Kubanerna rockar

Asså arrghh, fan vad jag blir imponerad över att läsa om Kuba! Vill bara resa dit på en gång, eller helst av allt födas om som Kuban. För att vara lite källkritisk så kanske inte allt stämmer, man vet ju inte riktigt med internet. Men dem är verkligen DET man vill att hela världen ska vara. Det räckte med en revolution och en enormt svår tid, så vips så är så gott som alla läskunniga, det finns fler läkare än i USA(om man tänker mot antal invånare) och det är det enda landet i världen som kan klassas som hållbart. Hur coooolt är inte det? Finns det någonting jag ser upp till, då är det folk som är drivna att förändra saker för att läget ska bli bättre. Det här kommer jag fascineras av bra länge.

GO CUBA!


Tisdag

Jag har gått och dragit på mig magkatarr, nu igen! Alltid är det någonting, knät och förkylningen är som bortblåst nu. Host* hypokondrikern. Mamma tycker iallafall att jag borde uppsöka läkare med min mage, eftersom att det återkommer hela tiden, om och om igen. Känner egentligen inte för att trycka i mig mediciner för att jag själv behandlar min hälsa illa, men jag har ingen annan än mig själv att skylla anatar jag. Skönt att det snart är lov så jag kan få vila lite!

Någonting kul är att jag har fått mail från donken att jag är kallad på en andra intervju!! Fan va nervös jag blev när jag såg att jag fick ett mail från dem, vågade inte öppna. Så när jag väl klickade så skrek jag rakt ut med supermegaljus röst, och sprang in och höll på att ge min bror en hjärtattack, haha! Fick tid under lovet, undrar vad dem nu ska testa en med! Spännande.

En sak till, har funderat en del på en ny design nu såhär till våren. Så när jag och Martina har tagit lite fina vårbilder så ska nog den öskan gå i uppfyllelse!

Har legat och tittat på film ett helt dygn känns det som. Igårkväll Äntligen midsommar och idag Så olika, kan faktiskt rekomendera dem bådatvå! Äntligen midsommar var ju för jäkla kul.
Men nu: Skriva klart arbetet om Kuba, sen projektarbete.


Nedräkningen kan börja!


SängenHjärta


Idag ligger jag hemma i sängen med samboken framför näsan. Prov imorgon, och fortfarande sjuk. Som grädden på mosen har nu knät börja krångla igen. Ont och svullet, fan! Känner att jag inte har tid till äventyr på akuten just nu. Iofs känner man väl aldrig för det, men nu när läget är som det är får man väl stå ut ibland.

Tre skoldagar kvar, sen påsklov! Men en redovisning, ett prov och ett miniprojekt kvar att avsluta. Men det är ju precis innan mållinjen man får en sista energikick, ellerhur? Och efter lovet återstår bara 9 veckor till SOMMARLOVET BÖRJAR! Bokade en plats för riskettan på påsklovet idag föresten, känns superdupermega bra. Drömde inatt att jag fyllde 18, ARGHHH va härligt det var.

EARTH HOUR


Määänikyr från förut

 


Missa bussjäveln

Att springa efter en kille är precis som att springa efter en buss, stannar den inte så ser du bara dum ut. Men lugn, väntar du en stund så kommer det en till.


Jävla lördag

Greppet om godiset gör att mina fingrar ser en mil långa ut ;o

Besta lördag <3
Sjuk
Träningsvärk
Skolarbeten på samvetet
VILL TRÄNA IMORGON!!

Utjämnas med:
MARABOU DAIM
Stepsils
Näsdukar
Ny färg på naglarna
Nya Wallanderfilmen!


Blind eller bara allmänt egoistisk?

Har funderat lite på om jag verkligen ska publicera detta, men har nu bestämt mig för att göra det. Hoppas ingen tar illa upp.

Imorse satt jag vid köksbordet med mina älskade syskon och åt frukost, och självklart låg vlt på bordet. Jag läste dagens fråga som löd: Tänker du släcka lamporna under "Earth hour" på lördag?
Då såg jag att en äldre kvinna (läs:kärring) hade kommenerat med -Nej, jag kan inte se att det gör någon skillnad. (lägg märke till ordet se). Arg som jag blev (tänker alla som dig så äre ju klart som fan att det inte gör någon skillnad!), började jag rita en musche på henne, och det slutade med att hon fick BÖG i pannan också, lite omoget dvs, hehe.

För att komma till det hela roliga, (kom fortfarande ihåg ordet se) så sa min syster när hon fick syn på bilden:,
-MEN va taskig du är!! Tänk om hon är blind?!?


HAhahah, "jag kan inte se någon skillnad"
Jag föreställer mig en stackars blind tant som inte märker att alla lampor släcks.

 

En vackrare syn däremot:

Så söt!!

 

Okej, dags att sova.
Börjar bli sjuk btw,
har tränat galet mkt den här veckan.
Okej, GODNATT!


Winnerbäck ♥

Kom på att det kanske är dags att köpa biljett till Winnerbäck som kommer till Strömsholm i sommar...

Jag och min älskade biljett från konserten i vintras

 


Tisdag

Hej! Tänkte bara klottra ner några rader.
Stressar på som vanligt, så jag satte mig här en stund för att ladda om.
Igår var det yoga och plugg som gällde, och idag så har jag pluggat matte(inför provet imorgon) sen skolan slutade. Känner att jag har bra koll på det där nu, så ska väl fräscha till mig och äta lite innan jag springer till bussen och iväg på intervjun. Liite nervös är jag allt, men vad vinner man på det? Ska försöka vara lugn och vara mig själv så gott det går.

Nu håller vi tummarna!

KLÄDERNA FRÅN H&M HAR FÖRESTEN KOMMIT!! Måste bara hämtas ut på posten.


Träningsglädje

Åh lycklig..endorfinkick.
Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig för att man ska förstå..
hur bra jag mår av träning och vilken otrolig känsla den medför.
Tippar på att man måste uppleva det själv för att inse det.
Man känner sig stark och oslagbar, det finns inget som hindrar en från någonting.
En sak är säker...

JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA! ♥

Bilder från igår


Ser ut som en "hej jag är cool"- pose. Men jag höll faktiskt på att ramla!

Tack för en kul dag!
I love you


En dag med min bästa vän

Idag har jag spenderat min dag hos Martina. Hon gjorde en snygg ögonmake på mig och sen stack vi ut och tog fina foton, tänker slänga upp dem imorgon. Efter det åt vi Kattis goda mat, redigerade alla bilder och flamsade värre än någonsin.

 

Känner mig ganska trött och depp just nu, så det är nog dags att hoppa i säng. Det kommer bli en ren ångestsöndag imorgon. Tiden räcker inte riktigt till allt som ska göras just nu, och det känns allt annat än bra.

 


Nybeställda kläder

Blomman ingick också i priset ;)

 

Sådärja, nu kan jag checka första fysikB-provet, och det gick mycket bättre än vad jag trodde faktiskt!


Svängde förbi gymmet med Mandy idag, skönt att svettas lite. Satsar stenhårt nu, har unnat mig alldeles för mycket på senaste tiden. Beaaachen väntar

 

Och nu har jag sökt ett till jobb... sängen väntar för en LÅNG JÄVLA HÄRLIGT MYSIG SOVMORGON!

 

nyss: "vadå kommer du får en blomma på köpet också?" - linda gullrumpan johansson
HAHA

 


Weird feeling

Hejalladärute, det var ett tag sen..

I skrivandes stund halvligger jag i soffan i vardagsrummet. Gick inte till skolan idag, kände att kroppen inte orkade med det. Igår när jag var på spinning så var jag läskigt nära på att svimma. Blodsmak i munnen, höll på att ramla av cykeln när jag blundade(iofs ska man väl inte blunda haha) och kunde inte tyda vad ledaren sa(satt iofs längst bak haha), men huvudet dunkade iallafall och jag orkade inte riskera någonting. Bland de första gångerna jag faktiskt lyssnar på min kropp, annars brukar jag alltid plåga mig själv in i det sista, om jag så ska må piss en vecka efteråt. Men man ska fan inte göra så, även fast det är svårt att motså det ibland.

Håller på och klickar hem lite kläder..men är riktigt fundersam om man ska ta en skinnjacka också? Funderar på att nöja mig med den jag har, och sen köpa en i höst OM jag jobbar i sommar. Åh ångest, men mycket annat fint blir det! Får sån jävla livsglädje av att köpa kläder, riktiga lyckorus.

Nästa mål i livet:
Fortsätta jobba på med skolsakerna så bra jag har gjort på senaste tiden, inte värt att bli slö nu vevvo!
Dra igång hos körskolan, målet är att köra upp och skriva provet runt den 12 oktober.
Få en jävla sommarjobb!

Nu ska det pluggas resten av dagen, duktig tjej!




Han fick massor av flytta-hemifrån-saker av släkten!








Sprängs

Hejhopp!
Sitter i min soffa och bara njuter, är så förjävla trött så jag somnar när... som...helst.
Hade halvstudiedag idag, och tog bussen till Hälla och Pizzahut med schööningarna.
Vi satt där i över två timmar och åt av pizza-,sallads- och glassbuffén till alla kråmade efter andan. Hahaha, så jävla gott. Vi kom dit peppade "TAGGA NUURÅ!", mellanåt blev det turistbilder och otroligt mycket skratt efter all matchock, och slutade med att alla satt och stirrade in i väggen och halvsov i sofforna.
När jag kom innanför dörren så stod Linda och gör kladdkaka, MEN NEJ TACK JAG VILL INTE HA MER MAT IDAAG!


Tänkte ta en skön hemmakväll, fixa naglarna och plugga fysik&spanska. Och så tänkte jag bädda ner mig framför Bellatyra show ikväll, kul å se vad det är dem har att erbjuuuda.

Nejdu, dags att röra rumpan från soffan till SKOLBÖCKERNA <3<3<3<3<3<3<3



Knäppa saker som har hänt de senaste dygnen

  • Igår när yogan var slut så skulle jag såklart vara lika seg som alltid, så bussen kom när jag hade femton övergångställen att gå över innan jag skulle komma fram till busshållsplatsen.FAN ALLTID! Första nattbussen skulle komma om en halvtimma, "Jaha, bara att gå". Visst, om man väljer rätt sida av vägen! Mötte meterhöga snöhögar med svart jävla snö, var som att bestiga Mount Everest i mina converse.

  • Simon berättade årets skämt, "Två negrer skulle starta en plåtverkstad. Men det gick inte så bra, för när den ena bankade så började den andra dansa".

  • Andreas fyller 20 år idag, och fick ett pressentkort av mig imorse, som han såklart glömde hemma. Bara för att vara ängelsystern på födelsedagen så åkte jag hem och hämtade det åt honom efter skolan, sen ner på stan igen och mötte upp honom med en bukett rosor! Och sen hem igen.

  • Jag stod länge och studerade vilka blommor jag skulle köpa, fösökte leka duktig och kolla noga på alla knoppar, fast jag egentligen inte vet ett jävla skit om blommor. Då dök det upp en äldre man brevid mig som såg rätt trevlig ut, så jag tog min chans och smög in ett litet "Är dem här fina?" "Pratar du med mig?" "Jaa.." "Nja, jag tycker inte dem där är så fina, men dem där!" *pekar på ett par oranga rosor* Jag grabbade dem direkt och försökte hålla med lite sådär proffsigt, och efter ytterligare lite prat med mannen så stegade jag mot kassan.

  • När jag och Andreas senare skulle åka hemåt, upptäckte jag att det var samma busschaufför som när jag åkte hem från skolan några timmar tidigare. Där kom jag med samma rosor i handen(höll dem åt honom), men hade dock bytit jacka och skor. Chaffören granskade mig upp och ner som han hade sett ett spöke. Vem vet, han kanske får för sig att han måste sova lite bättre om nätterna i fortsättningen!


Har ätit Asiahouse och tårta med familjen ikväll, mysigt! Nu tänker jag krypa ner under täcket för att läsa massa svenskatexter, usch har lite ångest att jag inte har läst det ännu. Vi har ett tre timmars långt nationellt övningsprov i svenska imorgon, så jag måste ladda upp med mycket sömn!


Amanda 18 år!

Sådärja, äntligen är jag klar med filmen och den är uppladdad på Youtube. Vet inte hur många gånger jag har skrikit rakt ut av frustration, och därefter slagit huvudet i väggen för att det inte har gått som jag velat. Som sagt så lyckades jag inte få in bilden till videoklippen, bara ljudet, vettefan om det är jag som är dum eller om det verkligen inte gick. Många roliga effekter fanns det iallafall att leka med som jag var tvungen att prova! (kanske därför det tog så lång tid och filmen är lite överflashig) Men som exempel kan jag ju säga att första låten "I gotta feeling" blev runt 40 minuter lång när jag la i den, KUL det var att sitta och dra i den filen i typ en halvtimma för att få den till 30 sek..


Så jävla kul kväll, måste göras om snart!

 


Vårvärme


Skulle alla dagar vara som denna skulle jag fan inte klaga på vintern!


Friday

Fredayy idag råe.

Började dagen med att damsuga hela lägenheten med en hood på mig! Jävla blond men är ibland, fick lägga mig på soffan efter det, helt utmattad. Haha. Efter det tog jag en promenix i det fina vårvädret till Martina, där vi körde Alfapet på blodigt allvar, fikade, och så gjorde hon ett par skitsnygga naglar på mig!


Min nya munkis från NewYorker, och dem nya jeansleggingsen från Vila.

Ikväll kör jag och sötsyster myskväll för hela slanten. Vi har precis käkat wookade nydlar från Asiahouse, och tänkte nu slå på en film och äta cheezballz, det förtjänar man efter att ha tränat tre dagar i streck!


Törsdag

Var duktig och tappade mitt busskort på stan/på väg till friskis igår. Hoppas den jävlen som hittade det och insåg att det fanns 3 resor kvar på kortet krockar med bussfan. Mamma var iallafall snäll och gav mig pengar till ett nytt idag.

"Hej jag vill köpa ett busskort med 90 resor"
"Japp, vänta, hur många resor sa du?"
"Oj, mena 10 heheh. *rodnar*"
"Jag tänkte väl, så där får du inte skrämmas!"

Såg hur killen framför (som inte hade lyckats kommit därifrån än) slog upp en råflin. Varsågod, nu har du något kul att komma hem och berätta för familjen.

Idag har jag en lillsöndag. Inget smink, inga linser = söndag. Skulle ha åkt till Martina, men jag drog ner saker i en väska i full rulle och åkte och simmade med mamma istället. 1 km senare var det ett under att jag inte hade drunknat eftersom flera gubbar(gubbar!) envisades om att ha sim-marathon i bassängen. Dem skulle om en hela tiden, och stänkte ner en som en tsunami, kul var det när man simmade rygg.

Nu har jag tänkt att städa mitt rum, och damsuga hela lägenheten(som mamma har tjatat om sen i måndags) och sen fortsätta att kika på massa vårkläder jag måste ha i vår! Mamma kom hem idag från stan med ett par jeansleggings, ett par tygleggings och ett par strumpbyxor. Jag tror hon börjar tröttna på att jag alltid ska ha sönder mina kläder, heho. Dessutom köpte hon allt i en större storlek än jag brukar ha, haha!

Tänkte även fixa de sista detaljerna på filmen från Amandas fest, haha nu får jag det att låta som världens långfilm, men lugn, det är ett ca fem minuter långt "klipp" med bilder och musiic, typ.


Bara för att få med en bild Började dagen med en rejäl brunch,
med advokado, keso, kyckling och annat gott!
Sånt man står sig på tills det är dags för kvällsmat + bra mat innan träning!


Eller jo,

det blir visst en bild idag!


En del av min "måste.ha.i.vår" -inköpslista
Snart är dem mina!


Night

Baraför att få mitt sportlov nedskrivet, så tänkte jag berätta vad jag har gjort idag. (På söndag kommer jag få panik vad sportlovet tog vägen och vafan jag har gjort)

Måndag: sov halva dagen, filmis hos Erica på kvällis.
Tisdag: ehm... igår ja.*tittar vad jag skrev igår* YOGA!, staden med amanda och julia, fira farmor och sen tårar framför one tree hill.
Onsdag: Tänkte ju då damsuga klockan tio imorse(som jag skrev igår) men det gjorde jag tydligen inte. Shopping på stan med Martina, köpte en alldeles för snygg hood. Sen drog jag mig mot mitt andra hem, GYMMET! Missade pissbussen hem, som alltid när jag har tränat. Känns lite slött att stå och frysa och vänta på bussen i 10 min, för att åka 4 hållpaltser. MENMEN. Skönt att skylla på att det är vinter. Och ikväll... jaa jag har bäddat ner mig framför andra avenyn och skrattat hysteriskt häxskratt åt slutet. Nu ska jag sova sött.

"Imorgon är en ny dag" - säger han den där vita ankan i den där animerade filmen som det går så förbannat illa för. Kommer tyvärr inte på namnet på filmen. HEHE

Bild skiter vi i, det finns gott om det i den här bloggen.



Min tisdag

Min "hej-jag-ska-slå-rekord-i-hur-många-saker-jag-kan-hinna-göra-på-en-dag" slutade med att jag somnade i farmors soffa. Krigarn liksom. EH, NEJ!
Morgonen började med min gamla vanliga mikrade fullkornsgröt med mosade varma bananbitar i, som jag dessutom alltid häller så pass mycket mjölk i, att jag alltid kladdar ner mig själv, om jag ens tar mig ut från köket.
Efter yogapasset med kusineN och systerN kände man sig lika lugn i kroppen som alltid, lite halvkomatillstånd typ. Då stack jag in till stan, käkade lunch på Vivaldi med Amanda och Julia, köpte en Vitamin Well Reload som nu är min nya favorit, köpte gelehjärtan för halva priset på Ica skrapan till farmor i födelsedagspresent (som förövrigt kändes bra i hjärtat efter lunchen på åttio jävla spän) och fick nästan se Amanda bli mosad av bussen när hon skulle vara snäll att hoppa in framför den så den inte kunde åka, bara för att jag skulle hinna med. GULLIGT AV DIG ATT RISKERA LIVET FÖR MIG! <3
Hemma hos farmor bjöds det på rulltårta, godis och kortspel innan jag som sagt somnade sött i hennes soffa under en filt med hästar på. Resten av kvällen har jag sett på oth, och varit lika svart under ögonen som alltid. VÄRLDENS BÄSTA SERIE!

Daggs att sussa sött, imorn tänkte jag gå upp 10 och damsuga (nej, det blev tydligen inget sånt efter förra inlägget, och ingen one tree hill heller, och ingen affrodans, och ingen klippning av film. Däremot blev det Up hos Erica med en stor påse naturgodis och härliga vänner)

Dem ba lyser! God's own revelation

 


Mååndag

*varning för långt inlägg*
Ehhm.. ja, godmorgon. GOD MORGON! Fan, jag äter frukost. NU!? Jaja, det är väl lov, men inte fan gillar jag att vända på dygnen. Vaknade först upp vid åtta när min bror smällde igen dörren och skulle till jobbet, gick upp, hämta lite vatten, tittade ut genom fönstret och gick och la mig igen. Otroligt lycklig över att jag inte behövde gå utanför dörren denna morgon.
Igår låg jag i sängen heeela dagen, borstade inte tänderna, klädde inte på mig. Och fyfan va tråkigt det var. Hade längtat en vecka efter just den söndagen jag inte behövde plugga, och kunde med gott samvete ligga i sängen bakis hela dagen. Och även fast jag hade datorn vid mig hela dagen så orkade jag inte skriva någonting här, utan jag satt och bearbetade en film, visar senare! Råkade göra bort mig lite så jag måste klippa om all musik.. suck. Fattar inte riktigt heller varför alla videoklipp mister sin bild och det bara kommer ljud? Får paaaniccc, menmen filmen kommer bli kul!

Helgen har varit allt annat än lugn. I fredags trodde jag att jag hade all tid i världen att fixa mig i ordning, men det slutade ju såklart med stress och att jag och Linda kom försent till Amanda. Där åt vi tacos och förfestade med tjejerna innan festen drog igång. GALEN kväll! Vi hann med att dansa, hoppa och skrika med till 90talslåtar på högsta volym, smeta chokladsås lite överallt, upptäcka att typ 6 pers på festen hette Fredrik, släppa in Amandas 30åriga granne som sa "Får jag inte komma in så ringer jag störningjouren!" och myycket annat innan Securitas kom vid halv tre. Det roliga där var att ingen på festen hade tänk på vad klockan var, för sista bussen hade redan gått. Efter nattmackor och Fjorton suger, somnade vi några timmar, innan vi plockade ihop tre kassar med pantburkar för att gå och köpa pizza, kebab, chips och läsk för pengarna. Efter storstädning av hela lägenheten gick jag och linda hem. Väl hemma hoppa jag in i duschen, käka och fixade mig inför nästa fest. Togaparty hos Erica! Jag och Mandy sprang runt och jagade linn med en sån där sak man blåser i som låter och dras ut (?) hela kvällen, fick reaktioner som "HÅLL KÄFTEN!!" och till sist totalignoreringar. Hahahh. Gick hem strax innan 1 och råkade tydligen somna på soffan, för blev väckt av kusinen vid 3. Vaknade igår med hysterisk väk i vaderna, hur fan gick det till?

Får lite ångest när jag tänker på vad jag har ätit, bara den här helgen. Tacos, pizza, kebab, tacos, burger king, tacos och sen potatisgratäng med kött och beasås. Iofs är ju inte tacos speciellt illa, men maten och plus all alkohol måste fan bli kalorier för en vecka.


Här är dem få bilder jag tog i lördags hos Erica:




Den grekiska salladen!


Mathias "Oliven" Hellmin försöker cykla, haha

Nog om helgen, nu är det måndag och ny vecka. Har massa träningar "inbokade", nu när jag är frisk och har massor av tid! Skönt att ha en vecka och kunna strunta i all stess och göra saker man känner för :) Idag ska jag damsuga lägenheten, se one tree hill, klippa klart filmen och sen åka på affrodans, sen hem till Erica på filmkväll! Blir mys.


RSS 2.0