P for Party!

Kom precis hem från skolan, efter en tripp in på Cubus där jag köpte lite nya nagellack, och så tog jag en promenad hem, nu när det är plusgrader(!!) och väskan inte vägde flera ton.
Tänkte sätta igång med en braklunch nu, FISK<3, och sen sova en stund innan det ska börja fixas och trixas inför kvällen. Tänkte lacka om naglarna också, vi får se om jag hinner slänga upp en bild på det sen.

Sen bär det av till Amanda vi ska laga och äta tacos tillsammans, och sen parta hela natten lång! När jag har lyckats pallra mig hem därifrån imorgon så är det dags för nästa 18års fest!



Nagelstärkare, topplack, glitterlack och ett beautilack!
Känns som bloggen sakta men säkert övergår mot en nagelblogg..

Var föresten på en jätteintressant föreläsning om hållbar utveckling idag! Tjejen som föreläste levererade otroligt bra och man tog verkligen till sig och blev rörd, nästan tårfärdig. Cred till henne!


Lovet närmar sig

Hej!
Äntligen lite slapptid framför datorn..
Mellan måndag och onsdag har mina dagar sett ut så här:
Skola, plugga, sova. Alltså ingen dator, vilket har känt skönt konstigt nog.
Har pluggat som en dåre för veckans två prov, biologi igår och matte c nationella idag.
Det slutade med att biologin gick exellente, och matten tyckte jag inte heller gick så illa.

Idag efter flera timmars knäpptyst provskrivande gick jag och Mandy till arbetsförmedlingen där jag tryckte ut en skog av papper tills det till slut blev som jag ville. Inte direkt så man ska ge en bild i sånt här format till en arbetsgivare?:


Själv skulle jag fått en hjärtattack om jag fick en bild på ett helt A4.

Efter det träffade vi Maria, käkade goa semlor och kika kläder. När jag kom hem så traskade jag och lämnade in min ansökan "jag återkommer med ett förmodligen positivt besked runt påsk" YEAH, skuttade hem.






TAGGAR SATAN INFÖR IMORGON!!

Behind the scenes:



Loggade in på bloglovin', 155 olästa blogginlägg.. lite underhållning under lovet det vill säga.

Det blev ett allt i ett inlägg, nu ska jag på stora äventyr till Ica Maxi Stormarknad med världens bästa mamma och syster!


Dags för en ny vecka

Duktig tjej har sökt 3,5 jobb idag, och ska lämna in en ansökan till i veckan. Har även målat om naglarna, damsugit, mitt rum och pluggat klart "allting" också. Effektiva Eva! Nyss har jag lagt en ansiktsmask och tänkte nu krypa ner under täcket :)


Dagens mysterium, det är 2-3 meter upp till mitt fönsterbräde
och öven några meter i sidled från balkongen. Hur fan har det där partiet
blivit snöfritt?



En del av min älskade nagellackssamling

Imorgon börjar vecka 8, och konstigt nog så älskar jag att det äntligen blir måndag. Visserligen har jag två prov under veckan, men på torsdag slutar vi halv ett - efter nationella MaC, och på fredag tolv! På fredag fyller Amanda 18 så det blir fezt, och även har ju då lovet börjat! :D På lördagen blir det en till 18årsfest,
PAAARTY!


Sööndag

Ligger i sängen och jäspar, och lyssnar på den här låten. Underbar text! Fast Darin var helt klart bäst igår.

Bilder från fredagen:



Svart tubklänning med paljetter och sotade ögon!
Ursäkta den smutsliga spegeln


Förfest hos Erica


Vi missade bussen och fick till bjurhovda i snöstormen, RÖDA LÅR



Vi dansade och släppte loss medan andra däckade på stolar



Vaaarför skulle jag hoppa ner i en snöhög för?


Vi avslutade kvällen på macken, alla käka pommes och korv medan jag käka pringles. Och Linn en ostmacka.
Snygg kille posade utanför



Efter det åkte jag hem och käkade mackor och popcorn, innan jag somnade sött i min säng.

Efter den natten har jag blivit ännu mer förkyld. Nässprayen är slut så jag får flåsa med munnen nu. Mamma som sa åt mig att dra på mig ett par jeansleggings över strumpbyxorna, men mammor kan man ju faktiskt inte lyssna på.

Hur som helst, igårkväll åkte jag hem till min bästa vän Martina, vi tittade på melodifestivalen och åt sen lite tacopaj och satt bara och pratade massor. Hjärtan till dig! ♥♥♥♥♥♥♥

Idag är det söndag, vilket betyder duktig-dag, har tänkt att söka lite jobb, plugga massor, och sen avsluta kvällen med att se This Is It med min sötsyster!


Party2night!

Har precis tagit ett kort powernap, och håller på och vaknar till igen. Dags för dusch, fix, mat och massa mer fix i kombo till partymusik! Synd bara att det är så kallt ute, hade lust att slänga på mig skinnjackan ikväll. Men man får klä sig efter väder, specillet förkylda jag.

Visar lite fräna "outfit"-bilder senare!


Onsdag

Tror att jag har fått feber nu också, suck.
Drömde konstiga drömmar inatt. I ena var jag ute och övningskörde, dock utan mamma eller pappa i bilen. Den enda som var med, det var min kusin Ida som är 13, som dessutom satt i mitt knä. Jag gasade på som fan på en rakstäcka, och när vi kom runt hörnet bestämde jag mig för att köra in till kanten för att jag inte kunde se med Ida i knät. Läskigt vingligt körde jag. Just där vi stannade stod polisen, och dem hade tydligen vinkat in oss, men det hade ju jag missat eftersom Ida skymde min syn. Kommer ihåg hur lättad jag var över att vi inte hade kört vidare, och fått polisen efter oss. Det första polisen sa var "det där gick lite fort va?", men när jag berättade att jag tyckte det var kul att köra fort så var dem väldigt förstående över det. Dem nämde ingenting om körkortet, jag som till och med hade en övningskörningsskylt där bak. Fick 90 kr i böter för fortkörningen, och pappa blev jättearg eftersom han tyckte att det var mycket pengar. Haha!

Nu när jag äntligen har lyckats piggna till och fått i mig lite mat så ska jag sätta mig och plugga en stund tror jag. Hoppas på att gå till skolan imorn!


Fettisdagen

Provade på "Ettansemla" idag, där grädden och mandelmassan är blandad.

 

Då börjar även tisdagen lida mot sitt slut, och inte mår jag bättre, snarare tvärt om. Har legat i sängen hela dagen, förutom när jag och Linda gick till IcaEttan och köpte semlor. Skönt med lite frisk luft, men fyfan va kallt det är ute! "Ettansemlan" är verkligen någonting jag rekomenderar, när man jämför med vanlig grädde så är den vanliga nästan besk. Sött och gott är detta! Efter det var syrran trottsig och skulle kleta grädde på min näsa när jag vilade, men nooog fick hon igen!

 


Sick

Vaknade upp med frossa, ont i öra & hals och en rinnande näsa imorse, äntligen bryter förkylningen ut, efter flera veckor med huvudvärk, trötthet och ont i kroppen. Har legat under tre filtar sen klockan sju imorse, och har tänkt att fortsätta spendera dagen här med flera koppar honungsvatten.
Tänker satsa på att bli helt bra den här gången, så att jag slipper gå runt å vara halvsjuk mer. Längtar redan till jag kan trääännaa igen. Måste väl dock försöka komma iväg och skriva biologiprovet imorn, suck vad jag hatar att komma efter..


Så jäkla söt!



We are the world

Ryser ända ner i tårna!

 


Dagen i bilder

Har lackat om dem. Syns kanske inte så bra,
halva naglarna har "glitteröverdrag"

 

Mitt DNA, dvs en stor klump av miljontals av mina kromosomer!
Fick labba fram dem i torsdags på bilologin.

 

 

Nu ska jag plugga en liten stund innan det blir dusch,
efter det kladdkakan här över och den nya Beck-filmen med världens sötaste syster!

 


Alla ♥-ns dag!

God eftermiddag bloggen!

Har inte riktigt vetat vad jag ska knappra ner här den senaste tiden, vad kallas det, bloggtorka? Det enda som håller mig kvar på banan är när jag läser genom mitt arkiv och tänker att det fan inte är värt att ge upp. Och även om jag någon gång bestämmer mig för att lägga ner hela grejen så ska jag ändå spara bloggen, så många känslor och minnen som den innehåller! Kul att visa mina framtida datanördar till barn dessutom.
Någonting jag däremot aldrig tröttnar på, det är att läsa andras bloggar. Få drömma sig in i andras liv för en stund, och se hur coolt det är att ingens liv är lik någon annans. Bloglovin' i mitt hjärta.

Har haft en lugn och mysig helg, vilket har behövts eftersom jag har pendlat mellan sjuk och icke sjuk i flera dagar nu. På studiedagen i fredags mötte Malin och Maria vid 10 på centralen, för att ta bussen till Kristiansborg och simma, leka i bassängen(hehe) och basta i timmar. Efter det tog jag bussen till Julia med Erica, Linn och Mandy, där vi satt och visade gamla bilder på oss själva och åt skitgod kladdkaka. Alltid lika kul! När jag kom hem senare på kvällen tittade jag på Arn med Mamma och Linda för att somna som ett litet barn strax innan 12. Efter 11 timmars sömn(?!) var jag redo för en ny dag. Pluggade några timmar, och tog sen bussen till stan och käkade Spicy med Amanda, Maria och Marwan. Servitörerna på Spicy bjöd på många klubbor, hihi. Senare tog jag, Linda och Amanda bussen hem till mig och tittade på Eva&Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko, och lyssnade efter det på en massa 90-talslåtar och lyckades få ihop en låång playlist till Amandas 18årsfest, fyfan va jag längtar!!!

Jag har märkt att jag har förändrats väldigt mycket på kort tid, det skrämmer mig att det har gått så fort, fast samtidigt känns som en enorm lättnad. Förut sov jag aldrig som jag skulle, så fort det blev helg var jag tvungen att vara vaken till fyra(satt oftast bara uppe vid datorn så länge) och sova till ett(vände kort sagt dygnen HELT fel), satt alltid och råpluggade inför prov dagen innan provdagen, läste aldrig läxor om jag visste att vi skulle ha prov på det senare (jag hade ju tid att lära mig det). Dock har jag då levt med ångesten att jag inte ville ha det så, hela tiden. Den här terminen har jag förändrats totalt. Prioriterar sömnen framför det mesta, vänder inte ut och in på vardagsrutinerna under helgerna, pluggar mycket på läxorna istället för proven, då jag har upptäckt att det kanske är en aning smartare att lära sig lite i taget längs vägen istället för allt precis innan mållinjen. Då kan man ju allt sen och behöver bara repetera lite!
Känns aldrig som jag har mått bättre och haft mer kontroll över mig själv.
Detta är ju tecken på att jag antingen börjar bli gammal och tråkig, eller så kanske jag helt enkelt börjar mogna lite? Vad det nu än är, så älskar jag det!



Nog om det, Alla hjärtans dag idag, och ännu ett år i ensamhet. Hahah, fyfan. En helt vanlig dag för mig, möjligtvis en dag då affärerna ska tjäna lite extra pengar, men man samtidigt har man chansen att visa för folk att man tycker så himla mycket om dem! Har inte tänkt att gå utanför dörren, utan mer ligga i min säng och käka nå gott, plugga, måla naglarna och dricka te för att må bättre så snart som möjligt. Får se om Maria kommer över på en "allahjärtansdagsfika", och får smaka på kladdkakan med mjökchokladbitar jag och min syster bakade tidigare!

Antar att inte en jävel har orkat läsa igenom hela det här inlägget, men det var skönt att skriva av sig lite.
Önskar alla en fin alla hjärtans dag!



Helg!

Sådärja, HELG! Äntligen lite lugn. Har legat i sängen hela dagen i princip, gråtit till one tree hill,  sett på andra avenyn och glott i mina favoritbloggar. Ska upp tidigt imorgon och åka och simma med Maria och Malin, de blir kul! År sen jag var på ett badhus, vi får se om jag vågar mig upp i 5an! Haha * det där är så mellanstadiet*. Dock äre ju lite småtråkigt att man stinker klor fem veckor efter att man har varit på badhuset..

Ska nog fortsätta läsa igenom mitt bloggarkiv lite, fan va mycket inlägg det finns alltså! Sjukt kul å läsa.

Jag hatar att publicera inlägg utan bilder, men min kamera ligger bara i min låda och samlar damm just nu, så det finns väl inte så många andra valmöjligheter.
Hittade visst några!! Från förra veckan:


Bakade en mumsig kladdkaka med sötsyster


Ser ut som en galning på den här bilden..
men lillan var ju tvungen att ta kort på mig,
eftersom hon tyckte jag liknade tjejen på kakaopacketet.


Just nu:

L; vet du vart andreas skulle?
V; nej vart är han?
Braaaa svar Veronica, bra


gäälet

Hej.
Har inte mkt tid till den här datorn (har äntligen lyckats blivit av med mitt databeroende!!)
Rättare sagt så vill jag inte sitta här.
Fokuserar den här veckan när vi inte har några prov, på att ligga ikapp med alla ämnen. Faaan va mkt bättre allt går alltså. TIPS TIPS TIPS, plus att man slipper de där hemska skuldkänslorna. Perfekt.
Studiedag på fredag!

Ska borsta tänderna och sen krypa ner i sängen.
Pusssss


Trött tjej som låg hemma i sängen hela måndagen.
Sådär ser det gröna nagellacket ut!



Nagellacksfrossa

Depend har fått in en massa nya snygga nagellacker nu till våren, se på deras hemsida här.

Har den här veckan köpt på mig nr: 168, 39, 191, 179 och 178,
eftersom att det är 25% på alla Dependartiklar på Cubus den här veckan!


Mina naglar just nu.
Valde en suddig bild med flit,
och det för att dem ser ut som helvete i fokus *råflin*


Hövevärk

Gjorde ju som sagt slingor igår. Det blev bra! Dock syns den fina utväxten fortfarande en aning märkte jag. Vad ska man göra, fräscht och friskt är det iallafall, så nu är det bara att dunderspara!

Gick hem efter spanskan idag, och mår fortfarande inte bra efter två alvedon och flera timmar i sängen. Känner att det skulle vara skönt med lite frisk luft och en promenad, men min familj är tråkig.. Var på ica tidigare med brorsan också, vi stod i minst 20 minuter och funderade på vilket Ben&Jerrys vi skulle köpa, men fattade till sist beslut. För mig blev det denna:



God som satan! Dock äter jag nog mest för att jag har någonting framför mig, det bara slinker ner., och tänker därför inte så mycket på hur det smakar. hehe

Ligger här och lyssnar på Lisa Nilsson, Backstreet boys och många andra 90tals låtar, galet kul. Att man minns texter så bra!

Ska titta lite i biologiboken om huvudet tillåter. Orkar inte bli sjuk. Inte nu.


RSS 2.0