Sånt där sött

Idag kom pappa och frågade om jag ville ha godis, för det fanns för 29.90 kr/kg på hemköp, jag sa "nej, inte idag". Var duktig och berättade för Maria om priset, så det slutade med att vi krigade dit i regnet iallafall. Köpte en hel påse för 9 kr, åt en godis och var sen trött på skiten. För att jag inte skulle äta mer fick Maria gömma den i mitt rum medan jag gick ut, så nu vet jag aldrig om jag ser den lilla godispåsen något mer...
Men grejen är ju den att jag får tix för att jag vet att det finns något jag inte vet vart det ligger. Så nu har jag letat genom hela rummet, men jag hittar den inte!! Min syster har sett den men jag hotar henne att inte säga vart den är. För får jag reda på vart den är, då måste någon gömma om den, och allt börjat om igen. En jävla ond cirkel.

Sömn

Igår hade jag en "jagorkarinteleva"-dag. Låg inne i sängen hela dagen, mådde illa, åt mackor, tog ett bad och grät framför One tree hill.

Dagen idag har varit betydligt mycket bätre! Upp pigg och icke utvilad klockan 6, svepte lite kaffe och trampade till skolan för en heldag med högskoleprov och Vivaldilunch! Det gick iallafall bättre än förra gången, och det är ju alltid något. Sen att varken engelska läsförståelse- eller orddelen är någon av mina starka sidor, det är en annan femma..

Tror nog jag inte kan njuta mer av nuet som just nu. Nedbäddad i sängen med filt och tjockt duntäcke, hundra kuddar under huvudet och datorn i knät. Dock en mage som skriker efter mat, men det orkar jag inte göra någonting åt just nu. Ska kika klart ett One tree hillavsnitt och låta ögonen bli tyngre och tyngre...och sen är jag i drömmarnas värld!

...tills dess att väckarklockan ringer.
Men det tar vi imorn!

Måste även fundera ut hur jag ska klara den kommande istiden i Sverige utan att säcka ihop totalt.

paperweight

play me a song
your newest one
please leave your taste on my tongue


Bombade

HAhahahha jag tror jag dör en aning.

Jag och Maria var nyss ute på vår vardagliga powerwalk. Hon följde med mig hit efteråt för att hämta sin dricka hon glömde kvar efter att hon däckade i fredags. När vi var påväg upp från den lilla backen mot mitt hus så hörde vi världens smäll, och jag hörde och kände ju att det kom från mitt bakdäck så jag stannade lugnt och kollade vad som hade hänt. Maria däremot gav ifrån sig det högsta och mörkaste skriket jag har hört på länge, och hoppade av cykeln "OMG VEVVE VI BLIR BOMBADE! JAG SÅG EN FILM IGÅR FRÅN IRAN"

Efter: "ASSÅ VEVVE JAG TRODDE SERIÖST ATT NÅGON KASTADE GRANATER PÅ OSS!"

HAHAHAHHAHAHA

TRÖTT

Nejmen hej. De va ett tag sen vaa? Har haft den härligaste helgen på bra länge! Så nu är jag helt jävla slut och har legat i sängen i flera timmar. Ska bli skönt med en lugn vecka med få lektioner, fast dock ett enormt prov och ett svenskatal jag inte ens har funderat på vad jag ska prata om...så det blir nog panik ändå.

Ska dra på mig springskorna och gå ut och möta Maria för en promenad, bilder från helgen kommer inom kort!

Min artonårsdag!

Åh glad glad glad.

Morgonen började med sång, frukost på sängen och presenter. Något jag inte tog bild på var en burk med topps jag fick, ni vet örontopps. Mammas förklaring när jag öppnade paketet och gapade "Du använder ju så mycket topps!!" Helt rätt, topps måste vara guds gåva till mänskligheten. Man kan använda det till allt! Eller ja, vi kan säga så iallafall. Fortsatte sova en stund eftersom jag hade sovmorgon, steg upp, fixade mig och sprang till bussen. Viktor ringde nyvaken och sjöng för mig, dock hörde jag inte riktigt vad, men jag tycker det är tanken som räknas! På fysiken skulle Stellan ställa till med körsång, och jag fick såklart sitta kvar på stolen och le lite sådär generat. Sprang ner på stan och köpte en stor moccalatte att sippa på, bytte ett linne och köpte mig en fin ring. Väl hemma ringde telefonen stup i ett, och vi förberedde kvällens middag som bestod av lasange, vitlökssås, sallad med körsbärstomater och fetaost, och såklart baguetter. MUMS! Martina och Isabelle kom strax efter det, jag fick fina presenter av både dem och familjen. Tårta, kladdkaka med kinderchocklad och kakor på det satt fint!

Mina presenter!
Årets skolfoton(som jag trodde mamma hade skickat tillbaka), Egoboost, presentkort på MagicLines, pengar, mjölkchoklad(dem känner mig!), presentkort av Martina, epilator, ringar, armband, te och mer godis i en fin glasskål!

Den vänstra ringen köpte jag till mig själv i present (skönt att ha någon bortförklaring när man vill shoppa), och resten fick jag av Issa!

Högtalare! Som dessvärre inte fungerade som de skulle...men nu har jag varit och bytt dem. Skööönt med en baslåda! Hoppas tanterna i trappens porslin skakar.

PERFEKT present från min bästa vän! ♥

Kort från min fina beboo♥

Blommor förstås!

Är otroligt nöjd över både presenterna och dagen!
Att jag har så underbara människor runtom mig, lyckligt lottad!!


Imorgon

12 Oktober 2010, imorgon är dagen här! Kan inte själv förstå det. Har ju längtat så galet mycket! Det känns som om det var igår jag fyllde 14 och mamma hade sagt till hela släkten att jag önskade mig tzatzikiböcker (?!), fan va jag bölade när jag öppnade mina paket. Hoppas det inte blir så det här året.

Börjar få lite ångest, 18 år och myndig? Vill bara gå och krypa ner brevid mamma och be hennes läsa en saga. Fast samtidigt så finns det ingen härligare känsla att bli äldre och få mer ansvar, jag älskar det!

Funderar på vad det första är jag ska göra imorgon.. spriten har jag redan raddat upp med i min hylla. Kanske dra fram en vintetra och sätter mig brevid pappa när han sitter och tittar på tv, han kan ju inget göööra!

Ångestladdat inlägg, nu ska jag fortsätta med försöket till att göra kroppen babylen från topp till tå! Sen krypa ner under täcket och leka 5 igen, vara så spänd och nervös att jag inte somnar alltså. Om jag inte är för trött.


Stabilt

Festen i fredags var...askul. Jag höll mig stabil och har gått och trott att jag kommer ihåg hela kvällen, till jag hittade min kamera med alla videoklipp och en bild på en person i klassen jag inte ens kommer ihåg var där. Jag kommer INTE ihåg hela kvällen. Citerar Linn "Ofta vi inte drack upp ettornas sprit och ba dräggade", typ. Vi körde shotrace med ettorna, vi drack vatten och ettorna sprit. Tillslut undrade dem varför vi drack så stora mängder utan att göra en min, fail. Slutade med att nyckeln till lokalen kom bort och flera satt vid busshållsplatsen och körde gruppspya. Som sagt var temat Charter, och jag slog på stort. En äckligt ful kortärmad skjorta med blommor och fåglar(en riktig charterskjorta) från myrorna, pappas solbrillor från 80talet, ett par gröna gubbshorts, pappas strumpor som slutade uppe på vaderna, mammas sandaler och en sliten adidasryggsäck till det. VILL INTE VISA BILD. Som tur var hade jag jeans, stövlar och en snyggare skjorta med som backup.


Några av våra nollor.

Men för att prata om någonting annat så är det bara två jävla dagar kvar nu, och jag känner mig bara allmänt lycklig men samtidigt chockad över att tiden har gått så fort.

Duttig

Dags att sluta välja sängen istället för stellans fysikgenomgångar vaaaaa?
Fattar inte ett skit av det vi har prov på imorgon, awesomeness.........


...men glad är jag ändå!

Nollningfest imorgon med Chartertema, rättare sagt NCharterFezt!

It's not a thing that I would change



Snart smäller det förihelvete!!
Kryper lycka i hela kroppen

Vispaaarrååh

Syster hjälpte mig laga mat igår, eftersom jag hade lite...bråttom. Som vanligt.

Linda: Men vafan, det blandas ju inte! Smöret flyter runt
Jag: Men kom igen, vispa bara! VISPAAA
20 minuter senare...
Linda: VERONICA SERIÖST DET GÅR INTE!
Jag: Har du aldrig lärt dig att fett och vatten inte löser sig?
Linda: ASSÅ, har du låtit mig sitta här och vispa så går det inte?!?!

hihi, är man lite bakom flötet får man skylla sig själv!

Det håller inte

Orkar inte må såhär.
Måste börja ta min hälsa på allvar.....

ÅNGEST

RSS 2.0