Nya designen nästan klar!

Som man kanske märker så är det ny design på g här -äntligen! eller hur? Men den är inte riktigt klar än, lite saker som ska fixas. Personen som gör om min blogg är min underbara bästavän Martina, som är rikigt duktig som man ser! TACK SKA DU HA! ♥ lots of love.
Besök gärna hennes blogg genom att trycka på hennes namn här över. Bloggen handlar om, som man kanske kan ana, hennes otroliga teckingar! Men också mycket annat fint hon pysslar med. Kika in :)

Var som sagt på Tunapark idag med mamma, linda, faster och kusinen. Tjockt nice, sprang runt som dårar mellan 11-17, snacka om att man var slut i kropp och skalle efter det, med för lite sömn också dessutom. Fick med mig mycket fint hem, kan visa det imorgon om inte kameran strejkar.
Efter det så kom Linda och Maria över och vi stack ner på stan för en mysig, fast kort fika.

Nu är jag så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till riktigt. Gick upp halv åtta imorse!
Imorgon ska jag ta tag i mycket saker, en duktig Veronica.

Lätt jag ska bli en shopaholic!

 

Ida och hennes röda lappar


Tänkte vara lite smart och köpa stora strumpbyxor eftersom jag alltid köper för små.
Benen är bra, men man skulle få in tre rumpor uppe på varandra och två Veronicamidjor för att resten ska passa.
Vad fan hände liksom?



Höstdepression

Mitt humör har pendlat upp och ner hela lovet, och jag har ingen jävla aning vad jag tar mig till snart. Idag har jag försökt intala mig själv att vara lite happy, och visst fungerade det ett tag. Ska precis slå mig ner i soffan med min kära familj och se idol och äta mängden chips och godis. Tidigt imorgon ska vi åka ill TunaPark för att vända upp och ner på affärerma och tömma plånböckerna. Det är vad jag kallar lycka. Måste skriva upp vad jag har gjort de senaste dagarna, så att jag kan gå tillbaka och kolla om man inte minns det en vacker dag.

Tidags: Som jag skrev tidigare så blev det bio med Martina, Nathalie och Isabelle. Vi såg Flickan som lekte med elden, sjukt bra film! Men väldigt obehaglig. Kom på mig själv att en gång skrika rakt ut av rädsla. Efter det satte vi oss på stugan en stund, och blev därefter hämtade och åkte till en lokal nära här, där det var filmkväll med några sköna grabbar. Såg the haunting in connecticut, psykfilm! Alla var livrädda där inne, för att inte prata om martina som satt och kollade ner i golvet ;)

Onsdags: Åkte ner på stan med Martina där vi gick till Sf för att leta efter mitt skärp jag olyckligtvis hade tappat. (det sjuka är att jag i månader har letat efter det där skärpet+några skärp till, och samma dag som min syster hade hittat dem i en av väskorna jag hade med mig till Öland, så tappar jag bort det ena igen.) Men inget skärp hade hittats på Sf inte, suck. Efter det tog vi bussen till gryta och umgicks med Martin och hans kompis, och så spelade jag och Martina in en liten truddelutt till galen bakgrundsmusik, som bestod av typ "Veeevvoo och maaartinoo" "Aumauma". Haha!

Torsdags: Det var visst igår det. Pappa skjutsade över mig till Maria, där hon, jag och Issa satt och kollade på outsiders och käka äppelkaka. Det handlade blandannat om en tjej som var med om en brand när hon var litet spädbarn, och har nu 88% brännskador över hela kroppen. Tjejen såg inte ut som en människa! Vi satt och sa flera gånger om "jag ska aldrig mer klaga på mitt utseende". Efter mat hemma osv så kom Isabelle över på sleepover, så jag lärde henne Happy aquarium(:D),sen pratade massor och kollade på Madagaskar 2 med popcorn och te. Mys!



Sunday Bloody Sunday

God morgon min fina blogg!

 

Blogg.se har varit avstängt inatt mellan 00.00 och 04.00, vilket jag blev ganska irriterad på. Hade precis dragit min gamla vanliga runda runt bloggarna jag läser, och såg att Stina-Lee hade uppdaterat. Vilken tjej! Otroligt bra text, och rörande kommentarer. Tårarna rann.
Efter det kunde jag inte somna, hade så jäkla ont i mina ben. Så jag satt och funderade och provade lite till den nya designen.

 

Idag är det tisdag, andra dagen på lovet. Jag har bestämt mig för att försöka plugga ikapp lite matte nu på dagen(titta vad duktig jag är!), och ikväll blir det bio och fika med mina fina flickor.

 

Igår stod jag inte ut längre, hade suttit inne för länge tror jag. Sminkade mig, och tog bussen ner till stan och träffade tvillingarna. Vi köpte lite smått och gott och käkade pizza, för att sen på kvällen åka en sväng med marcus och kolla på män som hatar kvinnor. Ska bli spännande som attans att se fortsättningen ikväll!

 

Men matte C hade jag visst bestämt mig för.
Och lite våfflor.. eller kanske omelett.


 


Dilemma

Det här med kryckor är ingenting roligt ska jag säga. För det första är det ju riktigt jobbigt för händer/armar förstås, men jag har upptäckt ett annat problem.
Jag vaknar upp hungrig som bara den, reser mig ur sängen och letar reda på kryckorna. Därefter bär den långa vägen av mot köket, där jag genast slänger bort kryckorna och rycker upp kylskåpet. De närmsta tio minuterna spenderas hoppandes på ett ben genom hela köket medan den optimala bufféfrukosten görs i ordning. När frukosten är klar, står den där på köksbänken och utstrålar "ät mig!", och jag plockar upp kryckorna från golvet igen.
Till problemet.

Hur fan i helvete ska jag få med mig frukosten tillbaka till mitt rum?!




Gaaaaah

Jag som alltid längtar efter dagar då jag inte ska göra någonting. Har nu kommit på att jag faktiskt hatar såna dagar.
Vaknade halv sex, och bestämde mig för att strunta i högskoleprovet. Såg det mest som en jobbig utmaning med kryckorna, även fast jag verkligen ville skriva det. I vår så jävlar!
Är totalt utvilad eftersom jag somnade tidigt igår, så vad ska man göra nu? Mina fina facebook fiskar mår kanon, så jag kanske ska läsa lite? Får helt enkelt göra såna där tråkiga saker som man aldrig annars gör. Efter den här dagen får jag stödja på benet igen, så det känns ju ändå bäst att slappa fullt ut så att det verkligen blir bra. Håller hundra tummar att det inte kommer tillbaka den här gången. En sak är säker, kommer inte sitta still en minut till det här lovet!

Blir så lycklig av den här bilden, bebbo!

 


Fredag, härliga fredag

Jag får be så hemskt mycket om ursäkt för den urusla uppdateringen. Har varit så jävla trött den här veckan, sovit jättedåligt. Har även fått vätska i knät igen.. Så har varit på sjukhuset idag mellan nio och två. Röntgen, tömning och kortison. Blir det inte bra nu så vet jag fan inte vad jag gör.. men det ska förhoppningsvis bli.
Blev lite skakis, läkaren berättade att jag fömodligen har en lätt reumatisk sjukdom. Även fast jag har trott det jättelänge så blir det ju inte direkt en glad överaskning. Men ska förmodligen inte lida så mycket av det, utan möjligtvis få svullna leder ibland som måste tömmas. Inga problems med träning, vilket är en jävla tur! Annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Menmen, ska inte hoppas för mycket nu. Är så jävla rädd att jag ska börja få ont i lederna.

Men nog om det dystra här i livet, har ju faktiskt gått på höstlov nu! Perfekt timing, behöver vila upp både kropp och själ. Det ska bli en awesome vecka :)
Imorgon bitti halv nio är det dags för högskoleprovet. Vi får se om jag går dit, känns lite jobbigt när jag nu inte får stödja på mitt ben de närmasta dygnet, att komma där hoppades på kryckor och sitta och ha ont. Låter..kul.

Tänkte ta och fixa om desigen den här veckan! Eller måste rättare sagt.

Tänkte ta en lugn kväll med idol och sköta om mina fina fiskar på facebook. Hörs sen!

Reminder


Godnatt måndag

Min ork är totalt SLUT!

Hade egentligen inte lust att gå upp ur sängen imorse, men kom på att det bara var 5 skoldagar kvar innan lovet, så jag steg upp.

Jaja, ska kolla klart Roast på berns innan det ska sovas. Det ska pluggas kemi hela dagen imorgon,.



Godnatt söndag

Har helt enkelt inte någon inspiration att skriva just nu, för vem vill veta att..

..jag idag vaknade alldeles för tidigt, blev skitförbannad och kunde inte somna om.
..jag inte hann äta frukost eftersom att familjen skulle åka till mormor och jag inte ville vara själv hemma.
..jag satt och pluggade ikapp fysiken jag låg efter med medan alla andra lekte pyromaner på tomten.
..jag körde hem med en skräckslagen storebror i baksätet.
..jag har efter det suttit vid datorn och jobbat med engelskarbetet(Läs: Köpt nya fiskar till mitt happy aquarium) Och även kollat på Playa del sol och Parlamentet.
..jag tog nyss ett långt varmt bad med hårinpackning och en ansiktsmask som såg ut som en spya.

Lägg märke till att alla meningar börjar med ordet jagE G O I S T
Min dator har också fått spasmiska ryck, helt plötsligt när jag håller på och skriver en mening, så upptäcker jag att muspekaren(eller vad den nu heter), helt plötsligt har "klickat", och orden skrivs mitt i meningen.

Tror det är dags att sova.


Lovely weekend

Äntligen är helgen här, känner att jag får njuta av den mer än någonsin. Har haft en vecka med matteprov, nyhetsredovisning och även ett helt stört spanskaprov. Ibland ångrar man att man valde NV! Men snart har ju ändå halva tiden gått.

Igår kväll kom Linda hit, vi tog med oss plånboken och gick huttrande till ica och köpte på oss godis. Hemma satte vi oss och kikade på den senaste Wallander med en glass i handen. Efter typ 20 min somnar Linda.. kul. Där sitter jag alldeles ensam och biter mig i fingrarna för att jag inte ska skrika. Precis när filmen tog slut så vaknade hon igen.. kul. Så råkade jag nämna nått om www.sjalvmord.com och tjejen sätter igång att ha högläsning därifrån. Det måste verkligen vara en oseriös person med för mycket fritid som har skrivit den där sidan.
Menmen, som vanligt höll vi på att skratta upp magsäcken.

Tänkte städa mitt akvarium på fb nu, sen ta en dusch!



Jävla härmapor

För några dagar sen låg den här artikeln uppe på startsidan för blogg.se.
Jag som alltid har sagt att jag vill ha en minigris!
Nu har det helt plötsligt gått och blivit en trend och jag är helt plötsligt som alla andra..
GÅ OCH DÖ!


Nu ska jag ha en...ehm.. HÄST istället!

 

 


Melting

Har varit hemma från skolan idag också.. för att knät ska få en chans att återhämta sig en aning. Och eftersom jag inte har några kryckor så vet jag inte hur skolan skulle gå riktigt, men imorgon måste jag gå. Omprov i matten och nyhetsredovisning.

Har fått en del klart idag iallafall känner jag, så gott som klar med nyhetsredovisningen, och matten har jag suttit med i timmar.. På något konstigt sätt fastnar det inte. Funderar på om jag kanske har slagit i huvudet.

Jag smäälter..
Hans version av låten är ingenting annat än helt jävla underbar!

 

Back to matten!


En liten förtydligan

Igår hette jag som man ser, "v  17! :D" eftersom att jag fyllde 17 år.
Fick dem här två kommentarerna under kvällen, och förstod såklart ingenting.
Något rykte? En helkroppsbild jag ser gravid ut på?

Men nej, tydligen så tolkade dessa två personer det som att jag hette "v. 17! :D", alltså att jag skulle vara gravid i vecka 18. Snopet.
Tur att det bara var två, eller vem vet, det kanske var fler som misstolkade situationen?

 


Vad är det som gömmer sig där inne?

Tänkte att jag skulle visa mitt knätillstånd för tillfället, och det efter dagens tömning på 45 ml.
Har föresten upptäckt att 45 ml är nästan lika mkt som min deodorant innehåller :o

 

Man kan ju undra vad som gömmer sig därinne? En liten alien? Den senaste veckans tekonsumtion?
Lite dålig kvalité på bilderna, tagna med webbkamera.

 

Insåg just att det endast är 50 minuter kvar av min 17års dag, och att jag aldrig mer kommer att vara 16 år! Känns lite weird.
Jaja, inga djupa tankar nu, ska njuta av den sista lilla snutten av dagen genom att sova.

 

Som sagt, tack för all "uppvakting"! Det betyder mycket ♥

 


12 Oktober 1992 - 12 Oktober 2009

IDAG ÄR DET MIN DAG! Wiiie :)

Familjen väckte mig med presenter och frukost på sängen imorse. Fick nya hörlurar, Winnerbäcks platta& bok, tröjor, plattång och en kalender. Efter det kikade jag lite one tree hill och ringde farbror doktorn. Mellan tio och ett var jag på sjukhuset, först hos familjeläkaren, men han skickade upp mig till barnakuten. Som vanligt uppe på sjukhuset så vet dem inte vad ordet "skynda" betyder, så jag somnade i en soffa. Efter att ett visst antal doktorer hade kollat på det så bestämde dem sig för att tappa ur knät. Eftersom jag kom ihåg hur ont det gjorde förra gången så blev jag i princip panikslagen, men det gick bra till slut. Om man ska beskriva känslan, med bedövningen, så skulle man kunna säga att någon sticker in en nål in under knäskålen och drar runt lite. Skönt va?

Konversation under attacken:

Jag: Aaaajj!
Sköterskan: Tänk på någonting roligt!
Doktorn: Jaa, vad händer senare idag?
Jag: Jag fyller år idag..!
Doktorn: Allvarligt?! Haha kul dag!

Efter det här bestämde jag mig för att strunta i skolan, så vi stack först till apoteket och sen köpte donken och massa godis.
Och nu har vi nyss käkat mumsig spicyhot, och jag måste tyvärr ta tag i lite plugg.. just idag. Senare blir det tårta, och vad jag gissar på, ännu en present!

Familjen och släktens presenter jag fick igår och idag!

Inte för att dagen är slut än, men jag måste tacka alla som har grattat mig idag! Blir så himla glad! Varje sms, kommentar och all uppvakting har gjort mig överlycklig, vilket är bra, för på något vis känner jag mig nere.
Men, tacktacktack! ♥

Måste ju bjuda på en bild på den nya 17åringen!

Love


Dan före dopparedan

Måste skynda mig att skriva detta inlägg så klockan inte hinner bli över 12!

Idag har släkten varit här och firat mig, fick mycket pengar och blommor :) Och sen kom martina på fika och massa prat, älskar våra pratstunder som in i bomben! Synd att vi inte hinner ses oftare :(<3



Min morbror skulle som vanligt jävlas. När han gav mig presenten sa han "Varsågod, en skruvad present". Och om det var det! Två träskivor ihop skruvade med ca tio skruvar, och emellan dem låg mitt lilla kuvert med pengar. Haha!

 

Det var det här jag fick av tjejerna i fredags,
Boken kommer från Marias mamma.
Något kul är att Maria ringde mig i Torsdags:
"Du vevve det här kanske är lite avslöjande, men vilken bh storlek har du?"
Så gissa vem bh:n är ifrån!

Tack för allt!

 

Igår satte mitt knä igång att svälla igen.. så nu är det mycket större än vad det var förra veckan.
Måste iväg till doktorn imorn, just på min födelsedag! Jag som vill till skolan, ingen jävla akut.

 

Tänkte sova nu, så den stora dagen tar sin början snart!

 


En lördag som alla andra

Låg kvar i sängen till fem och kikade lite one tree hill som nyligen har kommit upp, har städat rummet från topp till tå, käkat awesome tacopaj, kollat på gårdagens idolavsnitt, ätit godis och slutligen druckit te och bakat negerbollar med bror min.

Mitt under baket:
Andreas: Fan va bajsnödig jag blev.
Veronica: ? -.-

Nu är vi förberedda för släktens besök imorn!

 

Nu tänkte jag dricka lite te som smakar gräddkola, äta godis, måla naglarna och kanske lägga på en ansiktsmask, innan det är dags att krypa ner under täcket igen. Ska hämta min kusin på stationen redan halv tolv imorgon.

 

Måste föresten tacka världens underbaraste tjejer för gårdagen! Det var skitmys, och jag fick jättefina presenter jag tänkte lägga upp bild på sen! ♥

 


En chockerande upptäckt

I Tisdags morse gick jag upp, gjorde frukost och gick sen in i mitt rum för att krypa ner under täcket och se the voice samtidigt som frukosten ramlade ner i magsäcken. Efter ett tag upptäckte jag att bananen jag hade tagit med mig, helt plötsligt var spårlöst försvunnen! Letade i hela rummet, under sängen, i hyllorna, på tv.. Gav upp och gick och hämtade en ny banan, och tänkte att den iallafall skulle komma fram någon gång.
I onsdags morse när jag skulle ta fram nya strumpor ur min låda upptäckte jag en banan liggandes där bland alla underkläder. Tänkt om någon annan i familjen skulle ha hittat den, och kanske fått upp en annan tanke i huvudet än att jag kanske hade lagt den där och sen glömt det?


Huvudet är proppfullt, vad ska man göra?


Sådär!

Dåså.. datorn var det nu ordning på igen. Ska nog ta och köpa mig ett virusskydd, känns lite säkrare så liksom.
Har precis kommit ut ur duschen, efter en riktigt lång skoldag plus kommunfullmäktige på det, och därefter kört ut till maxi och storhandlat inför helgen. Imorgon kommer brudarna över på mat, för att förmodligen sticka vidare på fest, och på söndag kommer släkten hit och firar mig! Inte långt kvar till måndag nu :) Och jag längtar!!
Var ute och tog höstkort med Linnéa igår som sagt, och snart ska jag lägga upp lite här på bloggen+fixa en ny design. Men det får bli när jag har fått bilderna.
Nu ska jag läsa igenom spanskaläxan, för att sen möta john blund uppe i det blå.

Det här fick jag av Linnéa i tidig födelsedagspresent! (hon ville ge mig det direkt)
En lila mugg, "Best friend tea'"(smakar skitgott!), Tåseparerare, nagellack, ett ljus som luktar kanelbulle och det där söta kortet i mitten :)
Tack så jättemycket! <3

 

Föresten varför är blogg.se så jävla segt?(bara den här sidan den här gången)


Jag blir arg

Sitter med Linnéa och Camela i datorsalen och googlar våra mammors namn. QLQL, borde väl egentligen jobba...

Min dator har kollapsat :( Det tar typ tjugo minuter att starta den, måste köra en systemåterställning när jag kommer hem.
Det roliga, eller roliga.. saken är att alla 4 datorer i vårt hem är ur funktion, ALLA FYRA! Jag börjar seriöst tro att datortillverkarna har en knapp de kan trycka på så att alla datorer helt plötsligt bara säckar ihop. Iallafall såhär under lågkonjunturen när ekonomin krisar.

Tack för mig, nu ska vi bege oss mot mattelektionen och få tillbaka våra prov.
Om dagen inte har börjat illa redan, kommer jag bli självmordsbenägen efter detta.


Woho

BUHUUU har sett alla one tree hill avsnitt som finns uppe än så länge.. känns så tomt. Hoho

Måste fan ta och sova.. är hur jävla trött som helst. Och samhällen sitter inte, lat är mitt nya efternamn.

 

Natti!

 


Tisdag

Äntligen en liten uppdate, ursäkta för att det går så segt ibland..

Sitter här med slinghätta och blekningsmedel i håret, ÄNTLIGEN lite fräscha slingor! Eller lite och lite.. vi har använt alla hål i hättan moahah. Slutade redan 11.10 idag efter Matte C kursens första prov. Fyfan säger jag bara! Det är tammefan det värsta provet jag har skrivit.

Några timmar senare.
Sitter i videosamtal - och pluggar med linda. Håret blev rätt bra faktiskt, fast lite ljusare toppar än resten av håret. Men det går ju att fixa till. Ska strax se andra avenyn och sen sova. Imorn ska jag och Linnéa äntligen ut och ta höstkort! Så snart väntar en ny höstig design. Can't wait!

Natur på Rudbeck sätter sina spår



Den där lilla Arvid

Det var någon liten pojke vid namn Arvid med pipig röst som ringde och trackade oss någon dag förra veckan. Efter att ha ringt tre gånger, så ringde telefonen igen. Jag blev helt galen och slet luren från min pappa.

Jag: Hallå? Vad äre du vill?!
Arvid: (ganska upprörd) Ni har ringt till mig står det!
Jag: Men vi har inte ringt dig! Det är förfan fjärde gånger du ringer och säger det nu, är du helt dum i huvudet eller?!
Arvid: Men ni har ringt mig!!
Jag: MEN SLUTA BUSRING FÖR I HELVETE, DET ÄR SÅ JÄVLA OMOGET!
Arvid: ...
Jag: ? KLICK

När jag tänker efter.. tänk om det var en liten unge som inte tyckte att han gick något ordentligt svar på frågan han ställde, av de andra i familjen som pratade med honom. Så kommer jag där och skriker honom rakt i örat, Fyfan va elak jag är.. Fast samtidigt så lät det lite hackigt på något vis, som om det var någon som satt och spelade upp redan inspelade röster.
Kommer nog aldrig att få svar på den frågan, men Arvid är föralltid en välkänd person hemma hos oss.

Samvetet blev ju iallafall lite mildare när jag googlade Arvid och fick upp det här hemska ansiktet.


Fredagen

Innan jag somnar sött framför kvällens idolprogram, tänkte jag ta ett stort glas mjölk och tvätta bort sminket. Imorgon är det ingen jävla väckarklocka som gäller, nej för på lördagar får man ligga i sängen till 5!
Imorse blev det ingen skola för min del, vilket var skönt eftersom vi hade både engelskaprov och spanskaskrivning. Det pågrund av att jag igår efter duschen upptäckte att mitt vänsterknä hade börjat svullna upp, och det var inte nå mindre imorse direkt. Drog till farbror doktorn för att se att det inte hade någonting med mina tidigare knäproblem att göra, men icke! Får gå på inflammationshämmande i tolv dagar så ska det antagligen bli bra.

Kvällen började med tacos hos malin med tjejerna och Tobias, för att sen ta bussen till hässlö, vilket visade sig vara big fail. Kort sagt, blev en nice kväll med en hel del norska, tack för den! :)

Vad gör jag här?

Bra fråga.. får sova på saken!


Jordens gulligaste unge




Datorkunskap

Sitter på datakletionen och letar barbietårtor med Linnéa och Camilla. De hittade den här pyromanen:



Som jag skrev igår så har jag fullt upp den här veckan. I tisdags var jag på badhuset med Maria efter skolan, och när jag kom hem så var jag så trött och hade så ont i huvudet så jag ställde klockan helt fel. Vaknade upp igår exakt den tiden som jag skulle börja första lektionen, så det blev en sovmorgon kan man väl säga. Efter skolan mötte jag upp mamma på stan för en shoppingrunda, vi köpte en höstjacka, mössa, strumpbyxor, smink m.m. Det sägs att pengar och saker inte kan göra en lycklig, men jag undrar fan om det är sant.
Idag slutar vi redan 12.40 eftersom vi inte har någon labb, så vi tänkte ta en spicy och sen sticka till gymmet. Hela kvällen måste sen spenderas framför engelsk- och spanskböckerna. Prov och skrivning imorn.. Men vad gör det när det sen är helg? Fyfan vilken helg det ska bli! :D Ska förmodligen slinga mitt hår också, äntligen.
Time för matteC, skriver ikväll!


RSS 2.0