II - Ilandsirritation

Skrev nyss ett långt och bra inlägg om hur mycket jag tycker om musikhjälpen och att jag mår bättre efter två dagar hemma i soffan. Tills jag tryckte på bakåtknappen...och nej jag orkar inte skriva om allt. Hörs😄

Söndagslyx

Dagen startade med en riktig näringsbomb.

Detta mixade jag med min smoothieblender:
Hallon
Björnbär
Fryst spenat
Osötad äppelmos
A-fil
Citron
Ingefära
Vaniljpulver 
Passionsfrukt 
Gojibär
Havregryn 

För att toppa med:
Chiafrön
Riven kokos
Cashewnötter 
Torkade tranbär

Nu väntar tentaplugg! 😊

Bättre sent än aldrig.

HEJ! 
Åh.....vart börjar en nu.
Tre månader senare.
Det har hänt massor vill jag lova.
Senaste veckorna har jag tänkt så mycket på att jag önskar jag skrev ner allt jag tänker här. Det är så roligt att titta tillbaka, en blir så glad och minnesfylld. Jag har en tendens att omedvetet förtränga saker som hänt också, därför känns det extra viktigt. Jag har undrat många gånger om det är för att jag stressar mycket kring framtiden och tänker mycket att det som hänt inte går att ändra på, eller om jag bara är allmänt glömsk.
 
Snacka om att livet har bytt kapitel. 
(för typ elfte gången)
För första gången vad jag kan minnas, längtar jag ingenstans nu. Och jo, självklart längtar jag efter många människor jag inte har här, och mest hela tiden längtar jag ifrån mina böcker. Men i livet. Jag längtar liksom inte efter "den perfekta framtiden" då ditt och datt ska ske. 
Den spontana tanken är att det är pga att syftet med min sysselsättning nu är att ta mig framåt mot något, utbilda mig inför ett framtida drömjobb. Fast jag längtar inte heller just nu till ett 7-16 jobb, jag trivs bra med att hänga i labbsalen, sitta på bibblan & dricka kaffe och festa med de andra studenterna.
 
Har träffat massor av underbara människor! Mest i klassen och i studentföreningen. Det gör det hela mycket roligare. I klassen sitter vi och diskuterar mat dagarna i ända, och studentföreningen är bara ett enda stort härligt gäng där alla pratar med alla.
 
Mitt första egna boende är snart färdigt. Det har  varit en riktig bergodalbana(vem kom ens på det ordet? Sjukt tråkigt). I och med att jag flyttade in andra veckan i skolan och mina föräldrar inte kunde stanna och hjälpa mig annat än att bära in möblerna har det tagit sin tid. I början prioriterade jag bort skolan för att få i ordning för att kunna leva här och det fick jag lida för senare. Efter det lade jag allt åt sidan och saker har skett med minimala steg sedan dess. Denna vecka kommer de förhoppningsvis hit med slagborr och ska hjälpa mig upp med sista grejerna, då lovar jag att slänga upp bilder! Men jag trivs bra där jag bor, de enda negativa sakerna är att jag delar hall med en annan student(där vi har varsin toa och varsina ingångar till oss) och att det är 5km till stan. Inget jag ser som problem nu men andra erbjudanden i framtiden skulle uppskattas!
 
Min värsta utmaning den här hösten har varit min otroligt dåliga självdisciplin, vilket jag fortfarande bråkar med. Det kändes lite som att jag plockade upp den stressade, nästan utbrända och otroligt skoltrötta Veronica jag övergav efter studenten, nu i höst. Saker och ting har blivit mycket bättre nu, mycket på grund utav att jag har prioriterat sömn, bra mat och träning nu ett tag som har fått mig att må bättre. Men jag har fortfarande mycket att jobba på! Tur är väl det att jag har ganska lätt för mig och att jag alltid har tyckt naturvetenskap är kul. 
 
På tal om naturvetenskap har jag upptäckt min nördiga sida och sitter numera bänkad framför dokumentärer med astronomi alltför ofta. Nästa steg är väl att börja prenumerera på illustrerad vetenskap.....
 
Oj, detta blev en början till en bok. Och då har jag inte ens nämnt alla nya tankar och funderingar kring mat som har och just nu kretsar i min lilla hjärna. Får återkomma en annan dag!
 
Nu är det dags att krypa ner i höstens bästa köp, min säng!
 
SO LONG
 

RSS 2.0