Onsdag

Hej hallå hallå.
Har en sån där mysig hemmakväll, någon av dem första det här sommarlovet. Funderar vad man ska göra..ta en dusch och sen mysa ner sig i sängen framför en film med massa frukter? Med lillasyster såklart! Mitt hjärtegull.

Idag har jag sprungit runt på stan i flera timmar, käkat Vivaldi<3, hämtat ut nya linser, lökat ihjäl inne i ginas provhytter som inte har någon luftkonditionering, köpt nya solglasögon, ett par rosa för stora shorts, ett par cykelbyxor som jag inte lyckas matcha till något och en svindyr parfym. Hej ekonomiångest, fan va jag längtar till lönen kommer nästa månad! Efter det körde jag och Mandy ett gympass, skönt med lite ny energi.

Min syster kom precis in här med en travlapp..."Vi ska ju åka på trav på Lördag!"(skitglad)...okej? Jävla pappa. Kan se framför mig hon sitter där vid köksbordet med sitt lurviga hår och försöker sig på dem där siffrorna, LYCKA TILL!


Vad har hänt mer sen midsommar...jag har jobbat, vart och badat och bränt ryggen, och umgåtts med världens absolut finaste vän. Åh, låt aldrig lovet ta slut, jag mår så jäääävla bra av att få göra saker jag tycker om!


De vita prickarna är inte repor i kameran, det är lödder som jag försökte fånga på bild.
Fan va rädd jag blev när jag vände mig om efter att ha låst cykeln, och det kom ett stort moln med lödder mot mig.

Älskade du

Ibland är min pappa rätt rolig. Vet inte om det bara är jag, men har man en föräldrer som alltid försöker vara rolig, då blir man bara irriterad på dem. Men häromdagen lyckades min far få mig att råflina och skratta rått för mig själv.

Familjen var påväg ut ur huset, packade bilen så full att den nästan skrapade i marken med: mat för en vecka(de skulle sova borta 3 nätter), grillar, badkläder och allt annat som tillhör en campingsemester. När pappa gick in för att kolla om allt var med, hörde jag honom mumla:

"Hmm..har jag med det viktigaste med nu....
..VMBibeln, öl"

Körde på storpackning den där.


Midsommar 2010

ÅH IGÅR VAR SÅ JÄVLA KUL!
Snacka om att jag älskar alla sköna människor i mitt liv!



Perfekt plats för att pissa tänkte han, hahah så jävla dum.


Födelsedagsbarnet!
















Dagen började med roadtrip med grabbarna till Fagersta där familjen och några släktingar campar, galen bilfärd. Hög musik, cider och öl. Där firade vi plutten som fyllde 13!, fikade, badade (första doppet) och andra mysigheter, jättetrevligt verkligen! Vid halv fem rullade vi hemåt igen. Efter dusch och fix kom tjejerna, så grillade vi och fixade all annan mat. Tog ut högtalarna på balkongen, så där satt vi och käka god mat med efterätt och förfestade. Efter det kom lite till tjejer så släppte vi loss totalt, kasta glas i golvet och grejer. De flesta av oss drog på fest på gryta, där hoppade vi studsmatta och prata med trevligt folk. Vid fyra började vi gå hemåt för att gick förbi donken och fyllekäka, sen började vi gå hemåt. Hemma satt Andreas och massa och väntade på balkongen(hur kom dem upp där?) för han hade inga nyklar in. Så gick vi in och efterfesta, käka massa chips och grejer. Somna runt halv 7 sen tror jag. Riktigt HÄRLIG kväll! Dock försvann mina solbrillor... en snäll kille gav mig 120 kr så jag kunde köpa nya haha.

Sammanfattningsvis:


Kvällens sjukaste:
När Maria tog med sig köttbullar som hon skulle grilla, haha.
När Malin och Amanda trodde att det var en hackspett under balkongen, fast det var balkongen som rörde sig så det lät.
När Linda och Andreas petade i ostbågar i Antons näsa när han hade däckat.
När Anton ramlade över vårt vardagsrumsbord.
När Niklas ramlade ner för balkongen och ingen brydde sig, typ "nej han ramla ner och sen vet jag inte vart han tog vägen".
När min klänning helt plötsligt var trasig.
När någon jävel började kasta pommes på alla vid fem imorse.

DAGEN EFTER:




Så JÄVLA duktig tjej som inte plockar in maten i kylen på en gång, var ju bara att slänga skiten.





Pommeskastning, det gjorde så jävla ont.






Andreas hade tydligen svingat med kickboarden och haft ner en blomkruka.

När Anton ramlade över vardagsrumsbordet flög det nötter överallt.






Snacka om att man ville SKJUTA SIG SJÄLV när man vaknade till det här, när man var så jävla bakis också. Dem andra åkte runt på kickboard och skrek. Tur att mamma och pappa kommer hem först imorn!
Men nu har vi i alla fall käkat flottig pizza och fått undan det mesta, tog flera jävla timmar.
Fick en glasbit i foten, tackar Malin och Maria för det.

Den här kvällen kommer hålla livsglöden uppe länge, tack!

Linda 13 år



Igår fyllde min plutt år.
Min lilla soltråle som jag aldrig kan sluta le åt.
Hon som får ta emot alla pussar av mig, som jag inte har någon pojke att ge till.
Så mycket hon ställer upp för mig, förtjänar hon allt i världen en sån dag.
Hon var inte hemma igår, men vi fick iallafall spendera några timmar tillsammans!
Grattis i efterskott älskling! ♥

Det där med att ställa upp, jag är fan skylldig båda mina syskon en varsin bil snart för vad dem ställer upp för mig. Mamma och Pappa får vi inte heller glömma! Min underbara familj.

Hjärta

Sitter här och avnjuter lite snäckpasta med ketchup, MUUMS! Köttbullarna fick jag på köpet, smakar ok. Efter att Pappa alltid har lagat det det varje gång Mamma har jobbat kväll enda sen jag far liten, så har jag tröttnat helt och hållet på ens tanken om köttbullar. Mormors dock, dem längtar jag efter varenda dag.

 

Tömde kameran, detta fanns med:

 

Shoppingpåsar från igår! Handlade allt på kredit, känns sådär.

Tog äntligen tummen ur röven och köpte saker jag har behövt länge, gummisnoddarna är perfekta för jobbflätan.

Realinne från gina i snygg sommarfärg!

Ännu snyggare realinne från NewYorker.

Och sen min kusins sysselsättning medan jag... sminkade mig idag?

 

Är ordentligt trött efter halva dagen på Framnäs och andra halvan bakom kassan på McDonald's. Nu ska jag duscha sen sova! Äntligen..om jag nu lyckas hitta sängen i mitt STÖKIGA rum. Imorgon ska det storhandlas, storstädas, solas och ätaS tacos med tjejerna från klassen!

Älskar livet för tillfället


Gladgladglad

Åh..vad glaad jag är! Veckan har börjat så bra och kommer bli så jävla mycket bääättre! Idag har jag jobbat, varit hos farmor, tagit det lugnt och umgåtts med min kusin och sen kört ett jävla gympass! Veckan fortsätter med shopping med min bästa vän, jobb några dagar, stek i det fina vädret, träning, både storstädning&-handling inför helgen, ha över tjejerna från klassen på middag, celebration av min lilla plutt som fyller 13 år, och sist med ABSOLUT inte minst, PARTA hela natten lång med tjejerna på fredag, iiiih vad jag längtar! Och så den där efterlängtade bakisdagen på lördag. Hihi. Det är precis så här jag har velat att sommaren ska vara, och att det har kommit bra väder kan vi ju vara tacka gud för :) Bad förresten till honom inatt om att det ska bli kanon på fredag. Koooooom igen nu, men ser ut som jag är på g att lyckas ;)


GalnaMidsommar förra året!
REPRISx2 i år!

Torsdag

Igår jobbade jag en liten stund, stod och gjorde pommes och stressade som vanligt. När jag kom hem damsög jag hela lägenheten och på kvällen cyklade jag till min bästa vän. Snacka om att jag somnade sött efter det, och superglad över att jag hade kunnat cyklat för första gången på dryga 5 veckor.

Idag har jag solat, pluggat lite teori och åkt med Malin och Amanda till Björnön där vi tänkte bada. Grattis till körkortet Malin!

Imorgon ska jag jobba till åtta, blir en kul fredagskväll. Innan det har jag tänkt att ta en långpromenad, "har du bestämt dig?" - JA!

Mitt rum behöver STOR städas, ser snart inte vad det står på datorskärmen pga allt dam. ÅH, kan inte någon låsa in mig några dagar så jag gör allt sånt där som måste göras? TYP städa min garderob! Blir aldrig av...



Men nu ska jag sova, vi får se vad jag orkar imorn.


R.i.p. mina naglar

Såhär fina fick mina naglar vara i nästan en vecka.
Igår tog jag fram nagelsax och aceton.
Nu är dem så korta dem kan bli, och inget lack på.
Ska man jobba, så ska man jobba!

Jag som är van med nästan för långa nails, känner mig naken, rädd, EXPOSED!

Självklart är det min fina vän Martina som har gjort även dessa!

 


14 Juni!

Ehm, solade jag klockan tio imorse? NEJ, vaknade och drog upp persiennerna, moln. Fick ju dock inte sova mycket till eftersom min kusinvitamin telefonterrade mig. Efter det har jag....? tänkt att träna. Körde en sväng med pappsen och la märke till att Västerås är rätt stort och har stora ytor jag inte känner igen mig på. Har också rensat min jumbopåse med skolsaker jag släpade hem från skåpet och stängt in alla böcker i garderoben, finito med skolan på tio veckor! Känns braaaa<3<3<3<3<3<3

Imorgon ska jag upp och hoppa tidigt, ringa jobbet och se om det finns några tider lediga den här veckan(klarar inte av denna rastlöshet), gå på stan med Amanda, TRÄNA och sen träffa min bästa vän. Äntligen lite saker att göra!


Pappa taggar förfullt för VM, lägg märke till tidningen.


Tråk

Faaaaaaaaaaaen vad detta suger. Regn och för mycket sömn, blir deprimerad och ligger i sängen, tjockar glass och tittar på hemska filmer. Har iallafall övningskört idag, på smala vägar där jag bad till gud att jag inte skulle få möte, och varit nära på att backa ner i ett dike. Långt kvar.



Ställer klockan på 10 imorgon, då ska jag hoppa i bikinin och lägga mig&sola, oavsett väder!


Sommarlov!

Har tydligen gått och fått SOMMARLOV! Nu är det bara sista året kvar, som ska bli så jävla kul. Vill nästan inte att det ska börja, för helt plötsligt kommer allt bara vara över.

Den här sommaren ska bli så jäkla braaaaa, fifan va kul den ska bli!


Avslutning på Rudbeck.


Andreas och Niklas pimpade en Vodkaflaska till Anton full av internskämt.


Marcus tog också studenten!


Marwan också!


Kussebussen får vi inte heller glömma.

Hade en trevlig kväll at Maria's plays,
nu ska jag sova till oändligheternas oändlighet.
Har fan inte sovit bra på två veckor.




Lördag

TRÖTT! Har powernapat i flera timmar(om man nu kan kalla det powernap), men är fortfarande lika seg och viiille inte gå upp ur sängen. Känner egentligen för att stanna inne under en filt framför en film, men ska väl hoppa i några varma, stora och mysiga kläder och sen springa till bussen. Har en artonåring att fira!


Antons student igår,
Grattis igen fyllo!



Finally here

Puuuhh, äntligen kan jag andas ut. Fyfan va skönt!!! Igår skrev jag mina två sista prov, vilket gick väldigt bra med tanke på hur lite jag hade pluggat under all stress och panik. Var också på donken och jobbade för första gången igår, fick stå och göra pommes. I början ville jag bara skjuta mig själv, men sen gick det bättre och bättre! Hundra saker att tänka på samtidigt. Tömde skåpet idag i skolan, så nu är det bara avslutningen på fredag kvar! Såååååå jävla uunderbart.

Ska om någon timme pallra mig iväg till donken för ännu ett arbetspass, idag ska jag lära mig kassan!






Söndag

Sista pluggsöndagen den här terminen, har jag pluggat? Njaaa...      lite.
Kommer snart få ett ångestrus och dra mig i håret. TVÅ prov på tisdag, & jag ligger inte så jävla bra till... Skyller på att jag är trött såhär i sluuutspurten.

Utflykten i torsdags var HEMSK! Mutantmygg överallt - till och med i solen, att vi gick hela dagen och stannade varannan minut för att lyssna på vart träden härstammade ifrån gjorde inte saken bätte. Inte heller att jag tappade ut min sallad och fick knapra grus till lunch, och att jag satte mig på mina solglasögon, TRASIGA. Fast köpte ett par mycket finare leopard, hihi. Trodde typ jag skulle bli överkörd av en buss på stan, men det skedde då aldrig!

Igår var det klass-/födelsedagsfest hos Erik, mys på altan och massa skaka rumpa, yeah. Fick tyvärr inga bra bilder därifrån, bara massa störda videoklipp.

Nehe,(leker vuxen) nu ska jag plugggga hela natten lång.



Utklädnadsshow!


Torsdagens äventyr


Grattis!


Student

Dags för kusinens student!

 


Sommar

Gud vad tiden går fort! Har mycket att göra den här veckan vilket blir en massa stress, som tur är det snart över och jag får vila några veckor innan det är dags att jobba. Men skönt nog jobbar jag inte veckor i streck i sommar, utan dagar lite här&där.
Idag var det utklädnadsshow i skolan, taggaR för nästa år! Har även hunnit gymmat och bakat mumsmuffins. Imorgon ska vi åka med klassen till en öde ö och rida på hästar.... inte alls, vi ska åka till ridön och kolla på FÅGLAR och bara ta det lugnt och skönt, tänkte köpa med mig en sallad från kajen till lunch, MUMS!

 

Nu ska jag ge mig på min hemska, men dock nästan osynliga(enligt vissa) UTVÄXT!


RSS 2.0