kommer kunna skriva ut kvitto)

Sådärja, nu har jag en avchekningslista dessutom.

 

Way to gooooooo!


Nyopererad

I måndags gjorde jag operation numer ett i munnen. Det gick rätt bra. Det första som hände när jag hade lagt mig ner på operationsbordet och han började bedöva var att jag började tappa färgen i ansiktet, vilket doktorn märkte på en gång. Han frågade mig om jag hade hjärtklappning, och OM jag hade hjärtklappning. Trodde för en stund att livet var över. Tydligen kunde det lätt bli så om man kom åt någon nerv, och kroppen reagerar i en adrenalinkick. Det var läskigt och jag önskar jag hade någon att hålla i handen den stunden, men det gick fort över. Det tog ungefär en timme för honom att gräva fram tanden, borra, dela den i bitar och plocka ut den. Det kändes som om någon försökte dela en sten i munnen på mig, för fyfan vad han tog i. Hela käken vreds åt fel håll och jag trodde bergis att den skulle hoppa ur led vilken sekund som helst. Men den höll sig stabil och tillslut sydde de igen den stora gropen i munnen.

Så hela dagen i måndags spenderade jag i sängen, dreglade lite då jag inte kunde kontrollera den fortfarande bedövade munnen, påmindes av vilken hemsk smärta som uppstår då bedövningen släpper, tuggade på kompresser i hopp om att blödningen snart skulle avstanna, åt starka smärtstillade och fick inte ner annat än nyponsoppa i den tomma magen.

Igår vaknade jag upp med en hamsterkind och en mun som knappt gick att öppna. Såg ut som jag har sparat halva lunchen i kinden, ifall jag skulle bli hungrig senare liksom. Men fick i alla fallner lite potatismos, kokt torsk och mosade morötter. Underbart gott efter att ha levt på kall soppa ett dygn.

Nu till det värsta, samma jävla procedur ska göras om igen innan årets slut, fast på andra sidan av munnen. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Eller kanske tacka svenska sjukvården för att den är underbar. (Trots att jag har fått vänta ett år på detta)


Söndag

Idag jävlar har jag fått saker gjorda!
Dagen började med att Maria hämtade upp mig och vi åkte till centralen för att hämta ut hennes tågbiljett då hon börjar skolan imorgon. Vi orkade inte betala parkeringsavgift så jag körde hennes bil runt, runt några varv medan hon var inne och hämtade ut biljetten, heheheh.
Sen gitta vi krilleborg och jag solade i ett ganska skabbigt solarie innan vi simmade 1 km tillsammans.
På g hem hämtade vi upp Mandisen som har varit här hela kvällen. Vi har kikat upp vilka jobb vi ska söka inför vintern och tagit nya cv bilder. Efter det kom Johanna förbi och drack te och bokade kryssning. DET KOMMER BLI FETT!


Det ska bli kul med kryssning. Eller nått.

Fel

Tre åsikter som har ekat högt i mitt huvud den senaste tiden.

  • Personer som skaffar barn då de inte har pengar att försörja det och måste gå på bidrag. Ska jag få pengar för att jag vill köpa en bil när jag egentligen inte har pengar till det också kanske?
  • Att skolorna ger barnen MacBook för 10 000 kr. Jag har precis betalt 20 % av min lön i kommunalskatt, så nu har de kommunala barnen fått sig ännu fler datorer som de knappast behöver :):):):) Jag klarade mig bra med datasal. Och är det så att en dator är nödvändig finns det väl ändå billigare alternativ.
  • Varför teknik och idrott (där jag sommarjobbade) köper in märkesyxor för 500 kr(visst att en yxa ska ha kvalité och inte gå sönder på en gång, men 500 är lite att överdriva) som gubbarna ändå glömmer någonstans och får hämta en ny en vecka senare. 20 prolle där igen, och nu blir jag så arg att jag inte orkar tänka på det här mer. FEL är det.

På med klackarna föfaaan

Min kropp har fortfarande sommarlov, eller vad man nu ska kalla det. Enda sen jag jobbade sådär ruskigt mycket(och sparade all energi till jobbet) har jag inte riktigt kommit igång med träningen. Det har varit så skönt att mysa i soffan nuförtiden liksoåmmm. Men jag saknar ett riktigt svettigt spinnpass. Och så saknar jag ett så jobbigt boxpass att man skakar i hela kroppen efteråt. Och så saknar jag att lyfta tyngre vikter än vad jag egentligen orkar på gymmet. Och sist men inte minst saknar jag att flåsa runt i en tyst skog med dampig musik i öronen. Antar att jag har kommit halvvägs bara nu.

Ikväll har jag varit en taxidriver, och därmed druckit alkoholfria drinkar. Men det är mysigt att sitta på Tabazco i både nyktert och onyktert tillstånd. Och gå genom halva stan i klackskor. Ja, ni läste rätt. Jag har använt klackskor ikväll. Senast var på balen, och då tog jag av mig dem under kvällen. Det har tagit tid att inse att jag faktiskt borde börja använda klackskor och strunta i att jag blir några centimeter längre.


(bild från tyras.se)
Titta på Tyra, hon är 178 cm utan klackskor.
Om vi ignorerar att hon är modell och ser jävligt bra ut,
hur snyggt är det inte med långa tjejer?

Nästa inköp blir därför: högklackade svarta boots att ha både i höst och vinter. Ett köp jag aldrig på världskartan skulle gjort för ett år sedan. Jag tycker det är så skönt att tider förändras och att man utvecklas!

Nu ska jag plocka iordning en väska, imorgonbitti(snarare det första vi gör på dagen) ska jag iväg och simma med Maria, det var länge sen och det är skönt med lite variation. Efter det kommer först Amanda över då vi ska mos-söka jobb i Sälen, och efter det ansluter även Johanna och det ska bokas CRUISE! Jag kan ingenting annat än att le och tycka att livet är underbart.

Smile at life, and life will smile right back at you.

Är sådär töntigt glad just nu. Jag hatar att jag har mina ups and downs, men när jag väl är glad så finns det ingenting bättre. Min underbara vänner. Galen kryssning snart. FETT med lön. Rehaba hos Mormor nästa vecka. Och sist men inte minst, förhoppningsvis säsonga i Sälen i vinter!!!


Nu ska jag hoppa i min myshood, ta ur linserna och dra på galsögonen och mysa ner mig under min filt framför OC med en skål äppelkaka med vaniljglass, ibland har man det så bra att man skriver sådär konstiga meningar va. Imorgon ska jag börja dagen med en lång pw och sola, och därefter jobba 10 timmar. Efter det är jag ledig en vecka, det ska bli så helveteeeees skönt.
Men först: Betala restskatt och räkningar, wiiihuu

Helgens crazy things

När jag träffade en bekant, laddade upp och skulle hälsa riktigt glatt på honom. "HEEEEEEJ KEVIIIIINNN!" "Ehm, jag heter Christian" Åh, vad lyckat.

När jag och Mandy drog en springnota i baren, heheheh. Eller, alltså. Det var jag. Köpet medgavs ej, och att föra över pengar är en jävla dryg procedur, speciellt när man är onykter. När Mandy viskade att han inte hade koll på oss så vi sprang snabbt iväg, och skrattade högt när vi hoppade ner från trappan. Jag tror ingen runt den där baren missade att vi drog en springnota.

När jag tappade innehållet i min väska och var tvungen att gå av bussen igen för att hitta plånboken med bankomatkort, busskort osv. Den låg som tur var bara några meter från bussen, men när vi vände oss och skulle gå tillbaka åkte bussen. Så vi fick gå hem i regnet, wiho.

Candle

Hej vänner!
Jag tänkte bara meddela att jag mår bättre.
Har bestämt mig för att inte åka till Gotland, jag är inte redo att plugga just nu. Det hade varit väldigt skönt att få komma bort ett tag, men det kan jag göra på annat vis också. Det känns bättre att gå all in i vår/höst och plugga på heltid.

Som det ser ut nu ser min höst ut såhär:
  • Operera bort två visdomständer
  • Kryssning med tjejerna!
  • Träffa min reumatologläkare igen och se vad som väntar härnäst
  • Sista-minuten resa med Malin, sola, äta gott och vila upp sig i en vecka!
  • Winnerbäcks konsert
  • Fylla 19
  • PLUGGA satan inför högskoleprovet
  • Läsa kursen Kost och fysisk aktivitet i ett folkhälsoperspektiv nov-jan om jag inte har något bättre för mig.
  • Besöka Mandy i Stockholm, Linn i Jönköping och möjligen även Julia i Barcelona.
  • Fixa klart mitt rum
Utöver det har jag tänkt att utbilda mig på donk, och samtidigt söka nytt jobb både här och utomlands. Håller tummarna på att kunna dra iväg utomlands och jobba efter oktober.
Självklart blir det även massa träning(ska lämna intresseanmälan som spinnledare), tatuera mig och förhoppningsvis en skidresa till vintern!

Efter regn kommer solsken, come ooooon :)


It´s worthless crying for



En av de finaste låtar jag vet.
Sen att sångaren visade sig vara en hunk, that's a bingo!

Ny vecka, sista veckan?

Jag har en sån sanslös jävla ångest att inte ens en lugn kväll framför OC efter en hel dags jobb känns bra. Sen om det är menshormoner eller att jag plötsligt har förstått att jag tog studenten i våras, sommaren nu är över och jag inte ska tillbaka till Rudbeck med mina fina vänner(de som dessutom befinner sig på helt olika platser i Europa just nu), det vet jag inte. Hur som helst känner jag mig ensam, och vågar aldrig fatta beslutet om jag ska boka en tågbiljett till söndag eller inte......
Nu ska jag sova. Lunch imorgon med Mandy, som även hon flyttar till huvudstaden på måndag. Hoppas hon kan få ner mina fötter på jorden igen!


Puss

Trött idag

Efter två timmars sömn inatt har min dag på jobbet mest sett ut såhär.

Tvingat mig själv att le fast jag inte velat

Undrat vafan gästerna har menat


Funderat

Fortfarande inte förstått

Gett upp


Lördag

Vaknade upp klockan tio och konstaterade en Saharaöken i min mun. Sedan dess har vi skrattat konstant åt gårdagens crazy things, ätit toast, tittat på OC, druckit kola i mängder och sist men inte minst ätit mammas hemmagjorda pizza. En perfekt ledig bakislördag.


Du är störd. Men det är bra, för då har vi något gemensamt!

Imorgon ska jag ha bestämt mig, punkt slut.

Rymma från verkligheten en stund

Har haft en riktigt kul kväll med mina fina.vänner, dansat tills tårna värkt och lyckan varit total. precis vad jag har behövt. Kommer sakna Linn och Mandy enormt...... Men vi har en del galna resor till både Jönköping och Stockholm att se fram emot;) längtar inte att vakna upp till min egen förvirrade bubbla imorgon, tur att jag har en snusande underbar människa här bredvid mig......

Direkt från sängen

Min kropp hatar mig.
De senaste nätterna har jag legat i fosterställning och mått illa enda in på morgontimmarna. Hört tidningen dunsa ner i brevlådan vid fyratiden, hört pappa gå upp för att påbörja en ny dag med jobb, och desperat försökt hitta den skönaste positionen i sängen.
Därför avbokade jag dagens lunch och sjukanmälde mig från jobbet, idag gör jag inget annat än att vila, läsa min bok(den passar en kärlekstönt som mig heelt perfekt), titta på OC och försöka tränga bort alla stressande tankar.

Vi får hoppas på en bättre dag imorgon helt enkelt!

S3G

Sovit till fyra och därefter kört tantträning femman runt med stavar, det är jobbigare än vad man kan tro!
Ikväll har gose varit här och druckit te och ätit blåbär med mig.

Har sovit minst 10/timmar per natt den hela senaste veckan, har nog inte fattat förns nu att min kropp och själ har varit rätt utpumpad. Fast nu börjar jag bli seg och rastlös, imorgon är det stan och lunch med klassisarna som gäller innan det blir jobb 16.45-01!

Nu ska jag läsa, och sova. Fan, tröttsamt. Vill göra något energikrävande och galet. Får vänta tills fredagens rajraj kanske.......

Stolt kåmpis

Martin har tillsammans med en kille på studion skrivit låten "För alla oss" som nu är Unibets företagslåt.
Den finns nu på spotify:
Game On – För alla oss (Radio Edit)
Den finns även i en mixad version som jag diggar stenhårt!:
Game On – För alla oss (Dub Remix)

Kan inte annat än att njuta av det jag hör och vara stolt!


Nu: animerad film och grönsaker med dipp!

Vad jag har gjort den senaste tiden

Fått en egen namnskylt efter lite mer än ett år på McDonald's


Tidiga morgnar kan vara det värsta jag vet, fast de vore värre utan kaffe♥


Chillat biff i fikarummet.

Sett en skatjävel inne i fikarummet, den andra fågeln inomhus jag såg den veckan! Spang mest runt och skrek som en riktig tönt dock.

Känt mig fin, attraktiv och manlig i mina reflexkläder

Fått nya cementklumpar till jobbskor:):):)

Råkat klippt av busken efter att ha fotograferat detta, RIP

Tänkt tare chill efter jobbet - somnat

Ätit gott

Haft en rastlös vän

Njutit av sommaren

Varit på äventyr i Marias nya pärla

Utgång!


Tagit mig an ett kreativt uppdrag på jobbet


Varit på det kanske underbaraste stället jag vet

Haft avskedsfest för jullan ♥

Varit lite brutal sådär en fredagsnatt klockan två, onykter och med sönderslagen tå. Han fick iallafall behålla tre ben!






Varit på fest hos Bjelkes

Hittade en fin dikt i en ficka på jobbet då alla kläder skulle skickas till tvätten :):):):)

Njutit av pappas panikattacker ang detta

Tagit i lite för hårt

Lämnat tillbaka kattmat till den galna tanten i trappen, som skulle komma tillbaka 7 på morgonen därpå.

Öh

Jag har en träningsvärk som heter duga idag, vilket jag vet av gammal erfarenhet kommer vara värre imorgon. Längtar inte. Men det är skönt att vara tillbaka!

Händer inte mycket runt mig just nu, det är mest depp. Över att jag inte kan bestämma mig vad jag vill göra härnäst. Över att jag är trött på mitt jobb. Över att jag fick hem en faktura på 1.700 kronor, men jag försöker laddar upp till ett aggressivt telefonsamtal på måndag. Det blir nog fint.

Andreas är mitt ute i skogen på festival, och då menar jag i INGENSTANS. Det kallas till och med skogsröjet, ni ser. Min lillasyster deppar över att hennes låne-marsvin har åkt hem igen(nu har hon ingen att prata med längre liksom) och mamma och pappa har dragit igång projekt tapetsera hallen utan för veronicas rum klockan sju en lördagsmorgon när hon precis har somnat efter kvällens nattjobb. De har dragit i min låsta dörr sisådär en fem gånger i hopp om att den kanske kan vara upplåst nästa gång de provar, och det första jag var med om när jag gick ut ur mitt rum vid 14 tiden var att bli bländad av en stor strålkastare de hade smällt upp. Kul.

Annars så, har jag ett dilemma just nu. Är seg i huvudet och vaknar aldrig riktigt till om jag inte dricker kaffe. Och om jag dricker en kopp, blir jag hyper och får fingerskakningar, kan inte stå still, hjärtat bankar fort och min mage skriker magkatarr. Har blivit lite för mycket jobb och kaffe, och för lite sömn den sista tiden. Hoppas det försvinner snart.

Nu ska jag sluta klaga, har nyss legat i badet med en bok, ansiktsmask, tända ljus och en påse godis. Ibland har man det bra. Vi får se om jag orkar upp och ut och springa imorgon.

Lateeeer




Midsommar med min gose

Sätta mål

Det fick bli en 50minuters powerwalk med ett paraply i handen istället för en löptur, jag kände inte för att springa och bli dyngsur, kall och sjuk. Moget val.

Har funderat som fan på vilket mål jag ska sätta upp med träningen. Jag kan inte träna utan mål, då får jag ingen motivation. Och jag vill inte träna med några utseendefixerade mål heller, det blir bara motivation då man mår dåligt och trycker ner sig själv. Jag är för bekväm i min kropp för att vilja ändra på den. Jag vill ha ett mål som jag verkligen vill kämpa för att uppnå! Funderingarna går kring milen under 50 minuter, vilket leder till mestadels konditionsträning(positivt då jag tycker det är roligast). Vilket i sin tur kommer leda till att man blir heppad att både äta och sova bra, för att få ut det bästa av träningen. Och inga hemska bilder i huvudet på celuliter varje gång någon erbjuder en glass, utan en fundering på hur det påverkar träningen. Öka förbränningen med att få i sig mat hela tiden, och på samma sätt aldrig få slut på energin. Och det absolut viktigaste, varken tvinga sig till träning eller förbjuda sig själv att äta. Det handlar om att må bra och vara lycklig. Och variera sig. Imorgon kör jag gym, med löp/promis dit och hem. Fredag Björnöspåret. Lördag vilodag, söndag får vi se vad jag hittar på.
Det blir la kalasbra, äntligen är jag igång igen efter att ha sparat varenda gnutta energi till jobb de senaste veckorna!

Får lite panik ju mer jag tänker på en tjej på förra jobbet. Hon "bantade", och åt därför en likadan salladslåda varje dag till lunch. Sallad, gurka, tomat, oliver och fetaost. Och till det en stor klump av vitt mjöl med köttfärs i, som tydligen var det nyttigaste komplementet till lådan. VARJE DAG. Och sen 90 min på crosstrainern på friskis, VARJE DAG. Jag blir deprimerad.

Hur som helst har jag precis läst ut Elsas Mode, så. jävla. bra. Dags att öppna bok numer två: Elsas värld. Fast det får bli först imorgon, nu ska jag sova.


Ledig dag

Hello mates!
Chillar biff i en obäddad säng med en flaska Ramlösa i handen.
Vaknade 16.20 idag, så jävla sjukt. Hoppade direkt i lite kläder och mascara
och blev sen upphämtad av Johanna. En stund på stan med käk på Cornetto och lite
kik i affärer passade perfekt denna regniga onsdag.

Nu ligger jag här och väntar på att regnet ska sluta falla från himlen och jag kan inviga mina nya löparskor.

Igår var en händelserik dag. Gick som vanligt upp kvart i sex för att förbereda mig inför den sista dagen på Teknik och Idrott. Tjugo över sex ringer granntanten ovanpå på dörren. Blev först livrädd och ville inte öppna dörren, då det skulle vara ett typiskt mördscenario, vem ringer annars på så tidigt på morgonen? Hur som helst, det hon gjorde var att sträcka fram en påse kattmat och berätta att hon skulle impulsivåka till Stockholm inom någon timma. Hon bad mig följa med upp, så där sprang jag runt i trapphuset endast iförd en stor tröja och ett par trosor, med en påse ägg i handen. Hon öppnade dörren och visade att hon hade lagt ut en stor filt på golvet, och bad mig hälla ner 2 dl genom brevlådan senare på kvällen så katterna skulle få lite mat. Självklart sa jag att jag kunde göra det, men jag kom aldrig därifrån efter det. Hon började prata om allt från att hon hade varit vaken sen klockan 4 och att hon har munherpes som hon fick av en gubbe hon träffade 1980. NAJS!
Klockan 14 sa jag adjö till Teknik och Idrott, och framförallt Ritva. Det kändes faktikst lite sorgligt. Ritva blev lite som en extramormor som avslutade med att säga att hon gärna ställer upp som referens inför framitden, så snäll!
Klockan 18 var det dags att mata katterna och sedan åka till jobbet och försöka förstå sig på det nya kassasystemet, det var kaos. Kändes som första dagen på jobbet igen och köerna ringlade sig långa i både i kassan och dt:n. Fast tillslut gick det rätt bra ändå. När jag kom hem igen mitt i natten la jag ner kattmaten i en stor påse,  skrev EVA på den och gick sedan upp och la påsen utanför hennes dörr. "Jag kommer hem imorgon så jag hämtar det vid 7" ELLER INTE.
Bland det skönaste som finns är att låsa dörren till rummet, stoppa in ett par öronproppar i öronen, krypa ner i sängen och lägga den bara ryggen på spikmattan och läsa en stund, för att sedan släcka lampan och sova tills man vaknar av sig själv nästa morgon.

NEJ, nu ska jag ut och springa!

Aug. 8, 2011

Näst sista dagen på jobbet och vi körde en drive och köpte glass på arbetstid, hihihi. Däckade hemma i sängen i en väldigt konstig ställning vilket resulterade i nackspärrrrr. Därefter har jag och Bea pwat femman och så har jag köpt mig ett par nya löparpjucks:) för endaast en 5x100 lapp! nu är det enda som saknas en sån där ful mobilhållare att ha runt armen.

Sista dagen imorgon och därefter ett nattpass på donk, sen är jag leeeedig på onsdag! Ih vad skönt.
Now: läsa, sova.

Söndag

Har legat hemma i sängen hela dagen och haft ont i halsen.
Sovit till kl 16, ätit glass och läst en bra bok.
Många säger att de saknar att vara barn ibland, och slippa allt ansvar. Det jag gör när jag känner så är att ligga hemma i sängen en hel dag, titta på serier, äta allt vad suget faller mig in och strunta i att borsta tänderna. Det är lite barnsligt, och oansvarsfullt. Och jävligt skönt.
Hur som helst har jag skickat iväg en del mail om lägenheter i Visby innerstad, och jag håller tummarna nu. Kraven är att det ska vara mitt inne i stan så det blir nära till jobb och skola, och att jag ska bo själv där. Behöver bo själv ett tag, och att hyra ett rum hos någon är som att bo med familjen, fast värre. Att det kommer kosta en del är jag medveten om, fast jag känner att när perioden jag ska vara där är så pass kort så spelar det ingen roll, då kan jag lika gärna passa på att njuta av pengarna jag har slitit ihop i sommar.

Helgen har varit härlig! I fredags satt vi på Fredriks altan, drack sangria och skrattade. Kvällen slutade med att jag somnade tidigt i min säng helt förstörd och med en blå, svullen och blodig tå. Och med ett fästingben kvar i min hud som jag inte hade lyckats få bort tidigare under dagen:):):) någonting kul var dock att Erica ramlade ner för en brant rakt ner i ett par buskar och rullade hela vägen ner genom dem, och att vi hade en kul sista kväll samlade allihoppa. Saknar er redan!
Igår drog vi grill och vin hos Bjelkes med trevliga människor, och även den kvällen blev lyckad och ganska tidig.

Nu ska jag läsa mig trött....klockan ringer om fyra.
Natti!


"Veronica man kan inte sitta i din soffa när du bara slänger saker i den!" - Pedant lillasyster 14 år

Död

Då har jag jobbat 21 dagar i streck, och eftersom jag har gjort lite ändringar så återstår 5. Är så jävla döööööd!

Efter att ha jobbat tre nätter var det dags att ta sig tillbaka till Teknik och Idrott idag. Trött som fan efter bara 3 timmars sömn då jag jobbade till 01 inatt, men dagen gick fint ändå! Jag gillar det där stället, och speciellt rasterna då det finns så många sköna människor att snacka med.
Idag fick jag äntligen ta mig utanför Tunbytorpsområdet och hänga med andra ut och jobba. Kul med variation! Vi hamnade i rondeller hela dagen. Nästan hela dagen spenderade vi i Rocklundarondellen och plockade ogräs som nästan hade växt sig högre än oss själva. Det blev en sån jävla skillnad när det försvann, det är kul att se resultat :) Annars hade vi väl en ganska chill dag i det varma vädret och såg en del idioter köra förbi. Som killen som sjöng högt för sig själv på arabiska, killen som skrek "JOBBA!" när vi låg och chillade ett tag, och Jullan som körde typ 2 varv runt rondellen och tutade.
Men nu börjar man tröttna lite på det här, tur att det bara är 3 arbetsdagar kvar!

Annars händer det inte mycket...jag gick utanför dörren med annat än jobbarkläder igår, det kändes kalasfint de va

Nu ska jag och min stora bula på huvudet och mitt sönderbrända bröst(och ryggen för den delen) lägga mig och läsa. En ordentlig natts sömn väntar för att sedan jobba 7-16 och därefter blir det avskedsfest för Jullan som drar till Barcelona på måndag(hej onyktra gråtattacker på toaletten-kväll). Har inte en lugn stund fören måndag igen då det ska in ännu mer jobb, en till fest, ett träningspass och så en myskväll med tjejerna i helgen. SNART snart snart kommer en helt ledig dag då jag kan göra allt och ingenting ♥

Just nu är jag trött på att jobba nätter på donken och att bo med min familj. Jag vill härifrån, få lite miljöombyte och LAGA EGEN MAT. Därför måste jag ta tummen ur och ringa lite viktiga samtal i helgen. Om jag bara kan övertala fegisen i mig att göra det ocksåååå

Kände att jag saknade mormor, så jag ringde henne på jobbet och frågade om jag fick komma över. Så ikväll har jag suttit i hennes trädgård med henne, morfar och två av mina kusiner och ätit god mat och haft kvalitetstid. Min underbara fina mormor!


END OF THIS TIME
SE YAH

Just lärt mig något nytt

♥♥♥♥♥♥♥
...prova skriv det på skrivbordet du!

Öppna dörrar

Tackade precis ja till Gotland.
Har varit inställd på en nej enda sedan jag fick antagningsbeskedet,
men idag på cykeln hem bestämde jag mig för att jag inte kunde tacka nej.
Det skulle ha känts fel.
Jag älskar att ha många alternativ och kunna känna att jag kan välja vad jag känner för.
Dock lär man ju bestämma sig någon gång också, vilket jag inte har gjort.
Jag är helt lost om jag tänker en månad framåt.
Eller, just nu har jag två alternativ.

1. Göra operationerna 29 augusti och 12 september, och därefter (runt 19 sept) åka på enkelbiljett till Malta.
2. Skjuta upp operationerna, söka jobb och lägenhet och flytta ner till Gotland 29 augusti till 6 november för att plugga företagande, komma hem och operera mig innan årets slut, och jobba vintern/in på våren här hemma för att sedan i vår dra iväg till Nya Zeeland om kassan går ihop sig.

Det känns så helvetes jävla underbart att vara fri!

Nu ska jag sova. Har jobbat 7-16 idag och ska iväg inatt 22-04. Har lyckats prata till mig två dagars "ledighet" hos kommunen, så jag kan jobba mina nattider jag inte har fått bort den här veckan. Istället jobbar jag dessa två dagar på Teknik och idrott måndag och tisdag nästa vecka. Skönt att allt löste sig utan en massa sjukanmälningar och sömnlösa nätter.

RSS 2.0