hur dagen fortsätter


Lediga torsdag

Min nya rutin under lediga dagar har blivit:
PANNKAKSFRUKOST!
Tänkte ta en bild imorse men kom på det först när de var uppätna.
Såhär blandar jag iallafall dessa goda jävlar:

0,5 banan
1 dl soyamjölk
0,5 dl havregryn
0,5 dl grahamsmjöl
2 ägg 
1 nypa salt
 
och såhär ser det ut i pannan om jag lyckas få de runda:
....och till det har jag börjat röra ihop kvarg och tinade blåbär. TRY IT!
 
Fortsätter fira lediga dagen med en ToDoLista. 

båtturen med jobb igår



Som vanligt

Det här är så typiskt mig.
Bestämmer mig för att betala räkningar, men kan liksom inte börja med en sak i taget.
Så sitter jag här med båda bankerna öppna(har räkningar både i sverige och här), mailen för att se kidnumer osv, samtidigt som jag chattar på facebook, läser articklar och har candycrush igång på telefonen bredvid.
Multitasking, right?
 
Igår fyllde Johanna år. Vi hade en riktigt mysig dag innan jag var tvungen att sticka och jobba. Först gjorde jag bananpannkakor(har experimenterat fram SÅ jävla goda "sockerfria") och så åt vi dem framför newgirl. Sen packade vi väskan, drog och körde en svettigt gympass följt av spa med bla ångbastu, för att sedan äta stört god sallad i solen.
Stressstängde sedan restaurangen för att möta upp dem ute och få dansa iallafall en timme tillsammans. Med andan i halsen mötte jag vakten i dörren som surt pekade på "22-år"-lappen som satt uppklistrad, och sen kan man ju inte ändra på hans beslut ni vet. Så jävla tråkigt. Stod där och förklarade att jag var spiknykter och ville fira min vän där inne som dessutom inte heller var 22. Men nej. Besvikelsen som uppstod. Tills vakt tre av två vrånga klev fram och sa "varför står du här?" jag beskev situationen och han sa "vem sa det? det ska vi ändra på" och vips fick jag gå in om jag lovade att inte berätta för mina tjejkompisar och dra dit dem nästa gång. SÅÅÅ SNÄLL ÖNSKAR ATT JAG HADE GETT HONOM EN BLÖT PUSS I PANNAN!


RSS 2.0