Woolah!

Vilken jäkla härlig dag! Började 9 på Bombardier arena, föreläsningar till kvart över tio om fattigdom, snaaaark. Efter det cyklade jag och Mandy ner till stan, käkade Vivaldi och skrev klart vår spanskauppsats. Tog en promenix hem, drog på mig löparskorna och har nyss sprungit i över en halvtimma. Har precis hunnit varva ner lite, så ska göra lite styrkeövningar och strecha, sen väntar en lång dusch. Resten av kvällen ska jag spendera framför mina älskade BOOKS<3

Nu måste jag ta reda på om Linn är vid liv.





Godnatt


Har precis tittat klart på den här filmen, täcket är blött och jag känner mig olycklig.
Men dagen har varit bra! Övningskört ut till Hovestalund och hälsat på farbror, promenerat och tittat på film med Maria, och bara tagit det allmänt lungt.


Ska upp om några timmar igen, dags att sova!





Paaarty

Har haft fullt upp hela veckan, med arbetsintervju, labborationer, Martinas modevisning och sist men inte minst.. klassfest! Eller trippelfest, med en annan Nvklass och en NvSpklass.

















Ehm, ja?

Tack för en grym kväll!


Bra dag


Årets jävla bakfylla


Bästa vän!



La upp den här bilden för någon vecka sen, men bestämde mig för att ta bort den och ladda upp den i större format. Mycket snyggare så! Den är så snygg gjort så jag inte har ord, har den som bakgrundsbild så jag sitter och beskådar den varje dag! Finns även här, med söt text hon har skrivit också!

Älskar dig bästa vän! <3


Tisdagen den 20 april

Tänkte att det kanske är dags för ett ordentligt inlägg.
Sen sist har jag tagit det lugnt, tagit det lugnt, tagit det lugnt, firat kusinen, provat på att köra med en bil som har växlar och satt mig in i kopplingens komplicerade värld(min familj äger bara en automatbil, vilket är ungefär lika svårt som att köra lådbil, gas broms och ratt), vart på spinning, toppat håret, simmat med klassen..och tagit det lugnt.

Hade egentligen behövt gått till skolan idag, hade massa saker att göra både i skolan och efter. MEN när jag vaknade hade jag sån kramp i magen att jag fick lägga mig i fosterställning och somna om igen för att inte känna smärtan. Ingen aning vad det kan vara, men imorgon måste jag gå!



Jag som varje gång har trott att jag är stenrik när det inte går att stänga plånboken - här har vi förklaringen. På vissa hade till och med texten försvunnit, och hälften av kvittona vet jag inte ens vad det är jag har köpt. Skamligt.







Nya skor, med dubbelrum för tårna.

Nu ska jag fortsätta äta mina fiskpinnar med bröd och ketchup - glamorös lunch fick det bli idag. Blev sugen på choklad efter att ha sett Bella&Tyra show från förra veckan när dem besöker Marabous chokladfabrik, så jag ringde mamma och bad henne köpa med sig efter jobbet! Mihi

Linn fick lyssna i min mp3 på matten i fredags.
"Vad är det här? Är det Magnus Uggla?"
DÅ gav jag henne en mördarblick och tog tillbaka min mp3,
det var ju WINNERBÄCK!



Förlåt

 


18 April


Glad

 


Life is good

ÄNTLIGEN HELG! En ångestfri jävel dessutom, inga prov nästa vecka! Måste vara typ 3:e i tvåan. Men det har blivit min livsstil, ingenting konstigt alls. Jag är rätt glad idag faktiskt, fick sova så länge jag ville, och efter det låg jag i sängen, lyssnade på musik och åt naturgodis som linda dumpade i min papperskorg igår. HEHEH, så jävla skönt att slippa stressa upp som alla andra mornar.

Igår var det många bollar i luften. I skolan hade vi tre läxor/prov, som jag inte skulle vilja kommentera. Energin är slut på den fronten, det finns en gräns. Efter det stack jag till gymmet och svettades lite(där dem förresten hade möblerat om? kände mig allmänt vilsen efter två år när det sett likadant ut), och efter promenix hem och dusch, var det iväg igen! Hann prova klänningen jag hade fått hem från H&M därimellan, den är så somrig och söt! Trampade till kusinerna med systerbyster på pakethållaren, där jag tonade/färgade både Idas och Ulrikas hår mörkbrunt, det blev riktigt jävla snyggt! Kladdade färg i hela Idas ansikte, på öronen, nacken och halsen, och efter en stund märkte vi att det var väldigt svårt att ta bort. haha! Efter det sprang vi och köpte pizza och kebab och hade en mysig stund framför Så ska det låta. Väl hemma kom Linda över en stund, vi käkade naturgodis och ja.. vad gjorde vi mer? Lyssnade på google översätts röstöversättare för blinda.

Idag har jag träningsvärk, AJ! Vill att mamma ska sluta jobba så hon kan hämta ut mina Converse från Junkyard på Ica som kom igååårrr.. Ska iallafall fixa till mig och dra ner på stan nu tänkte jag.

PUSS



wannabekenzapose


Vår!

Har gått och blivit hög på livet, tror det är för att solen har bestämt sig för att titta fram lite. Äntligen får man en hopp om att det faktiskt kommer solsken efter regnmoln, hehe. Har inte tränat på några dagar dock, så det kryper olidligt i min kropp. Har kemiprov på fredag och ligger väl inte så bra till i pluggandet just nu... usch. USCH. Får helt enkelt ta tag i det nu...

LATER




Happyhappygirl

...with a happy happy smile!

Har haft en underbar dag än så länge. Riktig jävla mördarsimning på idrotten, första glassen i vårsolen med vännerna, träffat min bästa vän en stund på stan, NJUTIT AV DET FINA VÄDRET, och nyss när jag kikade i min mail så hade jag fått från donken. SKA FÅ GÅ PÅ INTERVJU 3 NÄSTA VECKA!! Känns hur jävla bra som helst, nu är jag till 75% garanterad jobbet :) Tänkte nu ta och hoppa ner i ett varmt bad (som jag aldrig gjorde igår), med ansiktsmask och hårinpackning. Efter det blir det pluggpluggplugg, men ärligt talat så kan inte ens det förstöra min dag. Senare ska jag klicka hem conversen och förmodligen lite vitaminkappslar som jag har blivit tipsad om.

Hoppas på att dagen fortsätter vara lika bra!





Converse

Tog en springrunda på åkern idag med Maria i det härliga vårvädret,
så genom det lyckads jag få tillbaka lite livsglädje. Dock drog jag ett smartis och tog converse, LERIGA JÄVLAR.

Funderar på att klicka hem dessa snyggingar, måste dock dubbelkolla i en vanlig affär om jag kan ha jumbostorleken dem erbjuder först. Vågar inte riskera någonting.


Tänker vara en duktig skolflicka och iallafall räkna lite fysik idag, resten kan jag börja med imorgon. Men just nu längtar jag bara till ett varmt bad.
Skönt med kortisdag i skolan imorn, med simning inbakat i den degen!

 


Älskade söndag

Suck........ känner inte för en söndag just idag. OCH INTE MÅNDAG IMORGON. Har ett flera meter högt berg av läxor att ta tag i, som jag inte har rört på hela lovet! VILL INTE, känner för att ha lov, sova och bara ha så tråkigt som möjligt.
Men vad ska man göra.


Firade att jag hittade självutlösarknappen på webbkameran med några egopics inatt
Dags för frukost!


Lördag

Sitter i soffan, lyssnar på Timo och är lite halvemo. Känns som min dag har varit en evighet av panik, nötter, regler och bokstäver hit och dit och en dryg jävla röst som skärde i öronen hela tiden "OCH SÅ LÄGGER ALLA NER SINA PENNOR SÅ JAG SER ATT INGEN FUSKAR!!" gaarghh. Man fick inte dricka eller äta under alla fem prov, ingen jacka på stolen, mobilen helt avstängd, papper skulle samlas hit och dit, inga klotter på papprena, leggkoll femhundra ggr så ingen annan skulle komma och skriva en viss del åt någon. Nejfyfan, hemskt är bara förnamnet. Har kikat igenom svaren på texttv eftersom hemsidan är överbeslastad, och det är fan skrattretande. BÄTTRE LYCKA NÄSTA GÅNG VA?!

Nu ska jag äta mat med min kära familj, sen fika med Maria!

Klicka här



Högskoleprovet



Har haft en jättetrevlig kväll :)
Dags att hoppa i säng snart, högskoleprovet halv nio imorgon!


Avatar


Var och såg Avatar 3D med min bästa vän igår.
Vilken otrolig jävla film! Jag som inte brukar gilla fantasyfilmer,
men den här var helt över förväntningarna. Så bra att jag blev blå, hehe.
Nejfan, jag skulle inte överleva en minut på den där planeten, för farligt.
Blev så jävla avundsjuk när dem flög runt på "drakarna",
JAG VILL OCKSÅ!!


Pictures by määrt

Igår trampade jag till Martina, där hon fick använda fantasin till att göra ögonmake och håret precis som hon ville, det blev asballt! Här är några av bilderna hon tog på mig:













Nu är jag helt slut efter två träningspass inom loppet av 5 timmar, häärligt!
Imorgon blir det arbetsintervju och gymmm :)



Don't let the devil ruin it all


-Äntligen är utväxten borta!! Blev väl dock lite gult, men det tas lätt bort med silverschampoo på några veckor! Bilden är tagen i fredags dock.



Söndag

Hej mina små vänner, och ovänner.
Sitter i min säng med en tallrik lasagne som mina syskon och jag bakade ihop igår när mamma och pappa inte var hemma. Riktigt god, förutom att Andreas läst lite fel och hade i två DECILITER smör istället för två MATSKEDAR. Det rann äckligt mycket fett från den när vi skulle äta, nästan så man bara ville äta sallad. Lyckat gubben, lyckat.

Vad har hänt sen sist då? Jo, jag pallrade väl mig iväg till skolan dem två sista dagarna trotts att jag var allmänt energilös och hade satans ont i magen. Jag har skrivit klart Kuba-arbetet, och så avslutade vi äntligen vårat miniprojekt! Har dock massa plugg att göra under lovet iallafall. Har även shoppat lite nya grejer, örhängen, solbrillor, pennor m.m, druckit alldeles för mycket vin och ätit massor av påskmat och godis.

Jag måste berätta om min härliga morgon i Onsdags, alltså första dagen jag skulle till skolan efter jag hade varit hemma. Vaknade upp av väckarklockan tidigt, och kände att jag verkligen inte var utsövd, så jag tänkte att jag kunde lägga mig i sängen en stund och fundera om jag verkligen skulle gå upp nu. När har det fungerat förut? Sagt och gjort, 1,5h senare panikvaknade jag av att linda smällde upp dörren "SKA DU VARA HEMMA IDAG OCKSÅ?!", det var då tio minuter till bussen skulle gå, UNDERBART! Bestämde mig för att skippa första lektionen för att inte behöva stressa sönder, men det fick jag göra endå. Fick in tvål i ögat vilket gjorde att det blev rödsprängt och det tog fetttt lång tid att få i linserna, fick därför löpa som en dåre till bussen, som var sekunden från att åka. Underbar morgon <3

Funderar på att dra på mig lite träningskläder, slänga mig på cykeln och trampa ner mot friskis för ett gympass, det skulle vara skönt. Eller ska jag för första gången 2010 snöra på mig ett par löparskor och bege mig ut i den skogen jag alltid lyckas springa vilse i? Hmm.. tåls att fundera på. Efter det har jag tänkt åka hem och göra lite slingor i mitt hår. Blir alltid lika nervös att det ska bli galet fult och fel...





Nu är det lov, så då ska jag passa på att leva lite.


RSS 2.0