Söndag


Veronica idag

 

Härliga söndagar. Har varit och firat min kusin idag, som fyller 20 på onsdag. Annars hare väl mest varit lugnt, pluggat lite kemi och fixat naglarna. Plattat håret för första gången på flera månader.. och va härligt det känns! Mjukt och lent.

Imorrrn blire en bra dag! Skolan till två, efter det ska jag ner på stan och köpa lite smått och gott, för att dra till frissan till 4 för klippning och slingor! Äääntligen. Och efter det yogapass. GR8

 


Lördag

Var uppe till fem i natt p.g.a vissa omständigheter..fyfan säger jag bara. FYFAN. Gud måste ha missat att ge vissa människor förnuft. Önskar så innerligt att dödsstraff var tillåtet i Sverige.


För att försöka komma på andra tankar.. igår säg jag på Wallander och drog en "svullis&fettis" istället för "friskis&svettis":

Chips, chokladpudding med grädde, marabou och jordgubbsjuice!

Begav mig till friskis på ett gympass igår, tog av mig ytterkläderna, börja äta en macka, gick på toa, och drog precis av ena strumpan för att börja byta om, när jag insåg att jag inte var ett dugg pepp på att träna, eller åtminstone inte min kropp. Det var bara att dra på sig grejerna igen, och såklart kom bussen när jag stegade ut mot röda torget. För mig var det rött, och för bussen grönt =KÖRT. Fick sitta och vänta på att nästa buss i över 20 minuter, och då skulle det ha kommit en efter ca 5. Vafan är VLs jävla problem? Funderar på att ha som projektarbete att starta ett företag att konkurrera med dem, typ köpa en skåpbil och köra runt fulla tonåringar i. PERFEKT!
Efter ett tag där i busskuren kunde jag inte sitta still längre p.g.a smärtan i mina fötter, och inte nog med det satt en ungjävel och skrek om godis i barnvagnen brevid, men mamman till ungen ville tydligen inte få tyst på fanskapet. Var nära på att gå fram och trycka in vanten i käften på jäveln.

Ehmm.. ja. Lite aggressioner.

Ska nu damsuga, plugga kemi och sen duscha, för att sen köpa med mig lite thaimat och åka hem till malin på myskväll!




Bläää

Har pissjobbig mensvärk plus att spotify har försvunnit från min dator, ingen bra kombination. Kan inte tänka klart utan musik.
Såhär ser det ut:


FINT! Focking norton har blockerat Spotify åt mig.
Det ska tydligen vara en trojansk häst (?!)

 

För att bryta den röda tråden(som man inte får göra i skolans värld), så ska jag visa mitt mellanmålstips:


Vaniljyoghurt med apelsinbitar och solroskärnor, gargh va gooottt!

 

Har haft en kul dag med massor av skratt, som vanligt! Fick ju dessutom kolla på mina egna munnceller i mikroskop på labben, inte varje dag man får det! Där missar ni någonting sp:are, bf:are osv..

 


Bad day

Nationella i fysik gick inte direkt som jag hade förväntat mig... [email protected],
och imorgon är det engelskaprov på +150 ord, duktig tjej har inte pluggat mycket.


Idag är en sån där dag jag vill lära mig segla. Klicka här för förklaring


SlöarN

Frågan är väl om man ska skratta eller gråta. Stack iväg och tränade igår efter att ha varit förkyld några dagar, så idag mår man väl som man förtjänar! Dock måste jag väl tillägga att en dag hemma i sängen istället för i skolbänken lockade lite det med.

Ska väl borsta tänderna, damsuga, bädda sängen, titta på o.c, knarka halstabletter, plugga samhälle, biologi och engelska, äta massa onyttigt, läsa mina favoritbloggar och ringa ica... fan jag drar alltid ut på att ringa dit. MEN JAG SKA! vill ha jobb, hehe.

Tamejfan va seg jag är, huvudet väger minst 20 jävla ton.
I slutändan kommer jag bara göra de saker som står fetmarkerade i stycket över, jag lovar.
Älskar mitt sätt att peppa mig själv.




Det händer mycket den 10 April 2010

Har under kvällen setat och kollat upp lite info om högskoleprovet, när sista anmälningsdag är, provdag osv. Läste till mig att det första provet det här året är den 10 april, och sen var det ju inte så mycket mer med det. Efter en stund kom jag på att det är påsklov den 10 april 2010, och bestämde mig därför att googla datumet för att dubbelkolla. Hittade ju då inte information om högskoleprovet, men hittade något annat intressant:



Det låter ju helt klart mycket roligare att åka ner till västkusten och byta lite kaniner den dagen, än att skriva högskoleprovet! Håll med om det?



Söndagsmorgon

Känns som att jag är den enda som är vaken i den här världen just nu, och min syster. De som är inne på msn är upptagna=sover, ingen har uppdaterat sin blogg, osv. Tänk om alla har gått och dött, precis som i I Am Legend, så jag också får gå och kära ner mig i skyltdockor. Vore lite kul, allt skulle blir som man själv vill. Dock kanske man vill ha lite respons.

SUCK, vafan ska jag välja för kurser till nästa år?? Har jävligt svårt att bestämma mig!


haha!



Nooo!

Jag använder mig alltid av norska sidan yr.no om jag ska kolla vädret. Ofta stämmer det!

Trodde det var på g att bli varmgradigt, men icke. Känns som att våren tillhör framtiden :(

 

Bläää, har ont i knät. Fan va orolig jag blir när jag vet att det när som helst kan svullna upp till en XXL balong!



Myslördag

Vaknade tolv, har inte sovit så länge på fleeera veckor, så de var skönt. Hade en riktigt trevlig kväll igår, som alltid med dem dära prickarna. Kul att vi tre går ihop så bra!
Är ordentligt bitter idag, och som tur är så stack mamma till jobbet. Vi två är fan som katt och hund under dåliga dagar. Det kan räcka med "ska du ligga och sova hela dagen eller?" så är det igång.

Var nyligen ute och övningskörde med pappsen, och vi funderar på att ta en sväng imorgon också. Jag vill ha körkort nuu!! Men än är det lång tid kvar innan jag kan vara nervös för uppkörningen.

Sitter just nu här med en kopp te och chokladkaka, tänkte bädda och städa lite innan tvillingarna Mellgren kommer över på Johan Falk kväll, myyys.


Han låter så börbannat kaxigggg, men jag älskar den här låten!




Hahah, hittade några gamla bilder från webbkameran

Sjuk?

Det känns som jag aldrig i mitt liv har varit såhär kraftlös, eller jo det var en myt. Men fyfasiken vilken skillnad det har varit på Veronica igår&idag mot hur jag brukar vara! Brukar ju typ hoppa jämfota av all överskottsenergi, medan jag nu inte ens orkar gå hem från skolan utan att fundera fem gånger om jag ska slå mig ner på en parkbänk brevid 70-åringarna.

Mysterium.

Om ett tag ska jag och Martina åka hem till Martin och käka pizza och umgås, det ska bli kul! Ska ta med mig filmen jag och klasskompisarna har gjort till svenskan för att visa. Haha den är så kul! Har kollat på den 3 ggr sen jag kom hem och skrattar lika högt och rått varje gång.



Blir happyhappy av denna låt! (ignorerar att texten är depp)



Slappdag

Blää, är så jävla trött. Inte sov-trött, utan "hejjagorkarintegåhemfrånbusshålssplatsen"-trött. Skönt å ba lägga sig i en snödriva och ge upp. Efter en vecka med massa träning och en skoldag mellan 8-16 så jag jag förstå min kropp.
Fick precis en kladdkaka levererad till soffan, idag får de bli en degardag i sängen. Nya avsnitt av one tree hill har kommit upp, andra avenyn har startat för säsongen och jag har flera säsonger av o.c på hårddisken. YEAH!

Vi ses i rutan, hoho.


blogg.se är seeeg

Mammas jobbarkompisar sitter i vardagsrummet och "tjattrar", det skär otroligt i mina öron. Tränade aerobics idag, och medan vi väntade på skjutsen hem så blev det lite kondition på gymmet också. Är totalt slut nu, så tänkte lägga huvudet på kudden..
SNARK


Pluggdag

Sitter och hjälper min syster med lite bråktal, gaaargh. Fan va irriterande det är när man försöker förklara och hon sitter där som ett frågetecken och bara väntar på att jag ska lösa talet åt henne. Och sen "vi får inte använda miniräknare" Vafan fram med miniräknarhelvetet! 10,6/4, meningen att man ska räkna det i huvudet? Blä blir ju bara massa krångel.
Har suttit och pluggat fysik sen jag kom hem vid elva, eller ja, "pluggat". Känner att jag har så pass stor koll på det här så jag har väl mest lyssnat på musik, pratat i telefon och målat naglarna. Har nationella i fysik imorgon mellan 08.30 och 11.50, så inatt jag jag sova riktigt ordentligt så jag är utvilad och kan skriva ett MVG! Skönt de så slutar jag efter det, och har tänkt träffa Maria och på kvällen gå på ett Aerobicspass (nya träningsformer var ju ett mål för detta år). Ska bli riktigt kul.


Min nya jeansskjorta!

Kan tillägga att foundationen jag köpte igår var ett bra köp, jag blir inte lika glansig som jag brukar bli i ansiktet av andra foundations. JUST NU 119 KR PÅ H&M! (originalpris 159:-)




Kvällens låt






Monday

FETT irriterad på att alla ska träna som idioter i januari, vi har ju sett förut att det inte håller längre än månaden ut, eller hur? Kort sagt, det var fullt på kickboxen igår. Drog in på gymmet med min 13-åriga kusin(dumma Veronica hon får inte vara där), och körde ett sjujävla konditionspass! Så det var väl bra det.

Är hungrig som ett jävla djur....
Dags att skicka iväg min fina text om upphovsrättslagen och gå över till spanskan och fysiken....
Köpte en jeansskjorta och en ny foundation idag! Wie
Har idag konstaterat att gratis är godast, eller iallafall apelsiner som hockespelarna borde ha(var och åkte skridskor på idrotten), men som helt plötsligt låg i min ficka.
Spyr på vårens nya schema, fast denna vecka kommer bli najsiga tider, slutar vid tolv både tisdag och onsdag!

Yeah, hejpa


Uppe med tuppen

Moorsning korsning. Har precis käkat upp min frukost så jag ligger bara och slöar i sängen för tillfället, det finns inget mysigare!
Ska strax dra på mig lite kläder och sen gå bort till mina kusiner. Ska hjälpa faster och färga håret, och fick redan igår en några cider som tack. Efter det måste jag hem och plugga i några timmar, för att sen ikväll sticka iväg och trääna. Ska försöka dra med mig Martina på ett kickboxpass, som är jobbigt som satan fast samtidigt så jävla kul!

Igår kastade vi ut den där stora, gröna och fula växten som stod i vardagsrummet. Äntligen!! Nu kan det bli vår och varmgrader tycker vevvooh.





Goes morgonpigg

Hejhejhejhej.
Jag är så trött, jag skulle vilja sova. NU!

Ställde klockan på 8.50 imorse, flög upp pigg&glad och ställde mig i en varm, låång dusch. Efter det var det bara att hoppa i kläderna och sleva i sig lite yoghurt, för att springa över till grannhusets spasalong där jag hade tid för massage 10. En hel timme låg jag där och njöt av att bli knådad från topp till tå (hehe, i princip). Hon sa att man kunde bli antingen jättepigg eller trött efteråt, så jag blev väl TRÖTT. Alldeles kletig var jag efteråt av all massageolja jag hade på kroppen, som man inte ska tvätta bort på några dagar. Men inte fan tänker jag vänta flera dagar innan jag kan duscha igen? Nehedu

Är inte direkt van av att vara hemma klockan 11 en lördagsmorgon och sitta och fundera på vad jag ska göra, så jag ställde mig och lagade en supergod omelett när jag kom hem. Efter det kom min söta kusin hit, och vi gick och umgicks med Maria och Linda en stund, och tog lite kort! Sitter nu och väntar på mat.. och efter det ska jag träffa Malin och hennes norrman på en fika, höhö :)





Idag

Nu bankar mamma i grytlocken, dags för mat!


SUCK

Gick ner till friskis, MEN SÅ VAR DET FÅCKING PASSET FULLT! Så vi traskade hem igen. Fick nog allt min träning iallafall det vill säga.
Nu ska jag moffa hamburgare och pommes, och efter det kommer martina och då blire ännu mer mofff! :D Ska upp tidigt imorgon, har massagetid klockan 10, gosh va de ska bli najs.


En dag som denna

Tänk om alla dagar kunde vara som min dag har varit idag! Vaknade upp utvilad(inte ofta det händer), stack till skolan och fick ett provresultat jag blev stolt över, skrattade massor när vi tittade igenom vår svenskaredovisning(kan berätta mer om det sen), och fick sen reda på att svenskan var inställd. Gick ner på stan och köpte lite behövliga saker, och tog sedan bussen hem. Var hemma strax efter tolv och började storstäda rummet. Alla äckliga damråttor försvann och man kunde plötsligt se att min matta är vit. Vickade rumpan i takt till musiken och gjorde rent spegeln, plockade även bort allt julpynt, vilken lättnad. Nu väntar jag bara på att en stor, grön och ful växt med omatchade kulor och fula pärlplatte-tomtar ska lämna detta hus. JAG VILL HA VÅR! Efter det satte jag igång med pluggandet. Va effektiv jag är va?!?! Sen att jag inte kom så långt med skolsakerna, det är en annan sak. Upphovsrättslagen är ju inte direkt det roligaste man kan skriva om, om jag nu måste yttra mig. Får ta tag i det sen, eftersom att jag planerar en effektiv helg också!

Men nu ska jag sova så jag är utvilad imorgon också..
för då ska jag och syster gå på danspass. Kordination är inte direkt min starka sida, så vi får allt se hur det går.




Tröött chej

¡Hola amigos! Qué tal? Estoy bien, pero tengo un dolor de garganta, y tambien estoy muy cansado. Dormí soló cuatro y medio horas ayer por la noche, me senté y escribí una tarea escolar.
...ska jag fortsätta på spanska eller? (google översätt i mitt ♥)

Nej, jag tror vi skippar det.

Sitter här nyduschad och smaskar på en apelsin med en kopp te i handen. Hade ställt in mig toltalt på säsongspremiär för andra avenyn ikväll, men det är tydligen nästa vecka! Suurt sa räven.

Inatt satt jag uppe till halv två med mitt PM, men blev ändå inte nöjd. Flög upp yrvaken 4h senare och läste igenom skiten igen, skickade iväg det och sprang till bussen, men när jag kom till skolan fick jag höra att vi har tid på oss till 24.00 ikväll. Ännu surare. Funderar på och göra lite småändringar nu innan jag ska sova. Något lite roligare är att jag skickade in texten till urkund (genomsöker hela internet om jag har kopierat texten någonstansifrån), men fick ett mejl att 0% av mitt arbete liknar mina källor! Kan dock inte riktigt förstå det, när jag i princip har tryckt [ctrl] [c] och så [ctrl] [v], å så vips ett arbete!. Men inte fan klagar jag :)

Efter en skoldag då jag pendade mellan koma/halvsovande och yrvaken så begav jag mig till frikis för ett gympass, men de vette katten om jag har dragit på mig en förkylning igen. Det lär väl visa sig imorgon! Imorgon har jag förövrigt sovmorgon till 9.40 och slutar sen 12.40! Det känns väl för bra, och efter det ska jag hem och storstäda och sätta igång med massa skolarbeten. Aldrig kan dem ta slut. Framöver ska det krigas fysik inför nationella på onsdag. FÅR JAG MVG KOMMER JAG HOPPA AV LYCKA!


aaawwh, en 3 år gammal bild (om jag minns rätt), som jag hittade på hårddisken!


Borde plugga

Titta fingret!

Egentligen är jag en neandertalare.

NOOO!

 

Måste påminna mig själv om att jag inte ser sådär hemsk ut:

 

Usch för min hemska utväxt.. 1 februari blir det ändring på det!

Nu LÄR jag sitta några timmar och knappra på mitt PM.

 


Ångest

Fan, det här håller inte. Att jag aldrig kan inse det.
Dags att ta sig in på banan igen.


Puh!

Har tränat och... ehm, pluggat lite grann idag. Antar att min duktiga dag kommer den också. Martina hakade på och tränade, och det var riktigt kul! Den där känslan att dansa till skön musik är det fan inte mycket som kan ersätta. Dock var det lite svårt att hänga med eftersom de flesta där var stammis-steppare och ledaren trodde vi var underbarn som skulle lära in stegen på en gång.


Dagens fina arbetsplats. Hoho, det där kändes bra.



ett

...två!


TRE!!

Tänkte lägga mig och sussa sött nu, imorgon ska det krigas med skridskor på fötterna, och sedan pluggas matte resten av dagen.


Var ju sugen på chips

Tack, det var snällt att ni sparade lite till mig!

 


Soendag

Morsing korsning bloggen. Jävlar vilken baddare jag har blivit på att uppdatera! Linda och Malin lever föresten.. ingen krock eller våldtäckt/mord hade inträffat. Haha, får bildspel i huvudet vid såna tillfällen.
Men, idag ska jag göra en massa saker. Läste Linns blogg och blev lite avis på hur duktig hon var igår, så jag tänkte försöka vara lika duktig idag!

  • Städa. Damsuga upp alla damråttor, torka bort alla te-ringar från mitt bord och damma resten av rummet.
  • Bädda nya lakan i sängen
  • Hämta skridskorna från källaren. Åkning imorgon på idrotten, i denna kyla?! :(
  • Skriva klart mitt PM. Skönt och få det klart idag så jag kan träna på tisdag istället.
  • Plugga matte, inför provet på Tisdag. Usch, får ångest.
  • Skriva klart min insändare till vlt.
  • Lämna in min dator på service. IGEN
  • Träna, dra med mig systern på step-pass klockan 19! Kan bli intressant å se hur länge hon orkar ;)
  • Ta ett långt, varmt baaad med hårinpackning och grejer

Wihoo, bara å sätta igång då! Men först frukost och läsa lite bloggar :)
Ha en bra dag!


Igår:

 

 


Tjejkväll!

Kom precis innanför dörren, gick direkt in i mitt rum, stängde dörren och ringde ett samtal, känner mig lite osocial. Har varit på stan med tjejerna och käkat spicy, sen tagit en fika och babblat i flera timmar. Det var lite intressant, nu i slutet kom vi på att vi ska dra till Norge på påsklovet, FESTA och sova över på vandrarhem i några dagar. Malins pojkvän bor ju där så det kan bli riktigt kul att festa lite med hans vänner. När man inte har pengar till att åka till något varmt land, varför inte åka till ett grannland för att bara komma iväg ett tag? Haha blev helt extas nu, sitter och kollar hemsidor till olika vandrarhem, hur mycket en "norsk krone" är värd osv.

Hjälp nu blev jag jätteorolig.. varken Malin eller Linda svarar på sms, inte ens Linda när man ringer. Satt på samma buss som dem, men gick av mycket tidigare. Tänk om något har hänt?!?



Hur var 2012?

Nej, nej, nej, NEJ! Den var fan inte bra. Ska se om jag kan göra en resumé utan att avslöja hela filmen..
Jag gillar filmens budskap, vi ska faktiskt ta hand om våran planet jorden innan den går under. Och samtidigt var det jävligt coolt gjort, själva undergången(nej jag avslöjar inget, kolla på bilden), att se allt ske. Rysningar.
DOCK. Handlingen? Helt ok.. en kommentar Issa tyckte var typiskt mig, "MEN, kan dem inte dö snart eller?!", nej huvudkaratkärer kan ju tamejfan aldrig dö. Och slutet? NOOOOOOOOOOOOOO! Bara fel.
Den hade kunnat gjorts hundra ggr bättre om man säger så :) men det är ju bara min åsikt!

 

Nej nu ska jag sova, i många timmar!

 


Spinning

Äntligen är jag hemma igen, efter dagens skoldag och träningspass. Sprang även ner en snabbis på stan efter skolan, Mathias gjorde mig sällskap när jag köpte en ny väska och en ny arméns hudsalva. Needs. Kom lite tidigt till friskis, så jag gick in på gymmet och körde lite rygg till dess att spinningen började. Det var ett riktigt killerpass! Men jag gillar det verkligen, alla där inne är lika peppade, sjunger med i musiken eller skriker lite. Sista låten var en låt som verkligen berör mig, så jag trampade för som aldrig förr!

Har konstaterat två saker idag. För det första: Det var inte mitt fel att jag försov mig igår, (eller okej, den klockan precis brevid mig stänger jag ju lätt av i sömnen) men den där på andra sidan av rummet som jag pratade om igår, den måste ha fått en allvarlig smäll. Hade igår ställt den så den skulle ringa imorse, men så börjar den ringa vid 10 igårkväll?!?!? Skönt å veta att man inte är någon jäva zoombie och gör saker i sömnen iallafall.

För det andra: Tack vare telefonen har man inga numer i huvudet eller en klocka på armen, och se så det går när mobilen väl lägger av.

BLäääooo, ska nu dricka 15 liter vatten så jag får tillbaka all vätska i kroppen, äta kebab och duscha, sen ta bussen till maria!


Väskan! Perfekt när man ska sticka och träna direkt efter skolan.


Torsdag 7/1

Sov inte så många timmar inatt. Tror det kan förklara en hel del.


Nu ska jag dricka te och jobba lite på mitt PM, det och matteprov står och knackar på dörren. Usch vad mycket vi har att göra nu, allt på en gång. Men med nya krafter ska jag slita tills jag inte längre kan stå på benen! På tal om att inte kunna stå på benen, fan vad jag just nu skulle vilja dra på mig ett par shorts och ett linne, snöra springskorna och ta en löptur i ett skönt vårväder med musik i öronen. Det bara kryper i kroppen, det finns ingenting som är så mycket härligare än att springa, springa för allt man har! Längtar. Men får väl nöja mig med friskis löpband för tillfället.


Pigg och glad, kexchoklad!

Jag behöver en ny väckarklocka,
eller ja, två.


Försov mig idag, hade tydligen stängt av mina klockor i sömnen. (ställer två för att vara säker på att komma upp)
För inte fan har jag något minne av att jag stängde av dem.
Det är lite weird, för ena klockan står på andra sidan mitt rum,
måste alltså gå upp och gå typ 10 steg innan jag kan stänga av den.

Vilket Mysterium

Illa att man kan lära sig hur man stänger av larm och ändrar snoozetiden i sömnen, riktigt illa!
Skulle därför behöva några nya klockor jag inte vet hur man stänger av.



Skula imorgon

Hejhopp, här sitter jag och försöker bli trött.. Lyssnar underbara winnerbäck och dricker te.
Oooorkar inte gå mellan 8-4 imorgon, fasiken. Ett stort fett block med labb på eftermiddagen, WIHO!
Har föresten bokat sling- och klipptid den 1 februari, ÄNTLIGEN! Och massage den 16:e, underbart.
Blir så jävla lack på allt julpynt som står överallt, bort med skiten! Nu vill vi ha sommar B-)


Min kusin har döpt om oss lite grann.
Martina, Linda, Andreas och Veronica ska det väl egentligen stå.


Känn IRONIN



Dags för lite skönhetssömn, puss!



Lillsöndag

Godmorgon! Vaknade upp i soffan i morse, och började fundera vart jag var någonstans. Lampan var tänd också, haha vafan liksom. La mig på spikmattan och somnade om, hehe. Sen gick jag in till mig sötsystser och väckte henne, finns det nå sötare än en nyväckt person? Ger en det där uttrycket "nej, inte redan" med trötta nyöppnade ögon och ligger och vrider sig i sängen. Kröp ner brevid henne och sov ett tag till.

Ska strax fräsha till mig lite innan jag ska gå hem till Erica, har egentligen ingen lust att ens öppna dörren nu när det är 21 minusgrader.. men vafan, kan ju inte isolera mig från omvärlden. Efter det funderar jag på om jag ska köra ett spinning- eller gympass.. hmm.

Blir lite deprimerad när jag slår blicken på min vänstra tumnagel, efter att ha haft en nagel som var dubbelt så lång som själva "standardnageln", har den nu gått av, och är så kort att jag omöjligt skulle kunna klippa en millimenter av den. Huvudet bara skriker "DVÄRG" när jag kollar på tummen, det ser galet kosntigt ut om man jämför med den tidigare längden.

Haha ett helt stycke om min tumnagel.. HAHaa, känner inte riktigt att jag får ihop nå vettiga ord idag.
Får väl se om jag återkommer senare, med tanke på att jag alltid får så sjuka tankar i skallen när jag tränar så skulle det inte förvåna mig.


Såhär såg mina naglar ut dagen före nyår, efter att Martina hade fixat dem med gelé och massa sånt där annat jag inte vet vad det är, hehe. Riktigt snyggt om jag får säga det själv!! Nageln längst till vänster var min tumnagel.. R.I.P!


Klämd i hissen

Jag skulle tippa på att jag har sett lite för många gangsterfilmer på den senaste tiden. På kvällarna när det är mörkt i lägenheten och alla sover brukar jag smyga omkring och titta bakom varje hörn, väl beredd med min pistol i händerna (händerna är själva pistolen förstås).
Inatt drömde jag att det var två läskiga typer som kastade sten i en fönsterruta på min port så att dem fick upp dörren till vårt trapphus, det läskiga med det är att i filmen igår fick en tjej en ruta krossad av en sten haha. Men iallafall, vaknade upp klockan 4 inatt och tände lampan, var livrädd över de där två busarna som snart skulle bryta sig in hos mig. Men då kom jag på en sak, jag har hört att man ska fortsätta en mardröm medvetet när man vaknar upp, så den får en roligt slut. Då har man ju liksom ingenting att vara rädd för. Så jag föreställde mig att den ena killen klämdes i hissen, och att den andra rullade ner för trappan till källaren som ett jävla klot. Ganska kul att ta död på äckliga typer i sina mardrömmar, man kan ju inte låta bli att fnittra av skadeglädje. Det är ju så det är när man ser film också, när de där karaktärerna man verkligen hatar dör, då vill man ju bara skratta sånt där hemskt häxgarva.

Haha nu har jag skrämt upp mig själv. Hörde ljud från vardagsrummet trots att det bara är jag hemma :s

Hoppas jag stöter på en sån här bjässe någon gång så jag får visa vad jag går för!





Tisdaggg

Whops, ställde klockan på 10 men kom inte upp fören efter tolv, där var min bearbetning om att vända dygnen förstörd. Blir nog bara vara hemma idag, plugga och ta det lugnt, har så jävla mkt jag behöver göra..

Bion igår var riktigt bra, den där "serien" är guld! Dock hade ju inte jag och den andra blondinen bokat några biljetter, så när vi kom fram till kassan en halvtimme innan sa dem "det finns tre platser kvar, spridda platser", inte fan ville vi se någon annan film så vi fick köra på spridda platser. Issa på rad två längst ut breve en gubbe(som tydligen inte rörde en min), och jag på rad fyra längst ut breve en kille som satt och garva hela tiden. Det var lite småkul, när alla satt och skrek av räddsla satt han och skratta, samma sak när en tjej gjorde ett ansiktsuttryck en gång, så hör man honom garva. Detvar liksom inte något man "skulle" skratta till, hahah. Kunde inte låta bli och sitta å råflina sådär fult åt honom.
Själv tkr jag det är rätt skämmigt att sitta breve personer som jag inte känner under såna här filmer. Alltid när det är lite spänning ska jag sitta med något framför ögonen, eller hoppa runt i stolen. Igår fick min dryckflaska och mina händer dölja min syn. Är man envis och ska gå på såna filmer så..

Slängde en blick på klockan, 13.37! Woho.
Time for some PM, kjam!



Lite bilder från nyår

Jag ser ut som en liten unge som har blivit påtvingad en mössa.


älskar minerna!

Seriousface

Nattis och hennes bebis


Efter det blev det tyvärr inga fler bilder tagna..

 

Nu ska jag springa och boka massagetid innan det är dags att dra sig mit friskis!

 


Måndag

Äntligen har jag lyckats vända tillbaka mina dygn. Somnade strax efter tolv igår och gick upp halv elva imorse, så nu är jag riktigt pigg att kunna plugga några timmar. Innan jag drar mot yogan för att möta Maria ska jag nog göra lite popcorn och trycka ner i väskan. Efter yogan blir det förmodligen spicy och sen bio! Sicken Kanondag :)

Nu ska jag äta lite frukost och skriva på mitt PM,
tänkte slänga upp lite bilder från nyår sen!
Puss och kram, skumbanan


En sån där liten åsikt

Finns det någonting man stör sig mer på än saker som man vet att man själv har gjort tidigare, som man nu ser andra göra?
Jag skulle fan inte tro det. För två år sen när jag började gymma på friskis skulle jag alltid ha ett tight urringat linne, mjukisbyxor som var uppkavlade så dem slutade under knäna, plattat och utsläppt hår, stunta i skor och gå i strumpr istället, sminket skulle fixas till innan jag gick in, likaså ett extra sprut med parfym, och jag kunde aldrig anstränga mig så mycket att jag svettades, för sminket skulle ju förstöras då. Alltid efter uppvärmningen gick jag in på toa och torka bort svettet i pannan. Man kan ju verkligen fråga sig om jag var där för att träna?
Idag kommer jag oftast till gymmet osminkad, håret i en slarvig knut, en stor t-shirt, mina träningsbyxor och har alltid skor på fötterna. Om jag svettas? Jag ser ju förfan nyduchad ut när jag kommer ut därifrån.

Idag såg jag några tjejer som stämde precis in på beskrivningen av mig själv för två år sen, tuttarna höll ju förfan på att ploppa ur ena tjejens uppknäppta linne och kinderna var fläckiga av foundation. Jag hade haft mer förståelse om det hade varit några tjejer på 14-15 år, men dem här var runt 19-20!

Tänk vad man stör sig på onödiga saker ibland.


Morsning korsning

Har dock inte vaknat nyligen, ställde klockan på 11 idag, sen om jag kom upp då kan vi ju se oss i stjärnorna om. Hämtade lite frukost, och somnade sedan sött om i sängen. Till lunch gick vi till pizzerian i närheten, och då såg jag att det har öppnat ett solarium precis vid Hemköp! Fasen va nice, öppet mellan 6-23 varje dag. Har ju inte solat sen i våras.. och ska vänta ett bra tag till! Egentligen hade jag bestämt mig för att inte sola solarium, men vafan, bygga upp en liten grund för sommaren kan väl inte vara så farligt..plus att man känner sig så fräsch med lite bränna.
Inte bra alls dedär.

Fick lite brådis nu, måste fixa mig lite, ska över till Simon med klassisarna och ha filmkväll! :)


Our new hunk

GRRRR..!


Mina mål 2010

Jag har läst en mycket klok människas blogg, och insett att det fan är mycket smartare att sätta upp mål för det kommande året, än att ha massa nyårslöften man trycker ner i chipspåsen.

Så, här är dem, mina mål för år 2010:

  • Njuta av varje sekund jag lever. Inte tänka så jävla mkt framåt - inte bakåt, utan leva i nuet. Finns ju dock undantag.
  • Komma på ett sätt att bli av med mitt databeroende. Hmm.. det skulle ju passa perfekt med ett Nintendo DS. Men då blir jag väl antagligen beroende av det istället. Får helt enkelt säga till mamma att komma och locka med mat i dörröppningen varje gång jag tänker öppna datorn.
  • Träna som en toker (främst för att jag blir pigg och riktigt lycklig av det), och även prova på massa nya träningsformer. Varför inte striptees?
  • Sluta tro att för lite sömn och stress inte spelar någon roll. En vacker dag får man hjärtattack.
  • Planera plugget lite bättre, så jag äntligen kan få vara lite stolt över mig själv.

Boooring, de där var den där vuxna och ansvarsfulla Veronica, nu till det lite mer roliga:

  • Fylla 18 år!!! (wow, vilket mål)
  • Bli stamkund på KROOGEN
  • Ta körkort!
  • Åka på festival
  • Få MVG på nationella i fysik
  • Börja trean och ha assköj med klassen min.
  • Åka utomlands?
  • Sluta med allt soffliggande och dra mig mer ut och umgås och festa.
  • Vara mer spontan.
  • Spara ut håret, lååångt ska det bli!
  • Skaffa mig ett jobb - börja spara pengar
  • Beröma mig själv när jag gör bra saker, varför inte shopppaa?
  • Istället för att köra det säkra kortet, ta det osäkra.
  • Bryta vanor och testa nya saker
  • Ansöka till frivillig grundutbildning för pliktverket - alltså anmäla mig till mönstring
  • Gå på Winnerbäck när han är i Strömsholm i Augusti!!
  • Tatuera in någon liten fin symbol på kroppen.
  • Spendera mycket tid med dem jag håller närmast hjärtat, och visa hur mycket jag verkligen uppskattar dem.

Precis ett inlägg jag behövde skriva, nu känner jag mig hur taggad som helst för det nya året. Jag menar, lyssna bara på mitt liv i denna stund:

Klockan är strax efter fyra på natten och jag ligger i sängen med datorn på magen. Diskhög brevid mig. Sängen föresten, halva madrassen ligger på golvet. Bär samma jeansleggings jag har bott i detta lov, och ett linne jag spilde ner med must tidigare idag, har inte orkat byta. Ett under att jag ens har satt i linserna idag. Somnade sju imorse och sov till tre i eftermiddags, härligt mörker utanför fönstret när jag vaknade. Och det var inte för att jag festade till dess, nej det var för att jag har vänt dygnen och inte var trött. Vad har jag gjort idag då? Förutom att träffa issa en stund har jag legat i min säng och tittat på film. Ta tag i saker, vafan är det?
Frågan är väl om man ska skratta eller gråta. Tror pappa gråter lite i smyg



Nu gör vi nå kul av detta år!


2010

"låt oss hoppas att 2010 blir ett riktigt fint och innehållsrikt år och glöm inte att livet oftast blir vad vi gör det till. Även om vi inte kan styra över allt som sker så gör en positiv inställning obeskrivligt mycket. Sitt inte och vänta på att något bra och lyckosamt ska hända er, ta saken i egna händer och förverkliga det ni drömmer om - Allt är möjligt, men bara om ni verkligen vill! ♥"

-Fint skrivet av StinaLee!

GOTT NYTT ÅR!



RSS 2.0