Annandagen

Sitter i mitt rum och äter några o-goda mackor. Mår lite bättre nu, även fast näsan rinner och huvudet är tungt. Dagen igår spenderade jag i sängen, tittade på O.C och åt massa julgodis. På kvällen kom linda in till mig och vi såg de två senaste Wallanderfilmerna, riktigt bra!

Idag har mamma och pappa bjudit över halva släkten på tacomiddag, passar ju perfekt till julen och allt! Verkligen inte. Menmen, det blir nog trevligt.

Idag körde mellandagsrean igång, och inte är man dum i huvudet och drar ner idag ;) nejdå.. fick ett sms från min bror "50% på Carlings. Typ mer folk än kläder där inne" haha, det är sinnesjukt. Jag tycker själv det är asjobbigt att springa runt och få armbågar i magen hela tiden, men imorgon då jävlar. Det finns lite saker jag behöver ha.

Tänkte väl ta och fixa mig iordning lite, ta en alvedon, nässpray och knarka halstabletter.

So long!



I love you, my angel



Julafton

Har haft en härligt julafton med god mat, fina klappar och massa kärlek.

Precis som en jul ska vara det vill säga!

 

Dessvärre börjar jag bli sjuk :(

 


Dan före dopparedan

Imorgon är det JULAFTON!! iih va mysigt, tror dagen kommer bli kanon. Idag har jag tränat stenhårt på gymmet, vilket konstigt nog kändes lite skumt.. men jag är ju inte helt frisk så lär nog vara därför. Sen har jag bara varit hemma och myst med familjen, tittat på Rudolf med röda mulen och Stilla natt med syster, ätit julgröt, slått in alla klappar och tittat på binglotto med knäck, ischoklad och allt det där. JAG ÄLSKAR JULEN! Fast min syster har fått för sig att det ska vara frukost kl 8 imorn.. what liksom?


Söt mongotomte jag gjorde när jag var liten!


Och så tänkte jag skriva med poeten självs citat:

"Visst vill man leka livet men man leker bäst om man har någon att leka med"

-Dennis "Alternativa Rytmer" Pettersson
gillart:)


2 min kvar!! Natti :)



Fucking Anna Anka

Nu vill jag få ur mig lite åsikter jag har om den här bimbon.

Hon må driva för att få uppmärksamhet, men jag kan fan inte sluta irritera mig på henne.

Och att klapa på KALLE ANKAS REVIR och konkurera med honom på julafton,

DET ÄR FAN ATT GÅ FÖR LÅNGT!

Skulle jag få chans att skjuta henne här och nu, skulle jag inte tveka.

Tur att jag kan undvika henne om jag vill

 


Det måste varit dig Gud tänkte på när han skapade sin man

Eftersom jag har spända muskler i nacke och axlar fick jag ett häfte med stretch-övningar av en läkare för någon månad sen. Övningarna gör bara att man får ännu mer ont, men det var inte det jag skulle ta upp nu.

Nej, för ta en titt på "modellen", som ska visa alla övningar.
Gärna med den här låten i bakgrunden:


RAWWR

Vafan är grejen med att ha en gubbe posa i kalsonger?!

 


I ♥ my computer

Datorn is back on track så att säga, och det känns bra! Den var som ny när jag plockade upp den, glänste som en diamant. WOHO. Även systemåterställd, så allt måste börjas om från början. Kärlek till nystarter.

Nu tänkte jag sova, skriver en snutt imorgon!


Törsdag

Hej! Kom precis hem från kyrkan. Spanade in min söta systers julavslutning, och var stolt över att hon läste några rader uppe på biktstolen eller vafan det nu är. Passade även på att gråta en skvätt, för att jag inte längre är en liten flicka. Speciellt när dem sjöng "Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten" Rörd Veronica. Busungarna – Tomten jag vill ha en riktig jul
När vi ändå var i kyrkan tände vi ljus för farbror, vi tänker på dig och hoppas att du har det bra nu.

Idag hade vi juldans runt granen i skolan, och som vanligt var det rörigt som in i bomben. Men kul är det, tappade min mobil h0h0. Lunchade även med älsklingsbror på spicy idag!

Om några timmar ska jag dra mig mot Erica, där klassisarna ska kolla på Mysteriet på Greveholm och äta Burgerking. Det ska bli kul! Tänker nog gå och sova nu ett tag så jag orkar vara uppe.

Linda kom nyss in här,
"Veronica, jag ska läsa spanska nästa termin!"
"Jaså, har du bestämt dig nu?"
"Japp, ÅH DET SKA BLI SÅ KUL, jag längtar dit!!" *skuttar ut ur rummet*
*muttrar* "Det där kommer du att ångra.."


Min dator är klar hos reparatören, så snart får jag äntligen hem min älskling! :D


Winterland

Den här veckans hittills intressantaste händelse:

Bussen backade idag!! Ärligt, jag har aldrig i hela mitt liv suttit i en buss som har backat. Blev ju happy.

Det var allt för den här gången. På fredag får vi lov, och under lovet tänkte jag och Andreas komma igång med blorren. Länkar när allt är klappat och klart!



Endlöst



Idag under middagen satt i och pratade om vad som händer när man dör.
Blir man en vit fin fågel?, kommer man till himlen/helvetet?, vandrar själen vidare? eller blir allt bara svart?
Då sa min syster " men om det är så att det blir svart, hur länge ligger man där och "sover"? föralltid, hur lång tid är föralltid?" Blond som jag är fick jag mig en tankeställare.







Det var en väldigt fin begravning i fredags, med mycket folk. Hemskt att se så många ledsna. Ida hade skrivit en jättefin dikt till sin pappa, som lät ungefär såhär:

Det finns inte ord som beskriver hur mycket jag saknar honom. Han fanns alltid där när man behövde honom. Han var helt enkelt bäst. Hans leende, personlighet. Allt. Allt var bra med honom, han hade inga dåliga sidor. Han gjorde mig alltid glad, lycklig. Han var en riktig kämpe, han gav aldrig upp. Aldrig.

Han var världens bästa pappa. Det fanns ingen bättre pappa än han, och kommer aldrig finnas. Jag saknar honom så. Han kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag kommer aldrig glömma honom. Jag älskar honom så himla mycket. Jag kan verkligen inte förstå att jag aldrig mer kommer att träffa honom. Aldrig få vara nära honom, prata med honom nå mer. Jag älskar dig pappa, och det kommer jag ALLTID att göra.

Vila i frid, Johnny Johansson.


NV2Cartoons


Det lär ju bli en nice kväll!!


Tönight

Min syster står och "förbereder" sig, och plattar håret. Själv sitter jag och äter winebröd, mycket till förberedning det. hehe

Tror jag ska skaffa mig en egen assistans(stavning), en som gör sånt där man inte orkar. Typ bädda sängen, ge mig tekoppen, massera mina fötter osv. Förstå va nice! Tänk att bara kunna säga "pappret tack" så whoops, där har du det i handen!

Nått å fundera på va?



10 December

Hej!
bilder,bilder..bilder!

Konserten(fick inte många bra bilder, menmen):








Det var en sjukt bra konsert han gjorde! Alla sjöng med och han tackade generat.
Det finns ingen musik som berör mig som Winnerbäcks!

Idag är det torsdag, och jag hade kort skoldag till 10.40, drog och käka buffé på mongoliska med "tjejerna och simpaah" - som Simon själv uttryckte sig. Efter det träffade mamma och Andreas för en shoppingtur. Som vanligt så tröttnade brorsan fort(han fick föresten jobb idag! GRATTIS:D), men jag hann plocka ihop nya linser, hudkräm, pennskrin, jeansleggings, Bobby's hårmousse(var tvungen att testa), nylonstrumpbyxor, en tunika och ett par andra strumpbyxor. När jag kom hem insåg jag att vi hade tappat bort jeansleggingsen och pennskrinet någonstans på stan. Fick panik, ringde ginatricot, och som tur var så hittade en tjej dem i provhytterna! Så det fick bli en säng ner till stan igen.
Nu är det helg igen, vilket är behövligt!
Men imorgon.. jaa. Vi får se hur det går. Ska iväg till Maria med en chipspåse och kika på Idol med tjejerna om jag orkar på kvällen. Och på lördag är det dags för NV08CARTOONS! WIIHO!

Gott och blandat från den senaste veckan:









Dampspasmerryckcpdamp den här datorn!!


-tisdag!

Hemma hos mig provas det kavajer för fulla muggar. På fredag är det dags, begravning. Usch, det kommer bli hemskt. Men jag antar att det är sånt som hör livet till.

Det har hänt en hel del i mitt liv sen jag skrev någonting vettigt senast. Har inte haft lust att sätta mig här om jag ska vara ärlig, men det betyder ju inte att jag har tänkt på det.
Jag har vaccinerat mig, sett världens underbaraste Winnerbäck live, passat på att vara hemma en dag pga "biverkningar", varit ute och ätit med mina flickor, lämnat in min dator på service(!!), färgat fasters hår och tränat arslet av mig. Det flyter på bra, skönt att saker att göra hela tiden.

Alla mina bilder från Winnerbäck ligger på hårddisken, och jag har inte försökt koppla in den i den här datorn än, men ska se om jag kan visa lite bilder! Filmade dock mest, å gu va man ryser när man ser dem klippen! Datorn är planerad att vara tillbaka i min famn den 27, men man vet ju hur sånt där fungerar.. (lämnade in den pga att jag får bluescreen väldigt ofta, vilket ofta är nå fel med hårdvaran, och en touchpad som laggar tusan) Ska ta och gå in och följa datorns väg här på internet B-). Tycker det är grymt skönt att inte ha den där saken ligga i mitt rum och suga åt sig min hjärna "STARTA MIG!!". Nu tar jag in mammas bärbara när jag känner för att göra något behövligt, som det här. h3h3h3. Nu äre ju fan nästan så man undrar vad fan man ska göra för nånting, vill inte veta hur mycket tid jag har spenderat där det här året framför kära Bettan.

Har tränat tre ggr nu på tre dagar, fan va jag är på g upp igen! Känns skönt som in i bubblan. Var på ett otroligt jobbigt spinningpass i söndags, ni vet blogsmak i munnen, nära svimattack och en grym huvudvärk till nästa morgon. Igår var jag på yoga med Maria, det finns fan ingenting mer avslappnande. Och idag har jag varit på gymmet ett tag och kört nya programmet för första gången, får jag inte träningsvärk nu blir jag fan besviken, så hårt som jag kämpade.

Nåväl, slut på allt snack,
BILDINlÄGG iMORN
För nu ska Veronica sova, natti! :)


Ida skriver

Tjabba tjena hallå!
Veronica är här hos mig, alltså hennes minsta kusin på pappas sida. Vi har nyss fikat, och kollar på min MAC dator som jag har fått av skolan. Andreas är också här, förresten. Hon ska kanske sova här! I WANT THAT!
Min blogg kan ni läsa på denna länk:
www.johannssoonn.blogspot.com
Puss och kram! Veronica skriver någon dag när hon orkar säger hon.

När kommer den dagen?

En vacker dag ska jag skriva ett inlägg i min blogg..

..men den dagen är inte idag!

BUMS i säng!


RSS 2.0