Sista novermber

blogg.se är sjukt segt idag, så vi får se hur långt det här inlägget kommer.

Sista Novermber idag då, imorn börjar den mysiga, kalla, juliga månaden då man får öppna chokladkalender varje morgon och äta frukost framför julkalendern. Önskat så att det ska komma lite snö innan jul också! Här är min godisgömma:


Den ser ju lagom smaskig ut!

Idag har jag haft en härlig dag. Har haft olidligt ont i huvudet och varit så trött att jag har kunnat somna när som helst, men det skiter vi i.
Imorse när jag satt och åt frukost med mitt goda morgonhumör, host, öppnas dörren och där står min bror och nynnar "Godmorgon godmorgon, se fåglar sjunga glatt!" Helt plötsligt var också Linda och mamma i mitt rum och var på ovanligt bra humör. Eftersom det spöregnade ute så tjatade jag till mig skjuts till skulan. Skönt med varierade mornar, inte alltid de där när man får gå runt i en mörk tyst lägenhet för att sen sätta sig på cykeln och trampa till skolan.

Idag skulle min idrottslärare bli glad om jag berättade vad jag har gjort. För man ska ju nämligen "göra någonting för sin hälsa varenda dag". Idag har jag haft idrott, gått hem från skolan(med en grymt tung väska över axeln, höll på att slungas ut i vägen när jag skulle byta axel på väskan) och nu ikväll cyklade jag ner till friskis och körde ett yogapass med mallan. Gick även hem(!!) Känner mig så fruktansvärt stolt, MARIE!

När jag kom hem från skolan var Ida här, vår egen lilla energispridare och kusin. Familjen(inte jag och pappa som gör saker för samhället om dagarna), hon och ullrika hade varit på hälla under dagen. Så nu har vi införkskaffat en trådlös rauter, äntligen slut på allt krångel med den där dumma internetsladden!
Okej, käften glappar. Jag har en skitslapp vecka den här veckan, så jag kör stenhårt på träningen. Tränade ben för första gången igår, och har knappt haft ont i knäna alls idag! Ska träffa en gymcoach imorn så vi kan lägga upp min framtida träning, kan bli intressant.

Fick brev från Plikverket idag, och det var med fjärillar i magen jag öppnade det.
Gjorde, mest på skojs skull, en ansökan till mönstring tidigare i höst. Fick svara på lite frågor om hälsa osv.
Och titta vad dem tyckte om mig!:
Blev skitglad att dem tycker att jag har förutsättningarna för det! Sen får vi se om jag ska görat eller inte..


Dags att sussa sött.
btw, WIINNNERRRBÄCCK PÅ ONSDAG!!


1:a advent

Idag har jag en sån där feelgood dag. Sitter här med en kopp te och läser "Ny kraft med Blossom" - och energin bara kryper i kroppen! Kan knappt vänta till jag kan ge mig ut på en löprunda igen. LIVSENERGI!
Ska väl snart ta och börja göra mig i ordning. Ska börja med att träffa Issapissa på en fika på stan - det kommer krylla av folk där eftersom det är skyltsöndag. Efter det ska jag träffa upp Lindabinda för ett träningspass. Känner verkligen hur jag behöver bygga upp mängden muskler i ryggen. Har tänkt träna minst 3 gånger nästa vecka, skönt när vi inte har så mycket i skolan. Fysjutton va underbart. Skulle fan inte sitta fel att bli träningsnarkoman. Som gubben i min trapp, kommer ut varje morgon med sin tävlingscykel, trasiga tröja, cykelhjälm och superhjälte skor, och cyklar sedan flera mil. Måste fan hånka på någon dag, fniss vad jag skulle ligga långt efter honom med min Pärlan till skrotcykel utan plingklocka.

Tänkte nu läsa klart kapitlet sen värma lite awesüme köttfärssås.

Har inte tänkt påt, men titta vad ljushårig jag är!!



Martina Lindgren 17 år!

Igår fyllde världens bästa vän år, och eftersom jag inte hann göra ett kort till henne, så tänkte jag "göra" ett här.

Grattis(i efterskott) på din dag!!

Du är den bästa vännen jag någonsin kommer att ha,
med dig har jag kul natt som dag.
(orkar inte rimma mer..)
Det är skönt att ha en person som dig,
en sån som alltid lyssnar och förstår, och som man kan lita på till hundraelva.
Att vi inte ens behöver inte öppna munnen för att förstå varandra,
och oftast har lika åsikter om saker,
det kan ju inte betyda någonting annat är att vi är menade att vara vänner.
Du är en sån person man kan sitta och prata med timmar i sträck, det blir liksom aldrig tråkigt!
Jag hoppas vi kommer vara vänner för-all-tid, för du ska veta att du betyder så otroligt mycket för mig.
Jag älskar dig bästa vän!

Måste nämna någonting kul Martina sa till mig en dag ute på hennes gård när vi var runt 11 år:
"Vevve vi är lika, min pappa har sagt det"
På den tiden var jag lång(som alltid), tjock, hade kort blont hår och blåa ögon.
Martina var kort, smal, hade långt brunt hår och bruna ögon.
Förstå att jag fick mig en rejäl tankeställare där.



våren 06


sommaren 08


sommaren 09

Jag hoppas att du hade en bra födelsedag, min stora flicka!

önskar:
VVVVVVVeevv

Helg igen!!

Hejhopp, helgen är här igen och jag njuuter! Skulle egentligen ha stuckit till stan och träffat Issa och Alice på en fika, fast vi bestämde oss för att ta det imorn ist.

Den här veckan har jag gjort en del. I tisdags var jag på gymmet, fan va skönt det var att träna! Grymt. Tyvärr har jag inte hunnit dit nå mer efter det. Efter gymmet var jag och tittade på när min lillasyster hade "gitarrorkester" hon är så duktigt, min sötnos! Dagarna efter det har jag mest koncentrerat mig på kemin vi hade prov på igår, vilket inte gick nå vidare alls. SUCK. Igår fyllde bästavännen 17 år, så var över där och firade henne igårkväll med hennes pojkvän. Allid lika kul att träffa er :)

Igårmorse körde jag på en hund.. haha seriöst. Hade skitbråttom till provet jag redan var försenad till, kom på höger sida, och ägaren med sin hund gick vänster. Just när jag börjar närma mig dem så släpper ägaren på hunden(!?) så den springer rakt ut framför min cykel. Klart som fan hinner jag inte stanna när jag hade kommit upp i en sån racerfart. I den där slowmotionscenen som uppträder just när man inser att man faktiskt ska krocka så var allt i mitt huvud "HUUUUNDEN!!" *PAFF PONG BANG, WOFF WOFF!* Så låg jag på backen och hunden hade flygit någon meter i skall. Ägaren blev helt förtvivlad och sa " Herregud jag såg dig inte! Gick det bra?" Jag var så förbannad och stressad i det ögonblicket så jag kunde inget annat än att mumla ett kort "ja" och resa mig, sätta mig på cykeln och cykla därifrån. I den stunden brydde jag mig inte ett jävla skit om hunden, eftersom att hela grejen var ägarens fel.
Först efteråt har jag börjat fundera.. kanske gjorde hunden illa sig riktigt ordentligt? Den kanske ligger på djursjukhuset just nu väntar på att dö :o herre min skapare..

Hunden bet sönder mina strumpbyxor och gjorde ett härligt köttsår på mitt knä.

 

Mamma kom nyss hem från Stockholm. Hon har varit på julmarknad, och köpte tydligen en lott för 30kr,
TITTA VAD HON VANN PÅ DEN!:

mahah, muums!

Får börja med det nyttiga på måndag.

 


Fan va dålig jag är

Aj äm veri sårri, skriver en snutt imorn, eller ja.. jo.. jag..tror de.


Sagan om Ullared

Sitter och kikar lite på dagens Ullared på Kanal 5 Play, kom på att Paul och Kjell skulle vara med idag.

Såklart så svävar tankarna iväg.. För några år sedan skulle jag, mamma, moster och morbrors fru(om jag inte minns fel) åka till Ullared en fin sommardag, mamma hade sagt att det fanns mycket kläder där, så klart att jag haka på.

Väl i bilen kommer jag inte ihåg så mycket av vad som hände, men när vi hade kommit en bra bit så small det till och helt plötsligt, och vi hade punktering på bilen.. Vi fick stanna, sätta ut en sån där varningstriangel, och satte oss sedan i ett dike och fikade (jag satt i en gammal barnstol minns jag, som vi tog ut ur bilen) medan vi väntade på att pappa och morbror skulle komma och hjälpa oss. Ivriga som vi var så började vi såklart att försöka slita i däcket med ett sån där "mutter-kors", men det gick inte så bra. Har för mig att det hann stanna en tjej som tog fram någon mirakelskruvmejsel(som dock inte fungerade, hon blev så knäckt haha), och så stannade det en farbror som mamma fick åka med, för att hämta någonting om jag inte minns fel (kommer ihåg hur rädd jag var, trodde jag aldrig skulle få se henne igen). Utan nå resultat alls, fick vi vänta in pappsen och morbror, och när dem äntligen kom fram insåg dem att muttrarna hade blivit runda för att vi hade kämpat så mycket med dem. Hahah, dagen slutade med att bärgningsbilen fick hämta bilfan och löda bort muttrarna. Det blev alltså ingen visit på Ullared den dagen, men jag kommer ihåg att mamma lovade mig att vi skulle åka dit en annan dag.
Den dagen har inte kommit än!






Maria idag

Kikade på filmen "tretton" och tjocka chokladpudding idag med min vän Maria, mycket trevligt trevligt.

Vet inte vad som gick snett på bilden riktigt.

 

Ska skriva en sann sak. Skrev att jag skulle träna i söndags för första gången på 31 dagar,
men sanningen är att jag ska träna imorgon för första gången på 53 dagar!!
Det var nått som gick fel, och det gör föresten matten också.


Lördag


Har faktiskt suttit framför skolböckerna en liten stund idag, första gången i detta liv jag pluggar en lördag. Och det lär ju definitivt inte bli den sista. Ikväll har jag träffat malin på en mysig fika :)

Imorgon ska jag till gymmet för första gången på 31 jävla dagar! NÅÅGON ÄR LYYCCKLIIIG!!


Plans with my broe


Andreas och jag har stora planer på g!




Det kommer bli både sjukt och omoget, precis som det får vara det vill säga.
Men mer om det senare! ;)


Weekend

Hoppsan hejsan, har inte skrivit nå vettigt sen i söndags insåg jag nyss. Vet inte riktigt, ibland blir det verkligen tomt på ord i mitt huvud.(Segt att jag alltid ska behöva förklara mig när jag inte har skrivit, ellerhur?) Men nu är jag tillbaka! Icke arg och besviken, men väldigt trött.

Det har varit en tuff vecka, så helg kan jag ju verkligen säga att jag förtjänar. Prov, läxförhör, långa dagar med tidiga mornar..you know it. Det SUGER.

Sitter och lyssnar på idolskivan här.. heheh hur fick jag tag på den? h0h0h0. Och gissa vad Calle sjunger? WALKING IN MEMPHIS!!

Har hänt massa skoj den här veckan jag har försökt lägga på minnet.. men tyvärr. Börjar seriöst undra om jag börjar få lite alzheimers kanske. Eller aa.. kanske.



Känns som att man har nördat lite för mkt happy aquarium
när "facebook F:et" har bytts ut till en fisk?


Hahahaha

 


Tomorrow

imorgon är jag tillbaka, trött arg och besviken, tro mig!


Sundaay

Idag blir det en bra dag, känner det på mig bara. Positiva Petra (y)
Dags att ta ansvar.. vilket är ganska skönt ändå. Samtidigt som jag hatar det mer än någonting annat.

Det blev en skitmysig fika igår med Malin, satt och prata tre timmar i sträck. Love you girl!

Ska väl dra fram samhällsboken, sen ta en promenix med ida :)
Andreas, Linda och Martina är på badhuset, hoppas dom drunkar h3h3hh3h3h.
Skoja.


Höger och vänster hjärnhalva


Lördag!

Igår vankades det klassfest för hela slanten.. och vilken kväll det vart! Det var så jävla många tillfällen jag höll på att tvävas för jag inte fick någon luft, haha. Några nåmnvärda saker som hände under kvällen är väl ändå killarnas otroligt sexiga lapdance, simon som gick vilse när han skulle cykla hem, så vi fick gå ut och leta efter honom, och såklart linns lilla missöde med att tappa mobilen i toan när hon satt och kissa.

Tänkte dra ett bakfylledonken-besök idag med erica&co, men det kändes lite för slitet för det. Även fast jag klunka i min en halvliter vatten och massa alvedon innan jag somna igår.

Lite helsnygga bilder från NV08Colour(flow?):


äskar Simons utklädnad!

 

Nu ska jag sminka mig lite, sen åka ner på stan och fika med mallanbrallan!

 


Isabelle och Nathalie 17 år!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

 

Så många fina minnen vi har,
och så många fler det ska bli!


Jag älskar er, mina underbara trappmänniskor!
<3<3<3<3<3<3<3<3

 


Jag får liksom ingen ordning

Hej!
Vet att jag inte har uppdaterat på ett tag.. det är för mycket negativt i mitt huvud just nu, och jag har inte haft lust att leka emo-kid. Det känns bättre att ha stunder för sig själv och fundera, och inte minst prata med folk man har nära hjärtat. En sak är iaf säker, och det är att jag njuter av varje lyckorus, som kommer när humörsvängningsmätarn har lust att ta sig upp till ytan en stund. Längtar till nästa gång det är dags att bli "hög på livet", när man för en lång tid känner att ingenting kan bli bättre!

Den här veckan har varit riktigt skön, slutade 11.40 i måndags, samma sak idag och imorgon slutar vi klockan ett. Det behövs verkligen, för just nu har vi så himla mycket att göra. Man känner att man inte riktigt räcker till faktiskt. Eller tiden kanske det är. Matten har inte börjat bra det här året, jag vet inte vad det kan bero på. Självklart är det riktigt svårt, men en sak är jag säker på, jag kan om jag vill. Måste bara hitta tid och motivation.

Imorgon är det dags för klassfest, fan va kul de ska bli! :D


Stöpte ljus ute hos mormor i söndags, precis som traditionen lyder!
Gjorde mitt spiralljus för tredje året i rad, men det blev dock inte mycket mer,
eftersom jag mådde dåligt och sov halva dagen i mormors säng.


Nu ska jag ta ett steg i rätt riktining,
sätta mig vid köksbordet med lite skolböcker och mellis.
Efter det ska håret bli ljusare! :D
Puss och kram, skumbanan


Dagens lilla öde


Idag bestämde jag mig för att vara händig.


Jag tog fram mammas symaskin, drog ett måttband runt hasen, stoppade några nålar i munnen och placerade glasögonen på näsan. Kan tänka mig hur hemskt det såg ut.

Målet var att sy upp en klänning jag tyckte var för lång.

Det slutade med att:
Symaskinslampan tog eld, och satte eld på hälften av mammas tyger.
Jag slant med saxen och råkade göra ett hack mitt i klänningen.

Eller så var det så att...

.. det tog det ca fem timmar
..mamma fick lov att gripa in och hjälpa till
..klänningen blev på gränsen till för kort

Som min syster sa precis när jag såg mållinjen
"Jag tror inte du borde göra sånt där"



If you're not the one


I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?



Myskväll

Myskväll med mina fina vänner Ben och Jerry!

 

Vill bara tillägga att jag har gått och blivit kär i o.c.. inte för att någonting slår one tree hill men iaf!

 


Mömma

mmh, it tastes gOOd!

 

Mamma tror att jag har svinis, kul.
Hon tvingar i mig astmamedicin, hostmedicin och nässpray på en och samma gång.
Fast det tror inte jag!

 

Hejhopp!

 


Pigg som en mörtjävel

Såå, vad ska man hitta på inatt då?, jag menar något måste man ju göra medan John Blund letar sig hit. Vafan kan han inte skaffa sig en GPS för? Allt skulle ju bli så jävla mycket enklare då liksom..

Klunka hostmeducin? Pilla sig mellan tårna? Dra fram damsugaren och börja städa lite?
Nejfan, tror jag kör på att försöka trycka in spanskaglosorna vi har till imorn(alltid bra och börja någon gång), läsa i min bok (bara 260 sidor kvar nu!) och kanske försätta titta lite på O.C.

Vi får se hur långt jag kommer.


Har kommit på hur jag fungerar. Blir jag sjuk innan det är dags för ett stort prov eller liknande(som jag inte har förberett mig inför), så blir jag alltid överlycklig över tanken över att ha en hel dag hemma och kunna plugga. Vilket bevisar att jag kanske inte är så sjuk trotts allt?
Fast den här gången har jag faktiskt varit hemma för att jag har trott att jag ska spy hela tiden(har aldrig hänt iofs), men kul att sitta under en genomgång och märka att det faktiskt är på gång. Nu när jag så gott som har blivit av med det där knäppa, så har jag dragit på mig en sjukt jobbig hosta. En sån där som täpper till hela luftröret, men inte går att hosta upp. Kul att då och då bli illröd i fejan och knipa efter luft. Riktigt skoj.


Noway att jag väljer en bok på över 200 sidor nästa gång! Man kommer ju förfan ingenstans..


En sjuk Veronica

Hoj! Kanske dags att lämna några livstecken. Mår dock inte det bästa kanske. Men det ska allt bli bättre snart. Skööönt att ligga hemma och glo på O.C. och måla tånaglarna dagarna i enda. Synd bara att man lyckas vända dygnen helt fucked up eftersom illamåendet och det magonda hindrar mig från min skönhetsömn :(
Käkar vita mackor, blåbärsoppa och avslagen cola 24/7. Har gått ner nästan 4 kilo nu på två veckor, fan va musklerna har börjat lagt sig. Inte bra! Vill trääääna.
Måste försöka läsa klart min engelskabok, har typ 300 sidor kvar.. Den, matte- och samhällsprov väntar nästa vecka. Känner mig så jävla körd så det inte är sant. Need alcohol this weekend!

GRATTIS KUSIN IDA, 13 ÅR IDAG! <3


Yeah

Fick väl mail från Darin idag då.



Jag har funnit min tvillingsyster

Maria smsade mig häromdagen och sa att jag skulle kolla i tidningen Hemett, för det var tydligen en tjej där som var jättelik mig. Jag trodde såklart först att det var ett skämt, att det skulle vara skitful människa jag inte alls var nå lik.


MEN, titta!! Säg inte att vi inte är lika :o Inte håret kanske, men ansiktet!

 

De är fan läskigt. Från Västerås dessutom,
hmm...

 


The day today

  • Stukadefingret på idrotten, jävla krigarklass.
  • Pappa har varit på arbetsintervju, håller tummarna!
  • Köpte en jättefin klänning av Linn för 50 spänn! Hello budget woman.
  • Ska spendera resten av kvällen framför fysikböckerna, ger mig inte fören pennan brinner!
  • Längtar mer än någonsin tills jag kan släppa hela den här grejen, eller vad man nu ska kalla det. Få ett slut på skiten.



Söndag.

Nattblogging precis som vanligt, men det är faktiskt pågrund utav att blogg.se segade sönder tidigare idag. Och just nu känner jag att jag hellre skriver lite här, än att jobba på min idrottsuppgift.. hehe.

Idag hade jag tänkt tat lugnt hemma (precis vad typ hela mitt lov har bestått av det vill säga), men Maria drog med mig ner på stan. Jag förstår inte varför man inte shoppar på söndagar för? Det är ju knappt några folk alls på stan då, värt att trängas med alla andra på lördagarna liksom. Men okej, på söndagar har ju Gud besämt att vi ska vila, så jag fattar.. Fick iallafall med mig en laddare till mitt kamerabatteri (äntligen kan jag ta kort!), nylonleggings och lite hudvårdsprodukter hem. Pengarna börjar ta slut, fan vad det svider.

 

Här kommer bilder på grejerna jag köpte igår(känns lite ovärt att visa egentligen menmen):

 

Stor tröja med knappar och en sjal.

 

Skitmysig, stor stickad tröja

 

Stor herrskjorta

 

Partyklänning!

 

Pennor&sudd till skolan, ögonskugga, torrshampoo, två nagellack,
två par örhängen och så underkläder.

 

Två par strumpbyxor nu när det börjar bli lite kyligare, jag vet inte om man ser skillnaden?
Dem till vänster är iallafall randiga, dem andra inte.

 

Många stora tröjor, just the way I like it. I like them big! (du måste ha sett Madagaskar 2 för å fatta de där)

 

Jaja, need my sleep. Har sånn jävla ångest över de kommande veckorna. VAAAARFÖR VALDE JAG NV?!

 


Bortbortbort..

Jag längtar så ruskigt mycket till gymasiet är slut, då jag kan ta mitt pick och pack och sticka härifrån. Första stoppet blir i Göteborg, där jag har tänkt plugga till dietist på göteborgs universitet. Nya människor, ny stad, nytt hem.. efter det ska jag upptäcka världen.

Tillbaka till jorden, först och främst måste jag se till att fixa betyg för att ens komma in på den där linjen. Men jag är envis, jag har mina mål, och jag ska tamejfan nå dem också!


Men gud vad jag ska sakna mamma.. ♥

 

 


RSS 2.0