Don't have time

Den här veckan är så jävla stressig, har inte suttit vid datorn mycket alls eftersom att jag inte prioriterar det så högt längre, vilket är jävligt skönt ändå. Men imorn ska jag skriva, lovar!


Björnes resa runt jorden - Del 1

Som jag har skrivit tidigare, så har min bror och hans kompis slagit ihop deras kloka arbetslösa-student-hjärnor och skickat iväg min Björne ut i den stora världen(om han nu kommer så långt). De hängde en lapp runt Björnes hals där det stod att de ville se hur mycket folk bryr sig om att göra saker som inte rör dem själva, och gärna skicka vidare björnen ut i världen. Så, upp till bevis!

Någon dag efter att min bror "råkade glömma" nallen på tåget mot stockholm, fick dem ett mail av SJ. Där stod det att dem hade satt nallen på tåget mot Norrköping.

Jag tycker det här är en riktigt rolig grej!
Kommer i fortsättningen att skriva om Björnes resa så fort dem får höra någonting nytt.

Jag hoppas vi ses igen min vän!




The Kristet utseende

Skojsigt att min dator blev våldgästad av min bror idag, som bytte mitt namn till
- Med gråten i halsen blev jag bög (mening från en låt)
och startade The Kristet Utseende på hösta volym. (Sämre "band" går inte att hitta på denna jord)


Någon som blev överlycklig var iallafall Viktor, som var tvungen att printa skiten.

3:E INLÄGGET IDAG! (4:e t.o.m. om man räknar med det igår natt) Rekord för det senaste halvåret skulle jag tro. Allt för att inte behöva plugga.


?

Något jag skulle göra idag: Plugga
Något jag tänkte göra idag: Plugga
Något jag borde ha gjort idag: Plugga
Något jag inte gjorde idag: Plugga
Något jag borde göra nu: Plugga
Något jag inte alls känner för att göra: Plugga...
FAN



Sikta mot stjärnorna


Sunday

Söndagsöndagsöndag.. jag brukar älska söndagar, men idag känner jag bara ett stort jävla hat. På något sätt känns det som en måndag för mig, vet inte varför men det bara är så. Fast om det här är en måndag, då blir ju lördagar söndagar, och det vore ju för himla sorgligt alltså.
Jag bestämde mig för en sak i fredagsnatt. JAG SKA GÖRA SLINGOR I HÅRET! Vevvo is blond, inget jävla mellanting.
Skulle ha åkt och badat idag, men blev inget den här söndagen heller, får köra på en promenix senare. Måste här och nu skänka min söndagssjäl åt Svenskaprovet vi har imorn, som jag kan riktigt jävla dåligt. Ska även lacka om naglarna och lite annat skit.




Bilder från stockholm

Var ju i stockholm i torsdags med klassen, och här har vi bilderna Linnéa tog under dagen:

Lika? Jag säger då de..

 

3D-film på cosmonova

 

Vi gillart.

 

Dags för sängen, natti!


Idioti

http://existenz.se/out.php?id=16876


Design

Jag vill ha en ny design NUNUNUNUNUUUUU!
Snart ska det göras en :)
Måste bara ut och ta lite härliga höstbilder med Linnéa först, när löven har fallit!
LÖVÖLVÖLV, jag längtar!



Skolfoto

Sitter och bläddrar igenom lite bilder.. för är det något jag tycker är tråkigt så är det fan blogginlägg utan bilder. Blir dock för mkt av det nu när kameran inte går att använda.

Tog skolfoto idag, vilket vi håller tummarna för att det blev bra! Sen har jag även fått gjort den där seminariumsredovisningen, och fått tillbaka fysikprovet vi skrev igår. MVG! :D Yehey!
Var nyss på ett spinningpass som var ap jobbigt, och tänkte ta en sväng till Ica nu för att hitta lunch till imorgon. Klockan sju redan åker bussarna från skolan mot Stockholm, där vi ska vara hela dagen, gå på naturhistoriska, cosmonova m.m.



hahhahahah!


Fortfarande ingen kamera..

.. och en paj jävla r-tangent. RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRrrrr, sådär :D

Känner mig typ dödsjuk. Febrig och svag i koppen, men icke heller, jag är frisk helt igenom. Har suttit hela eftermiddagen med fysikboken uppslagen framför mig och nynnat med mp3n i öronen, visst fan ska provet gå galant imorn! Fast samhällseminariumet och spanskaläxan... vi får se.
Är very proud of myself idag. Körde lågintensiv löpning på idrotten, och jag grejade 5 km utan att stanna en enda gång! Wiihoo
Nej nu jävlar måste jag söka upp mer fakta om skitmoderaterna.



Söndag

Söndag... söndag söndag söndag.
Skulle ha åkt och simmat(läs badat) med Maria idag, men hon mådde inte så bra så det blev inget av.
Sitter här och lyssnar på coldplay, har sett one tree hill hela morgonen. Snart har jag ju förfan sett klart alla avsnitt med svensk text, vågar man ge sig på fortsättningen otextad?! We will see....
Dags att ge sig på lite fysik innan jag ska ut och springa.


Trött dag.

Helojsan!
Har inte skrivit sen i torsdags märkte jag, så tänkte skriva några rader och lägga in lite bilder.

Hade en galen kväll igår tillsammans med Linda och Linnéa på Kristiansborg. Vet inte riktigt vad man ska säga.. men vi kom iallafall hem tillslut!

"Jag kan cykla"
x)

Idag har familjen varit över till moster på middag, riktigt gott! Och så har jag nyss varit förbi kulturnatten en sväng. Är så jävla trött och sliten idag så tänkte koka lite te, göra toast, dra på mig ett par raggsockor&en filt, och se one tree hill. Hur mysigt som helst.


Thursday


Jag tror inte jag är ensam om att ha lite för mycket i huvudet ibland.
Så här slutade det igår kväll, strumporna hamnade i toaletten istället för i tvättkorgen..




Gjorde Pliktverkets Lämplighetsundersökning för mönstring igår.
Mest för att se om man har förutsättningarna för det, men inte fan tror jag att jag skulle tacka nej om jag skulle få chansen.


Den här morgonen började med att jag tappade ut hela flingpaketet på köksgolvet, för att någon jävel hade vänt det åt fel håll. Tack! Soppade undan det lite snyggt under kylskåpet och sprang ut för att möta Linnéa. Under cykelturen vart jag så gott som påkörd av en moppe, eller påkörd.. Den tittade sig tydligen inte för och körde rakt ut på vägen, och hann precis nudda min cykel innan den tvärbromsade.
Men vad gör allt det när man sen får sluta 10.40?! Inte mycket. Har spenderat eftermiddagen först på gymmet, och sen i mitt kök, i sällskap av Linnéa, fysikböcker, miniräknare och två tomma skallar.
Och nu är det dags för en lååång dusch,



EXTRA: Linnéa 16, blev biten av grävling.

Det var i Lördags natt vid halv två tiden det inträffade, det var då en grävling gick till attack mot sextonåriga Linnéa.
Hon var på väg hem till Tillberga då hon stötte på grävlingen, och det var just på den kolsvarta vägen ute på åkern,  den som inte har några lampor. Linnéa berättar själv att den till en början sprang bredvid hennes cykel, tills hon beslutade sig för att stanna och släcka ficklampan hon hade med sig, i fall att det var så att grävlingen var rädd och behövde springa sin väg. Efter ett visst antal tassningar tände hon lampan igen och insåg att djuret stod precis bredvid henne. I chockens ögonblick försökte hon sparka mot grävlingen, men det var då den tog ett fast bett i hennes sko. I panik började då Linnéa att sparka sig loss(grävlingar som annars inte släpper det dem har satt tänderna i fören det knakar till), kastade sig snabbt på cykeln och trampade därifrån.
Vi varnar nu för att gå själva ute i mörket, eftersom att grävlingar gärna går ihop sig i stora, hotfulla flockar.



Tisdagkväll

En kopp te, nyduschad med myströja och glasögon, plommon, idol, andra avenyn och glosor, visst fan blir det en slapp kväll.

Lider av en sån grym träningsvärk efter kickboxningen i söndags och intervalllöpningen igår på idrotten. Men trotts det kunde jag idag inte hålla mig ifrån att dra på mig löparskorna och sticka upp i skogen för en springtur. Som tur var så slapp jag stuka någon fot den här gången där jag skuttade runt bland alla rötter, som jag lyckades med i våras. Men alltid ska det vara något, sprang runt som en dåre ett bra tag och försökte hitta ut ur skogen, helt jävla lost.

Idag har jag och Linnéa anmält oss till högskoleprovet. Känns lite konstigt, man vill ju inte vara stor och förbereda sig för högskolan än. Och att provet skrivs en hel dag, på en lördag(!) gör väl inte saken så himla mycket bättre heller. Men vad gör man inte för att kunna få ett så bra resultat som möjligt så man kommer in på den utbildningen man vill senare?

Kan inte sluta skratta åt minen!



Längtar till december

I december händer det bra grejer!

Winnerbäck den 2:a och Sälen helgen innan jul.

Fasen vad jag längtar!



No camera

Gårdagen blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss. Övningskörde ner till centralen för att hämta upp kusinen, men när jag jag väl skulle starta bilen igen så startade den inte. Helt plötsligt var halva släkten där med startkablar och hela köret. Men när bilfan inte ville starta så morfar fick vi åka med morfar. Väl ute hos mormor spenderade vi flera timmar sittandes i fönsterkarmar och tvätta fönster. Kul att hjälpa till, och dessutom få lite pengar för det! :)
På kvällen kom Linnéa och Linda över och åt massa godis och tog lite bilder med Linnéas systemkamera.


Min kamera är då för tillfället out of order, eller ja, batteriet är heltomt och jag har lyckats pajja sladden man ska ladda kameran med. Ska köpa en batteriladdare när min ekonomi vill gå ihop sig. Tills vidare blir det snålt om bilder, kanske nå gammla jävlar :)

Söndag innebär slut på ännu en vecka, och snart start för en ny. Känner mig faktiskt väldigt stolt över mig själv, över hur jag har presterat dessa tre första skolveckor! Jobbat på bra med skolarbetet(att jag ligger efter i matte och fysik behöver vi inte låtsas om), tränat flera gånger i veckan och sovit som törnrosa själv.

Så jävla bra kille!


Schwediiisch

Kuuuul, Linnéa vill inte "gästblogga".
Joo nu! :D

Ska vi plocka äpplen i min trädgård, du å ja? ah ah ah :D


Dalai Lama i sina bästa dar(med negernicke)

Inlägg som skulle ha publicerats under svenskan i torsdags.
Ursäktar även för väldigt dålig bildkvalité

Natten

Ojoj, sa visst att jag skulle skriva. Har varit upptagen med att kolla på idol med la familia, och sen kom issapissa förbi på te och one tree hill. Det är så sjuuukt spännade just nu så jag måste kolla vidare innan ögonen strejkar. Ska upp tidigt imorgon, tell why later, och också varför det inte blir några bilder tagna för tillfället :o

Jävla retard till översättare assååå...

Natttii :)


En vecka till avklarad!

Fan va slö man kan vara.
Men just nu är jag så sjukt jävla trött så jag jag måste verkligen få sova en timme, eller två.
Jag bad Linnéa att "gästblogga" lite igår under datakunskapen, och under svenskan satte hon sig faktsikt sig och skrev lite. Men jag ville inte publicera det eftersom att bilden(huvudsaken i hela inlägget) var i fel format, så det gick inte att få med den. När det väl har löst sig så ska jag lägga upp det.

Go' natt för en stund!


Hos kusinerna

Hallå! Fick en kommentar av Viktor att jag skulle uppdatera, så att "vi arbetslösa har någonting att göra om dagarna". Fine för mig, men frågan är bara vad jag ska skriva..
Är hemma hos kusinerna just nu, eftersom att Kim fyller 17 år idag!
Ska strax hem och titta på Idol och sova, imorgon är et en lång dag i skolan + gym, så måste verkligen sova inatt. Menmen, har haft en vecka med massor att göra, och lite uppdatering. En vacker dag ska jag slå mig ner framför datorn, väcka all fantasi, och skriva ihop ett inlägg.
I promise.
Love


Dagens lilla olycka

Jag bestämde mig för att ta ett varmt bad idag för att piggna till lite. Så jag satte igång kranen, slog mig ner i soffan och lyckades såklart fastna framför datorn. Efter sisådär en halvtimma upptäckte jag konstiga ljud från badrummet. HELVETE! Dörren for upp, och där stod badkaret, fullare än det någonsin har varit, med vatten rinnande från kanterna som en jävla fontän.
Bra Veronica, bra!

Såklart så skulle min lustigkurre till bror lägga ner en badanka som grädden på mosen.


La klassfiesta

Wiho vilken kul kväll det var igår! Glömde bort att skriva igår att det var så att det skulle vara klassfest med cirkustema. Orkar inte skriva så mkt om det, kör en vanlig drös med bilder istället.

































Tack för kvällen klassen!


Trötthumorn är på topp ikväll

 

Har kollat på Män som hatar kvinnor och ätit godis med mamma ikväll, riktigt jävla bra film!
Och riktigt slapp kväll, känner redan att blicken börjar bli suddig.
Imorgon är det dags föööörr.... BAMBAM!
..det säger jag ju inte fören imorn! :)

Just nu ligger det kläder äver hela mitt golv :( slängde ut allt i hopp om att hitta mitt bruna och svarta skärp + mitt svarta sidenband, som helt plötsligt har försvunnit spårlösa. Så, om någon hittar dem, eller just nu känner sig skyldig till stöld.
Those are mine!


I wanna show something

Linnéas skåp

 

Veronicas skåp

det som började så bra..

 

Föresten, vad är det för fel på blogg.se egentligen?!

 


Lovelovelove

OKej det här är lite wierd..
Jag sitter och kollar på one tree hill.
Helt plötsligt börjar jag störtböla, tårarna bara rinner.
Och varför? Jo för att Lucas friade till Peyton, och Peuton sa nej..
Mellan hulkningarna kommer det fram några "neeej".
Helt jävla såld för det här alltså, och Lucas&Peyton är ju förfan meant to be!
Fast det känns ändå som jag inte borde gråta över saken?




Alltid nya överaskningar i mitt och min brors badrum

Nyss hittade jag en strumpa i duschen, och en annan bredvid, någon som inte har tillräckligt bra bollkänsla för att träffa tvättkorgen kanske?

 


RSS 2.0